KORUPCE NEBO JEN FÁMA?

27.03.2004, 21:57
Aktuality
Jak jistě víte, deníky Bohemia tvrdí, že na světě existuje videokazeta, která usvědčuje plzeňské hráče, že prodali zápas s Ostravou. Policie však stále o kazetě nic neví. Tak je to tedy fakt, nebo fáma?

Videonahrávka měla vzniknout v restauraci Café Maxim, kde plzeňští hráči měli přebrat 750 tisíc od zástupců Baníku Ostrava. Jenže najednou tato nahrávka neexistuje? Na svém si rozhodně stojí Jan Pertl, šéfredaktor Plzeňského deníku, který patří pod deníky Bohemia. "Vím, že je to pravda. Náš zdroj je spolehlivý," říká.

"A nemám proč měnit názor. Kazetu jsem na vlastní oči neviděl, ale náš zdroj je pověřený letitou spoluprací. Takže nemáme rozhodně v úmyslu blafovat nebo pracovat pro nějaké temné síly. Tenhle zdroj nás nikdy nezklamal," dodal v rozhovoru pro deník Sport.

Zástupci Baníku Ostrava jednoznačně tuto informaci vyvrátili a podle tiskového mluvčí Dalibora Záruby, se už Baník radí s právníky a chystá na deníky Bohemia trestní oznámení!

Žádný důkaz se stále nenašel, i když deníky Bohemia stále tvrdí své. V restauraci Café Maxim měla natáčet skrytou kamerou Policie drogové dealery. Jenže ta nepotvrdila, že by něco takového natáčela! Sobotní vydání deníku Sport píše, že kamera v restauraci skutečně byla!

Důkazem prodání zápasu mohlo být i přeřazení do "B" týmu kapitána Milana Bartesky a Martina Švejnohy. Švejnoha byl už dnes poslán zpět do "A" týmu, protože plzeňské vedení nemělo žádné důkazy, že by vůbec sázel. Zatímco Bartesku stále vyšetřují. O něm všichni vědí, že sázel, ale neví se, jestli právě proti Plzni.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jednoznačně zase další fáma. zatím nikdo nepřišel s žádným důkazem. Už je toho fakt podezřele moc.

1. Matušovič přejel člověka

2. Slončík dluží milion

3. Heinz úmyslně zranil protihráče

4. úplatek Plzni

5. Bežte se vycpat...

Reagovat
exmafie

A navíc Látal natočil pornofilm

Reagovat
smazaný uživatel

to třeba vyjde v košťálově plátku 1.4.

Reagovat
PJ

K bodu 3 - důkazem je videozáznam. Každej, kdo to viděl, musel vidět, že to neúmyslný rozhodně nebylo...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Sparta už neví roupama, jak Ostravu víc rozhodit a je jí to navíc houby platný.

Reagovat
PJ

A kde je psáno, že za to může Sparta a Košťál?

Reagovat
exmafie

Třeba tam,že mezi Spartou a deníkem,kterej to napsal je určitá majitelská spojitost.....Rozhodně nechci nijak vinit Spartu,ale Košťálovec je klasickej podnikatel,kterej se snaží za každou cenu nahamtačit co nejvíc i na úkor vlastního klubu (viz "podnikatelé" v Itálii),zkráceně je to p.ča!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, a kdo až donedávna s Ostravou soupeřil? PJ, já tě chápu, fandíš Spartě, tak se jí zastáváš, ale tahle série naschválů je už trochu podezřelá... A v názoru na Košťála se shoduji s níže uvedeným příspěvkem Ex-mafie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele