Kluivert směrem k budoucnosti: Mám to tady rád, chci zůstat ve Valencii

18.05.2023, 17:29
Aktuality
Justin Kluivert (© AFP)

Justin Kluivert hostuje z AS Řím ve Valencii a další budoucnost 24letého křídelníka zůstává otevřená. Dvojnásobný nizozemský reprezentant by ale chtěl zůstat na Mestalle...

Valencia neprožívá vydařenou sezonu a čtyři kola před koncem stále nemá jistotu záchrany, Kluivert však patří mezi nejlepší hráče "Netopýrů", což potvrzuje šest přesných zásahů.

Kluivertovi ale brzy skončí hostování z AS Řím a zatím není jasné, kam povedou jeho další kroky. Dohoda sice obsahuje opci ve výši 15 milionů eur, to je však pro španělský klub příliš.

"Určitě chci zůstat, mám to tady rád. Uvidíme, jestli to bude možné, ale chtěl bych zůstat ve Valencii," řekl Kluivert, jenž má s Giallorossi smlouvu ještě pro nadcházející sezonu.

Syn nizozemské legendy Patricka Kluiverta přestoupil do AS Řím před necelými pěti lety z Ajaxu, výrazněji se však neprosadil, proto následovaly půjčky v RB Lipsko a OGC Nice. Před letošní sezonou měl Kluivert původně namířeno do Fulhamu, ovšem v Anglii nedostal pracovní povolení.

Autor: Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
fabec1222

No nudes profilovka na EF, no kvalita

Reagovat
Gazdo

Smutne ze je pre klub zo spanielska vela zaplatit 15 mega za hraca ktory hra u nich dobre. Klub z PL by to dal len tak zo srandy

Reagovat
Arnar Resmusonn

Smutné je, že klub jako je Valencia má majitele totální píču! Největšího zmrda vůbec. Ani Ashley či jak se jmenoval ten bývalý majitel Newcastlu nebyl takový kokot!

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo má prachy, ten má moc

Reagovat
Rudnevs

To nemení nič na tom, že majiteľ tú Valenciu ničí. Žiaľ.

Reagovat
Mass

Tak on to není až tak majitel, jako spíš investor. Ty peníze, který dal do klubu na začátku formou půjčky, si teď vybírá a Valencia momentálně rozpočtem je tak na druhou ligu.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Kéž by se našel někdo, kdo by mu nabídl takový ranec, aby se už konečně rozhodl klub prodat... aktuální éra je smutná

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Leda pokud by chtěl hrát spodek španělský ligy. Justin na víc nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 15 mega půjde stejně dolů, má poslední rok ze smlouvy.

Reagovat
Kucka

Reagovat
netopier

Smutné je, že za človeka ktorý kope do bielej guličky treba vysoliť 15 milionov €

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Phillipinho

Vale 15 mega euro urcite nezaplati. Bud se jim podari snizit cena o polovinu nebo bohuzel nezustane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele