Koloušek vyřazen z kádru Salernitany

27.11.2002, 13:26
Aktuality
Těžké životní období prožívá tento rok Václav Koloušek. Na jaře letošního roku sice bojoval v Poháru UEFA za Liberec, ovšem od léta je v italské druholigové Salernitaně, kde trénuje český kouč Zdeněk Zeman. Koloušek byl v Liberci jen na hostování, ale do Salernitany se mu vracet vůbec nechtělo.

"Ano, už týden netrénuji z mužstvem, vyřadili mě," přiznal včera Koloušek. Koloušek spory se Salernitanou vede už od té doby, kdy se do ní z hostování vrátil. UEFA mu totiž díky žádosti Salernitany v létě zakázala přestoupit, dokud smlouva nevyprší. Proč to vlastně zašlo až tak daleko, že byl Koloušek vyřazen z mužstva? Po zápase Salernitana - Sampadoria Janov, které Salernitana před zraky domácích fanoušků prohrála 0:1, trenér Zeman v médiích konstatoval: "Koloušek odmítl hrát." Ten ovšem říká, že to není pavda. Nemůže s mužstvem ani trénovat, tudíž se připravuje sám chozením do posilovny. Koloušek také říká, že se mu vedení od vyřazení neozvalo. "Byl bych rád, kdyby mi alespoň do vypršení smlouvy dovolili trénovat s nějakým klubem v Česku," konstatoval Koloušek.

Kolouškovi smlouva vyprší až příští rok v létě a pokud by chtěl přestoupit dřív, musel by zájemce zaplatit tučné odstupné - spekulovalo se dokonce až o pěti až sedmi miliónech eur. Eminentní zájem o Kolouška má prý Sparta, která po Salernitaně chce stále nevyřízené pohledávky za transfer Argentince Lazzara Liuniho. Koloušek však říká, že ho nikdo ze Sparty nekontaktoval. Další z českých zájemců je ještě pochopitelně Liberec.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele