Kone do Marseille nepřestoupí. Šanci mají ostatní

09.07.2008, 12:31
Aktuality
Bakary Kone Olympique Marseille neposílí. Prezident Nice Maurice Cohen oznámil, že se kluby nedohodly na odstupném. Reprezentačního útočníka Pobřeží slonoviny má v hledáčku také Paris Saint-Germain, i ten ale musí splnit vysoké požadavky Nice.

Marseille se o zisk Koneho snažila delší dobu, její finální nabídka zněla na osm a půl milionu eur a další milion v bonusech, Nice to ale bylo málo.

Osmý tým Ligue 1 podle L'Equipu požadoval za 26letého hráče devět milionů eur, jeden milion v bonusech a dalších patnáct procent z případného prodeje útočníka.

"Marseille je ze hry," potvrdil pro L'Equipe Maurice Cohen, prezident Nice. "Od doby, kdy Marseille udělala poslední nabídku, jsem se s jejím prezidentem Dioufem neviděl."

"Dosud byla Marseille hráčovou prioritou, ale mohu vás ujistit, že tam nepůjde. Chceme ho udržet, ale pokud někdo splní naše požadavky, může odejít," pokračoval Cohen. "V tuto chvíli jednáme s Paříží a ještě s dalšími kluby z Francie i ciziny."

Pokud Nice Koneho skutečně prodá, Olympique znovu naplní klubovou kasu. Klubu toto léto z prodeje brankáře Llorise a záložníka Edersona vyinkasoval přes dvacet milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Nice budou pěkný zloději,viz cena Edersona

Reagovat
smazaný uživatel

skoda bola by to super posila pre Marseille ... som zvedavy koho este OM privedie do timu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze Nasri odide...

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace, spekulace, spekulace.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam,ze ostane,ale nevyzera to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by měl aspoň sezonu zůstat ...

Reagovat
JasonHC

Ten už patří Gunners ,,, za 21,5 mil Liber !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pokial este neodisiel co nebolo nikde potvrdene tak ho beriem ako hraca OM ...

i ked aj ja si myslim ze odide... skoda lebo keby ostal a ktomu este Cisse,Niang,Ben Arfa tak by Marseille moholo bojovat o prve miesto... minimalne na to 2 s tymto kadrom urcite ma ...

Reagovat
smazaný uživatel

do PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele