Konec sezóny bude ještě složitý, varuje de Marcos

31.03.2014, 23:29
Aktuality
Athletic Club si již dlouhou dobu drží čtvrté místo, které by na konci sezóny zajišťovalo předkolo Ligy mistrů, v posledních zápasech ale poztrácelo několik bodů a přišlo o část svého náskoku. O klíčovou pozici se tak možná ještě strhne velký boj a ví to i Óscar de Marcos...

Baskický celek v posledních pěti kolech jen jednou vyhrál, v sobotu navíc doma nestačil na Atlético Madrid a náskok na nejbližší pronásledovatele ze San Sebastianu a Sevilly tak nyní činí jen šest bodů.

"Konec sezóny bude ještě hodně složitý, pro každého je v sázce hodně. Stále je ve hře ještě mnoho bodů, než aby se dalo tvrdit, že je čtvrté místo naše. Týmy za námi zmenšily odstup, ale my jsme stále ve výhodě a budeme bojovat až do konce," prohlásil záložník Óscar de Marcos.

Univerzální fotbalista Athleticu se také vrátil k sobotnímu zápasu, ve kterém celek z Bilbaa neudržel brzké vedení a prohrál 1:2. "Ve druhé půli jsme měli šanci jít do vedení, ale nevyužili jsme ji. Naopak jsme nechali skórovat Atlético, které ukázalo, jak soudržný tým to je a jak je složité ho porazit," dodal de Marcos.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Celkom by som vam prial ale to co predvadzate doma proti nam to je neskutocna komedia .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mönchengladbach

1:1 ze zápasu čtvrtého se třetím mi přijde celkem normální.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej hlavne ked Iturraspe a 2krat JaviM tam idu svoju show

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To teda, ale porad je to naprosto v pohode pozice... Ale tak jako tak uz ted je dost dobre mozne, ze nakonec stejneb asi rozhodne Euskal derbia v predposlednim kole, kdyz se neprohraje, predkolo LM tam bude, verim tomu...

Reagovat
Billy McClane

Sranda bude, ked sa v tom predkole stretnu s Evertonom

Reagovat
Ángel di María 22

Kéž by.

Reagovat
Zaschrona

Athletic by velmi pravdepodobne byl taky nenasazeny, kdyby nahodou mel nadejit tenhle scenar. A ten scenar by byl snad nejhorsi mozny, to jo.

Reagovat
Fernando_Torres

Fakt by byl nenasazenej? Nepočítá se evropskej koeficient za posledni tři roky? To mi neřikej, že i přes tu jejich spanilou jízdu EL 2012 bude mít EFC lepší koeficient, i když v pohárech nepředvedli nějakej pořádnej výkon ani nepamatuju...

Reagovat
Zaschrona

Everton by byl na 100% nenasazeny, Athletic ma realnou sanci byt nasazeny, ale zatim to vypada, ze by papirove mel byt taky nenasazeny. A koeficient se pocita za poslednich 5 sezon.

Reagovat
Elliasson

Athletic by byl nenasazený v případě, že se do Evropské ligy dostane Arsenal. Pokud se tam ale probojuje Everton, tak bude Athletic sice poslední, ale přece nasazený tým. Takhle to zatím vypadá.

Reagovat
livefan

Porad doufam, ze to letos zase ukopeme, ale los nemame zrovna nejlehci a s nasi formou z posledni doby nevim

Reagovat
smazaný uživatel

"Baskický celek v posledních pěti kolech jen jednou vyhrál..."

když si vemu s kým a kde hráli, tak bych neřek že to byly špatné výsledky :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele