Şahin má v týmu stále místo, nepochybuje Tuchel

13.09.2016, 20:20
Aktuality
Hodně těžké období prožívá Nuri Şahin. Turecký reprezentant během posledních dvou sezón za Dortmund prakticky vůbec nenastupoval a ve stejném duchu se zatím nese i letošní ročník. Kouč Thomas Tuchel ale nepochybuje, že 28letý záložník ještě BVB pomůže...

Şahin je odchovancem žlutočerného mužstva, kde si zejména pod vedením Jürgena Kloppa udělal skvělé renomé, které mu následně vyneslo angažmá v Realu Madrid.

Tam se však 50násobný reprezentant Turecka příliš neprosadil a o moc lepší to posléze nebylo ani během půlročního hostování v Liverpoolu, načež přišel návrat do BVB.

Univerzální středopolař se po návratu k Borussen vrátil do herní pohody a následně i do základní sestavy, během minulých dvou sezón však znovu doplatil na zdravotní potíže.

Turecký reprezentant s německým pasem tak za zmíněné období nastoupil jen do 17 ligových utkání, letos pak dokonce na soutěžní premiéru stále čeká. "Máme v týmu velkou konkurenci, ale jsem si jistý, že Nuri ještě neřekl poslední slovo," řekl trenér Thomas Tuchel, jenž Şahina nenominoval k utkání Ligy mistrů s Legií Varšava. "Matthias Ginter dostal přednost díky své univerzálnosti, potřebujeme však Nuriho osobnost a profesionalitu," vysvětlil kouč Borussie.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Tuxedo

*na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

to stejné mě taky napadalo no..

Reagovat
Rudnevs

Nech je tých BL článkov čo najviac, ale teda radšej nech tu sú články o menších prestupoch (napr. Papa do RB, alebo Wood do HSV), alebo nejake "články čtenářú", alebo niečo k 2.BL ... takéto "PR žvásty" moc nemusím.

Ale to len môj názor/návrh na zlepšenie ... samozrejme to neberte ako kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Při jeho skleněnosti a momentální konkurenci to nevidím dobře. Maximálně v Pokalu

Reagovat
BVB Kunc1k

Az je mi některých tech hracu líto jak tam mame az tak velkou konkurenci... Hlavne u ofenzivních hracu jako Mor nebo Pulisic az se nam vrátí Marco tak nevim jak je teda využijeme kdyz uz ani ted nejsou moc využíváni

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdou nějaký zranění. Ti hráči ještě prostor dostanou, důležitý je, že máme kde brát...

Reagovat
Rudnevs

+ teraz je z toho taký "guláš" a kým sa to zohrá, tak už bude (možno) Bayern inde ... tohoto by mohli využiť menšie BL kluby a vykúpiť hráčov ako Park, Subotič, Ramos, alebo Pulisič.

Reagovat
Logan

Park,Subotic a Ramos mě moc nezajimají, ale Pulisice teda rozhodně nikdo vykupovat nebude

Reagovat
Rudnevs

Tak nakoniec má vraj v zime odísť Merino na hosťovanie do Osasuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BVB Kunc1k

No to doufam protoze u nas hrat zatím vubec nebude a to je zbytečný aby u nas sedel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, mohl to bejt novej Franz Beckenkebabauer

Reagovat
raduinho

Real ho zničil

Reagovat
db18

OT: Stefaniak má po sezoně přestoupit do Wolfsburgu

Dynamo už na odpoledne svolalo tiskovku.

Reagovat
Rudnevs

Je hotovo. Wolfsburg si nakoniec poskaladal celkom dobrý káder a to som po Júli bol skeptický, Stafaniak bude fajn posila.

Reagovat
stas87

Bartels nepojde s timom do Gladbachu. Tak este cakam, kto dalsi sa stihne zranit.

Reagovat
db18

Mnohem horší zprávou je toto:

"Es gibt bei uns keine Torwartdiskussion", betonte Skripnik laut der "Kreiszeitung" nach der Augsburg-Pleite unmissverständlich

Reagovat
stas87

Wahnsinn. keine punkt für SVW.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele