Koller zvažuje odchod do Feyenoordu

17.08.2007, 10:55
Aktuality
Fotbaloví agenti mají na pilno, do konce přestupního termínu zbývají dva týdny a někteří zástupci profesionálních hráčů se svým klientům snaží vyjednat co nejlepší podmínky. Hodně práce zřejmě bude mít i Pavel Paska, který zastupuje Jana Kollera...

"V tuto chvíli není jasné nic. Jedinou jistou věcí je, že Honza má platnou smlouvu s Monakem. Následující dny strávíme zvažováním možností. Očekávám, že Honzu uvidím v pondělí nebo v úterý a zjistíme, jestli zůstane, nebo odejde," prohlásil Paska.

34letý český reprezentant zatím nepatří do základní sestavy nového trenéra Monaka Ricarda, který s hráčem podle svých slov počítá, a uvažuje o odchodu. Zájem o něho údajně mají především kluby z Anglie, mluví se však rovněž o Feyenoordu a právě tato možnost Kollera láká zřejmě nejvíce.

"Feyenoord je velký, špičkový klub. Pro Honzu je přestup tam zajímavou možností - zvláště proto, že z dob působení v Borussii Dortmund zná trenéra Berta van Marwijka. Ale Feyenoord není jediným zájemcem. Honza může jít rovněž do Německa, takže pokud si vybere odchod z Monaka, možnostmi budou Německo a Nizozemsko," řekl dále Paska.

Feyenoord v létě již jednoho útočníka světové extratřídy získal, z Bayernu Mnichov přivedl kanonýra Roye Makaaye.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Netuším, jestli Feyenoord hraje na dva nebo na jednoho útočníka, ale každopádně už má nově koupeného Makaaye, tak nevím, zda by se Jenda prosadil vedle něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to jaksi nepohyblivý útok... On hlavně neměl odcházet z BVB, resp. Bundesligy.

Reagovat
HOST*

Tak Makaay je na svůj věk stále ještě hodně pohyblivý!

Reagovat
smazaný uživatel

Už nestačí na mladší hráče.Roky se nedaj zadržet.Mohl by se vrátit do gambrinus ligy.Tam by ještě stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to, Francie je pro útočníky hroznou soutěží.

Reagovat
HOST*

A nizozemsko pravý opak, takže by mu to mohlo vyjít.

Reagovat
HOST*Qiuaranin

Ja bych ho nejradeji videl v anglii...by se tam prosadil.. bohuzel to tak ale nedopadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vrat se do GL tam se upltanis

Reagovat
HOST*GATTUSO

do Bohemky, Klokan Honza

Reagovat
HOST*

do Boleslavi místo Pecky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele