Komličenko je blízko přestupu z Mladé Boleslavi, jedná v Moskvě

24.01.2020, 10:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (160)

Přidat komentář
Blasphemer

Docela win i pro Plzeň. Výrazně se tím oslabí Boleslav, která nám taky dýchá na záda, a zároveň neskončí ve Slavii, jak se spekulovalo, takže jim neposílí jedinej post, co posílit potřebujou.

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Reagovat
dinss

Tak já jsem ani nečekal, že by tam skončil. V rámci ligy by on sám jít asi nechtěl a otázkou je, jestli by ho chtěli a hlavně mohli zaplatit.

Reagovat
Trapný diskutér

slávie by vám už asi mohla bejt jedno

Reagovat
Losinho

Od léta zas nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

od léta už úplně, to se plzeň vrací kam patří

Reagovat
AjaxFans

Do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Blasphemer

Do léta jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako já nevím no ale já jsem upřímně docela rád že k nám nejde. Jindra ho nemusí a v tomhle případě by se bral dost na sílu, protože se nesehnal nikdo lepší. Do hry taky moc by nezapadal. Takže jo a navíc snad Bolka za něj dostane slušný prachy

Reagovat
Blasphemer

S tím zapadáním do hry teda nevím. Zas taková lemra, co by jen stála v pokutovém území, to taky není, i když je jasný, že by toho taky nenaběhal tolik, jako splašenej Tecl.

Myslím, že nad takovým útočníkem by neměla ohrnovat nos Slavia, Sparta, Plzeň ani nikdo další. Takovýho hráče s čuchem na góly prostě chceš.

Reagovat
KingMaster13

Chceš ale taky musíš u toho trochu přemýšlet nebo z toho bude další Yusuf, co má skvělou techniku ale je línej na krok Bral bych třeba Šporara protože ten dle mého názoru měl vše potřebné ale ani o něm neuvažovali

Reagovat
meno

Šporara jsme chtěli, ale Slovan Bra si řekl o úplnej nesmysl.

Reagovat
db18

Nesmysl, který dostala od Sportingu.

Reagovat
meno

Když to byl Sporting ochotnej zaplatit ¯\_(ツ)_/¯ Pro nás je to nesmysl.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
db18

Stejně jako pro Sporara byla nesmyslem Slavia.

Reagovat
meno

Lepší liga, lepší tým, lepší prachy, lepší trenér, lepší město, lepší země, Liga Mistrů atd. Ale jo úplnej nesmysl

Reagovat
db18

Vzhledem k tomu, že se se Sportingem jednalo déle jak měsíc a zájem byl i z Anglie, Itálie nebo Španělska, tak to nesmysl byl.

Navíc LM budete hrát zase až v létě a kdo ví, jestli se dostanete do skupin. Sporting hraje poháry i na jaře.

Reagovat
meno

Mrkni se, kdy jsme s ním jednali

Reagovat
db18

Jo, v té době šlo o poháry i Slovanu a zájem taky měli jiné kluby, pro které taky platila cenovka 7 mil. €

Reagovat
db18

(takže Slavia měla cca stejnou startovní pozici jako Slovan)

Reagovat
meno

Reagovat
žrout

Tehdy požadovali 3, ne 7. Říkal to přímo Trpiš, že chtěli hrotového hráče ze Slovenské ligy, ale že ta cena pro ně byla nepřijatelná. Škoda, že ho nevzali za ty 3, teď jde za 7. V té době hlavně Slovan vypadl snad v 1. předkole s Černohorci, tam to bylo spíš naopak fiasko.

Reagovat
db18

No, v momentě kdy ho chtěla Slavia prvně, tak Sporar ještě neprodloužil smlouvu, takže mu vzrostla ta cena, navíc Slovan pak chtěl aspoň tu EL, když LM takhle posrali, tak tu cenovku nesnižovali. A Slavia pak měla zájem i následně, kdy už stál těch 7.

Reagovat
dontcallmeandre

Sporting zhodnotí hráče lépe, tak si může dovlit zaplatit větší ranec. Pokud se ve Sportingu chytí, může klidně klidně odejít za 20M€+, to ze Slavie jen hodně těžko.

Reagovat
žrout

Pokud vím, tak si v létě řekli o 3 mega, to není nějaký nesmysl, teď ho prodávají za 7. Tam hodně udělala ta EL. Kdyby do toho v létě šli, mohl být v SKS, ale podle mě to zbytečnou zdrženlivostí prokaučovali stejně jako s Claessonem, Lobotkou nebo nějakým tím mladým Španělem. Až se rozhoupali, byli už pryč nebo finančně nedostupní. Škoda, někdy je prostě potřeba jít do rizika, pokud je ten hráč zajímavý a není to nějaký YT scouting.

Reagovat
KingMaster13

Přestoupil za 6 milionů eur, to jako jsme za něj mohli dát. Stanciu stál přes 4 miliony eur, to už takový rozdíl není A fail by to rozhodně nebyl když ten týpek si mazal na chleba i týmy na merinárodní scéně

Reagovat
meno

Jenže Stanciu byl prověřený ligou a ještě před tím udělal 50 zápasů za Anderlecht a je důležitým členem repre. Šporar je sice o rok mladší, ale nikde kromě Slovenské a Slovinské ligy nezářil, v repre má za 19 zápasů 2 góly (Stanciu 37/10) a 6 povedených zápasů ve skupině EL, ze které ani nepostoupil.

Merinárodní scéna se mi líbí

Reagovat
KingMaster13

Prostě jsem to myslel tak, že dal nějakých 5 golů v EL, což prostě je parádní počin, hrál fakt dobře (zápasy Slovanu jsem viděl). Jako všechny aspekty proč ho nebral chápu ale stejně mi to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, musíš nad tím trochu přemýšlet... jsem zvědavý kde chce Slávie sehnat hroťáka co běhá jak gazela, napadá, kombinuje a dá 20 gólů za sezónu. Takovej už dávno bude někde úplně jinde

Reagovat
KingMaster13

No teď jedině v cizině musejí hledat. Z ligy by to splňoval jen Krmenčík ale to je unreal cíl protože to by nás Šádek podojil jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho, já si prostě reálně myslím, i když se mi to ani trochu nelíbí, že takový hráč pro Slávii prostě neexistuje. Maximálně totální nečekaný haluz skautingu někdo z XY ligy na 1-2 sezóny.

Reagovat
KingMaster13

Na příkladu Šporara je vidět, že existují a hrají třeba i v horších ligách jen je potřeba je umět najít, což je pro nás prostě problém no

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebudu si hrát na znalce, jméno znám, na SK ligu nekoukám, takže nemám vůbec tucha jak hraje, ale SK liga pro mě není měřítko.

Reagovat
mistr129

Tohle je pro náš fotbal hráč úplně k hovnu, z ligy ideální Krmenčík, Doležal nebo Musa

Reagovat
KingMaster13

U Doležala si taky nejsem úplně jistej Musa by byl nejlepší asi

Reagovat
andrew96

Reagovat
tnt03

Reagovat
Y.N.W.A

Do Slavie se nehodi, jinak by tam uz davno byl... Utocnik, kterej nebeha, nevraci se a nebojuje, do dobryho tymu nepatří, proto hraje tak dlouho v Bolce... Strelec skveleh, ale to fakt neni vse

Reagovat
Lemond Laws

Aspoň bude Rusákům ( ) více na očích před EUREM. Přeju mu, ať se do finální norminace dostane

Reagovat
fabec1222
Reagovat
PalibrkUros

To je taky dobrej brejcha

Reagovat
MikeHavenaar

Reagovat
kilobyte

Stejně je zajímavý, jak hodně ovlivňuje cenu, to z kterého klubu hráč přestupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého klubu a z jaké ligy. Vždycky jde asi o to, v jaké konkurenci musel obstát. Být hvězdou české ligy a hvězdou klubu, který vypadává předkolech EL,když už se tam dostane, je pro většinu evropských klubů z lepších lig jen zajímavý tip.

Kdo ví, jak se bude chovat v klubu, kde o místo prvního útočníka bude muset bojovat s někým stejně dobrým, ne-li lepším? Jak se bude chovat v zápasech, kde ho budou hlídat defenzivní hráči, která by naše liga nezaplatila?

To je podle mě pro potenciální kupce riziko, do kterého jdou. Takže horší liga, hvězda v týmu kde nemá konkurenci - cena je logicky nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

V takýchto prípadoch vždy kupuješ tak trochu mačku vo vreci.

Reagovat
skat

tady říkáme zajíc v pytli ale jinak máš samozřejmě pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

Co v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, čo píše grumpa.

Lebo ak prestupuje hotový hráč (či dokonca top na svojom poste) z lepšej do slabšej ligy, je to viacmenej stávka na istotu.

Príklad : Ronaldo, Godín, Lukaku etc.

Reagovat
srandamač

Tak to nemyslím, jen nevím co je mačka a co vreci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mačka=kočka, vrece=pytel.

Reagovat
kilobyte

Jasně, ale Sparta prodala Karavajeva asi za 2 mega a to je obránce, který skoro půl sezóny nehrál. A u Komličenka se mluví okolo 3 mega a to střílí gól za gólem. Být Komličenko ve Spartě tak jde za dvojnásobek a to by hrál stejnou ligu a stejná předkola.

Reagovat
Losinho

To by nešel pod 10.

Reagovat
salami

Tak to je ale dany i tim, ze ve Sparte je mnohem tezsi se prosadit. Prikryl loni taky v lize radil a Komlichenkovi pulku golu pripravil a tezko budeme rikat, ze jit ze Sparty, tak je to za trojnasobek a ne do Polska ale do Nemecka, my ale vime, ze ve Sparte kvalitu nepotvrdil a casto tam i sedel. Tim jenom chci rict, ze to ma svuj duvod a urcite je to nejaky dalsi sito, ktery zveda cenu.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
noustres

No moc směšný to není ne? Brno by si stadion zasloužilo i Ostrava. Nemusely by to být kotle na 50 tis. lidí, ale potenciál fanouškovské základny by tam byl. Jenže ty soudy a podnikatelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně je to trapné, když i Slovan je schopný postavit takový stadion (sice s podporou státu, ale i tak) a Brno a Ostrava hrají na tom, na čem hrají. V Brně by mohl být stadion pro 30 K, přece jen výstavba nějaký čas zabere a mezi tím by Zbrojovka mohla jit nahoru, navic takový stadion by mohl přilákat sponzory nebo movitějšího majitele... Navíc tohle je údajně podmínka spolu se zvýšení cenou vstupenek aby do klubu údajně vstoupil nejbohatší člověk v Brně, vygooglujte si brněnského patriota. I Ostrava by si zasloužila čistě fotbalový stadion pro 20 000 diváků.

Reagovat
kilobyte

Proč si všichni myslí, že když se v Brně postaví stadion pro 30k, tak najednou začnou lidí chodit a bude vyprodáno? Nejdříve by měli lidi nalákat na fotbal.

Třeba Plzeň je proti Brnu poloviční, ale hraje na vrcholu a má asi 12k a je to akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by smola postaviť v Brne štadión s kapacitou 15 000 a o pár rokov zistíš, že záujem je dvojnásobný.

Reagovat
kilobyte

I kdyby postavili 20k, tak ho vyprodají maximálně 3x do roka. Možná první sezónu by chodilo ještě lidí dost, ale časem by to padalo.

Když postaví stadion pro 30k a bude tam chodit 10-15k, což je podle mě docela reálný, tak to bude vypadat blbě. Navíc čím větší stadion tím dražší stavba i náklady na provoz a čím vyšší víc to bude stát tím déle se to bude "stavět".

Takže možná by to chtělo skromnější stadion teď, než mít za pár desítek let poloprázdný stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne než už niečo postavia.

Reagovat
noustres

Určitě by se našlo i jiné využití, než jen fotbal. Majetkové spory s Procházkou jsou vlastně stejně na houby. Soudci jen kasírujou a že prej se okrádá lid. Jen 15-20 mil je pouze za neustálé žaloby, posudky ap. Je to parodie. Spíš se hledají páky jak dotyčného přes politické páky vyštípat. A kde jsou tyhle nátlaky, zpravidla se ví o potenciálním kvalitním podhoubí, není-liž tak? Takových případů jest mraky, vytvořit torza a ruiny papírově uznat skládku a pak? Cesta je náhle připravena a přichází překvapivý obří investor. Hlavní je vyblít do článků úhlavního nepřítele města Brno.

Reagovat
didosh

Reagovat
Stannis Baratheon

Blbě jste si vybral, Nikolaji Nikolajeviči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej jsou kluby dohodle na 3 mil eur s bonusy 3,5 a 15% z příštího prodeje. To celkem jde

Reagovat
Remt

Zdá se to jen mě jako málo za nejlepšího střelce ligy?

Reagovat
salami

Vzhledem ke vsem okolnostem mi to prijde jako adekvatni cena.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty okolnosti jsou?

Reagovat
skat

nikdy nehrál víc než předkolo EL, navíc ani tam moc nezářil, na to jací to byli soupeři. To znamená, že jako nejlepší střelec ligy, nebyl schopen protáhnout MB svými góly dál... Naposledy hrál EL za slovan před 4 lety.. a to už je z hlediska přestupu irelevantní...

Reagovat
meno

Hrál skupinu EL a dal tam 3 góly v 5 zápasech. V poslední kvladě (letos) dal ve 3 zápasech 2 góly. Nezapomínej, že překročil metu 20 gólů v lize, která staví na obraně, obraně a obraně. Pak trochu obranné taktiky a zase obrana.

Reagovat
salami

Jednak si nemyslim, ze by liga stavela vylozene jenom na obrane, dost se v tomhle liga zvedla a malokdo hraje beton. Ani tymy jako Karvina, Pribram nebo Budejovice, ktery lze brat od zacatku sezony jako outsidery se takovym fotbalem vetsinou neprezentujou. A pak je dobry zohlednit, Boleslav hrala velmi ofenzivne, spousty golu davala i dostavala.

Reagovat
skat

jo - jeden z penalty, první Karabachu byl ze tří metrů před "prázdnou" bránou, a jen ten první gól s Paokem byl pohotový reflex střelce.... U nás byl opravdu darebnej ( pohybem) a jen penalty ho zachránily od toho, aby to byl bílý Winston Parks.....

Reagovat
salami

Na mezinarodni urovni nema odehrano temer nic, letos mu bude 25 a ma za sebou vybornou lonskou jednu sezonu a slusnej podzim v nadprumernym tymu cesky ligy, ktera nema moc velky jmeno. Pak je limitujici jeho tzpologie a charakterovy hodnoceni taky nemel uplne idealni, rika se, ze neni uplne pracovitej a ze v Liberci mel urcity problemy. Nic z toho samozrejme nemam potvrzeny, ale urcitou roli to na strane Dinama hrat muze, pokud se na nej vyptavali a neco si zjistovali. Krasnodar v nem jeste nedavno potencial nevidel. To vsechno dohromady mi tak nejak dava takovouhle sumu. Dokazu si predstavit, ze od nas, z Plzne nebo Sparty by odchazel za vic, nemluve o tom, kdyby u prvnich dvou neco predvedl i v Evrope, pak bychom se dostali asi do uplne jinejch cifer. Ale bavime se tu o Boleslavi, ktera pod Weberem hrala stylem hura fotbal se spoustou golu a na Komlichenka hral zbytek tymu. Kazdej utocnik, kterej da 20 golu v Nizozemsku nebo Belgii taky hned nemusi bejt talent a pokud odchazi misto z Ajaxu nebo PSV z Tilburgu, tak ta castka taky nebude takova, takhle je to vsude. Zkratka a dobre mi ta cena prijde odpovidajici a navysit by ji mohla Bolka jedine tim, ze by spolehala na to, ze Komlichenko zacne strilet goly a sbirat starty za repre, pak by tu cenu urcite dokazala vysroubovat nahoru a mozna se teda da rict, ze mohli zkusit pockat na Euro.

Reagovat
skat

v Liberci byl naprosto darebnej, co se morálky a ochoty trénovat, či zabrat pro tým týče. Prostě si myslel, stejně jako většina lidí z "velkých" lig ( u nás například ještě Aarons), že přišel do nějaký sranda ligy, kde si z něj všichni sednou na prdel, domácí mu budou nahrávat a dřít na hvězdu ze zahraničí a soupeři mu budou s respektem uhýbat... prostě měl nos nahoru

Reagovat
Euphael

Vcera sel slovinsky nejlepsi strelec ze zaprcane slovenske ligy za dvojnasobek... kvalitativne Sporar neni rozhodne 2x lepsi nez Komlicenko, jestli vubec.. A to jeste Moskva bude financne na tom lepe nez Sporting... v cem je problem nebo jake jsou teda ty okolnosti ?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kiwi-21

Pro Šporára hraje jen to že hraje v týmu co je Mistr své ligy i ta je kvalitou mnohem horší jak naše

Ale hlavně 5.golů v EL což je už dobrý počin mít tenhle počet gólů Komlichenko tak taky při prodeji povím jako tenhle ze slabé soutěže stojí dvakrát tolik?

Ani náhodou spíš naopak Komlichenko dvakrát tolik ale ty góly v Evropě prostě chybí

To že je Šporár v reprezentaci bych moc nepočítal tam golový moc není a myslím že je více být okolo nominace ruské reprezentace než ve Slovinské pokud nejste gólman

Reagovat
Han střelil první

Šporar prokázal kvality i na mezinárodní scéně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
salami

Sporara jsem v zivote nevidel kopnout do balonu, takze netusim. Treba ma mnohem lepsi predpoklady nez Komlichenko, rychlost, pracovitost, technika, fakt netusim. Plus hral za suverena ligy a strilelo mu to i v EL.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ono je možné rozumné ho prodat za menší peníze než za větší třeba někam jinam. Je to Rusák a chce třeba do domácí ligy a bojovat o Euro. Pokud nikam jinam nechce tak ho v týmu taky na sílu držet asi nechtěji to by nikomu moc neprospělo. Možná to Dinamo vyhodnotilo jako šanci získat dobrého hráče za menší částku a proto to tak vypadá. A asi bude mít hodně luxusní plat, tedy oproti MB.

Reagovat
KingMaster13

Jeho hodnota na TM je 5,5 Jako asi je to fajn cena ale mohli je vyždímat víc si myslím alespoň na těch 5,5

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam ted bude davat goly? Budinsky? Snad za Kolju dostanou aspon poradny penize, za ktery si budou moci dovolit jeste jednoho - dva hrace do tymu dotahnout.

Reagovat
db18

Zajíc s Wagnerem... Budinský asi nahradí Buchu, ne?

Reagovat
Spejbl

OT: Pamatujete si ještě na tohle, hned z prvního kola? Tehdy to byla ještě docela prdel...

https://twitter.com/VencaJares/status/1150483526661357568

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

To je top.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
kecipep

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25
Reagovat
Han střelil první

Což nechápu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Spejbl

"Tato média mohou obsahovat citlivý obsah."

Reagovat
Spejbl

Jinak, smáznout to teď, po půl roce, když se to nehodí, je fakt trapné od nás.. Stejně se to bude šířit. A Zahustelovi to v kabině stejně ukážou hned při první příležitosti..

Reagovat
monty25

Přesně. Kdyby to smazali aspoň dřív, než si z toho lidi začali dělat prdel...

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě ani nevěděli, že něco takového kdy napsali.

Reagovat
andrew96

Slovácko jeho profesionální sociální sítě no.

Reagovat
Pablos

to je trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

Reagovat
krisa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=2WdVUB6kOEY

Ze tam bude i Kudela (ca 2. minuta) jsem necekal.

Reagovat
Mass

Tam mě jako fandu Valencie pobavil ten Gabriel Paulista v 4:11

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste to hodim sem. Fantomas ve videu o ceskym fotbale pro DW Kick off. Takze kdyby nekdo chtel videt, jak vypada, kdyz mluvi (je hrozne hezkej), tak ma moznost zde: https://www.youtube.com/watch?v=p-NQFez5WGE

Reagovat
KoryVCF

0:46 Krasavec

Reagovat
Rarášek

"This Danicek fella is not only incredibly good looking but also very knowledgeable. What a guy!" A tady si z něj dělaj všichni prdel .

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys jim napsat, ať příště udělají rozhovor s tebou, třeba by to o tobě někdo napsal taky.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To beztak psal nekdo odsud.

Reagovat
smazaný uživatel

To psal sam Danicek

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý kanál.

Reagovat
Rarášek

Slávistovi se líbi kanál, nice.

Reagovat
smazaný uživatel

Copa90 dela super serii Derby Days. Zrovna zitra vyjde novej dil a to jsou fakt uzasny dokumenty treba na 50 minut. A pak treba Tifo Football a The Coache's Voice - taktiky. To jen par dalsich doporuceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Radin

Ten co mluví anglicky a první?

Reagovat
Rarášek

10:44

Reagovat
smazaný uživatel

2:00

Reagovat
Coutinho10

zajimava epizoda...skoda, ze Poborsky nemluvil anglicky, kdyz hral v Anglii

Reagovat
papanegra

Jedině co je na tom zajímavé je ta reklama na dáme jídlo, hned jsem si objednal..

Reagovat
skat

super je kouknout na rozpis článků od léta, když si člověk rozklikne Komličenka :

09.06.2019 Spartak Moskva chce získat Komličenka

06.08.2019 Komličenka se chystá koupit Lokomotiv

31.08.2019 Komličenko má namířeno do CSKA

23.01.2020 Dinamo údajně dohodlo přestup Komličenka

Reagovat
smazaný uživatel

Moskva ho zničila

Reagovat
KingMaster13

Je v Moskvě žádanej no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak třeba se ještě stane ruskou obdobou Williama Gallase

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak byli to jeho tři nejoblíbenější týmy. To že všechny sídlí ve stejném městě je čistě náhoda.

Reagovat
Zark

bud je to takovej frajer nebo tam media sypala jeden random mosk. tym za druhym

Reagovat
Spejbl

aby nakonec neskončil v Torpedu..

Reagovat
skat

v druhé lize mě vždycky bavil název mančaftu Čertanovo Moskva , a pak by měl ještě na výber Chimki

Reagovat
skat

jako že jedu podepsat do Dinama, ale nevyjde to, tak podepíšu u sousedů a pak jim dám dva kousky ve vzájemným zápase ??

Reagovat
Spejbl

Tak, kdyby to nebyl Rus, stačil by jeden nastrčený řidič, možná nějaké kulisy a ani by nevěděl, že podepisuje někde jinde, jak v Dinamu

Reagovat
FUnk

tak pujde do zenitu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne kdyz to clovek tak nejak obecne sleduje ty odchody hracu z nasi ligy do zahranici, tak oproti podzimu to bude na jare o ty zvucnejsi jmena hodne ochuzene, takze ani nevim, jestli se tolik na tu jarni cast tesit...jako na zapasy sveho tymu se tesi asi kazdy (ikdyz pro nas to jaro nebude tak zajimave), ale nevim, jestli me treba budou tolik bavit i ty tech ostatnich tymu...no uvidime

Reagovat
Rob Roy

Já to vidím právě naopak, bude zajímavý koukat kdo z těch mladých/nových vylítne/probojuje se do základu/zvládne přestup do nového klubu. Případně jak kluby zvládnou oslabení - hlavně ta Bolka, která přišla o 4 dobré hráče

Reagovat
Coutinho10

už mě moc nebaví si zvykat pořád na nové a nové mladé hráče

Reagovat
lichna.

Tak letos to bude hodně o těch komplexních změnách. Sparta, jestli si sedne už konečně pod Jílkem, případně s Dockalem. Jak bude hrát Plzeň pod Gulou, my pod Kozlem. Jak se Bolka vyrovná s těmi odchody.. Já osobně se na jaro těším. Ono třeba Komli byl skvělý střelec ale nebyl to hráč, který by mě lákal na stadion nebo k tv.

Reagovat
Coutinho10

j, jako z jednoho pohledu máš pravdu, protože budeme zvědaví, jak si ty zmíněné týmy sednou, ale těch hráčů, co na jaře neuvidíme a už za tu dobu tady v naší lize mají nějaké jméno je celkem dost: Škoda, Hušbauer, Van Buren, Mešanovič, Komlichenko, Matějovský, Hora, Plšek, Diop, Břečka, takže většina z nich mi tu bude celkem chybět

Jinak Komlichenko asi nebyl nějaký super na sledování v mezihře, ale byla to záruka gólů a dodával tý lize zajímavý náboj, takže jako osobnost určitě bude chybět a třeba těm méně zaujatým nebo lidem, kteří sledují naší ligu ať už tady nebo v zahraničí, protože práva na ní mají i jiné státy, tak si myslím, že tím trochu ta liga ztrácí náboj i z pohledu tabulky, kde je vesměs pravděpodobné, kdo vyhraje titul a kdo se bude plácat o baráž

další věc, proč to cítím takto negativně je asi i ten fakt, že nikdo z našich týmů oproti minulým sezonám nepokračuje na jaře v EL, což bylo vždy taky celkem lákadlo, ať se to týkalo nás, Plzně nebo dříve Sparty, takže toto mi na tý jarní části taky celkem schází.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele