Konec několikaleté ságy? Mbappé údajně vyslyšel volání z Madridu a domluvil se na přestupu

08.01., 09:04
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Přestupová sága kolem Kyliana Mbappého (25) je podle všeho u konce. Francouzský útočník, který byl spojovaný s odchodem z PSG téměř každé přestupové období, se údajně domluvil s Realem Madrid. Podle francouzského serveru Footmercato by se měl do španělské metropole přesunout 1. července jako volný hráč. Oba kluby zatím o přestupu mlčí.

Mbappé dlouhodobě patří mezi hlavní přestupové cíle Realu. V roce 2022 se dokonce s vedením královského celku ústně domluvil na přestupu, ze všeho ale nakonec sešlo poté, co mu PSG nabídlo výrazně vylepšenou dvouletou smlouvu.

Ta francouzské hvězdě v červenci končí a proto znovu ožil madridský zájem. Prezident Realu Florentino Pérez již v prosinci deklaroval, že s Mbappém bude jednat, podle serveru The Athletic si ale jako podmínku stanovil podepsání kontraku do poloviny ledna.

Nyní se zdá, že čas Realu konečně nadešel. Ač se v posledních dnech zdálo, že Mbappé má blíž do Anglie než do hlavního města Španělska, v událostech nastal další zvrat. Mbappé údajně odmítl nabídky několika celků Premier League v čele s Liverpoolem a domluvil se v Madridu. Zdá se, že několikaleté oťukávání tak konečně došlo do cíle.

Podle informací sportovního webu The Athletic Mbappé kývl na aktualizovanou nabídku, která je nižší než ta, jakou do Francie poslal v roce 2022. Podpisový bonus by měl činit 130 milionů eur a francouzský útočník by si měl ročně přijít na 26 milionů eur.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (335)

Přidat komentář
Pharrell

Pokud to nebude official (100%) od Fabrizio Romano tak je to podle mě “fake news” . Ach jo už zase začíná tahle trapná nudná lovestory mezi RM & K.Mbappé .

Reagovat
r.mrazik

Myslíš až to ten komik převezme z ofiko stránek Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný jakou si vybudoval pověst... přitom reportuje ve stylu: situace se buď zlepší, zhorší nebo zůstane stejná.

Reagovat
Bucky

A tím naprosto vyčnívá nad valnou většinou ostatních sportovních reportérů. Má kvalitní zdroje a "Here we go" znamená, že je prostě hotovo a není to spekulace. Míra chybovosti je u něj na zlomku toho, co u ostatních a není to úplně zřídka, kdy přijde s něčím zásadním jako první. Vybudoval si pověst, protože v tom v čem je silný, je prostě mezi úplnou špičkou.

Reagovat
vodka

akorát že vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš...

Reagovat
RickNash

vcelku často reportuje ve chvíli, kdy už celej přestup zveřejní i kluby.

ale co - já jsem dost rád, že na současným internetu plnym hovadin, vymyšlenejch citátů a fejkovejch zpráv o přestupech je někdo, u koho když vidím, že píše o hotovým přestupu, tak je fakt hotovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Veiga je v Neapoli určitě nadmíru spokojený.

Reagovat
Bucky

Ano, protože žádný zdroj nebude úplně 100%. Vzhledem k tomu, že kluby se dohodli, hráč s klubem se dohodl a padlo to celé na image rights, tak to nevidím jako nějaký zásadní problém. Měli jsme už i situace, kdy se na hráče čekalo s vytištěnou smlouvou a měl být na cestě a místo toho podepsal jinde. V takové chvíle může jít z klubu v dobré víře informace, že je hotovo a tyhle nepřesnosti jsou cenou za exkluzivitu.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Mastný Chobot

jediný, v čom je špička, je sledovanie kvalitných novinárov na twitteri a rýchle reakcie. Každej jeho "here we go" istotke predchádza informácia od iného, skutočne spoľahlivého novinára so zdrojmi.

To, že "sa trafí" do každého prestupu, ktorý sa neskôr udeje, je logické, lebo keď za deň prídeš so "zaručenými informáciami" o 50 prestupoch, tak je nemožné, aby ti aspoň 2-3 nevyšli.

Fabrizio je fraud, ktorý len skvelo vychytal dieru na trhu.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
vilp

Na druhou stranu teď už má takový jméno, že mu podle mě dost lidí píše to info samo od sebe (jen to nebudou úplně ti nejzajímavější). V Česku má být jeho zdroj Paska, myslím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bucky

Ale mě je úplně jedno, jestli to od někoho zkopíroval. Je mi jasné, že nesedí v místnostech, kde se jedná. A je jasné, že žádný jeden novinář nemá spolehlivé kontakty ve všech významných klubech světa. To nemá nikdo. Ale svoje zdroje rozhodně má a jsou přestupy, se kterými jako první přichází on. A co je pro mě důležité, je to na jednom místě, přehledně a jasně napíše co je hotová věc, co je spekulace a i ty spekulace nejsou na úrovni běžného standardu světové novinařiny v duchu "spojíme každé velké jméno s alespoň jedním velkým klubem, který má na té pozici slabé místo". A úspěšnost 2-3 z 50 je nesmysl.

Všichni tu píší, že je fraud, ale nechápu proč by měl být. Má kvalitní, rychlé a poměrně spolehlivé zpravodajství o přestupech ve fotbale, lepší než většina velkých redakcí v celém týmu. Co je na tom za fraud? Klasická snaha být hipster a hejtit něco, protože se z toho stal mainstream.

Reagovat
Nizzie

Taky ho vnímám spíše pozitivně než negativně, ale teda pravda je v tom, že moc spekulacím pozornost nevěnuji no.

Reagovat
Bucky

Je to taková klasika. Jakmile začal být populární a stal se z něj mainstream, tak si chce každej kopnout. Každá drobná nepřesnost se u něj rozpitvává do detailu, ale že jiná média vypustí každý týden 50 exkluzivních informací, které jsou na úrovni "Liverpoolu chybí křídlo, tak to musí mít zájem o Mbappého" (minulý rok, letos se to zase objevilo), to je jim asi milejší. A obecné reportování v duchu "koho si myslím, že by mohl daný klub chtít koupit" je taky zřejmě populární.

Reagovat
vilp

Kope se do něj právě proto, že kopíruje info od novinářů, co ty svoje zdroje v klubech mají, vydává to za svou práci a bere za to největší kredit od lidí, kterým to je jedno. Přitom mít ty zdroje, co jsou ověřený, je dost velká rarita.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ho ako podvodníka vnímam, lebo sa hrá na top-notch novinára, pritom je to v 99,9% len akumulátor open-source informácií. To, že je pohodlné otvoriť si jeho profil, pozrieť si, čo je nové na jednom mieste, to nepopieram, to je práve tá diera na trhu, ktorú vychytal. A čo sa týka jeho úspešnosti, tak schválne si pozri na začiatku leta všetky špekulácie, o ktorých píše, a potom si po lete sprav súhrn toho, čo sa aj naozaj stalo. Myslím, že tých 5-6 % úspešnosť nebude tak ďaleko od pravdy.

Reagovat
Benfica

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benfica

Reagovat
mistr129

Mně je tedy upřímně jedno, jestli kopíruje nebo ne - beru ho jako takový agregátor obsahu, místo abych sám sledoval 50 novinářů a zkoumal jejich relevanci

Reagovat
Bucky

Přesně tak. A to je to v čem je silný a lepší než ostatní.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

jojo a cisla hodnoty hracu na transfermarketu jsou realna

Reagovat
Benfica

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Unai

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pharrell

No ano

Reagovat
smazaný uživatel

Minule psal jak bude 100% v Realu a stejně to nedopadlo .

Reagovat
Bucky

Myslíš to, když psal, že na 100% půjde do Realu nebo zůstane v PSG a není jiná varianta, zatímco ostatní psali o velkém zájmu Liverpoolu, kterému se třeba Klopp naprosto vysmál?

Reagovat
Pharrell

Jj to si dobře pamatuji .

Reagovat
smazaný uživatel

Psal, že je hotovo, že se jen čeká na oznámení. "Tik, tak."

Reagovat
Nizzie

Však to platí.

Reagovat
Bucky

"Tik, tak." není "Here we go". Referoval o dění přesně jak se dělo. A Mbappé skutečně měl na stole od Realu nabídku, se kterou souhlasil a kterou následně použil při vyjednávání s PSG.

Reagovat
monkej

Der Anfang ist das Ende und das Ende ist der Anfang.

Reagovat
schuby

To zase bude půl roku hrůzy, aby pak bylo oznámeno že zůstává i pro další sezónu šaškárna a to mám přestupy a přestupové spekulace rád

Reagovat
Pharrell

Reagovat
M0rb1D4S

Tak tohle tady ještě nebylo

Reagovat
masly008

A vyžije s tak málo penězi?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
T.U.

Na svačinu v centru Madridu mu to možná vyjde

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Bowie

Reagovat
ACSeRw!n

tak kde jsou hateri ?

Reagovat
Pharrell

Tak na fotbalportal.cz psali že Mbappé odmítl nabídku od RM .

Reagovat
Pharrell

Ale zase je EF vypadá jako lepší a věrohodnější zdroj než nějaký fotbalportal

Reagovat
Benzema

Už píšu, že ju prijal

Reagovat
El Cid z City

Přál sis do do baletu nebo poolu?

Reagovat
Benzema

Do Liverpoolu, aj keď to bolo nereálne.

Reagovat
fabec1222

Za dva roky do Arábie

Reagovat
Pharrell

Saúdská Arábie ? vlastně ten Al Hilál za něho chtěl dát 300 mil. € .

Reagovat
Alf14

ah sh*t, here we go again a zase cela saga znovu jako každej rok

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monkej

Najlepší hráč na svete v najväčšom klube sveta, tak tom má byť

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší hráč už tam dost možná je...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greaber

Jako musí se mu nechat, že on umí velbloudáře podojit. Stačí všechny zúčastněné strany napínat do poslední chvíle a nakonec někdo povolí a dá mu co chce Minule z nich vytřískal 72M plat + 150M bonus, tak uvidíme, kam to vyšroubuje letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zůstávám relativně v klidu, protože nikdo z top tier zdrojů pro Real to zatím nepotvrdil, ale i tak je příjemné to číst.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Tentokrát se nesázíš, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

bruh, tohle je už ale docela podezřelý... před rokem jsem tady měl nick "tejo" a taky sis myslel, že jsem imp, takže na tom asi něco opravdu bude.

Reagovat
patas92

Na teja si pamatuju, že jsem ho podezříval, že je imp, už ne

Reagovat
smazaný uživatel

To byl možná Mateo16, máš pravdu...

Reagovat
imp.

Reagovat
Miguel19

Jestli je to 26 mega v hrubém, tak to docela jde. To je na Kyliana nějak málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono hlavní je ten bonus, ten plat je nastavený tak nízko, aby se nerozbila platová struktura, jelikož Bellingham a Vinícius berou kolem 20.

Reagovat
Remt

Leda tak, jinak je to brutálně málo. BTW - je to plat uváděný v hrubým, z čehož jim ještě 50% seberou? Tak jako tak je to málo, ale jestli je to v hrubým, tak je to velmi velmi málo.

Reagovat
Salfovic

Tak snad vždycky se uvádějí platy v hrubém.

Reagovat
imp.

Ve Spanelsku se uvadi v cistym.

Reagovat
Salfovic

Tak to je poslední zemé, kde bych to čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono u některých fotbalistů to tam funguje tak, že hrubý příjem = čistý příjem. Nebo to tak aspoň bylo, než se do toho začaly vrtat soudy.

Reagovat
Remt

Právě že vždy ne jestli se nepletu.

Reagovat
Maximm9

Neboj, on to dozene na dalsich bonusech. Gol 1mega, vyhra v CHL 10mega atd...

Reagovat
Greaber

Za 26 mega se mu ani nevyplatí vstávat ráno z postele

Reagovat
srandamač

Jasně že v hrubém, copak my víme, kolik dětí uplatňuje na daních?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Ladas321

Jasně, že je to v čistém. Ve Španělsku se udávají platy v čistém. Nechápu jak si někdo vůbec muže myslet, že by hráč jako Mbappe šel někam hrát za 26 mega v hrubém, to by bylo možné jen kdyby mu Perez nechal třeba 90% image rights.

Reagovat
El Cid z City

Hmm, tak to na několik let padá nejspíš Haaland do realu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Haaland

more moc tomu nevěřím že by Mbappé přestoupil do Realu. A pokud by opravdu přestoupil tak PSG se zaměří na Haalanda a dá za něj City kralovskou nabídku

Reagovat
El Cid z City

PSG mi k Haalandovi nesedí, určitě né teď.

Reagovat
Haaland

more to ti nemusí sedět ale prachy jsou prachy

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna Haaland se nejeví jako někdo, kdo má prachy na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kouzelný...

Reagovat
El Cid z City

Vzdyť má pravdu, i ten Mbappé odmítl Araby nebo Katar před sezonou za neskutečnou raketu, PSG by mu dalo taky víc víc neż vy, ne?

Reagovat
Salfovic

Fakt si myslíš, že v době odchodu do Dortmundu mu nikdo nenabízel větší prachy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzelný mi to přijde v kontextu té jeho megalomonské smlouvy v City a provizí pro agenta a otce.

Reagovat
El Cid z City

Tak to je realita, život, jsi asi hodně naivní. Určitě to Salfovič myslel tak, že sportovní stránka věci jde v ruku v ruce s finanční.

Reagovat
smazaný uživatel

No nepovídej... Jenom si porovnej, jak lidi vnímají Haalanda a jak lidi vnímají Mbappého, na to jsem narážel.

Reagovat
El Cid z City

No povídám, ale jak to myslel Salfovič, to se musí vyjádřit on a ne my dva.

Reagovat
Salfovic

Máš pravdu.

Reagovat
EZ

A zaroven najdominantnejsieho timu v europe, ktory hladal niekoho na strielanie golov...

Reagovat
Maximm9

Haaland pujde taky do Realu.Prichod Mbappeho nic neresi, protoze to neni cisty utocnik, takze porad potrebuji hrotaka

Reagovat
Salfovic

Nepůjde, nebude chtít riskovat, že by byl až tím druhým.

Reagovat
EZ

Reagovat
El Cid z City

Nejde o to, co potřebuje Real, ale Ronaldo by k Messimu taky nešel...

Reagovat
Nuno čomes

Už zase?

Reagovat
Laliga

Tu by bolo na mieste zaviesť 3 x a dosť.

Reagovat
FC Porto FC

Aji kdyby to tak bylo tak nic neoznámí, aby mu v Paříži nezapalili barák

Reagovat
Salfovic

To rozchodí, že nebude hráčem s nejvyšším platem v lize ?

Reagovat
-R2D2-

Bude beztak. Co mu nenapíšou na hlavní poměr mu dorovnaj na dpp…

Klasika jak v Česku.

Reagovat
guestikor

Zbytek mu daj v obálce.

Reagovat
Moshe Dajan

Kolikrát už to volání z Madridu vyslyšel?

Reagovat
kilobyte

Kde byl Mbappé, když Madrid volal o pomoc?

Reagovat
Kejza

kde byl, když padly západní úvaly

Reagovat
fenixLFC

Veta ktora ani vo filme nedava zmysel

Reagovat
Kejza

vidíš to, to ani nevim, že to nedávalo smysl

Reagovat
Vinci

Proč by nedávala smysl?

Reagovat
Well

Kde byl, když nás City svíralo.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

To zas bude na měsíc zrušených účtů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
imp.

Reagovat
patas92

Ten už tu má teď víc accountů než Dolar.

Reagovat
EZ

Nikde inde si ho neviem predstavit. Zaroven tam niekto taky chyba, to brazilske duo mi pride dost pod uroven RM...

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius?

Reagovat
nani92

a Junior

Reagovat
srandamač

Jo no, něco jako Simír a Gerchán to byla ještě Kobra vpořádku

Reagovat
hyper01

Reagovat
Pharrell

Brzy bude brazilské trio v RM . Vinicius Jr. - Rodrygo - Endrick

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Ach jo, je to tady zas...

Reagovat
guestikor

To si Xavi zase pobreci, ze mu nekoupi podobneho pokemona, aby si mohli s Realem klasicky porovnavat pindíky.

Reagovat
dextroza_m

Že zrovna fanoušek bude psát něco o pláči...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jak to poskládaj, když mají na LW ještě Viniho .

Reagovat
rominhoFCB

Realu by sa hodil skor Harry Kane, ktory dokaze hrat na hrote, ale zaroven dobre "zivi" hru svojich kridiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop . Někdo jako byl Benzema a rozehrával by na křídla .

Reagovat
rominhoFCB

Co ten Endrick ? Pocul som, ze je podobny Aguerovi, co by nasmu profilu sedelo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ještě moc mladej aby byl útočník č. 1, ale třeba překvapí .

Reagovat
Laliga

Ja myslím že bude vôbec rád keď ostane do rotácie. Už ma raz prekvapil, pozvánkou do repre. Možno sa dočkám znova

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, moc útočníků pro Real na trhu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane dva roky jako Vinicius a bude chtít základ.

Reagovat
Salfovic

Podle mě neposkládají a do roka prodají Juniora za bambilion do PL.

Reagovat
Breze

To by vobec nebol zly deal.

Reagovat
Laliga

Bodaj by si mal pravdu, to by bol sen O tom aký je Mbappe mimo ihrisko veľa neviem(ľudia majú pocit že niekoho poznajú na základe rozhodnutí za ktorými ani nevedia čo stálo), zato viem aký je Vini na ihrisku. Takže Mbappe in(aj keď by som bral radšej Haalanda) - Vini out, to je za mňa ideálny stav.

Reagovat
Breze

Reagovat
Ed_Hazard

Och skoda, ze sa nestane realitou vymena Vini plus nejaky drobny doplatok za Mbappe. To by som strielal sampanske

Reagovat
rominhoFCB

'The Times': Mbappe rejects Madrid's offer!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Greny

Reagovat
Greaber

Už na to koukám, nabízí mu drobný a ještě na něj tlačí, tak se raději koukne, co nabízí PL

Reagovat
Laliga

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rudnevs

Nech uz prestupi, kto to ma furt citat

Reagovat
king23

Dokud ho neuvidím běhat v našem dresu tak nevěřím

Každodpádně pokud by to náhodou byla pravda a ty částky souhlasily, tak to nezní jako úplně předražený deal. Jasně podpisový bonus 130 mega je šílenost, ale na druhou stranu přestupová částka 0 a všichni víme, že pokud by podobný hráč byl pod dlouhodobou smlouvou a měl přestupovat, tak by to bylo určitě za víc než 130.

Reagovat
dextroza_m

To je sága jak Hradecký stejšn...

Reagovat
nakolehad

Ale Máňa říkala, že to není směroplatný

Reagovat
krisa

tak jasně, je potřeba poškádlit majitele PSG, aby mu místo bambiliónu, nabídli bambilión a půl

Reagovat
Csaplárova past

Belingham + Mbappé + Vinicius ve formě

Takový player zadarmo po smlouvě ... ty vole!

Reagovat
Bandita_Harry

Hlavne zadarmo

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Csaplárova past

Tak dostane tučný podpisový bonus, ale PSG nedostane nic. Z pohledu PSG jsem to bral

Reagovat
Bandita_Harry

Mne sa zdalo že píšeš o Reale

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
misinho7

Reagovat
FC Porto FC

Jj jen za 130 Mega

Reagovat
Acquanni

Pořád si vem, že kdyby měl smlouvu třeba na tři roky, chtělo by PSG určitě 200 mega a pořád by tam bylo potřeba dát podpisový bonus. Jasně, kdyby platili 200 mega PSG tak nenabídnou bonus 130, ale pořád by to byla mnohem větší pálka než takhle.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSMan

25 let, Ronaldo šel ve 24. Jsem zvědav jestli Ronalda přestřílí ale spíš ne

Reagovat
Kejza

to si při vší účtě k Mbappému neumím představit

Reagovat
El Cid z City

Je sice o rok starší, ale řekl bych, že je lepší hráč než Ronaldo, když k vám přicházel.

Reagovat
ACSMan

Tak Ronaldo byl 18 letý zelenáč ani bych se nehádal

Reagovat
El Cid z City

do realu samozřejmě.

Reagovat
LyEX

Nesúhlasím, Ronaldo bol top v PL, nie vo farma lige

Reagovat
Laliga

trápne

Reagovat
LyEX

Ligue 1 vs. PL, nie PL vs. Laliga sa v tomto prípade porovnávala, spomínali akí boli hráči pred príchodom do Realu, čiže kde hrali pred príchodom do Laligy do hádok o tom, ktorá liga (PL, Laliga) je lepšia sa nepúšťam, nemám záujem.

Reagovat
El Cid z City

Hraje i v LM a má za sebou 2x mundial.

Reagovat
LyEX

Pôsobenie v LM by som vzhľadom na zostavu PSG posledné roky ako nejaké + nespomínal a mundial mu uznávam.

Reagovat
Laliga

Tak v LM si to dával ako mladé ucho už za Monako, nie len v PSG

Reagovat
Laliga

O to mi ani nejde. PL je TOP, ale tie označenia farma liga sú podľa mňa proste zbytočné. To môžeme povedať o araboch.

Reagovat
LyEX

Farma zvyčajne znamená asi vychovávanie hráčov pre silnejšie (materské) kluby (ligy v tomto prípade), koľko hráčov (s potenciálom, už na nejakej úrovni) z Ligue 1 smeruje do PL a Laligy a koľko rovnocenných hráčov opačným smerom. Druhá otázka, koľko arabov smeruje do týchto líg, aby sme ich ligy mohli nazvať farmarskými?

Reagovat
Laliga

Tak mne príde spojenie farma liga, používané skôr ako hanlivé označenie ligy nízkej kvality. Ak si to myslel takto okej. Ale to by si mohol povedať potom aj o Talianskej či Nemeckej. A španielska má potom tiež na mále Jednoducho PL je najbohatšia liga, kde si postupujúci druholigista dovolí nakúpiť posily za sumy ktoré investujú tými zo spodnej časti tabulky v iných ligách v priebehu 5+ rokov.

Reagovat
king23

Myslím, že se to nevylučuje. Farma liga vznikla podle mě jako označení toho, co napsal LyEX, nechápu proč by se to mělo dát říct o Italské, Německé či jiné lize. Prostě úplný TOP hráč v Ligue 1 nezůstává nikdy, odhází za lepším do lepší ligy. Mbappe byl výjimka, protože mu nasypali neuvěřitelné peníze a ia tak v 25 letech (nejspíš) odchází. V Italské, Německé či Španělské lize TOP hráči zůstávají a za lepším nemají důvod odcházet. Zejména v Německu je to typické, kdy ti nejlepší hráči míří často směr Bayern a ne směr PL, takže fakt tvé poznámce nerozumím. No a zároveň je to tu používáno jako hanlivé označení, protože francouzská liga se fakt nemůže kvalitou ani náhodou rovnat TOP4 ligám, když můžou být hráči vysmívaní, že odchází za prachama do Saudi, tak může být i Mbappe vysmívanej za to, že zůstává v Ligue 1, protože ta liga je prostě brutálně pod jeho úroveň.

Reagovat
Laliga

No v podstate si to napísal, tak neviem čomu nerozumieš. V BL je to Bayern, L1 má Paríž, do ostatných klubov TOP hráči nechodia. Dortmund ich takisto skôr vychováva. V Talianskej dokonca také mužstvo po páde Juventusu ani nie je. A že je menej kvalitná? Určite je, ja len hovorím že mi príde trocha detinské používať tieto označenie (ak to teda myslel LyEX ako povedal, tak to beriem), pretože hoc to nie je úplne top liga, tak stále je povedzme 5-ta v európe. Tie ostatné potom ako nazveš?

Reagovat
Greaber

Není vůbec fér pořád shazovat Serii A, na koukání je mnohem zajímavější než La Liga a i konkurence je tam vyšší. To, že neumí prodat do světa TV práva za lepší prachy je smutný, ale je to prostě realita.

Reagovat
Laliga

Otázka či tá konkurencia je daná (ne)kvalitou tímov bojujúcich o špicu. Taliani majú momentálne možno 5 porovnateľných tímov, no ani jeden ktorý by som vypichol.

Reagovat
king23

Co jsem napsal? v BL je to Bayern a částečně Dortmund, ale v L1 to není nikdo. Paříž přilákala Messiho s Ramosem před důchodem (mimochodem oba z La ligy a ne PL), super, a jenom kvůli penězům. Který naprosto TOP hráč kdy odešel do Paříže ze sportovního důvodu, aby tam strávil nejlepší léta své kariéry? A i kdybych tam neměl to "sportovního důvodu", tak můžeš říct maximálně Neymar, nikoho jiného nevytáhneš. V Bayernu najdeš i v nedávné minulosti kopu takových hráčů.

Mezi TOP4 a zbytkem Evropy je propastný rozdíl, takže tvrdit o nějaké lize, že je 5. nejlepší je fuk, francouzská je plně na úrovni holandské či portugalské.

Reagovat
El Cid z City

Verratti, Marquinhose.

Reagovat
Laliga

Mbappe D.Alves, Cavani, Ibra, Icardi, Di Maria a ďalší kvalitný mladý hráči o ktorých bol záujme Draxler, G. Ramos, L . Hernandez, Fabian Ruiz, Hakimi, N.Mendes

Reagovat
king23

Mbappe, který odchází za lepším a odešel by zalepším už 2 roky zpátky, kdyby mu nenasypali peníze. D. Alves (34 let), Ibra (32 let), Icardi co zahříval lavičku a Di María co přišel jako zpráskaný pes po fisku v United. Gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnej si kvality týmů v druhé polovině nizozemské s francouzskou a možná ti dojde, jaký nesmysl jsi napsal. V Nizozensku a Portugalsku je jenom top 3/4. Hráči z malých portugalských a nizozemských týmů odchází do Francie, protože ta liga je kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Například:

10. místo NL - Sittard

10. místo PT - Boavista

10. místo FR - Rennes

Který tým je nejkvalitnější, dostává se do Evropy, kupuje hráče z ostatních lig a dívají se do něj třeba týmy z PL?

Reagovat
monkej

Minimálne Zlatan, Thiago Silva, Di Maria či Cavani boli naprosto TOP hráči. Z prižmúrením očí tam môžeš zaradiť aj Donnarummu, L.Hernandeza a Hakimiho.

Reagovat
king23

Bavím se o skutečně TOP hráčích (alá TOP20 Zlatý míč).

Uvědom si příběhy těch hráčů, co jsi tady vyjmenoval - Di María jako velká hvězda chtěl víc prachů než měl v Realu a utekl do PL. Tam totálně vyhořel a proto vzal za vděk PSG. Zlatan velmi podobně jako velká hvězda odcházel do Barcy, tam vyhořel a do PSG přestupoval ve 32 letech, takže to fakt nejde označit jako nejlepší léta kariéry. Thiago Silva s přimhouřením očí ano, je otázkou nakolik by ho někdo jmenoval jako TOP hráče (opět alá TOP20 zlatý míč) v době kdy přestupoval z Milána. Ostatní, co sji vyjmenoval jsou mimo.

Jenom si to teď porovnej s tím jak přestupoval Ronaldo z MU do Realu, Bellingham z Dortmundu do Realu, Kane z Tottenhamu do Bayernu, Pogba z Juventuru do MU atd. kolik takových přestupů vidíš do PSG? Hráčů, kteří tamšli za sportovním úspěchem?

Reagovat
El Cid z City

Do PSG šel Neymar, o kolik takových přestupů má PL za poslední roky víc?

Reagovat
king23

Ano Neymara jsem uznal, to je skutečná hvězda, třeba TOP5 hráč na světe v době přestupu, která odešla strávit nejproduktivnější léta své kariéry do PSG. Ale nalejme si čistého vína, šel tam primárně kvůli penězům, stejně jako teď do Saudi. Ono kdyby PSG platilo svým hráčům třeba tolik co Bayern, tak by tam nešel už vůbec nikdo.

Reagovat
El Cid z City

Tak znovu, kolik top 20 hráčů světa přišlo do PL za poslední roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Haaland, Ronaldo, Lukaku, Casemiro, Diaz třeba?

Všechno hráči co byli před přestupem TOP20 Zlatý míč.

Reagovat
king23

A to jsem pár hráčů vynechal a koukal jsem se jenomna poslední 3 zlaté míče, dál se mi nechtělo pátrat. Takže tam by se nevešel ani ten Neymar. Kdybych měl jít za posledních 10 let tak jich je hromada

Reagovat
El Cid z City

PSG nepočítáš hráče nad hrobem, no Ronaldo, Casemiro (u něj to byl velkej předpoklad) kvůli věku pro tebe ok...Lukaku už v PL byl předtím, vyhořel, vrátil se.. no k Neymarovi kterej odcházel z Barcelony si nemůže ani čichnout. Diaz jakej?

Reagovat
king23

Hele člověk by řekl, že aspoň uznáš chybu, jelikož jsi zjevně nečekal, že těch hráčů bylo tolik

Ronaldo za zenitem, fajn, souhlas. Pak tady máš Casemira (v době přestupu 29 let, snad nejlepší DM v té době, takže WFT jaké nad hrobem??), Lukaku (28), Luis Diaz (25 let), Julian Alvares (22 let), všechno hráči v nejlepších letech

Reagovat
El Cid z City

Jenže v tomto my si nerozumíme. Julian přicházel za 20 mega, ani nebyl jasnej předpoklad, že bude hrát základ a ani nehrál. Kterej hrác typu Neymara přišel do PL? Já vím o jednom.

Reagovat
king23

Ano hráč typu Neymara přišel do Pl v poslední době jeden. Ale:

1.) Jestli nevidíš rozdíl mezi přestupem Haalanda, který šel z Dortmundu pryč protože Dormund není úplně TOP klub a Haaland se potřeboval posunout sportovně výš a přestupem Neymara, který už v nejlepším klubu té doby dávno hrál a zlákaly ho jenom prachy a zmizení ze stínu Messiho, tak se asi nemáme o čem bavit.

2.) Vážně vedeme tuto debatu ve stylu - Ligue 1 udělala JEDEN mega přestup, který minimálně co do částky asi dlouhé desetiletí nikdo nepřekoná, takže je to super soutěž, kam chodí super hráči strávit nejlepší léta své kariéry?

Reagovat
El Cid z City

Chybu bych uznal,ale nevidím ji. Tvojí optikou, když to převrátím můžu říct. Do PL nechodí žádné absolutní TOP hvězdy, naopak z ní odchází. Jedinou výjimkou je Haaland a to dost pravděpodobně proto, že mu Real neučinil nabídku. Poslední vítez GB byl Ronaldo, kterej hned utekl do Realu. Další hvězda, která ligu opustila byl Kane. Další nejlepší hráč kterej opustil PL byl Hazard. A ty na mě s Lukakem a Diazem.Kane,Ronaldo,Hazard-Alvarez,Diaz- to je panečku porovnání. Genialitu ukazoval Coutinho, hned zmizel do Barcelony. Tohle přeci nevypadá na nejlepší ligu světa, že? Jenom jestli to není tím, že tenhle zvolený parametr je blbost.

Reagovat
king23

Ptal ses na TOP20 hráčů světa přičemž toto hledisko bylo mnou nějkolikrát dopředu označené jako TOP20 Zatý míč. Jasná otázka na kterou jsi čekal, že nenapíšu skoro nikoho a ejhle, ona těch hráčů je hromada. Takže tohle je ta chyba, kterou bys mohl uznat. To, že se ti to pak nehodí, protože třeba Alvarez přišel za málo peněz je věc druhá. Taháš tady Neymara z klobouku, což je rok 2017, tedy 7 let zpátky. To už tady můžu klidně vytáhnout Varana, Pogbu nebo Aubameyanga, což jsou opět hráči, kteří byli TOP20 Zlatý míč a přišli jako velké hvězdy do PL, protě těch hráčů jsou mraky a Ligue 1 se nechytá.

Vůbec nevím proč začínáš o odchodech z ligy, o těch doposud nebyla řeč, takže to je parametr, který jsi blbě zvolil ty, ne já. Je logické, že když jenějaká liga TOP jako je PL, tak bude mít taky nevíc odchodů TOP hráčů v absolutních počtech.

Reagovat
El Cid z City

Vůbec, čekal bych na nejlepší ligu světa, že to bude drtit a ejhle, těch top hráčů co odešli je víc než přišli, to je celé. To je to jediné, na co jsem chtěl upozornit.

Reagovat
king23

On taky o sportovní propasti mezi PL a zbytkem TOP4 lig nikdo nemluvil. PL je nyní nejlepší, ale ne o tolik, aby neexistovala přirozená migrace TOP hráčů do jiných TOP4 lig. Celou dobu se tady bavíme o sportovní propasti mezi TOP4 ligami a Francií. Není náhoda, že všichni ti hráči, co jsi je to vyjmenoval - Kane, Ronaldo, Hazard, Coutinho odešli jinam do TOP4 lig a ne do blbé Francie, která je kvalitou úplně někde jinde.

Reagovat
El Cid z City

No jo,ale do ní zase odešel ten Neymar, co tenhle argument bortí. . Abych to ukončil, za mě je Francie pětka, ale nevidím propast mezi ní a třeba BL. Týmy v EL a KL maj postupů podobně.

Reagovat
Likan7

Neymar si myslel, že bude něco jako Ronaldo v Arábii..ten první, který tu ligu pozvedne. K tomu povádkový prachy. Vyšly mu max ty prachy..

Reagovat
Laliga

Neymar a takisto ten najlepší z najlepších- Messi, keď tu niekto vyťahuje Ronalda do PL

Reagovat
El Cid z City

Messi byl taky za zenitem.

Reagovat
Laliga

A Ronaldo snáď v rozkvete? veď píšem že keď tu niekto vyťahuje Ronalda, tak potom treba spomenúť aj Messiho

Reagovat
Well

Podepsán La Liga?

Reagovat
Laliga

Nejak som nepochopil myšlienku teraz

Reagovat
Well

Už na mobilu nevidím kdo píše.

Reagovat
Laliga

Reagovat
LyEX

Ak Cid počíta hráčov, ktorí do PSG neprišli ako hviezdy (Verratti, Marquinhos, Draxler, Cavani bol dobrý, ale top na svete určite nie pri prestupe), tak by si mal rovnako - Salah, KdB, Rodri, Bernardo, Son, Allison, VVD, Coutinho svojho času a môžeš ísť klub po klube, nie jeden klub ak sa tu má porovnávať sila tej ktorej ligy.

Reagovat
Salfovic

Cavani v době příchodu do PSG patřil mezi top hroťáky.

Reagovat
El Cid z City

Jde mi spíš o to ukázat, že to není tak jednoduché. PL je nejlepší a to jenom několik posledních let, předtím to byla LaLiga, ale není tam sportovní propast jako spíš finanční před ostatníma. Paradoxně ty největší hvězdy z PL odešli než že by přišli (Kane,Ronaldo, Hazard, Coutino), já teda na jejich úrovní fakt nikoho, kdo by přišel,nevidím.

Reagovat
Greny

https://ibb.co/2qxFXyN

Za týden napíšu jo?

Reagovat
Laliga

Ronaldo v tom kontexte čo riešiš vyššie je fakt gól

Reagovat
Greaber

Vešel by se James Maddison do top20? Jestli ano, tak v tom případě přišli takový hráči za poslední roky dva

Reagovat
LyEX

Nemyslel som to nejak uražlivo, proste je to tak, mňa skôr mrzí neschopné a asi aj korupčné vedenie Laligy, ktorá nepochopím asi nikdy nevie zďaleka konkurovať PL a to ma 2 kluby s najväčšou fans základňou na svete (Real skoro dvojnásobne oproti 2. v poradí), nečudujem sa Perezovi, že sa snaží o Superligu, keď vidí úspech PL a tú neschopnosť Tebasa. Za mňa veľká škoda, lebo sledujem obe ligy súčasne, ale niekedy kvalita klubov z druhej polovice tabuľky je žalostná.

Reagovat
Laliga

V pohode, ako som povedal, nepochopil som ako si to myslel, takže sorry za pôvodný komentár

Reagovat
Salfovic

Když šel Ronaldo do Realu, tak nebyla PL ještě tak odskočená, jestli vůbec.

Reagovat
Kiss Me Polka!

je to totálně trapné a tohle obhajování toho je možná ještě trapnější

jde jen a pouze o výsměch cizí lize, což je směšné, když jde pořád o top 5 ligu na světě...

Reagovat
Al Capone

Však je to pravda. Nikoho francouzská liga krom samotných Francouzů nezajímá.

Reagovat
FC Porto FC

Picovina

Reagovat
Al Capone

Tak je je mozny ze takovy Neymar po prestupu do psg neziskal zlaty mic kdyz si to tam daval s prstem v prdeli? To samy Mbappe…

Reagovat
monkej

Mbappe bol top na Mundiale, Ronaldo na lavičke...

Reagovat
dextroza_m

souhlas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
janinho

bude rad ak prestriela karima. CR bol trosku ine zviera a tento tu aj ked prestupi tak si viem predstavit ze kazde leto bude vymyslat tak, ze v madride nevydrzi tak dlho ako CR.

Reagovat
r.mrazik

bez sance

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pharrell

Kylianovi bylo nedávno v prosinci 25 let . Myslím těsně před Vánocemi . Kdyby šel do RM tak s vizitkou nej hráče Ligue 1 & PSG (jejich nej střelec ještě ) . Plus s repre Francie má už zlato a stříbro z MS a vítězství v LN . To Cristiano už tehdy šel do Realu tak ten už s MU vyhrál prakticky vše (hlavně on tehdy stihl vyhrát s MU i LM) . Měl bronz z ME a v Anglii byl vyhlášen nej. hráčem roku . Plus sezónu 2007/08 nej . střelec anglické Premier League .

Reagovat
pobody's nerfect

Když přišel Ronaldo, byl čerstvým vítězem MS, držitelem zlatého míče (druhý byl zcela logicky na cestě), vítěz poháru uefa a pvp. Jen škoda, že ho tak limitovalo zdraví.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Breze

Uz to znovu zacina?

Reagovat
zidane78

Toto bude pruser,9 hrat nechce a nalavo su teraz az traja,takze sa nebudem ani cudovat ked vinca predaju v lete.

Reagovat
janinho

jasne, urcite real preda viniho... ty budes riadne v obraze

Reagovat
zidane78

A ty si naivny ked si myslis ze toto nebude problem,mozno nie hned ale neskor urcite.

Reagovat
janinho

este nie je vobec iste ze k nam ten picus vobec pride a ty ides predavat najvacsiu ofenzivnu hviezdu timu aby mu urobil miesto este dobre ze si mi pomohol vratit sa spat do reality kamo...

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Do PSG by se hodil .

Reagovat
misinho7

Reagovat
janinho

na to cele sa da povedat jedine: https://tenor.com/5LoM.gif

Reagovat
Ed_Hazard

Tipnem si bez otvorenia - aquaman s rybarskou stolickou?

Reagovat
JhonLimon

Tipnu si, že ses podíval!

Reagovat
janinho

nabuduce musim dat nieco tazsie

Reagovat
Sigma Olomouc

Rok 2035 - "Mbappé konečně odolal pohádkovým nabídkám PSG, dohodl se s Realem!

Reagovat
LyEX

Neviem prečo, ale nejak mu neprajem úspech v Madride

Reagovat
Laliga

A kde mu ho praješ?

Reagovat
LyEX

Nič proti Madridu, ja mu ho nejak neprajem nikde

Reagovat
Laliga

V pohode, rozumiem

Reagovat
Kluivert9

Nejčastější přestup v historii fotbalu.

Reagovat
Acquanni

A co Benzema do Arsenalu?

Reagovat
Visca el barca

Je mi asi jedno jestli skonči v Realu. Chce tam hrát, tak ať tam jde. Co mě bytostně sere, jak nacházel Bartomeu s klubem. Kde si Real podepisuje Mbappého, my řešíme registrace. Bez velkého odchodu se boužel nikam neposuneme. A nebo nastává poslední možnost odprodej klubu.

Reagovat
pobody's nerfect

Stačí se přejmenovat na Coca Cola, Visa, pornhub, binance, McDonald's club de futbol.

Reagovat
wyqinac

tak kdyz uz, tak aspon

Burger King

Amazon

Rolex

Coca-Cola

Emirates

Louis Vuitton

Oreo

Nike

Adobe

Club de Futbol

Reagovat
Maximm9

Vsak budete hrat Super ligu ne ? Jenom za ucast dostanete 1 miliardu euro

Reagovat
Greaber

My jí budeme hrát taky, až nám to jednou spočítají a dostaneme ban od UEFA na 100 let

Reagovat
Laliga

Keď vznikne Superliga, tak UEFA už bany dávať nebude neboj

Reagovat
Salfovic

U Barcelony mi už delší dobu přijde, že se připravuje půda proto, aby ji musel zachránit nějaký šejk.

Reagovat
EaP

Ja osobne som ( a do značnej miery stále som ) bol zástanca tých finančných pák pred dvoma rokmi. Ale začínam mať z toho veľmi minimálne zvláštny pocit. V tej dobe som si od toho sľuboval hlavne taký reštart klubu, konsolidáciu , upravenie stratégie vedenia samotného klubu a v tej dobe som bol presvedčený , že za dva roky by sme mohli byť na nejakej štartovacej rovine , kde by sme síce stále nemali prachy na pokemonov ( chvála Bohu ) ale nebol by problém s bežnými prestupmi dostupných hráčov a registráciami. Dnes , po tých dvoch rokoch to vyzerá , že sme stále úplne v sračkách , nedokážeme zaregistrovať už pomalí ani také futbalové veličiny ako Oriol Romeu , futbal ktorý predvádzame je prinajlepšom priemerný a vyhliadky do ďalšej sezóny si radšej ani nepredstavujem. Dve transferové okná sme nepriviedli nikoho za prachy ( dobre , Romeu za 3,5 mega ) , podľa vedenia sme v pluse , podľa La Ligy naopak, na úplnom finančnom dne. Reálne dohľadatelné informácie žiadne, registrácia nových hráčov nemožná , kúpa nových hráčov taktiež ..... Tak čo sa to k...a v tom klube deje ? Ja mať kartu Socio , tak sa pri najbližšom zhromaždení neprestanem Laportu pýtať kua. Toto má teraz trápi o dosť viac , ako postavenie v tabuľke či predvádzaná hra alebo prestupy.

Reagovat
Laliga

Tak okrem iného Vám vypadla platba od niektorého zdroju z tých finančných pák ak sa nemýlim. Navyše problém s registráciou to myslím nerieši vôbec. Tam ide o platové stropy či? A to ešte čo som čítal na stránkach barcelončanov, Laliga spravila X ústupkov. Už aj Tebas asi konečne pochopil že Barcu treba udržať "životaschopnú" ak nechce ligu ešte viac potopiť než už sa mu podarilo doteraz.

Reagovat
EaP

Tak bolo aktivovanych vyše 600 mega , čiže na tých 40 čo dlhuje Libero to nestojí. Mňa proste užiera , že netuším, čo sa s klubom deje a ako na tom reálne sme. Zo začiatku to vyzeralo dobre , možno aj ja som bol príliš naivný a veril Laportovi viac ako bolo zdravé. Ale po dvoch rokoch sa ten efekt šetrenia a znižovania platov mal odzrkadliť. A nakoniec to vyzerá ešte horšie . A nepomohli tomu ani prestupy Ferrana , Raphinhu či Koundeho. Ani jeden z nich nieje konzistentný a ani jeden z nich nieje líder ktorý by potiahol keď sa nedarí. Naopak , sú to hráči ktorí ako prvý sa psychicky zložia ..... Čo ma irituje ešte viac keď viem , za aké prachy došli.

Reagovat
Gazdo

Ten efekt sa este hodne dlho neprejavi a dokonca ak budeme pokracovat tak to naozaj lepsie nebude. Predajmi aktiv malokedy dosiahnes nieco ine ako kratkodoby uspech (nas minulorocny titul) a z dlhodobeho hladiska je to samovrazda. Kazdy tu vravel ze to co sme predali su len nejake smiesne percenta z nasich prijmov ale prave pri klube z tak obrovskymi prijmami ako ma Barca je kazde percento hodne milionov. Inak by do toho tie firmy ktore tie nase aktiva kupili nesli. Kazdy podnika za ucelom zisku a preto aj nase aktiva pokupovali. My sme si mali proste na chvilu dat pauzu a skonsolidovat sa inak ako vybachat 200 mega hned na dalsie prestupove obdobie

Reagovat
Laliga

Tak tam bola snaha asi rýchlo doplniť tím ktorý by mal byť na pár rokov schopný bojovať o titul. Že to možno nevyšlo úplne ideálne, to je celkom bežná vec. Napriek tomu myslím že to máte slušne poskladané, len tomu dávajú na frak zranenia tých najväčších opôr. Navyše stále je Barca pojem ktorý bude hráčov lákať a tak môžete ďalej fungovať na bezplatných prestupoch a zo zapojením vašej akadémie to nemusí byť taká katastrofa ako sa zdá.

Reagovat
Gazdo

Ist do takeho rizika bolo uplne zbytocne. Ten kader proste nebol tak zly aby sme skoncili mimo top 4 a jeden titul nas fakt z biedy nevytrhne. Poskladane to mame slusne a o zraneniach to momentalne fakt nie je. Ved nam dlhodobo chyba tak max Pedri a teraz Gavi (predtym FDJ) ale ani s nimj vsetkymi zdravymi sme nehrali nejaky dobry futbal. Proste to vzdy nejako uhaluzime ale to tiez nemoze trvat vecne. Ako pises ten kader nie je najlepsi na svete ale vylozene zly nie je len treba tomu dat nejaky rad a poriadok

Reagovat
Hurrikane

S jeho příchodem je tedy i útok po záloze platný na dalších xy let. Teď se zaměřit na obranu..

Tahle koncepce od Pereze by se mohla u nás vyučovat. Samozřejmě v menším měřítku..

Reagovat
pobody's nerfect

Dobrý nápad, hodina hromadného semináře za 1M eur. Soukromá lekce za 5.

Reagovat
Breze

No hlavne ku nam este neprestupil, takze by som nepredbiehal.

Reagovat
misinho7

postavil to paradne no, mame vystarane na roky...este poriesit nejake mlade CB a RB

Reagovat
Laliga

Doplnil by som ti tam ešte LB. Tam je to tiež v hroznom stave

Reagovat
Breze

Reagovat
misinho7

jasne zabudol som, tam by som mozno stiahol Miquela z Girony alebo sa stale hovori o Daviesovi no..

Reagovat
Laliga

Uvidíme, nejako mám dojem že napriek skvelej cenne za Guttiereza, si ho necháme utiecť, kedže len teraz prišiel Fran. Dvojica Fran/Miguel mi nedáva zmysel. Skôr jeden z nich a jeden defenzívne ladený obranca, keďže Mendy je stále PN.

Reagovat
janinho

ja beriem daviesa jak istotu, tak snad ma perez nesklame. bud on alebo guti, ale gutimu u nas neverili uz ked si pred 2 rokmi zasluzil viac minut.

Reagovat
Breze

Uz to bolo vyvratene. Hype okolo prestupu moze zase na par dni ustat.

Reagovat
Breze

@FabrizioRomano

Kylian Mbappé’s camp statement.

“There’s NO agreement on Kylian future. There have been no discussions about his future”.

“No type of influence could dictate the timing of Kylian's discussions, reflections, decisions”.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že to nepotvrdí, ofiko to bude až po konci sezóny.

Reagovat
Breze

Nemusia to potvrdzovat, ale ani by to tak expresne nevyvratil. Tato saga sa tu bude zase natahovat az do leta, kedy kazdy den to bude uplne inak. Tychto zarucenych sprav, ze prestupil alebo ostava este bude asi milion. Osobne si myslim, ze rovnako ako to uz spravil viac krat v minulosti, sa rozhodne az po sezone a to aj v zavislosti od vykonov PSG v LM. Najlepsie to cele vystihuje tento obrazok:

https://twitter.com/WaruiJohn2/status/1744329911135834234/photo/1

Reagovat
papanegra

Real staví tým, který muže připomínat éru nejlepších časů.. ze zálohy i útoku jde strach už teď a co teprve až budou všichni v nejlepších letech…

No a jestli po sezóně ještě dotáhnout Xabiho Alonsa, tak i tady mají na dlouhou dobu vystaráno.

Reagovat
Salfovic

A proto prodloužili Ancelottiho.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pony Slaystation

Takže do třetice si Mbappe vytře s RM prdel. A RM mu i tak poleze dál do zadku...

Povolit, přitáhnou

Reagovat
Breze

Reagovat
janinho

cena utechy pre teba za tych poslednych X vzajomnych zapasov LFC s Realom, co?

Reagovat
Pospovič

Jediná sága, která může konkurovat v počtu dílů Rychle a zběsile.

Reagovat
Maximm9

There´s nothing stronger than family

Reagovat
Ranoth

snad to neprekona aj Ulicu

Reagovat
pospech11

Ale na stavbu hradeckého stadionu to nemá

Reagovat
Pospovič

Zatím ne, ale ta je naštěstí už uzavřena

Reagovat
Salfovic

Snad bohužel.

Reagovat
farwest

"Ač se v posledních dnech zdálo, že Mbappé má blíž do Anglie.."

Komu se to zdálo? Možná tak novinářům, co každé přestupové období příjdou s podobnou 3,14čovinou. Nikomu, kdo má všech pět pohromadě, se to nezdálo, protože bylo od začátku jasné, že mu v Liverpoolu nedají takový plat, jaký chce a že jim takový hráč vůbec nezapadá do konceptu. Ať už konečně vypadne do Madridu a nemusíme to číst, ok?

Reagovat
Vopi11

S platem souhlasím, na takového hráče nemůžeme dosáhnout, ale po sportovní stránce si myslím, že by zapadnul úplně v pohodě.

Reagovat
USA_osloboditel

Dáke ultimátum dokedy sa smie rozhodnúť. Takto aspoň využijeme príležitosť a viac času na Haalanda. Určite by som nečakal s Mbappem až do jesene.

Na jeho pozícii je už Vini a najlepšie tam hrá Rodrygo, čiže tretí hráč na LW, dakto by sa musel prispôsobiť. Áno Mbappe zahrá hrot ale on sa pohybuje v priestore kde je Viní. Tam zvykol zahrať Benzema ale ten ten operoval pod pozíciou hrotového.

Zaujímavé akoby to poskladal Ancelotti, útok Mbappe a Viní je skvelý ale odniesol by si to Rodrygo. Ten neraz ukázal, že je z lavičky platný. Na Transfermarket je vysoko hodnotený čiže jeho na lavičke je luxus. A zase pokiaľ dá zostavu na 4 útočiacich, musí poriešiť kto zo zálohy na lavičku.

Zaujímavejší je na hrot Haaland, ten je výhodnejší na vysoké centre a pohybuje sa na hrote.

Už len pri pomyslení s Mbappem na lavičke takí hráči ako Lucas, Rudiger, Nacho, Fran, Ceballos, Kroos, Guler, Brahim, Rodrygo, Joselu, to je brutál ktorý si nedovolí nikto

Reagovat
maxton

Mbappe vie hrať aj zprava, zrejme sa budú na krídlach točiť s Vinim, ktorý sa tam tiež musí naučiť hrať. A nezabúdajme, že Bale začínal ako ľavý obranca a v Reale skončiť s 4 LM ako pravý krídelník.

Reagovat
CHONG

Dokud nebude mít prezentaci na SB, tak vůbec nemá smysl to řešit, protože se to ještě desetkrát změní... A za sebe musím říct, že už je mi to tak nějak jedno, přijde, přijde, nepřijde, nepřijde...

Reagovat
pobody's nerfect

Zkus otrhavat kopretinu. Přijde, nepřijde

Reagovat
HalaMadrid_Flx

same

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
r3

Reagovat
Di Stéfano

Tak ako som sa naňho kedysi tešil , tak postupne to je preč , príchod hráča pre ktorého je Real splneným snom by mal vyzerať inak. A ak tým snom Real nie je nech si ostane kde je alebo pokračuje do dalších ropáckych klubov. Zlatý Jude …. To je úplne iný level správania i jednania.

Reagovat
zidane78

Ja osobne sa obavam ze ta primadona rozmrda kabinu,a keby isiel do PL uplne jedno do akeho klubu,si aj trocha vydychnem.

Reagovat
ACSeRw!n

tady se dneska sesla fakt vybrana spolecnost EF

Reagovat
janinho

kym to nepovie Pedrerol, tak tomu neverim. Oh wait...

Reagovat
mimi_united

Tak vraj zvažuje aj Premier league, to by bol krásny darček od nových majiteľov

Reagovat
kilobyte

Radši ne. Ještě bychom z něho udělali dřeváka.

Reagovat
Spagetka

— za me teda extra klicove pro samotnou La Ligu podepsat Mbappeho, v LL chybi velke jmeno a podpis v PL by byla pro La Ligu totalni rana.

Reagovat
imp.

Bellingham?

Reagovat
Likan7

Půl rok je strašně málo. Má našlápnuto na megahvězdu, ale ještě ani zdaleka..

Reagovat
kardous

V rámci PL nechápu, že byl spojován s Liverpoolem, to už by bylo pravděpodobnější, že by šel do United nebo chelsea.

Reagovat
king23

Chelsea? Jakože by Mbappemu nevadilo nehrát LM?

Reagovat
Maximm9

Tak ve 12-13letech byl u nas na zkousku, tak treba tam je tajna laska

Skoda, ze zrovna ty kluby jako United-Chelsea jsou tak v pici, protoze zrovna tihle dva by byli schopni nejakou zajimavou castku nabidnout. Vsichni vime, ze penize mu nesmrdi.

Reagovat
Salfovic

Když mohl Pool nabízet ten nesmysl za Caiseda, tak bych to úplně nezavrhoval.

Navc kdyby si na něj vydělali prodejem Salaha.

Reagovat
Pijanista

Tohle není prostě live ani trochu podobné, takže vůbec nechápu ty řeči kolem. Šance je asi 0,001%.

Reagovat
Igner Farnsworth

V Liverpoolu bude spíš problém ten plat než přestupní částka, viz Salah.

Reagovat
Feind

snad uz radsi ani ne

Reagovat
vceradnesazitra

Kdyby měl koule, tak jde do United vytáhnout ze je průseru, ale je to přizdisráč a ne pořádnej chlap.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Amon

Média ho platia za to, že furt ja vážkach a predlžuje zmluvy len o rok. Diera na trhu.

Reagovat
Talker

Líbí se mi, jak tu fanoušci Realu brečí 2 roky, jak musí vzniknout superliga, protože nedokáží konkurovat PL a jak je všechno v prdeli a pomalu jak jsou chudí příbuzní, co by potřebovali půjčit na lístek na autobus a pak podepisují největší hvězdu současnosti.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, vies mi poslat aspon 1 link na komentar madridistu, ktory takto bezhlavo tuzi po Super lige? Myslim to vazne, ja neviem o ziadnej diakusii kde by to niekto obhajoval "vlastnym zivotom"

Reagovat
Maximm9
Reagovat
janinho

njn, dal si plural tak to znamena ze si nasiel minimalne 2 madridistov co chcu superligu. to je uz hodnotiaca vzorka jak keby som kvoli tebe siel tvrdit ze takmer kazdy fanda chelsea je padnuty na hlavu...

cely ten tvoj prispevok je slusna kktina kamosko

Reagovat
Ed_Hazard

Erling Haaland’s asking price would be knocked down if Real Madrid were to enter discussions to sign him.

AS reports that €200 million being required to do a deal for Haaland relates to interest from another Premier League club.

The fee involved for Real said to be “much closer to 100 million than 200”.

Talk of an exit clause existing in Haaland’s contract, which could be triggered by teams outside of England, has been played down by the 23-year-old’s agent.

There is, however, talk of a move to Spain being made at some stage – with his representative Rafaela Pimenta a regular visitor to Santiago Bernabeu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele