KOLOUŠEK PŘESTOUPIL DO SLAVIE!

26.01.2004, 19:39
Aktuality
Napětí kolem českého záložníka vyvrcholilo, Václav Koloušek přestupuje do pražské Slavie! "Kolouch" se tak stane pro Slávisty skvělou oporou pro budoucnost! Slavia Liberci zaplatila 19 milionů korun s hráčem podepsala tříapůlletou smlouvu.

Slavia Praha zaplatila Liberci 19 milionů korun! Mnout ruce si mohou oba kluby. Liberec získal "trochu" větší finanční částku a Slavia zase skvělého hráče!

Smlouva byla podepsána dnes večer a měla by platit 3,5 roku. Pražský klub do Liberce poslal nabídku už předtím, ale Slovan odmítl. Jenže když viděli, že sám hráč chce přestoupit, ihned ho pustili.

Nepotřebný hráč pražské Sparty se může mstít podruhé. Poprvé vyfoukl titul se Slovanem Liberec, teď se to může podařit Slavii, i když já osobně nepočítám s tím, že by to bylo letos.

Slavia teď bude jednat i nadále. Chtěla by, podle deníku Bild, přivést Jana Šimáka. Dále by chtěla získat několik defenzivních i ofenzivních posil, ale jména vedení Slavie nehodlá prozradit.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Rot

jo Vencoj fandit a doufám že do Slávky příde ještě nědko krom toho madara Holenák by se hodil ale moc tomu nevěřim asnad aspon jeden hrač ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Několik defenzivních a ofenzivních posil

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nám vedení slávie koupilo dobrýho hráče. Kdyby tak ještě ten Holeňák s tim maďarem. A prý má Slavia zájem i o Šimáka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele