Kouč Flick v Bayernu uspěl a měl by zůstat do konce sezony

21.12.2019, 19:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
manuelo neuero

Reagovat
Heresy

Reagovat
Liquid

no nevím, za mě unáhlené rozhodnutí, ty 2 poslední zápasy Bayern zvládl jen tak tak, ale tak dobře pro Lipsko, že nešáhli po lepším kouči

Reagovat
Rich

Lipsko má náskok pouhých 4 bodů, ještě nevyhráli.

Reagovat
20fredy20

Zirkzee to zariadil , Davies fantasticky nakup, zasluzil si sancu uz skor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pragmatické rozhodnutie. Nikto lepší nie je voľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreferuje on PL a LL?

Reagovat
Rich

V současné době je to nejlepší rozhodnutí a jako dva poslední zápasy byly těžké. Uvidíme, jestli Bayern bude posilovat v zimě, určitě by měl přivést nějakého obránce a možná dohodnout nějaký přestup..

Jinak za mě je Flick top, lepší nikdo na trhu není a prostě tým hraje líp než pod Kovačem, který spackal co mohl v Bundeslize.. Čili do konce sezóny a když by uspěl v Bundeslize a poháru, tak dát smlouvu na další roky.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
vladino10

Posledné dva zápasy sme hrali presne to isté čo pod kovacom, jediný rozdiel bol ten, že ku koncu Nika sa k tomu pridala aj smola a super premenil každú šancu čo mal, ak by tak bolo proti freiburgu tak ideme domov s nákladom..

Na druhej strane je kopec zranených a určite je lepšie podržať trénera čo tam je teraz ako zbytočne dávať zmluvu a čas niekomu novemu kým si nebudeme istí - ak by to nevyšlo, tak by to stálo ešte viac času a peňazí..

Ako ale píšeš v zime jednoznačne musí prísť stopér, kľudne aj nech to nie je top kvalita, dajme tomu nejaký ľahký nadpriemer z BL..proste niekto na doplnenie kádra kto si zahrá keď bude tím v podobnej situácii ako teraz..

Reagovat
Rich

Já si prostě nemyslím, že jsme poslední dva zápasy hráli jako pod Kovačem, prostě ne... Teď ten tým má prostě nějakou herní tvář. Ale každý má svůj názor, čili ti ho neberu.

Jinak přesně stope prostě musí být nějaký, ideálně Němec, což mě přivádí k tomu, že Bayern sleduje Benjamina Henrichse, což je Němec a hraje snad na pravé straně... Tak nevím, jestli by to byla ideální posila, že by hrál napravo a Pavard na pozici Boatenga? Spíš bch vyzkušel Maie, ale to se asi nestane, ale nenapadá mě nějaký jiný obránce, který by byl Němec.

Reagovat
vladino10

Ja som teda žiadnu hernú tvár tie posledné zápasy nevidel a môj pocit je skôr to, že ťa do veľkej miery ovplyvňujú tvoje nesympatie ku Kovacovi..

Mne zas napadol Vogt..záujem sme oňho už mali a nakoľko teraz v hoffe nehráva, tak by ani nebolo ťažké ho získať..žiadna top hviezda, ale myslím, že to svoje si odohrá a aspoň za mňa lepšie ako to lepiť krajnymi obrancami..

Reagovat
Rich

Bundesliga je vyrovnaná letos celkem, svědčí o tom poslední zápas s Wolfsburgem... Bayern tam měl mnoho šancí a ty vychytal brankář právě zmiňovaného týmu... On Filck nic moc s tím neudělá, jelikož marodka Bayernu je rozsáhlá, nehrál ani Thiago byl na tribuně... Prostě Wolfsburg má dobrou tu obranu a to samé Freiburg, jsou to týmy, které nejsou jako Brémy a je to znát.

Jinak já Kovače nikdy neměl rád, od doby, co měl nastoupit jsem byl proti, nechtěl jsem ho jako trenéra a prostě nic týmu nedal, žádný progres po žádné stránce, jsem rád, že je pryč. Ale dokážu přiznat, že Bayern by se mohl zlepšit, mohlo by to být o něco lepší, taky mám infarkt pomalu, když dají gól až v 80 minutě... Ale jinak pod Flickem je to lepší hra, to mi nikdo nevymluví.

Ten mě ani nenapadl, Vogt by byl ideální, pak do budoucna by mohl tvořit dvojici se Sulem.

Reagovat
südkurve

Stejny jako pod kovacem. Klepání se o vysledek do posledni minuty.

Reagovat
Spasitel

Uvidíme po vypadnutí s Chelsea

Reagovat
Heresy

hodne naivni ..

Reagovat
smazaný uživatel

Po prípadnom vypadnutí s Chelsea by ho tam už do konca sezóny nechali.

Reagovat
Rich

Podceňuješ Bayern už teď? No uvidíme, aby to nedopadlo jako s Tottenhamem, kdy Mourek měl plnou hubu keců a nakonec dostali na prdel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele