Kovač před návratem do Německa, má převzít Wolfsburg

19.05.2022, 19:34
Aktuality
Wolfsburg podle německých médií našel náhradu za trenéra Floriana Kohfeldta. Koncernového celku se má ujmout Niko Kovač, jenž dostane smlouva do roku 2025...

Kohfeldt v průběhu sezony vystřídal Marka van Bommela, zlepšení však nenastalo a po čtvrtém místě ze sezony 2020/21 skončil Wolfsburg hluboko ve druhé polovině tabulky.

Wolfsburg proto během krátké doby představí již třetího kouče a tím by měl být podle německých médií Niko Kovač. Bývalý chorvatský reprezentant má připravenou tříletou smlouvu, oficiální představení se očekává během nadcházejících dnů.

Kovač naposledy vedl AS Monaco, kde však nenavázal na vydařenou první sezonu, což mu nakonec zlomilo vaz. Nepůjde však do neznámého prostředí, před odchodem do Francie vedl Bayern Mnichov a Eintracht Frankfurt. Působil také u chorvatské reprezentace.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
pepa474

legenda bayernu

Reagovat
Rudnevs

V Bayerne to nevyslo, ale neni to zly trener. Wolfsburg po van Bommelovi najíma na začiatok sezóny ďalšieho elegána, tak držím palce nech dvojník Josepha Gordona Levitta dopadne lepšie.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

RIP wolfsburg

Reagovat
pepa474

jen do něj neházejte láhve

Reagovat
Rich

A po roce se ho zbaví... Strašný trenér.

Reagovat
Heresy

to ze se mu nedarilo u nas prece neznamena ze se mu nebude darit u nich ne ?..

Reagovat
db18

Reagovat
Rich

Jak moc se mu dařilo v Monaku? Nevzpomínám si, že by s nimi něco vyhrál, čili dobrou volbou za mě on pro ně není...

Reagovat
Rudnevs

V Monaku bol krátko a v krajine, kde vládne PSG je niečo vyhrať dost ťažké.

Reagovat
vladino10

Minulú sezónu boli tretí. 5 bodov za PSG. Strašný výsledok, fakt.

Reagovat
Seydou Doumbia

v té první sezoně si tam vedl moc dobře a udělal velký progres, v té druhé se monaco prezentovalo jako by minulá sezona neexistovala...zvláštní angažmá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele