KING MOŽNÁ NESTIHNE MISTROVSTVÍ SVĚTA

17.04.2006, 13:22
Aktuality
Tottenham přišel o svého kapitána Ledleyho Kinga. Anglický reprezentant si v závěru víkendového duelu Premier League proti Evertonu přivodil únavovou zlomeninu nártní kůstky a do probíhajícího ročníku Premier League již nezasáhne...

Pro "Kohouty" bylo Kingovo zranění černou tečkou za povedeným dnem. V Goodison Parku totiž svěřenci manažera Martina Jola zvítězili brankou Robbieho Keana z pokutového kopu 1:0 a opět zvýšili šance na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Čtyři kola před koncem soutěže mají na pátý Arsenal stále čtyřbodový náskok.

25letý obránce bude podle prvních zpráv mimo hru tři až čtyři týdny. Pro Kinga tak začíná boj s časem. Světový šampionát v Německu se totiž kvapem blíží a kapitán Tottenhamu by na něm nerad chyběl. Pokud by došlo na nejhorší a King se nestihl dát zdravotně do pořádku, byla by to pro trenéra Svena-Görana Erikssona další ztráta na postu středního obránce. Švédský kouč již nemůže počítat s Jonathanem Woodgatem z Realu Madrid, na vážkách je pak forma a zdravotní stav Sola Campbella z Arsenalu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*jura

to bylo oslabení!!!sem vsadil na England!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezký, ale myslim, že se bát nemusíš...do základu albionu by se stejně asi stěží dostal, tam to jistí T+F...nicméně přeju Ledleymu brzké uzdravení...spurs ho potřebují.

Reagovat
HOST*

hm....ve stredu snad hraje terry a ferdinand ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť řikam...T+F

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele