Koubek podepsal pětiletou smlouvu s Augsburgem

06.08.2019, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (255)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si pomohl za mě rozhodně posun k horšímu, nikoli někam výš ani alespoň na stejnou úroveň. Snad ho to někam po první sezoně vykopne výš.

Reagovat
db18

V pohodě na stejné úrovni.

Reagovat
Cipinho

a k tomu lepší liga

Reagovat
Messi14

lepsi prachy, lepsi liga, lepsi lidi na stadionech (nejen lepsolidi, ale i jich tam je vic + fandi i kdyz se nedari), lepsi pece o hrace - pokud ma augsburg ambice a investice do zazemi a hracu se mu vyplati i ve vysledcich, tak perspektivne je nemecka preciznost lepsi varianta i sportovne pro nej - v horizontu nekolika malo let, pak nemusi byt EL utopie ani tam. + jako bonus tam ma ceske spoluhrace i protihrace. Tedy jako lakadlo to je celkove daleko vetsi.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Tento přestup prostě nechapu

Reagovat
Muffi

lepší liga a nejspíš tak o polovinu lepší plat.

Reagovat
atlee

A bližšie domov

Reagovat
AnthonyR

Možná Augsburg sehnal finance a budují něco většího...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to i Sparta.

Reagovat
maras93

Kde je ten přestup výš ? V Rennes to měl lepší, dle mého.

Reagovat
Euphael

Nechces danit ve Francii....financne si skokove polepsi a sportovne si rozhodne nepohorsi.

Reagovat
Y.N.W.A

jen by mě zajímalo, jakej zájem měl on a jakej jeho agent... přeci jen, když chytáte v Rennes, můžete hrát poháry, vyhrajete domácí pohár... zato v Augsburgu to bude o záchranu...

Reagovat
dave30

Tady všichni dělají, jako by fotbalista byl nesvéprávný a nebo mu agent stál s pistolí u hlavy. Myslíš, že hráč podepíše něco, co by mělo být pro něho nevýhodné. Za mě - peníze, liga, zázemí - vše lepší. A že nebude hrát pohary? Schválně budu sledovat, kolik soupeřů v EL bude mit Rennes kvalitnějších, než jsou týmy z BL. Tady to vyzdvihování evropských pohárů na úkor kvality ligy mi začíná vadit. No a v neposlední řadě, gólman (a defenzivní hráči) vždy více zaujmou v horším týmu, než ve špičkovém (do těch špičkových častokrát vede cesta právě přes tyto slabší týmy).

Reagovat
Muffi

ty poháry jsou tady strašná demence. Vloni ve skupině chytli Dynamo Kyjev, Astanu a Jablonec, což je neskutečné terno. Bylo super porovnat z hlediska jejich přístupu domácí zápas s Jabloncem a následný mač v lize, kdy dorazilo PSG. Jiná sestava, stadion plný a i atmosféra o dost lepší. Kvalitu soupeřů jim zachránilo až PO, kde dostali Betis a Arsenal ale mít třeba Betis ve skupině a vyletět první kolo s Kyjevem, tak je to za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono pohary obecne jsou demence. Urcite uspech v poharech neprebiji neuspech v lize.

Reagovat
Y.N.W.A

ok, beru

Reagovat
dave30

ok, klobouček.

Reagovat
risk je zisk

to, ze vyhráli pohár byla úplná neschopnost PSG a velká halit Rennes.

Reagovat
smazaný uživatel

No na to že neumí chytat...

Reagovat
mxyzptllk

Jde do horšího a ani moc nevěřím, že by v Augsburgu měl tolik peněz, že by ho to přemluvilo. Tenhle krok bych chápal, kdyby v Rennes nechytal, ale když byl jednička...

Reagovat
dave30

Když jej klub vykoupí z platné smlouvy, tak na tom musel vydělat i Koubek i Rennes (agentura vydělá vždy). Jinak by to opravdu postrádalo smysl.

Reagovat
Kostomlat

no, zajímalo by mě, co by se dělo, pokud by letos Augsburg sestoupil do druhé ligy, což se nedá úplně vyloučit. Odchod z Rennes do Augsburgu osobně nepovažuju za krok vpřed, ale úkrok stranou. I kvůli evropským pohárům, kvůli Bretani, blízkosti a určité spádovosti na sever do kolébky fotbalu Anglie nebo naopak na jih, mluvilo se o Portu....krásná angažmá u moře v teple, Vaclík by mohl vyprávět...Augsburg je podle mě štace úplně o ničem. Kdyby to byl aspoň klub typu Leverkusenu nebo dokonce Lipska či Dortmundu, ale mužstvo, který hraje každoročně o sestup...Osobně si myslím, že za jeho odchodem z Rennes budou i osobní, případně nefotbalové důvody. Loni ztratil na čas post jedničky, možná že se tam něco stalo. Těžko říct. Ale tento přesun mi z hlediska kariérního posunu nějak nesedí, narozdíl třeba od kroků Vaclíka.

Reagovat
Muffi

Většina klubů v top ligách má dobré gólmany takže borec, co na chvíli ztratí pozici v Rennes nevypadá jako extra terno.

Reagovat
Kostomlat

asi máš pravdu. To je taková ta uražená ješitnost. Na chvíli jste mě dali na lávku, tak já vám ukážu.,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AnthonyR

Rennes angažovalo nějakýho mladýho gólmana z Remeše... Koubek asi nechtěl bojovat o post jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Krok mimo, jenom aby si Kolář namastil kapsu

Reagovat
Kostomlat

tím spíš, že Kolář to ještě komentoval arogantně slovy, že dva roky v Rennes jsou pro českého brankáře tak akorát a podobný hovna. Asi myslel Čecha, kterej ale po dvou letech v Rennes šel do Chelsea, ne do mužstva u spodku bundesligy

Reagovat
Y.N.W.A

vnímám to stejně, ale já jsem proti agentům zaujatej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Koubek si asi taky namastí kapsu... přeci jen po tomle angažmá by měl dostat mnohem lepší smlouvu než při odchodu ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, lepší smlouvu by dostla při prodloužení i v Renens

Reagovat
lampas

O tom to je. Rennes s ním třeba žádnou smlouvu prodlužovat nechtěli nebo ne v těch podmínkách, co nabízí Augsburg.

Reagovat
Diego2

No ty vole na to jake bylo kolem toho halo a cely instagram je plny jeho fotek a rozlouceni tak jsem cekal nejaky vehlasnejsi klub nez Augsburg.

Reagovat
kilobyte

Horší tým, ale lepší liga a bude to mít blíže do Česka.

Reagovat
Muffi

Rennes sice patří k tomu lepšímu ve Francii ale takových klubů je tam víc(Toulouse, Etienne, Nice,Bordeaux) a mezi nimi a špičkou v podobě PSG, Lyonu, Monaka a OM je obrovský rozdíl a byť hrají poháry druhý rok po sobě, rozhodně to není žádná jistota.

Vyměnil klub lepšího středu tabulky v horší lize za klub horšího středu v lepší lize.

Reagovat
kilobyte

Jako přímé porovnání Augsburgu a Rennes by vyšlo asi na stejno, ale s Rennes měl větší šanci na nějaký týmový úspěch.

Reagovat
Muffi

ale hovnajz.

Všechny kluby ve Francii vyjma té první 4 jsou exportně orientované a jejich cílem není dostat se do EL, za kterou beztak dostanou pár šušňů ale ukázat a následně prodat své hráče. Proto Slavia postoupila přes Bordeaux, Lille to rozprodalo, i když bude hrát LM a Rennes je sice v EL druhý rok po sobě ale předtím tam byli naposledy v sezoně 11/12.

A trofeje vyhraje ve Francii jen tehdy, pokud to PSG fakt nepůjde.

Reagovat
kilobyte

Tak loni vyhrál s Rennes pohár, to se mu a Augsburgem asi nepovede.

Reagovat
Muffi

A Rennes se to povede zase kdy? Předtím to vyhráli v 71, za posledních 7 let byli jen jednou lepší než 8 a evropské poháry hráli 6x od roku 2000

Vždyť jejich ligové výsledky v posledních 10 letech jsou 10,5,9,8,9,12,13,6,6,9

Reagovat
Y.N.W.A

no ty ligový výsledky Rennes jsou docela někde jinde než ligový výsledky Augsburgu... jako to srovnání dle mýho rozhodně nějak ve prospěch Augsburgu nevyznívá, jak tady některý poukazujou

Reagovat
Muffi

Ale zase nejsou taková sláva, aby tu ynteligenti museli z Koubka dělat blbce a Kolářovu loutku. Nehledě na to, že tu všichni argumentují poháry, které jsou u Rennes spíš výjimka než pravidlo a dle výkonnosti v minulých letech je do konce Koubkova angažmá budou hrát maximálně jednou. Tušil jsi, jak často Rennes ty poháry hraje?

Vyměnil tým lepšího středu horší ligy za tým horšího středu lepší ligy. Poháry, kde si Rennes když budou mít štěstí užijí jeden dvojzápas s někým z Anglie jako loni, když ne, vypadnou s někým z východu, mu vykompenzuje vyšší kvalita ligy a riziko sestupu, které je u Augsurgu vyšší, byť se za těch 7 let v lize etablovali, mu vykompenzuje tak dvojnásobný plat.

Naprosto normální přestup, jen tady měli všichni velké oči a teď místo toho, aby přiznali svůj omyl, tak Koubkovi nadávají.

Reagovat
Y.N.W.A

jestli má dvojnásobný plat, tak to chápu... jestli má Augsburg zajímavou koncepci, kterou mu vyložili, zároveň s ním počítaj na jedničku, tak to chápu... dojezdnost do Česka lepší, jasný ...ok

Reagovat
AnthonyR

Pravda

Reagovat
Werkrider

"Zázemí klubu je na špičkové úrovni, lepší než v Rennes. A i to je dalším důvodem přesunu."

Reagovat
db18

Reagovat
VP85

a všichni spekulují, jak si pohoršil...

Reagovat
dave30

Jj, všichni to mají v Augsburgu prochozené a ví, že se tam koupou ve žlabu...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kladeni durazu na naky "zazemi".. podle me hrala velkou roli skutecnost, ze bude moct jezdit autem chlastat do Hradce

Reagovat
salami

Souhlas, fakt by me zajimalo jak moc velkej a konkretne v cem je ten rozdil v zazemi, ze by nekomu stalo za to kvuli tomu menit klub. Vidim desitky dalsich duvodu, proc to udelal a chapu to, ale tohle mi prijde jako hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba moznosti regenerace. To muze fotbalistovi prodlouzit karieru podle me i o nekolik let, a to uz si rozmyslis, jestli chces brat miliony kc do 33 nebo 36 let

Reagovat
VP85

tak neuvádí jako jediný důvod zázemí.

Reagovat
Hokaido

Do Mnichova jsem loni z Hradce jel a fakt to není na nějaký pravidelný ježdění, pořád je to strašně daleko.

Reagovat
Spalovač šancí

A hlavně kolem Mnichova furt zasekaný

Reagovat
Spalovač šancí

Přestup do lepší ligy, ale do rizikovějšího klubu. A bude to mít blíže domů

Reagovat
Kostomlat

,,Je to pro mě složité, protože Rennes pro mě bylo skvělým místem pro začátek působení v zahraničí. Klub jsem si zamiloval, přestože jsem ve všech momentech necítil stoprocentní důvěru od všech lidí, kteří jsou pro chod klubu důležití."

A jsme u jádra pudla. K tomu asi i více peněz a lepší liga.

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dufan

Reagovat
Selänne

Reagovat
salami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

tak to beru

Reagovat
Losinho

Porto by teda vypadalo o dost líp

Reagovat
db18

Tam by ale asi byl jen dvojkou.

Reagovat
Losinho

Tak bych zůstal no

Reagovat
db18

To je ale Koubek no, který potřebuje cítit, že má důvěru. Navíc zázemí a peníze bude mít v Německu lepší.

Reagovat
Losinho

Tak loni moc dobrý výkony nepředváděl a stejně zakončil sezónu jako jednička.. chápu i odchod, ale doufal bych v lepší adresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga je skvělá, velká soutěž, po Premier League druhá největší. Uspět v takové soutěži je pro mě výzvou," uvedl Koubek.

Přesně, španělská sranda liga až na 3.-4. místě s italskou

Reagovat
kilobyte

Ale už se na ní dotahuje druhá anglická.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, s jakou ven odcházel, docela klobouček, ten alibismus mu odpustím

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to úplně bolí číst, jak si celej ten rozhovor lže do kapsy

Reagovat
db18

Nevim, on je takový "nasírací" a vzhledem k tomu, že pozici jedničky občas ztratil, tak věřím, že chtěl pryč a je rád, že to je Augsburg, který ho chtěl už celé jaro.

Reagovat
Kostomlat

já si myslím, že to tak nějak bude. On podle mě nepřekousl, že ho na podzim 2018 na chvíli posadili.

Reagovat
smazaný uživatel

Polepšil si jak finančně tak i v rámci ligy, kdy Bundesliga je určitě o stupínek výš než Ligue 1.

Nicméně klub je pro mě trochu zklamáním, když koketoval s přestupem do Porta, kde by měl každoročně jisté evropské poháry, ktežto s Augsburgem to bude hra o záchranu, v lepším případě klidný střed.

Reagovat
Han střelil první

Údajně čtvrtý nejdražší brankář v rámci Bundesligy. Jsem zvědavý. Jinak je to podruhé v historii, co budeme mít v Bundeslize dvě jedničky. Naposledy Blažek s Laštůvkou.

Reagovat
db18

Tehdy byli tři.

Reagovat
Han střelil první

já měl za to, že Hertha byla v 2. bundeslize

Reagovat
db18

Nene... a jak spadli, tak Drobný šel do HSV

Reagovat
wyqinac

Tak bude to mit aspon kousek domu, muze si sem dojet autem, coz se z Rennes asi moc udelat nedalo, ale jinak v tom moc jinou vyhodu nevidim nemecka teda urcite lepsi nez francouzska, to neni o cem, ale tak nejak doufam, ze to nebude jeho posledni zahranicni stace..

Reagovat
Dejl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga > Ligue 1

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dontcallmeandre

Nechápu ten hejt, jednoznačně si polepšil, bude hrát lepší zápasy, nabízí se přímé srovnání s Pavlenkou, takže je to lepší boj o místo v repre, bude brát víc peněz, bude to mít blíž domů. Na poháry sere pes, protože zápasy v Bundeslize se úrovní v pohodě vyrovnají zápasům v Evcropské lize. Spodek francouzské ligy je rozhodně horší než spodek ligy německé. Za mně super. Navíc věřím, že augsburg bude letos o ty poháry hrát taky.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. Augsburg v klidu muze byt patej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik cca?

Reagovat
db18

6 - 8 mil. € a asi 400 tis. € má dostat Sparta.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

4 mega, ne? Sparta má 10 %.

Reagovat
db18

Já četl tohle... není to 10% ze zisku?

Reagovat
Hokaido

I když to možná bude z rozdílu, takže můžeš mít pravdu.

Reagovat
db18

Jestli teď FCA ještě udrží Maxe, tak budou mít super kádr.

Reagovat
andrew96

Reagovat
lichna.

Nechápu ten hate. Jasně, možná jde do horšího týmu, na druhou stranu si zahraje Bundesligu, což je rozhodně lepší soutěž než Ligue 1. A minimálně si vyzkouší další soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

bože a to je přesně strop pro ty naše hvězdičky.Mainz,Duisburgy,Augsburgy a podobné...

Reagovat
db18

Jo, blbec Vaclík šel v jeho letech do Basileje a posral si tím kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty naše hvězdičky, který jsou trojky v nároďáku

Reagovat
Rudnevs

Duisburgy fakt ne...

Reagovat
Stannis Baratheon

Rennes jednou uhaluzí postup do osmifinále LM... Jinak je to úplně průměrné francouzské mužstvo, ale průměr v Německu > průměr ve Francii.

Za mě v pohodě přestup, a budu s radostí sledovat zápasy Augsburgu.

Reagovat
king23

2019 - 15. místo

2018 - 12. místo

2017 - 13. místo

2016 - 12. místo

To není průměrný klub ani s přimhouřenýma očima. Spíše dost podprůměrný...

Reagovat
db18

2015. 5

2014. 8

Reagovat
king23

A proč to sem píšeš?

Mají snad dvě lepší mista než 10. za posledních 100 let (od založení klubu) dokazovat něco jiného?

Reagovat
db18

Protože si to tak hezky ustřihnul, aby to víc navádělo k tomu, že ten klub je podprůměrný... A 8-12 je klidný střed, tudíž průměr. V 6 sezonách teda 1 nadprůměrné umístění, 4x průměr, jednou lehký podprůměr a jednou skoro průser.

Reagovat
db18

*3x průměr

Reagovat
king23

Kdybych to chtěl ustřihnout tak, aby to navádělo k tomu, že klud je poprůměrný, tak tak uvedu sezonypřed rokem 2010, kdy nehráli vůec Bundesligu

V Bundeslize je pouze 18 týmů, takže cokoliv horšího než 9. místo je prostě poprůměr, ať si tady snažíš tvrdit cokoliv jiného. A ze stoleté historie klubu byli prostě lepší než 9 jenom dvakrát, to jsou fakta. Takže klub je silně podprůměrný.

Reagovat
dave30

Pokud nesestoupíš, tak je to celkem jedno, jestli jsi 8., nebo první nesestupující. A pro něho (i Suchého) o to lepší, pokud se po nepovedené sezóně budou podílet na klidném středu tabulky (samozřejmě pouze přání, uvidíme). Samozřejmě pokud by sestoupili, tak to bude průser. Jak říkám, uvidíme, ale rozhodně to nevidím tak pesimisticky jako zdejší většina.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by ho melo zajimat, jak si vedli behem stolety historie? Podstatna je momentalni situace a Augsburg v klidu muze hrat pohary taky. Dovedu si predstavit o dost horsi angazma po tom, co ztratil angazma v Rennes, treba Rusko nebo Turecko. Jde do Bundesligy, tak co je za problem? O dost lepsi liga a muze se vychytat vys, az se dostane do top tymu.

Reagovat
Spalovač šancí

A co je tedy průměr?

Reagovat
king23

Vážně?

Vezmu nějaké rozumně časové období - třeba posledních 10 let. No a v Bundeslize je 18 týmu, takže čistě matematicky je to pouze klub, který byl v průměru na 9,5 místě. Ale řekněme 8.-11. je furt ok. Ale u Augsburgu je to 13,5 počítám

- li dobře. Ok?

Reagovat
salami

Ono to bude i dost zavadejici samo o sobe, vzhledem k tomu jak bejva francouzska liga bodove vyrovnana muze to umisteni dost klamat.

Reagovat
verv

Reagovat
Liquid

ještě navíc 5tiletou smlouvu, titěrná šance dostat se do lepšího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?To jakože do velkýho klubu se přestupuje jen s dvouletou smlovou na jejím konci, zadarmo?Jestli se mu bude dařit, pro velký klub nebude problém augsburg vyplatit.

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

To je liquid

Reagovat
raduinho

Liquid je pomalejší

Reagovat
Liquid

on zas žádná superstar není, u 3letý smlouvy by po roce a něco mohli Augsburg tlačit aby o něj nepřišli zadarmo, takto může klidně za 3 roky tam chytat 2.bundesligu

Reagovat
stas87

Tak to si vo EF nemyslím. FCA sa zachránilo s oveľa horším tímom v minulosti. A zvládli to aj vtedy, keď mali po jeseni len deväť bodov. Oni v tom vedia chodiť, a prestupovom poli sa im darí a môžu si pokojne hrať o to 10-12 miesto. Ak udrží v tomto okne Maxa, mohli by od začiatku byt daleko od baráže.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

liquid no tomu se to dá prominout

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Takže budu rovnou hozený do vody, ale věřím, že to dopadne dobře. Bundesliga je skvělá, velká soutěž, po Premier League druhá největší.

OK

Jak se mu mohl zvednout plat oproti Francii nebo kolik bral tam?

Reagovat
db18

Podle dostupných zdrojů ve Francii bral ročně 380 tis. € a průměrný plat u FCA je 640 tis. €, takže by měl mít minimálně dvojnásobek si myslím.

Reagovat
VP85

a pak, že proč přestupuje.

Reagovat
db18

ale s tou ligou teda ustřelil pěkně

Reagovat
Nuno čomes

Tak dvojnásobek už je dost fajn. Lepší liga, ale i tak ustřelil jako

Reagovat
db18

I když při určitém výkladu jí posadil na třetí místo (jen před serii A)

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Koubka jednoznačne posun k lepšiemu. V Augsburgu z neho urobia kľúčového hráča a bude len na ňom, aby sa presadil, ukázal a mohol ísť aj vyššie. Zázemie jasne lepšie ako vo Francúzsku, liga jasne lepšia, polepší si aj po finančnej stránke. Kluby sú kvalitou kádra na cca rovnakej úrovni, ale všetko ostatné hrá v prospech BL a Augsburgu. To, že si nezahrá EL určite nie je žiadna tragédia, keďže zápasy v BL sú na vyššej úrovni a dajú mu určite viac.

Reagovat
VP85

Reagovat
verv

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na všechna měřítka jako hodnota kádru apod. je Rennes lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Liga lepsi, ale tym na "horsi urovni" nez Stade Rennes...

Skoda, kdyz uz Nemecko tak spise - Lipsko, Bayer 04, Hoffenheim nebo Schalke.

Osobne by mi sedel v Anglii bud v Wolverhampton Wanderers nebo West Ham

Reagovat
db18

Nikdo z těch 4 nehledá gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, Bundesligu sleduji okrajove. Jen by mi tam nevadil...

Reagovat
Bandita_Harry

V FCA ti bude moc vadiť keď ju nesledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
twelwer

Reagovat
Pride

Wolves mají Portugalskou jedničku a West Ham skvělého Fabianskiho. Těm je nějakej Koubek těžce u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Na druhou stranu West Ham pustil Adriana a Fabianskiho mam moc rad, ale uz neni nejmladsi, mohla by to bejt zajimava varianta, samozrejme za predpokladu ze by o nej stali, coz se nestalo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Luc-Luc

prestupuje do horsiho tymu i ligy, ale zase bude zit zatim v lepsi zemi a ma to bliz domu, platove si mozna polepsi, takze asi OK

Reagovat
Luc-Luc

a nauci se nemecky, coz v nasem regionu neni taky k zahozeni

Reagovat
db18

Horší ligy?

Reagovat
Luc-Luc

jasne, se podivej, co v posledni dobe hraje a hralo ve Francii, na to se bundesliga nechyta

Reagovat
db18

Kromě Neymara například kdo? Je tam PSG, ale ve zbytku ligy to je jinak...

Reagovat
Luc-Luc

tak mimo PSG, kde mas paradni hrace a to bych i Neymara vynechal, tak v Monacu byl nedavno Bernardo Silva treba nebo ted odesli Ndombele a Pepe do Anglie, to jsou paradni hraci...

Reagovat
db18

Takoví ale byli i v BL, jako třeba Sané, Dembele, Pulisic... (a stále jsou, když vezmu Sancha, Havertze...)

Reagovat
Bandita_Harry

Lenže už tam niesu a dlhodobo tam hrať takí hráči nebudú... L1 sa na BL nikdy nechytala a ani sa nechytá, PSG sa aj pri svojich nákupoch Bayernu nemôže výsledkami rovnať FR tímy mali pár výstrelov ako Monako SF/LM 2017 alebo OM Finále EL 2018 ale to je za veľmi dlhú dobu všetko BL má tie výsledky dlhodobo lepšie a tých tímov majú kvalitnejších viac

Reagovat
Luc-Luc

dlouhodobe je na tom BL lip, to je jasne, ale myslim si, ze momentalne to tak neni a pokud vydrzi sypat sejci do PSG, tak to muze francouzskou ligu slusne vytahnout

Reagovat
Pyroman

Čistě podle paměti mám teda dojem, že výsledky BL a L1 klubů v Evropě za posledních pár sezón jsou docela srovnatelný, s výjimkou porovnání Bayern x PSG, kde to je o fungování těch samotných klubů, spíš než ligy. Nějaký rozdíl v kvalitě tam mezi oběma soutěžema možná je, ale rozhodně ne tak velký.

Reagovat
Bandita_Harry

Velky nie ale ta spicka je oproti spicke L1 proste silnejsia

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Proč smlouvu na 5 let když po 2 letech zase odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplatili za něj na jejich poměry dost peněz a tak to potřebovali účetně rozložit na delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

KKT

Reagovat
smazaný uživatel

Porto

Reagovat
Dufan

Další důvod sledovat Bundesligu na francouzskou nasrat. jinak Augsburg je sympatický tým. Derby s Bayernem. Ať se daří.

Reagovat
Lemond Laws

OT TIKI TAKA:

Viděli jste včera? Co tam převáděl Švancara.. To je takový buran, až to snad není možný. Já ho dřív měl rád, ale co teď předvádí, to je něco. Spolu s Uličnym, to je teda dvojka k debatě o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou je vtipnej a bavi me to s nim

Reagovat
Baronne

Však Švancy je tam úplně vpohodě , jenom s těma černochama má trochu zmatek no

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pust tele tele

Reagovat
RC

Co na tom kdo nechápe nechapu ja, klub rozhodne neni horší! Ve Francii hraje jeden velkej zapas za sezónu s PSG , možná jeste s Lyonem, kdežto tady každý týden Schalke, Dortmund, Bayern...

Reagovat
Luc-Luc

jo, ale zahrat si jednou proti Mbappemu s Cavanim a Neymarem > hrat desetkrat s Bayernem, Dortmundem a Shalke

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke? 5 rokov lepsi priemer v BL

Reagovat
Trapný diskutér

dortmudna a schlake sou týmy na úrovni guingampu

Reagovat
Papra

za propojení nicku a příspěvku

Reagovat
Hector17

Stačí se podívat na jeho spoluhráče v Rennes a je jasné, že ho pravidelně okrádali. Nedivím se, že šel pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečtěte si na bezfrazi.cz , jak je tam spokojený Honza Morávek, cituji: „rodinný klub“. Generální manažer s manželkou mě vytáhli do města do své oblíbené restaurace a já pochopil, o čem to tady bude. Otevřený, srdečný mančaft, kde se každý zná s každým, kde si vycházíme vstříc a táhneme za jeden provaz. Nejsou tu superhvězdy, ale šlapeme společně. Trošku jako moje milovaná Bohemka." A jak píšete výše, hrát BL ligu nebo PSG je velký rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek

Koubek

Povahově jsou úplně jinde.

Reagovat
ratusek

A už ho poslali domů?

Reagovat
stas87

Odborníci čo ho kritizujú, tak majú určite zmapované Rennes aj Augsburg. Koubek evidentne nehľadal lepší klub po športovej stránke. Keby áno tak ponuku FCA odmietne. Má to ovela bližšie do CR, zázemie klubu lepšie ako vo Francúzsku, ako bonus krajania v tíme=lepšia aklimatizácia. Peniaze bude mág lepšie a pôst jednotky na začiatku tiež, vďaka sume za prestup aj vyššiu šancu, že ho podrží keď bude chytať na začiatku zle. Ak si toto Koubek všetko zrátal, potom sa mu ja osobne nečudujem. A stále lepšie byt jednotka v BL ako dvojka v Portugalsku.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou po dvou letech potřebuje aklimatizaci? Vždyť to je argument proti

Jinak ti tam zůstává jediný argument - zázemí což je mega subjektivní, protože čísla snad až na o tisícovku větší stadion, hovoří o opaku.

Reagovat
stas87

Čože? Sak on v Nemecku nikdy nebol, Augsburg nepozná a od toho tam bude mat Moravka.

Tak trebárs Koubek nemusel byt spokojný so životom v Rennes a Augsburg sa mu zdal ako lepšie miesto pre život.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ale proč by to měla být výhoda oproti setrvání v Rennes?

Třeba jo třeba ne, spekuluješ, argumenty nemáš žádné.

Reagovat
Bandita_Harry

On by z Rennes odisiel tak ci tak zrejme z vlastnej vole, otazka je ci si teda prestupom polepsil alebo pohorsil... ta aklimatizaicia je zrejme lepsia ako keby isiel do ineho klubu jedine v com si oproti Rennes pohorsi je ligove postavenie klubu v tabulke a teda tie pohare co hra Rennes tuto sezonu, ale to je su drobne veci ktore sa o rok mozu zmenit

Reagovat
stas87

Co to meleš vorechu? Nemecko je pre život dosť odlišná krajina ako Francúzsko. A v novej krajine a novom tíme je vždy lepšie, keď si môžeš porozprávať s krajanom. Umizni ti to rýchlejšie zapadnúť do kolektívu.

Tak aj malému decku je jasne, že sú to špekulácie. Koubek nikde nepovedal, že to v Rennes bolo zle. Len ja som sa zamyslel, prečo zvolil FCA a BL. Každopádne si na teba dám pozor a dobre si rozmyslím, či s tebou ešte niekedy budem debatovať.

Reagovat
smazaný uživatel

mspst pls, ty spekulujes uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se psát a pak se ozvi.

Reagovat
Trapný diskutér

koubek evidentně nehledal nic, to je práce jeho vykutálenýho agenta chodce, stasinho..

Reagovat
salami

Tak ty komenty jsou vyvolany hlavne tim, jak to podal jeho agent, kterej vytroubil, ze konci v Rennes a stejne jako Cech cejti, ze je po dvou letech cas se posunout dopredu. Koubkovi motivace chapu, mne ten prestup prijde v pohode, ale ze by to byl nejakej extra posun? To fakt ne.

Reagovat
andrew96

Reagovat
božský John

Vsichni tady delate, ze jde nekam uplne do haje a ze si pohorsi. Augsburg o nej stal od zimy lanaril ho. V praci pro vas preci taky je dulezity, jak k vam pristupujou a chcete cejtit, ze o vas stojej a duverujou vam. Jestli je na tyhle veci citlivejsi, tak se mu vubec nedivim., ze to vzal Kdyz k tomu pripoctem detaily, jakoze jde do lepsi ligy (byt horsiho tymu), ma to bliz domu, lepsi penize a cesky spoluhrace, tak za me neni vubec co resit.

Reagovat
db18

Reagovat
One-Real

Prestup z mnoha vypsanejch faktoru dobrej. Myslim ze k smichu je akorat to vyjadreni agenta, protoze ta jeho interpretace a reci o "posunu" by davaly smysl, kdyby slo prave o to Porto nebo podobne.

Reagovat
Trand

Reagovat
salami

Viz rekace na stase.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trapný diskutér

šmarja, to je šašour.. jasnej přestup pro agenta.. horší tým, horší liga, zaprdění v bundeslize, ze který už se nevyhrabe..

Reagovat
dave30

Také bych se chtěl zahrabat v zaprděné bundezlize (a 99,99% našich fotbalistů také).

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ho agent k tomu dotlacil rozhodne horsi tym nez Rennes

Reagovat
salaminoo

příští velký přestup bude do Espanyolu nebo něco takového

Reagovat
Pasha

Bundesliga > Ligue 1 all day, all night. Za mňa rozumný krok, nevidím na ňom nič zlé, za čo by sa mal niekto Koubkovi vysmievať.

Reagovat
honziss

Reagovat
honziss

Koukám, kolik je tady najednou odborníků na Bundesligu, ještě k tomu znalejch poměrů v Augsburgu. :)

Reagovat
Pablos

to jsou znalci všeho

Reagovat
ratusek

Insideři

Reagovat
Pipo123

Tu sa dost riesi motivacia hraca, no nejak sa zabúda na fakt ze Rennes sa ho chcelo zbavit

Reagovat
Pyroman

Reagovat
mickey mouse

No chci vidět co bude dělat pokud Augsburgb sestoupí. Pokud necítil důvěru v Rennes tak přestup chápu, ale má teda na lepší klub.

Reagovat
Werkrider

Ten výpočet toho jak si sa dostal k výsledku, že má na lepší klub než Augsburg by ma celkom zaujímal.

Reagovat
lichna.

OT: Nelítam tak často, takže nemám tolik zkušeností s nákupem letenek. Potřebuju poradit, vyberu si let, pro dva a potřebuju tam zadat odbavené zavazadlo + sedadla.. Jedna možnost je vybrat pro oba cestující základní letenku a sedadlo a zavazadlo pak k tomu přidat dle libosti.

Co bych ale chtěl já je koupit pro mě tu lepší letenku, kdy mám odbavené zavazadlo a sedadlo už v ceně ( myslím, že je to levnější než to jednotlivě doplňovat) a pro druhého cestujícího jen ten základní balíček. To mi ale nejde. V okamžiku, kdy vyberu ten lepší, tak to automaticky označí pro oba. Nevíte jak na to? Musím to kupovat po jednotlivcích? Konkrétně jde o Smartwings.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tady nektery pripady bez EF delali..

Reagovat
lichna.

Radši mi poraď vole.

Reagovat
wyqinac

a nevyjde nahodou teda lip vzit pro oba jen zakladni balicek a k tomu dokoupit jedno odbavene zavazadlo? Ja teda nevim jak to presne je, ja se vzdycky vejdu do prirucniho..

Reagovat
lichna.

No já si právě myslím, že to lépe nevyjde. Aspoň dle toho co jsem na to koukal. Přišlo mi, že rozdíl mezi základním balíčkem a balíčkem s sedadlem a zavazadlem v ceně je menší, než cena za dokoupené sedadla a zavazadlo.

Reagovat
Hokaido

Tyhle společnosti jsou strašně vychcany, zkusil bych smazat cookies atd. V podstatě dělat, že jsi na ty stránce poprvé.

Reagovat
wyqinac

urcite vzdycky pomuze koukat na jejich stranky v anonymnim rezimu

Reagovat
wyqinac

no je to otazka. Pokud ti to ale pak nenabizi jeden lepsi a jeden normalni a musel bys to delat zvlast, muze pak byt problem mit sedadla vedle sebe, kdyz to budou dva oddelene nakupy. navic treba u CSA, krome par vyhod, ktere moc nevyuzijes pokud neletas casto, tak rozdil mezi tou nejlevnejsi a lepsi tridou delat asi 600, a k ty levnejsi variante dokoupis zavazadlo za 650, takze tam je rozdil minimalni

Reagovat
smazaný uživatel

Let s batohem a penize za zavazadla dej na provoz ownysearche.

Reagovat
hraca

Doporučuju nehrotit to zavazadlo. Fakt vzít pár triček a kalhoty. Na sedadlo se taky vyprdni. To nevydržíte pár hodin bez sebe?

To co ušetříš dej večer na baru a budeš mít příjemný večer

Reagovat
lichna.

Na 12 dní to asi nevyjde.. Hlavně teda u ženy..

Reagovat
hraca

Ok, tak nedá se nic dělat. Tak to doporučuji koupit letenku s již odbaveným zavazadlem (to bude asi něco jako priority) + si k tomu hodíš místenku. Stejně podle mě řešíš problémy malého rázu. Zas tak velký finanční rozdíl mezi tím není, takže vem to, co je pro tebe pak ve finále pohodlnější

Reagovat
Hokaido

Ještě před deseti lety to byl špekáček a nechtěli ho v Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, jaké jsou skutečné důvody. Třeba v Rennes necítil takovou důvěru, nebo rodina tam nebyla spokojená, těžko soudit

Reagovat
Kostomlat

necítil důvěru podle mě, sám to říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáře máme fakt dobrý. U nich je výhoda, že nemusí umět tolik s balonem, stačí být vysokej, umět skákat a chytat a to přesně naši hráči splňují

Reagovat
ttopi

Bože tady je odborníků

Koubek fakt není blbec s IQ houpacího koně, aby přestupoval, pokud by to byl na 100% přestup směrem dozadu, jak tu někteří vidí. Lidi se vlastně podívaj jen na to, kolikátej je klub v lize a jestli hraje evropské poháry, ale to Koubek samozřejmě taky ví

Reagovat
Rolf

Koubek se stal absolutní jedničkou v Rennes až po zranění senegalského repre.brankáře,to pro

všechny ty "znalce".Zajímavé,že i on odešel,již před Koubkem.Francouzská liga není o nic horší,

ale ani lepší,v současnosti oproti německé,protože co má nohy trochu do o,vykoupí angláni.

Hodně si tam zachytá za tou dírou jménem Suchý-kapitánem reprezentace!!

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzská liga je o třídu horší, než německá.

Reagovat
Rolf

Kolik jsi toho viděl,že tak blábolíš.Bez francouzů by se neobešla anglická,ani španělská liga.

Jejich národní tým je spolu se španělským bezkonkurenční.Bundesliga klesá na úrovni.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

takže augsburg letos sestup

Reagovat
PP

Jako dobrý, pořád je to Bundesliga.. nicméně na to, jakou se z toho dělala pecka to je takové.. normál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Komličenko do Lokomotivu za 3,5 ty vole to je málo....

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní cena.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro Lokomotiv

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys chtěl? Když je mu 24, spoustu gólů dal z penalt, má velké technické nedostatky a hrál za lehce nadprůměrný tým z průměrné a nezajímavé ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Pro Bolku ok. Stejně tu kanonádu už nezopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

prej přestup do jednoho z předních týmů

Reagovat
dinss

Kde jsi to četl?

Reagovat
smazaný uživatel

přestup do jednoho z předních týmů buducorocnej 2. bundesligy...

Reagovat
dinss

Přestup ok, lepší liga a bude hrát proti kvalitnějším soupeřům. Přijde sice o EL ale zahraje si proti Bayernu, Dortmundu apod. V minulé sezoně hrál z těch lepších týmu v podstatě jen proti PSG.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

až na to vyjadření,že je BL druhá nejlepší liga to dává hlavu a patu. Zkrátka neměl jistotu jedničky, tak šel zkusit štěstí jinam

Reagovat
Werkrider

Jakto? Bundesliga je najlepšia vo viacerých veciach. Napríklad návštevnosti? Alebo v počte gólov?

Reagovat
king23

Když o lize prohlásím, že je nejlepší, tak zjevně mám na mysli sportovně/výsledkově a ne, že jsou tam největší návštěvy nebo třeba nejbarevnější dresy...

Reagovat
Werkrider

Ospravedlňujem sa, že som nevedel čo si mal na mysli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele