Koučem Sampdorie se prý stane Claudio Ranieri

11.10.2019, 16:50
Aktuality
Novým trenérem Sampdorie Janov by se měl stát Claudio Ranieri. Podle italských médií se dohodl s klubem na dvouletém kontraktu.

Skysport Italia a agentura ANSA informovaly o tom, že čtvrteční jednání mezi Ranierim a Sampdorií dopadla úspěšně a velezkušený 67letý kouč tak usedne na lavičku Námořníků.

První volbou Sampdorie po odvolání Eusebia Di Francesca byl někdejší kouč AC Milán Gennaro Gattuso, který se ale nakonec po rozhovoru s majitelem Massimem Ferrerem rozhodl nabídku nepřijmout. Bezprostředně po konci Di Francesca se psalo také o Beppe Iachinim, ale s tím podle všeho bližší jednání ani nezačala.

U Ranieriho už všechno klaplo a bývalý kouč AS Řím, Interu, Juventusu, francouzského Monaca, londýnské Chelsea či strůjce senzačního triumfu Leicesteru v Premier League se dohodl s janovským klubem na dvouleté smlouvě.

Oficiálně představen by měl být v nejbližších dnech po podpisu kontraktu.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

tak toto je dobrý cestovateľ

Reagovat
AngryPrd

Skoda, chcel som ho do AC. Ale mozno bude Pioli lepsi, iba cas ukaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Čudujem sa mu, že to ide druhýkrát v rade čistiť po tom neschopákovi. Každopádne, ďalšie kolo proti nám, už vidím, ako to dopadne.

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Reagovat
FabioBazzani

Moc jsem si přál, aby přišel on a moc jsem nevěřil, že by se tak mohlo stát...Vítej Claudio-a doufám, že ten (min.) dvouletej kontakt bude dodržen Díky Massimo Ferrero za tohle rozhodnutí Forza SAMPS!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle dinosaurus

Reagovat
Lech

Taky jsem cekal spis Guardiolu

Reagovat
To som ja

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele