Kouče Nagelsmanna potěšilo, že se Lipsko přiblížilo startu v LM

13.06.2020, 11:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Moc se neradujte. Příští dva zápasy hrajete doma, to budou zase dvě remízy

Reagovat
Kily

když koukám na rozpis Gladbachu, tak možná nebudou potřebovat ani jednu

Reagovat
DieryVonry

Polovina sestavy Bavorů dnes nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně podepíšte Schicka!

Reagovat
adoxx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a mě nepotěšilo, že to včera nezvládli Drážďany #ChcemeSaskéDerbyVBundeslize

Reagovat
db18

Se vám vrátí Hušbauer.

Reagovat
Kily

jsem docela zvědav, kdo ho bude po sezoně chtít, pokud s ním nebude Slavia počítat, na nějaké zajímavější angažmá může v tuhle chvíli zapomenout

Reagovat
Greny

tak ono je to jednoduche... bud nejake zahranici (Turek, Cina nebo buh vi co) a nebo zustane ve Slavii - smlouvu tam ma hezkou

Reagovat
Liquid

vidím to podobně, nějaký slabší turecký tým, možná nováček případně k Uhrinovi do Rumunska

Reagovat
Kily

Reagovat
db18

Liberec A nebo skončí v Bčku jak Vácha...

Reagovat
Kiwi-21

Myslím že Slavia z Hušbauerem počítat bude

Teď na jaře v zápasech venku jde vidět jak Stanciu tam potřebuje ještě jednoho takového a v zápasech na Bohemce, Slovácku i Baníku to jde vidět opravdu moc že tam chybí věřím že s ním by měly i 7.bodu a ne jeden

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav, Teplice

Reagovat
Liquid

super výsledky v 2.bundeslize dnes, Heidenhem stále nadostřel aspoň baráže a Wiesbaden výhra venku a Norimberk prohra doma v derby a příště má doma Wiesbaden právě Norimberk, který když porazí tak předežene

Reagovat
stas87

Co mas proti Der Clubu?

Reagovat
Liquid

nic zásadního, ale okoukaný ponorkový klub, atletická dráha na stadionu a jako město mě zrovna Norimberk moc nezaujal, jediný + je výrazná česká a slovenská stopa, zkrátka raději záchranu pro neokoukaný Wiesbaden, kam jsem se i navíc v březnu chystal (do města a fanshopu)

Reagovat
Rudnevs

V Nürnbergu som bol a mám na to krásne spomienky (hoc to zrovna teda moc nesúvisí s mestom ako takým ), každopádne ich tiež nijak zvlášť nemusím, ale minimálne do 2. BL patria, na tretiu ligu by ich bola škoda.

Reagovat
monty25

Co vím, fanoušci Schalke a Norimberku se hodně přátelí.

Reagovat
Liquid

tak jasně že patřej, 1860 i Lautern taky patří minimálně do dvojky, ale než točit stále stejný týmy tak se rád podívám na ty nové Heidenheimy atd jen ten turecký tým bych nerad viděl ve dvojce

Reagovat
Rudnevs

Občas na oživenie sú tie Heidenheimy fajn, ale aby takýchto manšaftov bola plná liga, to potom už nie je sranda, už teraz je tam toho na môj vkus moc. A som zvedavý na to Türkgücü v 3. Lige.

Reagovat
Liquid

A který další ve 2 tedy řadíš k těm Heidenheimům ?

Reagovat
Rudnevs

Okrem Heidenheimu ešte Regensburg, Osnabrück, Sandhausen, Wiesbaden, Kiel (hoc ten ma celkom baví a mám ho rád) možno aj trebárs Aue, Fürth či Darmstadt, hoc tí už teda majú trochu väčší zvuk. Akože toto je len také subjektívne hodnotenie, nedá sa to nejak posúdiť, ale tieto kluby na mňa pôsobia ako “Heidenheimy”. Mi príde, že celkovo je tento alebo už i minulý rok v 2. BL menej tradičných značiek než kedysi. A to sa možno odráža i na tom štýle futbalu, ktorý začal byť príchodom týchto klubov tak trochu viac bojovnejší.

Reagovat
stas87

S tym nesuhlasim. Regensburg aj Fürth urobili investicie do stadionov a zazemia, buduju si svoju znacku a su schopne nabrat hracov z BL na hostovanie a dat im sancu. A kadre maju zlozene tak, ze nemecki hraci tam nie su mensina ako napriklad v takom Mainzi. Aue taktiez investovalo do stadionu a na to, ze v tej oblasti su jediny klub, tak ten futbal robi minimalne zaujimavo a maju 2.BL co dat. U Osnabrücku a Sandhausenu suhlasim, Wehen nehodnotim, pretoze ich do detailu nepoznam ako Aue, Fürth ci Regensburg. Ten bojovny styl je ale potrebny k tomu, aby si hral v hornej polovici. Tie zapasy su casto vyrovnane a vyhru mozes ziskat prave vdaka standartkam a bojovnosti.

Reagovat
Liquid

Aue taky jo? Jsou vlastně nejblíž našim hranicím, chystám se tam taky, dobré spojení z Karlových Varů. A pro mě už jsou tradiční značkou. I Fürth mám v oblibě, trošku podoba se Celticem logem i barevnou kombinací + navíc Hummel jim dělá dresy a jejich styl dresů s šipkami se mi dlouhodobě líbí. A Kiel mám taky rád, těm jsme tu budnesligu moc přál. Rovněž z "odlehlé části" Německa.

Reagovat
Liquid

výhledově i třeba takový Saarbrücken bych přivítal, byť stadion na to nemá a pravděpodobně by s tím měli problém, ale nechť má Saarland také kvalitní fotbalový klub

Reagovat
smazaný uživatel

Patrilo by sa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele