Klaasen si vyzkouší italskou ligu. Jako novou posilu jej představil Inter

01.09.2023, 20:51
Aktuality

Nizozemská Eredivisie, anglická Premier League, německá Bundesliga a nyní i italská Serie A. Již čtvrtou zvučnou soutěž si zahraje Davy Klaasen, který podruhé v kariéře opouští Ajax a jako volný hráč míří do Interu Milán.

Pro tým Simone Inzaghiho jde už o třetí zvučnou posilu během posledního týdne přestupového období. Jako volný hráč přišel Alexis Sánchez, z Bayernu pak Internazionale vykoupilo Benjamina Pavarda. Již dříve tým posílili například Marko Arnautović, Yann Sommer, Davide Frattesi, Marcus Thuram či Juan Cuadrado.

Nyní třicetiletý Klaasen je odchovancem Ajaxu, který opustil v roce 2017. V Evertonu mu však štěstí nepřálo a velmi rychle přesídlil do Werderu Brémy. Tam během dvou let pravidelně nastupoval, než se vrátil do svého mateřského klubu. Právě s týmem z Amsterdamu vyhrál jediné své trofeje - pětkrát se stal nizozemským šampionem, jednou vítězem poháru i superpoháru a podíval se také do finále Evropské ligy.

Celkem jednačtyřicet utkání také odehrál v dresu Oranjes, a to včetně účasti na posledním mistrovství světa. V Kataru vstřelil také jeden ze svých deseti gólů v reprezentačním dresu.

Autor: Martin Vejdělek / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Jako nečekal bych to, on nikdy nic extra nebyl a líbil se mi fakt jenom v tom Ajaxu, ani v reprezentací to nebylo takové terno. Divný přestup pro mě.

Reagovat
Rudnevs

On má vlasy A ešte k tomu si vyslúžil prestup do Interu To sú hneď dva veľké comebacky od Klaassena. Fakt by som po Evertone či Brémach a následnom návrate do Ajaxu nečakal, že to ešte raz bude na takúto úroveň.

Reagovat
Moshe Dajan

Ajax v podstatě kompletně vyměnil tým tvl

Reagovat
Rudnevs

Mislintat robí divy

Reagovat
Godwinson

Konečně si nechal nastřelit vlasy.

Reagovat
Sigma Olomouc

Marko Arnautović, Juan Cuadrado, Sommer, Klaassen, Sanchéz nevím co si o tom mám myslet. Podle mě bude rád, když překoná vytížení zdravého Sensiho

Reagovat
Rudnevs

V roku 2016 top posily

Reagovat
Seydou Doumbia

Klassen ani tehda jako to že jde do Interu ještě není žádný úspěch ani znak toho že má nějakou úroven, třeba jsou jen v Interu blbci ale ne, fandím mu jen mu vůbec nevěřím

Reagovat
Moshe Dajan

je to takový typický interovský přestup

Reagovat
Rudnevs

Ja si pamätám vtedajší Ajax, hrali proti nám semifinále EL. Schalke malo zrovna jubileum 20 rokov od výhry UEFA-Cupu (predchodcu EL), takže sme boli rozbehnutí znova a zastavil nás práve Ajax. Hlavné dve ich hviezdy boli práve Klaassen a Dolberg. Obzvlášť od Dolberga som čakal úplne inú kariéru.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Csaplárova past

Ta Serie A je taková bída. Sanchéze, Cuadrada, Sommera a Arnautoviče nazývat zvučnými posilami ... věkový průměr asi 34,6 let

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tomanatura

Jestli udela 500 minut tak to pro me bude velke prekvapeni. Jako alternativa za Mkhk asi ok pokud se neveri Sensiho zdravi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele