Kolář: Čekání jsem kousal těžce, věřím, že zase budu chytat

02.10.2022, 23:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
jester Radka Bejbla

Nejspíš budeš opět kousat dál

Reagovat
Freedo

Jak to vypadá se zraněným Alešem Mandousem? Bude připraven na čtvrtek?

„Je to věc dlouhodobějšího rázu, která se táhne od zápasu na Panathinaikosu. Chytal s nějakými problémy, které přetrvávají. Hned v prvním týdnu repre pauzy podstoupil drobnější zákrok, při kterém se ještě odhalila jiná věc. Momentálně se zvažuje, jaký bude postup. Zda bude Aleš pokračovat v režimu po Panathinaikosu a s určitými obtížemi bude pokračovat do zimní přestávky, nebo jestli bude nutný okamžitý zákrok, který by znamenal dlouhou rekonvalescenci. Řešíme to s doktory, s fyzioterapeuty, máme téma na další dny. Buďto bude ve stavu nepoužitelnosti, nebo v takovém, který nebude stoprocentní"

Tak to je hodně špatná zpráva

Reagovat
dontcallmeandre

Imho to ve Slavii přehánějí s tréninkama, případně nedělají adekvátní regeneraci. Těch zranění je víc než dřív, a přitom nehrají větší porci zápasů.

Reagovat
Bakary3

Nebo se to prostě nakumulovalo, protože co je liga rozšířená, tak je ta porce zápasů obří už několik let za sebou v kombinaci s poháry, kde hraje Slavie vždy i jaro, a repre

Reagovat
Freedo

Tak u hráče v poli by to hrálo roli. U brankáře je to spíš smůla, že špatně spadl nebo ho někdo prošlápl.

Ale co nechápu je, že to nechávají na něm! Doktor by měl jasně určit, co je lepší možnost a pokud je to zákrok, tak ať ho podstoupí už teď, než aby si dál kurvil zdraví. Beztak se liga bude hrát už jen 5 týdnů a pak je pauza až do konce ledna. Tak bude moci mezitím zregenerovat. Ale ne, my necháme, ať si vybere on a ideálně si to zhorší ještě víc.

Reagovat
kilobyte

Tak je to jeho tělo. On nejlépe ví, jak hodně ho to limituje. Doktor mu to může vysvětlit a dát doporučení, ale rozhodnout by se měl on.

Reagovat
Freedo

Tak to je hodně relativní. Protože on to sice ví, co se týče hybnosti a toho, jak se mu celkově chytá, ale vyšetření může prokázat poškození, které třeba ani cítit není, ale je potenciálně nebezpečné s ním dál hrát. Takže v tomhle ohledu bych víc věřil odborníkům než vlastním pocitům. Člověk často chce hrozně moc hrát a má pocit, že mu vlastně nic není, ale pak si tím jen přitěžuje.

Ale jako jo, do zákroku nikoho nutit nemůžeš. Nicméně podívejte se třeba na Pogbu.

Reagovat
dontcallmeandre

Dost často je to naopak, že trenéři tlačí na hráče, aby se kousli. Takhle se tlačilo v překolech na Sora, oni to i přiznali, že se to kvůli tomu prodloužilo. Schranze nechali po zranění plácat si s hráči bez límce. V tomhle ohledu jsou to strašní amatéři, podceňují to. Nechápu to. Slavia se prezentuje jako profi klub, určitě spoustu věcí dělají dobře, ale tady je evidentní, že tam mají nějakou díru, kterou je třeba vyřešit.

Na druhou stranu, hráči ani nejsou zaměstnanci klubu, a i kdyby byli, nemůžeš hráče nutit do nějakého zákroku, který on sám nechce.

Reagovat
bartes

ono je to tak půl na půl. Doktoři něco doporučí, často odpočinek nebo operaci, trenér na hráče tlačí, aby co nejdříve hrál a výsledkem je, že hráč hraje s nedoléčeným zraněním, protože se už cítí na hru. A pak si často to koleno brzo znova urve. Aby pak s prosíkem běží za doktorem a konečně ho poslouchá

Reagovat
John Obi Mikel

Něco takovýho vyprávěl Barák, že se mu stalo v Itálii myslim

Reagovat
Mass

Tak tady ale hodně vaříš z vody, protože vůbec nevíš, co Mandousovi je.

Reagovat
Freedo

To nevím. Ale jsou tady dle Trpiše dvě varianty. Buďto bude hrát dál s limity a nebude podávat 100% výkony, nebo půjde pod kudlu a bude nedostupný. Pokud je to takhle, tak je podle mě risk ho stavět. Riziko se těžko odhaduje, ale hrát se zdravotním problémem nikdy není moc dobrý.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jeden z největších úpadů v ČR

Reagovat
Mass

Pár lidí už se z prasklý lebky nevzpamatovalo vůbec, natož aby se vrátili do profesionálního sportu.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Vyžraný prase

Reagovat
Uwe háže buly

Vypadá i dost staře..

Reagovat
Remt

to on musel vypadat už ve 20 na 35 ne? Takovej ten typ.. jako Davy Klaasen, nebo Černý

Reagovat
lada.sp

mě také slováci na vojně v 19 říkali starý notorik

Reagovat
hromdopolice

A byls už?

Reagovat
meno

Mladý notorik

Reagovat
hromdopolice

Reagovat
kilobyte

Měl by si od Schmeichela půjčit korzet.

Reagovat
bartes

zrovna jemu ta pauza velmi prospěla. Přestal dělat kraviny a byla z něho cítit jistota. Pokud by se vrátil o své bývalé formy před zraněním, tak bude lepší, než Mandous, který ty psychicky vypjaté zápasy nezvládá.

Reagovat
John Obi Mikel

Včera zachytal dobře. Jsem zvědavý do dalších zápasů, jestli formu udrží, když je teď Mandous zraněný.

Reagovat
Irek

Moc rád jsem ho viděl zase v bráně za mě je to pořád nejlepší gólman ligy i když po zranění ve Skotsku nebyl v ideální formě, přesto je pro mě lepší než Aleš... Tak snad tam vydržíš

Reagovat
Bakary3

Právě že ještě po tom zranění do konce ligy chytal skvělé, držel Slavii na cestě za titulem a myslím si, že tam byl na vrcholu, že si získal i od lidí největší uznání, jak se vrátil.

A pak na začátku sezony zas začal dělat debility.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ono to vypadalo, ze po tom urazu se mu zas trochu rosvitilo. Jenze pak prisla ta letni prestavka, on sel zas na nejaky zakrok, pry mu treneri dali i vic odpocinout. No a vratil se totalne oteklej.

Reagovat
Bakary3

jojo, to bylo, jak odmítl i to Euro, škoda, protože se ho to už možná týkat nikdy nemusí, když nezabere

Reagovat
kilobyte

Asi mu to trochu stouplo do hlavy.

Reagovat
Bakary3

Já si to u něj až tak nemyslím, on to spíš na všechno úplně v p...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hasan Šáš

To jsme se nasmáli všichni sborem:cha cha cha,

doma jsme dostali celý týden zaracha.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M.Vaza

Však to dostal jako svatební dar, teď zpátky na lavici..

Reagovat
kilobyte

Jak je to s tím hostováním? Když si Slavia udělala z Liberce béčko, tak se začalo mluvit o tom, že to tak nejde a musí se to omezit. Slavia si dala na sezónu pokoj, hlasy utichli a vše bylo vyřešeno. A teď už má v Liberci zase 6 hráčů.

Reagovat
Salfovic

Taky by mě zajímalo, jestli je to v jiných ligách nějak ošetřeno. Nenapadá mě tedy žádný jiný případ, kdy jeden tým pošle ligovému konkurentovi 6 hráčů na hostování.

Reagovat
kilobyte

Dost pochybuji a už vůbec ne se zákazem startu.

Reagovat
Kucka

A nejsou tam teď Valenta, Červ, Višinský a spol. normálně na přestup se zpětnou opcí?

Reagovat
kilobyte

Višinský a Červ jsou na přestup. Valenta a dalších 5 hráčů je na hostování.

Reagovat
O.Giroud

stary Kolar se vraci?

Reagovat
Salfovic

Starý Kolář je mrtvý, ať žije mladý Tvrdík.

Reagovat
$dolar$

Uz je v prdeli. Pripomina mi naseho Danka. Kdyz odchazel do WBA - nejlepsi golman ligy, pak chvili nechytal, vratil se a byl naprosto marnej.

Reagovat
GrimeBaller98

Polib nam prdel Danku

Reagovat
GrimeBaller98

Tankovka God

Nemel moc prace, ale nohama hral dobre

Reagovat
Mass

Kolář. Nejzábavnější brankář, je schopnej zahrát jako bůh (Barcelona) i jako kopyto (Příbram).

Já ho mám rád, i když je to o nervy. Včera byl dobrej, ale Liberec ho tam pořádně vyzkoušel snad jen jednou. Rozehrávka kvalitní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele