Kondogbia se vrací do Francie, Atlético Madrid vyměnil za Marseille

01.07.2023, 10:24
Aktuality

Olympique Marseille dotáhl příchod Geoffreye Kondogbii z Atlética Madrid. Třicetiletý záložník podle nepotvrzených informací přestupuje za osm milionů eur...

Kondogbia v minulé sezoně za Atlético nastoupil jenom do 20 ligových zápasů, častokrát až z lavičky, proto se změně působiště nebránil. Ve francouzském klubu by mělo být vytížení zkušeného středopolaře podstatně vyšší, ostatně trenér Marcelino ho zná z Valencie.

Kapitán reprezentace Středoafrické republiky za Colchoneros zasáhl do 93 soutěžních zápasů a jedinkrát skóroval, v sezoně 2020/21 se však podílel na zisku ligového prvenství.

Rodák z Nemours je produktem vyhlášené akademie RC Lens, odkud se v pouhých 19 letech vydal do Sevilly, působil rovněž v AS Monaco, Interu nebo zmíněné Valencii.

Kondogbia prošel všechny francouzské mládežnické reprezentace, v roce 2013 se stal mistrem světa do 20 let, na seniorské úrovni však za Les Bleus zapsal pouze pět vystoupení. Od roku 2018 reprezentuje Středoafrickou republiku a v 11 startech se jednou prosadil.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, om.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
cr7sux

Wow, gratulace, OM nevyjebat peníze zas na nějakého třicátníka challenge opět nevyšla

Reagovat
Seydou Doumbia

Vítěz zlaté popelnice v SA

Reagovat
Error

Zapoji se hned do boju? Nema nekdo info?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gunner123

Reagovat
Israha

Pohárově i ligově zkušený hráč, hodící se Marcelinovi do systému, za příjemných 8 mega. Za mě dobrý, tyhle typy přestupů nás v posledních dvou letech posunuly nejvíc. Jen by mě zajímalo, jestli přichází jako rozšíření kádru nebo má nahradit někoho ze stávajících....přeci jen s Rongierem, Veretoutem, Guendouzim, Gueyem a Ounahim je v té záloze už trochu přetlak.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
svkopeth

Pre OM to bude platný hráč. Simeonemu do tímu úplne nesadol a bol len rýchlou záplatou za odídeného Parteya, ale Marcelino ho pozná a vie, prečo ho chce.

Reagovat
Sigma Olomouc

Zrovna ho bych čekal do Arábie

Reagovat
Mateo16

Officialne FCB podpisala Malcoma

Reagovat
Mateo16

Konecne konci Arda Guler saga - oznami kam ide do 24 hodin

60 % - FCB

40 % - RM

Ty vole jak pojde do AC tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele