Koeman skončil v PSV, od pátku povede Valencii

01.11.2007, 09:59
Aktuality
Španělská Valencia definitivně našla nového trenéra. Jak potvrdil oficiální klubový web, místo odvolaného Quiqueho Florese zaujme od pátku Nizozemec Ronald Koeman, který včera večer rezignoval na trenérský post v PSV Eindhoven.

Už včera bylo jasné, že Valencii povede právě Koeman. Nizozemcovo angažmá na Mestalle nejdříve potvrdil jeho agent a poté i PSV Eindhoven, kde Koeman včera rezignoval. S ním odchází do Valencie jeho asistent Tonny Bruins.

Nový kouč bude představen fanouškům zítra. "Trenér Ronald Koeman přijede v pátek druhého listopadu do Valencie, aby byl jmenován novým trenérem Valencie pro zbytek sezóny a další dvě sezóny," stojí na klubovém webu. "Kouč bude hned po podepsání kontraktu představen na Mestalle."

Bývalý hráč Barcelony má za sebou v pouhých čtyřiačtyřiceti letech na svém kontě už několik trenérských úspěchů. Dvakrát dovedl Ajax k domácímu titulu, totéž zopakoval loni s PSV. Během angažmá v Benfice získal s portugalský Superpohár.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (7)

Přidat komentář
Xavi

Dobrý tah. S Koemanem začnou snad hrát konečně fotbal. Taky by mě zajmalo, kdo bude trénovat PSV.

Reagovat
HOST*

Mourinho

Reagovat
HOST*

no to je sila a co bude s PSV????no toto ma trochu sklamalo...hopla

Reagovat
smazaný uživatel

Co by mělo být s PSV? Koeman byl na konci loňské sezony krůček od vyhazovu, zachránil ho tak trochu i zázrak.

Reagovat
HOST*

Ronalde doufam ze Vale zvedes protoze to co vcera predvedli uz nezna meze

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm měl přijít už v létě ...

Reagovat
HOST*

No tak to zas ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele