Konečně, raduje se po doléčení dalšího zranění Şahin

18.11.2015, 15:56
Aktuality
Nuri Şahin má naději, že si ještě v tomto kalendářním roce odbude soutěžní premiéru v sezoně 2015/2016. Záložník Borussie Dortmund má dlouhodobě zdravotní problémy, nyní je ale konečně v pořádku a od začátku týdne znovu trénuje se spoluhráči z vestfálského celku...

"Konečně. Tento pocit mi strašně moc chyběl. Úsměv na mé tváři říká vše," napsal na svém Instagramu.

27letý turecký fotbalista měl dříve problémy s kolenem a od začátku března ho pak limitovala třísla, kvůli nimž následně přišel o zbytek loňské sezony. Ideální nebyl jeho zdravotní stav ani v létě, tou dobou se mu znovu ozvalo koleno a vyžádalo si další dlouhou pauzu.

Şahin strávil v Dortmundu většinu své kariéry a zahrál si rovněž za Feyenoord, Real Madrid a Liverpool. Ze španělského velkoklubu se do Borussie vrátil v lednu 2013 původně na hostování, které bylo následně změněno v trvalý transfer. V ligovém ročníku 2013/2014 nevynechal ani jedno utkání 1. Bundesligy, loni naopak vinou zranění naskočil do sestavy jenom sedmkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (49)

Přidat komentář
Rudnevs

neviem ale ako sa zapracuje späť do zostavy . Hrajú väčšinou Weigl a Gündoğaň a okrem toho sú na striedačke ešte aj Bender a Castro ( úplne zbytočný nákup ). A to chceli ešte aj Geisa...

Reagovat
smazaný uživatel

Castro vubec neni zbytecny nakup. Dokaze v pripade potreby zahrat i v ofenzivni trojici a nikde neni psano, ze se bude Weiglovi darit porad ( navic je treba to tocit v EL atd)

Reagovat
Rudnevs

12 miliónov za náhradníka si myslím že je zbytočný nákup a navyse on si v kľude mohol hrať základ v Leverkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale Castro by mohl hrát v klidu základ v celé BL s vyjímkou Bayenu. Jestli se chce BVB na Bayern nějak dotáhnout, tak musí mít širší kádr a za 12 milionů je Castro celkem bargain (možná ne na BL, nicméně pro Borussii skvělej nákup a navíc mají dalšího hráče do středu, když dostanou pálku za Gündogana).

Reagovat
Rudnevs

12 miliónov je na BL dosť veľa. Mimochodom, ostatný hráči na jeho post dokopy stáli menej ako Castro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ctyrky Shinji Mickey Ilkay Reus urcite nekdo brzo odejde, a jak se bude Castro hodit. Navic za nej dostanou takovy prachy, ze 12 mega za Castra bude uplne hubicka

Reagovat
Rudnevs

Potom áno

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že to je nějaký kauf za babku, ale takovej Aranguiz stál Leverkusen ještě o pár milionů euro víc a pokud se nepletu, tak on měl být právě tou náhradou za Castra (mimo jiné na střed přivedlo tuhle sezónu ještě dráž Schalke Geise, i když u něj se dá argumentovat věkem)

Prostě je jiná doba než byla před x-lety, je jasné, že se za hráče bude utrácet větší suma než dříve, protože jsou i celkově vyšší příjmy a jen blázen by prodával hotového hráče pod cenou, navíc do konkurenčního týmu.

Reagovat
Rudnevs

Araguniz bol tiež dosť dráhy navyše prišiel z úplne inej ligy takže sa nemusí presadiť a po takom zranení to bude mať ešte ťažšie, síce hovorí sa že LM, Pokal atď musia mať ktovieako široký káder ale Kramer a Bender to zatiaľ zvládajú.

Ja dosť kritizujem také drahé nákupy ako lietajú v Premier League alebo v BBVA, preto nechápem tých čo kritizujú Wengera.

Takéto nákupy v BL si môže dovoliť Bayern, BVB, Wolfsburg, Leverkusen a Schalke. Ostatný si môžu dovoliť za 12 miliónov tak štyroch, piatich hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Castro byl asi kvůli odchodu Kehla, řekl bych, že se moc nepočítalo, že Weigl půjde hned do základu, tak chtěl mít na DZ více možností. Ale asi to bude mít fakt těžké no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud hrajou více než jednu soutěž, tak to určitě zbytečnej nákup není. Mít 5 hráčů na střed je tak nějak potřeba, pokud chtějí uspět na všech frontách, což klub jako BVB nepochybně chce + Castro v posledních zápasech hrál většinu zápasu a navíc dokáže zahrát i na beku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Castro je skvělý nákup, po odpadnutí Keva jsme univerzála potřebovali

Reagovat
Rudnevs

Ešte je tam Leitner

Reagovat
Rarášek

tak to nemůžeš srovnávat s jistotou v Castrovi.

Reagovat
Rudnevs

Tak jasné ale dokopy už sú 6 + nejaký mladíci čo tam môžu zahrať a to je trochu luxus, navyše mladému Leitnerovi ničia kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Leitner je křídlo, ne? Nebo si ho zase s někým z BVB pletu?

Reagovat
Rarášek

Já si myslím, že to je vyvážený akorát. Wajgl ti taky neodehraje všechno, a je lepší tam mít zkušenýho jistýho borce, než dalšího mladíka. A Leitner mi nepříjde jako nějáký terno, možná měl jít hostovat zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odejde.. na základ BVB jednoduše nemá (ačkoliv bych mu to přál)

Osobně jsem ale taky dost zvědavý, jak se to bude točit. Gonza už ale pomalu neberu jako adepta na DM nebo CM. Spíše ukázal, že mu svědčí pozice o něco výš. Je to vlastně hned první hráč ze střídačky, který může vystřídat vlastně kohokoliv z ofenzivní čtveřice MARK. Ze začátku jsem byl taky skeptický.. ale právě v poslední době mě začíná přesvědčovat

Na DM/CM tam je ještě Bender a Nuri. O základ může podle mě Nuri bojovat až příští sezonu zase..

Reagovat
Rudnevs

Leitner mal ísť do FCA ale myslím že ho Tuchel nepustil. Vyzerá to tak že sa možno vráti do TSV 1860. Určite mu nepomuhlo hosťovanie v klube ktorý sa trápi, keby hosťoval napr. v Mainzi bolo by to iné samozrejme v tej dobe nikto nevedel že VfB sa bude trápiť.

Miesto toho vášho MARK môže hrať aj Hofmann ktorý je perspektivnejší, uvidíme čo ďalej, možno sa usadi v zostave najdlhšie

Reagovat
Centrofixka

Leitner je podľa mňa istý že odíde, čo bude so Sahinom netuším, mal dlhú prestávku, či sa chytí a hlavne či bude maž na to príležitosť, asi bude v pozícií Ramosa. S Castrom sa určite počíta do základnej zostavy, to je jedno kde, on musí hrať!

Reagovat
Rudnevs

O Leitner sa podľa tých špekulácií dole zaujíma Werder

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kde? základní sestava je nabitá..

Reagovat
smazaný uživatel

Leitner sa nedostáva ani na lavičku a na vlastnú žiadosť radšej išiel hrávať za rezervu, nech má aspoň nejakú zápasovú prax. V zime podľa mňa odíde.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si pár zápasů než se zase zraníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

toto nie je článok o Wilsherovi

Reagovat
smazaný uživatel

Přej a bude ti přáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

http://www.transfermarkt.de/geruchtekuche/detail/forum/154?from=teaserbutton

OT - Pozrite si ten link hore, prosím . Sú v ňom nejaké zaujímavé možnosti na prestupy čo sa týka Bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Choi Zaujímalo by ma, podĽa čoho to vytvárajú, keď tam nie je uvedené žiadne %. A vlastne tie % sú tiež dosť otázne, ako ich vypočítávajú.

Reagovat
Rudnevs

Sú tam zaujimave veci napr. prestup Hintereggera do BL, návrat Usamiho do BL, ten Choi je tiež zaujímavý do HSV ho veľmi chcem , samé pozitívne prestupy - takisto Timm Klose a jeho "gerüchte" ( HSV, Neapol, VfB...), alebo prestup Dragoviča do VfB.

Získavajú tie info asi tak že ked šéf nejakého klubu ide kukať na štadión iného klubu, alebo proste nejako odhalia to že sa šéfovia, agenti atď stretávajú ohľadom prestupu.

Reagovat
Rudnevs

Ešte som zabudol spomenúť možné prestupy do H96. Bolo by zaujímavé keby tam prišiel niekto z tých hráčov ( Arnold, Drmič, Schöpf, Burgstaller )

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ten Dragovic je zrovna vtip, nikdy by tam nešel.. Rád bych viděl v BL Kasamiho, Drmic u 96 by taky nebyl marnej..

Reagovat
Rudnevs

Drmičovi by ten prestup do 96 mohol ešte viac zničiť kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Práve naopak, môže sa tam poriadne naštartovať, mal by tam dosť veľkú šancu na pravidelný základ.

Reagovat
db18

Restart v druhé lize.

Reagovat
Rudnevs

Ak sa Hannoveru podarí získať Schöpfa, Burgstallera, Arnolda aj Drmica môžu skončiť kľudne aj 10.

To by bolo asi takato zostava

Zieler - Sorg, Schulz, Marcelo, Albornoz - Schmiedebach - Kiyotake , Arnold, Schöpf - Burgstaller, Drmic

Hráči pripravený na striedanie -Tschauner, Sané, Sakai, Andreasen, Klaus, Prib, Bech

A to sa este do zostavy nezmestili Felipe, Gülseleam, Benschop, Erdinc, St.Maximim, Karaman a Sobiech

Reagovat
Rudnevs

A Kadlec do Mydtjilandu je official .

Reagovat
Rudnevs

Nechcem sa baviť sám zo sebou ale ked na moje komentáre nikto neodpovedá... Dúfam že týmto vás trochu zaujmem .

Takže ďalšie OT - Gomez a Beck z Besiktasu sa majú vrátiť do nemeckej repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si Beck zahraje nebo bude Löw zase zkoušet trojčlenou obranu?

Reagovat
Rudnevs

Beck je Löwov obľúbenec a na krídla majú okrem neho Hectora, Mustafiho, Gintera a Schmelzera. Myslím že si môže zahrať aj v klasickom rozostavení 4-2-3-1.

Reagovat
Bakary3

Beck je skvelej nechapu, ze neudelal lepsi karieru, kdyz mu v hoffe koncila smlouva, chtel jsem ho do Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez sa už vrátil

Reagovat
Rudnevs

A vlastne áno, už proti Francúzsku.

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajímavé statistiky z letošní sezony - překvapili mě docela Darida a Mats

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/639362/2/slideshow_die-besten-der-liga.html

Reagovat
smazaný uživatel

2x docela

Reagovat
db18

U Daridy nic překvapivého, ale škoda, že tam není i srovnání v průměru na zápas... Zajímalo by mne o kolik zaostává Kramer a Benderové.

Reagovat
Rudnevs

Mna prekvapila trojica z Ingolstadtu a Caldirola.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele