Košťál: Hašek dostal nejexkluzivnější nabídku v historii

22.06.2008, 16:51
Aktuality
Podle místopředsedy svazu Vlastimila Košťála dostal Ivan Hašek nabídku, jaká v českém fotbale ještě nebyla. Agentuře Mediafax to v neděli řekl sám Košťál.

"Ivanovi jsem nabídl nejlepší finanční podmínky, jaké kdy trenér u národního týmu měl. Navíc funkci manažera reprezentace a sportovního ředitele svazu, aby si Hašek mohl určovat, jakým směrem se věci kolem jednotlivých reprezentací budou pohybovat," řekl agentuře Mediafax Košťál. Podle něho se schůzka nesla ve velmi dobré náladě. "Několikrát mi zopakoval, jak je nabídkou potěšen a poctěn, ale že ji musí odmítnout, protože věci v Dubaji jsou už hodně rozběhnuté. A shodli jsme se na tom, že to není o Košťálovi a ani o Haškovi," dodal místopředseda svazu v narážce, na jejich vyhrocené vztahy. "Dokonce jsme si řekli, že si budeme častěji volat a informovat se."

Po Haškově odmítnutí tak má Košťál opět zmenšený manévrovací prostor, neboť v úterý musí na výkonném výboru fotbalového svazu předložit jména kandidátů. "Myslím si, že tři až čtyři adepty předložím a uvidíme, ke komu se výkonný výbor přikloní," pravil Košťál s tím, že kromě Petra Rady se do hry s největší pravděpodobností vrací i Karel Jarolím a v rukávu má schovaného ještě jednoho zahraničního trenéra.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takovou nabídku už nikomu jinýmu nedá, takže se v systému reprezentací vůbec nic nezmění. Škoda, Hašek tu šanci měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm. Tak to je velice spatny. Jarolim ani Rada to snad nemuzou bejt, nerikam neco dokazali, ale Ivan je jina. To uz radis zpatky toho Chovance, i kdyz uprimne bych ho tam taky nerad videl. Uhrin ml. ten zas ma smlouvu v Temesvaru. Tak jedine hledat v cizine.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych bral i Uličného je zkušený trener

Reagovat
smazaný uživatel

já chtěl Zemana...prej rád hrraje 4-3-3....to by byl útok...svěrkoš-fenin-baroš

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybuju, že by se hrálo systémem 4-3-3...to je trochu blbost, neboť nemáme kvalitní přechodové hráče (mimo tedy Rosického). Řekni mi, kdo by brousil na stranách lajny ??? Pudil nebo Polák. ... buďme realisté...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že nepřijal obrovskou a lukrativní smlouvu jen potvrzuje, že tento trenér nesouhlasí se současným vedením fotbalového svazu... Potvrzuje to jen mojí domněnku, že to nepřijme, i kdyby měl dostat zlatý hodinky z vodotryskem... Takže, pane Košťále, peníze na rozumného člověka nemusí vždy platit... Navíc bych se určitě nevymlouval na penízky, když je evidentně jasný, že jeho a spol. nemusí. To je prachsprostý alibismus....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele