Kouč Tabárez: Na tuhle chvíli Uruguay hodně dlouho čekala

26.06.2010, 21:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spici obr by se mohl po 60 letech probudit.

Reagovat
chrojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

semifinale

Reagovat
fantomas

Tak mohla si ještě počkat, co si budeme povídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým se mi prostě nelíbí, doteď nechápu jak mohli dojít tak daleko Jedinej komu to fakt přeju je Forlán Ale přece jenom - v bráně labilní mladík se kterym Lazio skončilo ve středu tabulky, jako druhej do útoku simulant kterýho nesnáší všichni fotbalový fanoušci mimo Uruguay a Amsterdam a zbytek bezejmení dělníci hřiště....

Reagovat
smazaný uživatel

DominikuH. to co říkáš je pravda len částečně. Totiž Nicolas Lodeiro je opravdová fotbalová jaderná zbraň a ne pouze "dělník hřiště". Ale o jinem sem chtěl. Hoci Itálie, Německo, Argentína a Brazílie mějí spolu až 14 titulú mistrú světa, přece nijak nemohou zastínit skutečnost, že dějiny fotbalu jsou prostě ve své podstatě totožné s fotbalovou historií Uruguaye. Proč? No všechny tři premiérové šampionáty vyhráli fantastickí Uruguayci. První MS v dějinách v r. 1930, první MS v moderní poválečné historii v r. 1950, a zejména získaly i trofej MUNDIALITO, což je jedinej cennějšej pohár, než pohár pro mistry světa, jelikož se koná pouze jednou za 50 let. Ten v r. 1980 vyhráli Uruguayci, a to byl vúbec nejtěžší turnaj všech dob. Uvidíme zda jich někdo v r. 2030 dovede napodobit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele