Konaté do Liverpoolu? Lipsko spekulace zatím nekomentuje

30.03.2021, 10:12
Aktuality
Ibrahima Konaté za dva měsíce oslaví dvaadvacáté narozeniny a není vyloučeno, že tou dobou bude mít v kapse smlouvu s Liverpoolem. Anglický klub má o obránce velký zájem a podle posledních zpráv je připraven aktivovat výstupní doložku, německá strana podobné informace zatím nekomentuje...

Konaté přišel do Lipska v roce 2017 ze Sochaux a kontrakt má do června 2023, případní zájemci mají možnost získat ho za čtyřicet milionů eur a toho se údajně chystají využít Reds.

"Na toto téma se nemohu vyjadřovat," prohlásil sportovní ředitel Markus Krösche.

"Nemyslím si, že pro Ibrahimu by to byla nejlepší volba. V Lipsku má dlouhodobou smlouvu a ví, co znamená pro náš klub a co náš klub znamená pro něho," dodal.

Konaté měl letos zdravotní problémy, na začátku sezony laboroval s bokem a od poloviny prosince ho pro změnu trápil kotník, omezil se tak jenom na patnáct soutěžních startů. Loňská sezona byla v tomto ohledu ještě horší, to zvládl jen jedenáct utkání.

Střed obrany Lipska po sezoně dozná minimálně jedné změny, jelikož do Bayernu Mnichov přestoupí Dayot Upamecano, ze Štrasburku naopak přijde Mohamed Simakan.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (159)

Přidat komentář
zlatan-legend

Jojo, za dvě sezóny asi jen 25 zápasů kvůli zraněním. Přesně tohle Live hledá!

Reagovat
smazaný uživatel

Načo by šiel do horšieho maximálne by mu dali viac peňazí

Reagovat
Malresi

Aby v LM došiel ďalej ako do osemfinále

Reagovat
Agent z Melmacu

aby ten Liverpool tu LM vôbec hral

Reagovat
Malresi

To sa vôbec nebojím

Reagovat
Beči

Jedna nepovedená sezóna v PL, to se stává...

Reagovat
Ranoth

lipsko ani nevie ako vyzera "povedena" sezona takze tak

Reagovat
ACSMan

Ani nevědí co to je 2 dekády čekat na titul

Reagovat
Malresi

Zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Rišan

Co to je za vola vždyť Lipsko se.minule dostalo až do semifinale.

Reagovat
martin.b

Tvl kdybys to aspoň nenapsal ani ne měsíc po tom, co jsme Lipsko dvakrát bez větších problémů přejeli...

Reagovat
Gedofrey

To snad ne, na stoperu máme marodů dost.

Reagovat
YNWA__MSN

Letos v lize 9zapasu a loni jen 8... Pořád zraněný a to je mu jen 21 Toho fakt ne... Matip vol2

Reagovat
martin.b

Matip za posledních 10 let s výjimkou posledních dvou sezon v průměru přes 25 ligových zápasů... Klopp to i sám zmiňoval, že Matip poslední dva roky léčil každý zranění ve spěchu a neměl pořádnou fyzickou přípravu. Ale co se Konatého týče, souhlas, ač část sezony proseděl zdravej na lavce, mám obavu že bude Keita vol. 2

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Vždy keď som ho videl tak hral veľmi dobre, pozdáva sa mi mat takého stopéra v kádri ale ta história zranení je znepokojujúca

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k momentalni situaci je to idealni posila na zaplneni lavicky zranenych

Reagovat
Svatej

Ma nekdo možnost ověřit to, jak Raiola úplně odpalil United i City ze hry o Haalanda?

Mino Raiola pro The Athletic: „V žádném případě už nikdy nebudu jednat s Manchester United ohledně mého hráče. Je mi to naprosto jedno. Neřídí můj osud, jsem nezávislý člověk!

Pep Guardiola? Každý moc dobře ví, co si o něm myslím, nemáme spolu dobré vztahy. Může si o mně říkat co chce, vůbec se tím nebudu zabývat!”

Reagovat
Svatej

Hmm tak ctu si original a ten překlad je dost mizernej

Reagovat
Svatej

Ok, druhy přečtení - je naprosto prisernej

Reagovat
Busby babes

to neni mizernej preklad, to je totalni bullshit. Raiola tam nic takoveho nerika, naopak z celeho rozhovoru plyne jedine: budu jednat s kymkoliv, ja jen zastupuju hrace a jeho zajmy.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

jj, k originálu jsem se dostal až po odeslání.

Reagovat
Busby babes

okolo Haalanda pujde hlavne o penize a kdo na nej bude mit. Letos bude jeho cena strasne vysoka, takze neverim, ze bychom do toho sli nebo na to dokonce meli penize. City je mit budou, ale nevim, co treba vy?

A druha vec je, ze to rozhodovani taky muze byt: proc davat ted 100+ mega za hrace, kterej bude za rok za 50.

Reagovat
El Cid z City

Protože za rok už nemusí být volnej nebo dá přednost někomu jinému.

Reagovat
Busby babes

porad to nebude pro vetsinu tymu v soucasne ekonomicke situaci stat za tech 50 mega.

Reagovat
Remt

Tak tech 50 si myslím že i v momentální situaci by za něj dalo klidně 8-10 týmu úplně bez problémů..

Reagovat
Busby babes

tech 50 navic. Proste si myslim, ze spousty tymu proste nebude chtit zaplatit 50 mega navic kdyz muzou rok pockat a aktivovat vykupku.

Reagovat
Remt

Jo takhle, tak pokud jsi to myslel tak "dát teď raději 100 než za rok 50" tak to ok, takových týmu moc není. Nicméně takoví City by byli schopní a ochotní to dát a myslím že by to i dávalo smysl. Za 50 by o něj byl obrovský boj a co si budem.. vezmeš ho za 50 a možná o to větší vyhandluje Raiola prachy pro něj a podpisovej bonus pro Erlinga.. ve smyslu Ušetřili jste 50 míčů, tak pokud chcete aby šel k vám, tak něco nasolte..

Reagovat
Busby babes

jj, myslel jsem to tak, ze si spousty tymu rekne> proc ted davat 100+ kdyz za rok bude za 50. A hlavne spousty tymu bude v situaci: ted si 100+ nemuzeme dovolit ale tech 50 za rok uz jo. City s tim problem mit nebude, ale zas takovej nakup moc nedelaji, davaji 50-60 ale vejs moc nechodi.

Reagovat
Remt

Jako vím že takhle vysoké obchody nedělají ale Haaland taky není jen tak obyčejný nákup.. to je borec, který se fakt ukazuje jako že za něj ty prachy fakt dávají absolutní smysl. No uvidíme

Reagovat
Busby babes

hele jasne, zadne interni info nemam, treba v lete prijde Woodward a tech 100 mega na stul da.

Reagovat
Hlahart

Těch 100 to je teď nějaká výkupka, nebo to je odhad? BVB minulý týden vyhlásilo, že se s nikým pod 160 (nebo 180 dokonce?) bavit nebudou, ne?

Reagovat
Busby babes

to je odhad. nevidel jsem, ze by BVB neco rikalo, jak pises, takze jsem jen placl cislo. vykupku ma az pristi rok.

Reagovat
Hlahart

Bylo to €180 a na ESPN, těžko říct, ale skoro se to tvářilo jako citace tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

kdy dalo City za hráče 100 mega, prosím tě

Reagovat
Busby babes

kde pisu, ze to nekdy udelali, prosim te? reagujes na komentar, kde doslova pisu, ze vejs jak 50-60 nechodi.

Reagovat
mistr129

No ale za těch 50 za rok si jej bude moci dovolit třeba 12 týmů, kdežto za 120 letos jen 3..

Reagovat
Busby babes

idealni situace pro Raiolu. 12 zajemcu ze kterych muze vybirat. Taky to je o tom, kam ten hrac samotny chce jit.

Reagovat
vladis271

nikto nanho nebude mať. 150 sa zdá ako minimum. Ak všetko pôjde dobre, bude to prvý pocovidový prestupák. Tímy sú rok a pol bez fanúšikov na štadiónoch. V akom svete by teraz aj takí City dali za hráča 150 mega? Blbosť! MU a ostatných ani nespomínam. Chelsea ako po tomto ohromnom lete čo mali na prestupáku by teraz Roman otvoril cashbook a vysolil dalších 150 mega? A vôbec prečo sa vôbec spomína CFC, ked musia vymyslieť ako dostať do hry Wernera. Halaand, Mbappe ani Kane nepôjdu nikam.

Reagovat
Hlahart

Navíc je v tom vidět i aspekt BVB, který je na těch přijmech od fanoušků závislé o dost více než je standard. Minimálně jeden z dvojice Sancho/Halaand imho prostě musí odejít relativně dost pod cenou, kterou by si za ně BVB představovalo.

Reagovat
Busby babes

prave. BVB nemusi mit tak silnou pozici. nejspis budou muset prodavat a to neni pak situace, kdy si mohou nejak moc diktovat. Muze to byt zajimavy.

Reagovat
Busby babes

tak u City je to jen otazka ucetnictvi, jinak sejk penize proste ma. Takze pokud dokazou zaridit, ze se i se 150 mega utratou za Haalanda vejdou do FFP tak by si to mohli dovolit. Tim nerikam, ze to udelaji, ale ze u nic s penezma problem neni.

Reagovat
Svatej

Viz níž - Vyšlo najevo v podstatě stejný info jako před rokem (to se hlásilo, že budeme utrácet jako úplný hovada), že i tohle léto plánujeme utratit dost peněz za top hrota a stopera. Reálně si myslim, že to bude jen jeden z nich, ale znovu se opakuju - víc jak 100 míčů za nikoho nedáme, takhle nepracujem..

Reagovat
Svatej

My budeme mít peníze zas, plánuje se koupě top hrota a top stopera (možná jen jednoho z nich, stoper ještě rok počká).

Problém je, že ani my nevysolíme 150 mega, o kterých se teď mluví a to ani zdaleka. Myslim si, že jak to půjde nad 100 milionů, dáme od toho ruce pryč, což nás pro určitý scénáře vyřazuje ze hry.

To rozhodování je na durhou stranu relativně snadný - raději dát teď peníze za hráče, co tu hodnotu téměř určitě má, než riskovat, že ho někdo vyfoukne a na dobrých 5 let bude mít naprosto exkluzivního hroťáka. Je to zkrátka příplatek za poražení konkurence s předstihem..

Reagovat
vladis271

potom ma fakt udivuje ako rýchlo ste odpísali Wernera, ten nebol tiež za hubičku.

Reagovat
Svatej

To nebyl, i když nějakých těch 53 mega z druhý strany dneska už představuje spíš mírně nadprůměrnej přestup top klubu (šílený)..

Já se přiznám, že jsem ho měl za mnohem techničtějšího hráče, když k nám přicházel a čekal jsem od něj po této stránce daleko víc. Werner má hrozný limity jako hrot i jako křídlo, ani na jednom není a nebude nejlepší a já takový hráče moc nechci.

Byl bych uplně v pohodě s tím, kdyby vypadnul za pěkný peníze a koupil se za něj někdo, kdo se do týmu i soutěže hodí víc a má větší přínos ve hře..

Reagovat
Busby babes

je otazka ja bude vypadat trh po covidu...

Reagovat
Svatej

Jj... Podle mě je i možný, že i s přiškrcenýma příjmama půjdou některý týmy i do menších rizik a nemůžu se tý předtuchy zbavit..

Říkal jsem si, že po případu Leeds se nic takovýho už nemůže stát a přesto i v největším finančním rozkvětu fotbalu se taková Barcelona kvůli snaze držet krok finančně málem sesypala.

Dovedu si představit, že některý kluby nebudou dlouho chtít přihlížet tomu, jak si hrstka velkých kluků od konkurence kupuje všechno, co vrhá stín, když sami potřebují být konkurenceschopní a potřebují, aby se jim točily peníze i z marketingovýho hlediska, což se dělá snáz při akvizicích nových hráčů..

taky je možný, že se fotbal vzpamatuje extrémně rychle a vrátí se to do starých kolejí hned, tímpádem bude ta diskuze bezpředmětná, ale když už mě tenhle scénář napadnul, tak se chci podělit..

Reagovat
Busby babes

Na tomhle je hrozne zajimavej vseobecnej hejt na Ashleyho a Newcastle. Ale kdyz pak clovek vidi jejich financni vysledky tak Ashley proste jen neutraci penize, ktery ten klub nema. Tim nerikam, ze dela vsechno dobre, ale co se financi tyka, tak ten klub ridi nejspis spravne.

Reagovat
El Cid z City

Exkluzivní,hladovej,tvrdě pracující hráč,bojující o pozici nejlepšího hráče světa, kterého podle okolností prodáš za ještě větší prachy nebo rok před koncem smlouvy obdržíš prachy na náhradu.

Reagovat
Hlahart

lol, okdud to je, nebo kdo to překládal proboha? Tady teda pro ostatní originál

“Pogba has fantastic appeal worldwide. I heard from #MUFC that he’s appreciated, also from Solskjaer’s side. Today, if somebody asks me, ‘Can you find a club for Paul?’, I could take my nephew of 5 years and find a club for Paul at a high level”

“I don’t give a f*ck if I never do another player with Man Utd. I’m not in their hands. I’m independent. Guardiola? I’ve closed the book a long time ago. Everybody knows what I think of him personally; he can say what he thinks for me personally”.

Je to jeho klasickej rozhovor na styl zastydlýho puverťáka, kterej říká, že když přijde do baru, tak sbalí jakoukoliv holku

Reagovat
Svatej

Z fb stránky, už to po nátlaku fandů opravili.

Škoda, nebudu vůbec předstírat, že mě ta zpráva totálně nenadchla, už jsem skákal štěstím jak králík.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi není ten co hrál ve Spartě, že

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrklo ve mně

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ACSMan

Tak tohle mi uniklo, že někdo tohle trefil

Reagovat
db18

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sistoney67/status/1376821932130177026

Told its 99% certain the new 36 team Champions League, including 10-match 'Swiss style' first section from 2024 will be agreed and signed off within next 36 hours.

Reagovat
Svatej

Reagovat
martin.b

Jistých 10 zápasů místo dosavadních 6, úhybný manévr ze strany UEFA s cílem smíst ze stolu variantu super league. Tohle ale není udržitelný z hlediska stávajícího formátu ligových soutěží... a v Anglii z toho může City s jejich šířkou kádru hodně těžit.

Reagovat
Firkraag

Pomalu ale jistě nastává čas přestat sledovat fotbal

Reagovat
Beči

Nejsem si jistý, jestli opravdu potřebujeme dalšího věčného maroda. Byl bych asi raději za Koundého.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to niekoho vysokeho a nie hraca, ktory nemoze sediet v aute na prednom sedadle

Reagovat
Remt

Reagovat
Beči

Vysoký je VvD, nemusí být nutně vysocí oba. Nehledě na to, že 1,8 m není tak málo...

Reagovat
Rudnevs

Pokiaľ týpek s 180 cm nemôže sedieť na prednom sedadle, tak sa ja s mojou výšokou à la Joshua Kimmich môžem ísť zahrabať. A Yuki Tsunoda potom ani do kufra.

Reagovat
Remt

Příruční zavazadlo to i já jsem obr oproti tomu Yukimu a to jsem pidizvik

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jazdca Formule v autosedacke som este nevidel

Reagovat
Rudnevs

Technicky všetci jazdci formule sedia v autosedačke

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale teraz myslim v aute

Reagovat
smazaný uživatel

To si tu fakt myslíte že 180CM je málo

Čo mám hovoriť jak keď mám 176

Reagovat
smazaný uživatel

ved si robim srandu, podla mna je to ok napr na zaloznika ci utocnika len ja mam u stoperov radsej ked idu aspon k tym 190

Reagovat
M0rb1D4S

Zase když se člověk podívá do minulosti, tak ti nejlepší stopeři jsou všichni kolem 180

Reagovat
smazaný uživatel

Silva, Ramos, Puyol, Cannavaro...

Reagovat
Mass

Kúdela, Hovorka

Reagovat
Rudnevs

Tak ono to bolo asi myslené v kontexte, že 180 je málo pre stopéra, čo je proste pozícia, kde musíš byť veľký. Stopér musí hrať hlavičkové súboje a musí byť svojim spôsobom fyzicky silný, zvlášť v dnešnej dobe, keď sa s pressingom hrá oveľa fyzickejšie než kedysi. Ak máš 176, môžeš pokojne hrať krajných bekov, na krídlach, šestku, osmičku, desiatku,... A samozrejme na normálny život to je celkom v pohode výška.

Reagovat
Mass

Nechápu jak Slavia mohla vyhrát ligu s duem Kúdela-Hovorka a ne třeba Stronati-Jugas

Reagovat
Rudnevs

Týpek hore má pravdu, najlepší stopéri sú paradoxne väčšinou okolo 180. Najväčšia haluz je Cannavaro s 175, to by som v živote nepovedal, hneď sa cítim lepšie ohľadom mojej výšky.

Reagovat
SunFells

Většinou určitě ne, ale najde se jich dost takových.

Reagovat
Rssa

Mascherano

Reagovat
misinho7

Claude z AFTV zomrel AFTV som vlastne pozeral skoro len kvoli nemu..RIP

Reagovat
svaca

It was his time to go

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Nikikrew

R.I.P

Reagovat
Dan Gubić

Honigstein:

There’s a perception that the player has been injury-prone. In reality, he’s suffered one serious injury: to his hip flexor muscle. It needed surgery in France last summer after a recurrence and is the main reason his game time has been limited, and the hype turned down a lot. Previous and subsequent complaints have been very minor, though. Rangnick, for one, is certain that he is destined for great things. “Whereas Dayot relies a lot on his physique and his pace, Ibu plays with his head more. He’s got great anticipation and positioning.”

https://theathletic.com/2471544/?source=twitteruk

V podstate iba jedno seriózne zranenie Konatého ktoré sa s ním viezlo skoro rok. To nemusí nič znamenať. Aj keď niečo podobné utrpel aj Andy Murray a už sa z toho nedostal. Uvidí sa v lete na lekárskej prehliadke v Liverpoole.

Reagovat
Dan Gubić

Lewa mimo hru na 4 týždne.

Reagovat
Dan Gubić

Konaté na žiadosť LFC už absolvoval v Paríži predbežný medical.

https://twitter.com/Tanziloic/status/1376815135998758912

Reagovat
smazaný uživatel

Former Arsenal manager Arsene Wenger has told Harry Kane he can win trophies at "ambitious" Tottenham.

Arsene

Reagovat
Front hell

Chudák už je asi senilní

Reagovat
Golasso

On si občas rád zatrollí

Reagovat
Swarley

A culil se u toho jak když už věděl, že má Ozila jistého

Reagovat
stiflerovamama

Chcelo by to znovu trošku poangličtiť takže poprosím ešte Ricea a Sancha/Grealisha.

Reagovat
Svatej

Rice by u vás byl výbornej

Reagovat
Hlahart

Tím myslíš jako na stoperovi?

Reagovat
Svatej

V podstatě i na DM i na CB... On jako jeden z mála hráčů přesně odpovídá tomu, co by Pool potřeboval. Opravdovýho středáka, co skutečně dovede hrát na stoperovi.

Když dokázal Klopp udělat z Henda dělo a Fabinha ještě zlepšil, tak z Rice by udělal monstrum taky..Navíc by řešil primárně víc problémů najednou, logická koupě..

Reagovat
avicii

Bolo by to super

Reagovat
Hlahart

Fakt? Ok, no. Já mám Rice teda za horšího Fabinha, tak mě to celkově překvapuje, že ho do toho Liverpoolu tolik lidí chce.

Reagovat
Svatej

Já sám jsem ho docela dost nedoceňoval a chtěl jsem ho k nám výhradně na CB, ale on i na tom štítu je fakt velmi dobrej. Vedle Součka by letos zapadlo do stínu kdejaký jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že by akurát Rice vedel zahrať na CB lepšie ako Fabs.

Reagovat
Svatej

Před Kloppem CB nehrál a Rice je přeučenej stoper, proč si myslíš, že by měl bejt Fabs na tom postu lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabs je tvrdší a vyšší ako Rice. Fabs hral statickejšieho RB, to už je skoro ako RCB v systéme na troch stopérov.

Reagovat
Svatej

Hmmm..

https://www.premierleague.com/players/15202/Declan-Rice/stats

https://www.premierleague.com/players/11247/Fabinho/stats

Ať to máme přímo v PL z jejich stránek

Fabinho má o 4% lepší tackle rate, a asi o 3% lepší duels won, v podstatě totožný procenta

Rice má výrazně (!) víc recoveries, interceptions, clearances, headed clearances a 50/50s na zápas. a má i mírně lepší procentuální úspěšnost v Aerial duels.

Nemůžu se ti zbavit dojmu, že od vyšší ho tvrďáka Fabinha, hrajícího pod Kloppem, bych čekal dominantní rozdíl. Rice nejenom, že s ním fyzicky evidentně víc než jen drží krok, ale líp čte hru. Pod Kloppem by byl lepší. Narozdíl od Fabinha si tím stoperským postem skutečně prošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho hrá túto sezónu v rozvrátenom tíme na stopérovi, takže porovnanie nie je úplne košer, ale ok.

Reagovat
Svatej

Ja vím.. to porovnání nemůže být kompletně fér, ale rozdily bychom našli v podstatě kdykoliv na čemkoliv, tak hraju s kartama, který mam.

Mel by jsi to vnimat spis pozitivně, jde o určitý potenciální zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

to si práveže nemyslím, jedine ak by klopp chcel zmeniť systém...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

A čo bude s Fabinhom, keď chceš Ricea? Či budeme hrať 4231?

Reagovat
avicii

Reagovat
stiflerovamama

Táto sezóna a absencia Fabinha v zálohe nám ukázala ako veľmi nám chyba keď Fabinho nehrá v zálohe. Takže typologicky podobný hráč Fabinhovi by sa nám zišiel, naviac si ho viem predstaviť aj ako náhradu Wijnalduma, podľa mňa má predpoklady na to aby hral aj v trojčlennej zálohe na pozícii Wijnalduma.

Reagovat
fenixLFC

ved je to uplne iny typ hraca ako wijnaldum...

Reagovat
stiflerovamama

To ale nič nemení na tom, že by mohol hrať aj v trojčlennej zálohe nie toho úplne stredného či ? Veď nikde nie je napísané, že Wijnalduma musíme nahradiť presne rovnakým typom, a že by to nemuselo fungovať ešte viac .

Reagovat
stiflerovamama

Naši ,,krajní,, záložníci sú tam najmä od toho aby zaisťovali medzery po ofenzívnych krajných obrancoch, pressovali, vyhrávali odrazené lopty, boli na tom fyzicky dobre. Nikdy sme nehrali na príliš kreatívnych záložníkov a ani to nefungovalo keď sme tak museli hrať pri absencii Fabinha. To podľa mňa Rice plní + by som dokonca povedal, že je od Wijnalduma aj kreatívnejší s lepšou prihrávkou medzi líniami a dokáže skvelo vyvážať loptu. A čo som videl ( je to vidno aj teraz keď hrá Anglicko, spomenul to aj komentátor), tak sa Rice nefixuje len na tú stredovú pozíciu ale dokáže pracovať na veľkom priestore, stred, ľavá, pravá strana...

Reagovat
fenixLFC

lenze rice je klasicke DM, wijnaldum je box to box ktory DM proste nehra. inymi slovami riceova uloha je lopty ziskavat, wijnaldum je na prepajanie zalohy s utokom a prihravky pod tlakom. ked uz chces nahradzovat wijnalduma tak urcite nie riceom

Reagovat
stiflerovamama

Neviem akého Wijnalduma si za pôsobenie u nás sledoval, ale ja som teda nevidel hráča, ktorý prepája zálohu s útokom a dokáže dať nejakú prienikovu prihrávku pod tlakom. Však táto jeho ofenzívna časť a to že nejakú riskantnejsiu prihrávku inú ako na dva metre najbližšiemu hráčovi dokázal dať možno 5 krát za sezónu bol jeho najväčší ,,problém,,. Veď preto píšem, že Rice mi príde dokonca lepší v prepájani zálohy s útokom či už prihrávkou medzi líniami, ktoré proste Wijnaldum nevedel, alebo vyvazanim lopty, ktoré má rovnako na vysokej úrovni.

Reagovat
fenixLFC

ehm vies o tom ze som ni o nejakych prienikovkach nepisal?

Reagovat
fenixLFC

aj keby sme hrali 4231 tak na ricea by nebolo miesta, tu stredovu dvojku by hral fabinho s thiagom alebo hendom

Reagovat
cristiano.K.

Dijk - Fabinho stopeři, před níma Rice. On by si uplatnění našel. V té našlaplé covidové sezoně se ukázalo, že potřebuješ mít ještě širší kádr než jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak by Klopp rátal s Fabinhom na stopéra, tak áno, ale v zálohe je Fabs lepší, preto si nemyslím, že takto zmýšľa Klopp.

Reagovat
cristiano.K.

spíš nemyslí, jen ukazuji, jak by se to dalo řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Platby agentum za posledni rok:

Chelsea - £35 million

Manchester City - £30 million

Manchester United - £29 million

Liverpool - £21 million

Tottenham - £16 million

Arsenal - £16 million

Everton - £14 million

Wolves - £12 million

Leicester - £12 million

Newcastle - £11 million

West Ham - £9 million

Fulham - £9 million

Aston Villa - £8 million

Brighton - £7 million

Sheffield United - £7 million

Leeds - £7 million

Southampton - £6 million

Crystal Palace - £6 million

Burnley - £4 million

West Brom - £4 million

Reagovat
Svatej

Wow, komu jsme to narvali? Ja myslel, ze jedeme politiku bez tohohle vyplácení agentům

Reagovat
Busby babes

myslis jako, ze privedete hrace za 200 mega a agentum nic nezaplatite?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

30 se mi zdálo i tak zbytečně hodně, nemůžu si pomoct

Reagovat
Mimalu

btw kde jsi přišel k té politice? Mně teda nepřijde, že bychom v tomto byli nějak extra zásadoví

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, že je to už pěkně dlouho, co jsem o tom četl, už ti to bohužel nenaservíruju, dokonce si ani nepamatuju, kde jsem to četl..

Reagovat
Mimalu

Teď jsem se na ty čísla koukl a fakt si to s nikým nepleteš? V rámci PL 20-21 jsme 1., 19-20 jsme 4., 18-19 jsme 2., 17-18 jsme 2. 16-17 jsme 2., 15-16 jsme 4., 14-15 jsme 3. Fakt bych se nedivil kdyby to v součtu vyšlo na krásné první místo mezi kluby, které dávají agentům nejvíc

Reagovat
Svatej

Nejsem si jistej, vážně je to už celkem dlouho (spíš léta, než měsíce). Byla to nějaká diskuze o Raiolovi, kde jeden z diskutérů přišel s něčím, čím podložil názor, že Chelsea agentům neplatí a tímpádem jednání s Raiolou nebudou prdel.

Zjevně špatnej zdroj.

Reagovat
Mimalu

Neříkám že to nemůže být pravda, taky se u nás docela dost točí značné množství hráčů, tak ta suma může naskočit tou kvantitou přestupů, nicméně nemám nás zafixované jako nějaké ortodoxní bojovníky proti cenám. Spíš na mě v tomto ohledu vyskočí Hazard za kterého jsme neváhali v té době zaplatit agentovi raketu, tu kterou SAF podle všeho odmítnul zaplatit

Reagovat
Busby babes

taky bych nerekl, ze byste v tomhle byli nejak extra zasadovi, ze by se dalo rict, ze neplatite agentum... ale je to jen pocit, cisla hledat nebudu.

Reagovat
Svatej

Z druhy strany jako jedini jsme pořádně nakupovali, asi to dává smysl..

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hlahart

To musí být fake. Nevěřím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

To se říkalo i vloni u té hrůzy na styl Crystal Palace a vidíš.. mě už by u Nike nepřekvapilo vůbec nic..

Reagovat
Bayern +

to sú strašní sračkári...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
J0EL

tak toto je kandidat na najodpornejsi dres v PL ever.

Reagovat
vladis271

byciklistický dres...dúfam, že to nie je fake.

Reagovat
Mimalu

byciklistický

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dpc

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jenage

Reagovat
bbbauch

To nemuze bejt pravda

Reagovat
Mass
Reagovat
icemike

koukám, že v rámci rovných možností se do nike dostal krom více černochu, muslimů a LGBT také retardi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele