KOUBA ASI ODCHYTÁ DERBY!

12.03.2004, 15:57
Aktuality
V neděli se sehraje veledůležitý zápas. Setkají se obě pražská "S". Sparta chce zapomenout na prohru v Miláně a hodlá Slavii porazit. Sešívaní také chtějí vyhrát a zvýšit svůj bodový náskok nad Spartou.

Sparťané řeší jeden výrazný problém. Jaromír Blažek má naražený bok a neví se, jestli bude v neděli chytat. V brance by ho mohl nahradit Petr Kouba, který je podle trenéra Jiřího Kotrby ve formě.

Za Spartu už mohou nastoupit oproti zápasu v Miláně Rezek s Voříškem. "Počítáme s nimi, ale těžko mohu říci, zda oba nastoupí od začátku zápasu. Pro nás jsou hráči základní osmnáctky a jejich služeb určitě využijeme. Ve Spartě jsou natolik inteligentní a vyspělí hráči, kteří vědí, že když hrajeme třikrát v týdnu, tak je musíme točit. Škoda jen, že nemáme takové možnosti, jako třeba Milán, a nemůžeme nechat odpočinout nejvytíženější hráče, jakým je kupříkladu Karel Poborský. Ten Spartu táhne už třičtvrtě roku, a pak je pochopitelné, že přijde období, kdy on naopak potřebuje pomoci od svých spoluhráčů," řekl pro Sparta.cz Kotrba.

Na Slavii si věří i Radoslav Kováč. "Po Milánu nás čeká další velký zápas, takže se těším," říká sparťanský záložník oficiálnímu webu. "Vyřazení s AC nás určitě nepoznamenalo, psychicky jsme nešli dolů. Naopak jsme si dokázali, že můžeme odehrát těžké zápasy. Věřím, že konečně zabereme a vyhrajeme," přeje si Kováč.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No pro Koubice to bylo smolne derby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele