Keane zahodil pásku, zaplatí vysokou pokutu

18.03.2008, 10:38
Aktuality
Útočník Tottenhamu Robbie Keane ve víkendovém utkání s Manchesterem City neunesl, že se ho manažer Ramos rozhodl vystřídat, a vzteky zahodil kapitánskou pásku. Irský reprezentant za své chování dostal od španělského kouče vysokou pokutu ve výši 120 tisíc liber.

Spurs vedli v Manchesteru díky trefě Robbieho Keane, domácí však skóre otočili a zvítězili 2:1. Když se Juande Ramos rozhodl za nerozhodného stavu Keana vystřídat, kapitánovi se to vůbec nelíbilo. Nejlepší klubový střelec zamířil rovnou do šaten a cestou zahodil kapitánskou pásku a teplákovou soupravu.

Manažer Juande Ramos kapitána potrestal pokutou ve výši 120 tisíc liber. "Nemusím nikomu nic vysvětlovat a už vůbec se něčím takovým nebudu dlouho trápit. Nezajímá mě, jestli a proč jsou hráči naštvaní," řekl listu Mirror. "S každým zacházím stejně, nikdo u mě nebude mít žádné výhody."

Keane je sice s jedenadvaceti brankami letos nejlepším střelcem Spurs, přesto jej v posledních osmi zápasech Ramos hned sedmkrát střídal.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

už jsem to tady psal několikrát, takže znovu a snad i naposledy - aby to pochopil i ten nejzatvrzelejší místní auotor - Spurs nemusí v lize už o nic hrát, zvláště pak ne o příčky zajišťující pohárovou účast......

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik šopa

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. To by museli porazit všechny co jsou nad nima a ještě čekat na zaváhání. A když ani neporazí City, který ted neni moc ve formě, tak nemaj šanci... Snda příště... A jinak oba Keanové jsou docela podobný

Reagovat
smazaný uživatel

žádné příště, Spurs už UEFU totiž dávno mají zajištěnou...a ti dva Keanové nejsou podobní ani náhodou...ten druhý byl totiž na place magor

Reagovat
Devil

A zaroven i vybornej defenzivni zaloznik . Pro MU v te dobe nepostradatelnej !

Reagovat
smazaný uživatel

to je všechno sice pravda, ale nic to nemění na faktu, že se na place často choval dost "nestandardně"........co se mi na něm ale vždy líbilo tak byly ty vzájemné šťouchance s Vierou ještě v tunelu...:-))

Reagovat
Devil

To jo , Keane by takovej tip hrace , kteryho protivnici nesnaseli ,ale domaci fanousci ho milovali ! Pro tym se mohl pretrhnout a to maji v povaze oba bratri !

Reagovat
smazaný uživatel

Roy by pro svůj mančaft umřel! Fakt to byl srdcař. Myslim, že až si v Sunderlandu pořádně ošahá managerský řemeslo tak půjde na Fergusonovo místo! Přál bych mu to . . .

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkné, ale tento tvůj komentář jde absolutně mimo zdejší článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mu ujely nervy no, bylo to napjaté utkání a on chtěl do něho ještě nějak zasáhnout.Vtom viděl své číslo červeně, tak se rozhněval až s tím třísknul Chápu ho, hráči v některých zápasech jsou moc namotivování a chtějí být u toho...pak se nemůže nikdo divit když stáhne kapitána, přitom když vlastně střelil úvodní branku..., že je nasraný....ale přiznávám to s tou páskou bylo až moc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi tleskám. Takhle by měl vypadat vztah podřízený (hráč) x nadřízený (kouč)

Keane si myslí, že bude mít nějaký privilegia, ale musí si uvědomit, že kdyby to Ramos přešel, tak by to ublížilo jeho autoritě

Reagovat
smazaný uživatel

jo Ramos to zvládl s nadhledem, na jedné straně vyjádřil Keanovi podporu, že "chápe" jeho jednání a je rád, že má v týmu takového srdrcaře a na druhé straně ho odkázal do potřebných mezí.....jinak v tom zápase byl Keano jediný hráč Spurs, který tam jezdil po zadku - ostatně jak je jeho dobrým zvykem, a jediný hráč, který motal hlavu obraně Citizens.....a Keano to věděl, proto byl nasraný, že jde ven, protože mu šlo o klub.....

Reagovat
Devil

To jo , jeho vystridani me neprislo moc na miste ! Keane jezdil na doraz !

Reagovat
smazaný uživatel

Já to stířdání taky moc nepobral, ale nikdy nevíš, možná ho chtěl Ramos šetřit na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak znam ramose tak ho je schopen posadit na lavku ve stredu uz od azcatkua by si uvedomil kdo je pan

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si že to by bylo už moc vůči fans tottenhamu nepostavit ho ve středu proti Chelsea, jestli to udělá tak můžeme vidět ze strany diváku v hledišti velkej rachot na kouče!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen poznámka pro autora článku,keane měl možná zamířeno do šaten, protože byl nasraný, ale on si to asi rozmyslel a šel sednout na lávku ! viz TV přenos. po vystřídání byly na něj ještě asi jeden, nebo dva záběry, normálně seděl a žvejkal jako ostatní náhradníci.

jinak má teď fazónu, to střídání se mi zdálo unáhlený. koneckonců i ramos se může mýlit. je to lidská vlastnost...

Reagovat
smazaný uživatel

to střídání byla chyba, to se shodneme asi všichni, ale je to Ramosova kompetence, on má za to zodpovědnost a Spurs už jde vlize fakt jen o čest, takže chtěl třeba zaexperimentovat, zkusit nějakou novou variantu. Kde jinde chceš zkoušet, když ne v takovýchhle zápasech "o ničem" ...?

Reagovat
smazaný uživatel

chyba hlavne byla v rozhodcich

Reagovat
Devil

proc ?

Reagovat
smazaný uživatel

no protoze Spurs docela poskodili, dostali gol z ofsidu a Citi to proslo a kdyz dali druhej gol Spurs tak tam ji ho neuznali protoze prej byl z ofsidu i kdyz nebyl

Reagovat
Devil

Tak v tomto smeru jo, mas recht !

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí bych neřešil, prohráli jsme si to především sami.....každopádně ten Bentův gól mohli uznat....

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to asi tak, ale bacha na to ! to si myslíme my, že je to match o ničem, ale anglická nátura je úplně jiná. zkuste to říct, před fans spurs i jinejma, že je to " vo ničem..." asi bychom se divili.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že Ramos teď může experimentovat, ale ti noví, které tam bude zkoušet, si to tam musí absolutně odmakat......což jsme v neděli u některých našich borců bobužel zrovna neviděli....každopádně to střídání bylo dost na hovno, měl to raději zkusit hrát na 3 útočníky - tak jak je našim zvykem když nám teče do bot...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos zatial vysledkami moc neoslnil,az na ten pohar,ale vzhladom na kader Spurs,to nie je velke prekvapenie. Kazdy o nom hovori ako o super trenerovi a zatial ziaden velky pokrok oproti Jolovi tu nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

asi takhle - když o něčem zrovna moc nevíš, tak si své úvahy příště raději nechej pro sebe.......ti kdo pravidelně sledují zápasy Spurs, tak moc dobře vědí co se pod Ramosem změnilo a jakým způsobem a také proč se to změnilo......

Reagovat
smazaný uživatel

Pisem,ze vysledkami v PL moc neoslnil,co sa zmenilo a ako sa zmenilo neopisujem,takze pis k veci.Fakty nehovoria o velkej zmene,mozno buducu sezonu,ale to tak ako kazdy rok,co slubuju nemusi byt...Potencial velky vysledky slabe,tak to jednoducho je a nezmenia to ani tvoje duchaplne reci o tom,za sa pripravuju uz na buducu sezonu.Ako velky fanusik anglickeho muzstva by si mohol vediet,ze v PL chcu vyhrat a hraju na plno,pretoze ide o prestiz,stale..

Reagovat
smazaný uživatel

To si si myslel, že príde do klubu nový tréner, zamáva čarovným prútikom a začne sa vyhrávať? Pod Ramosom sa toho mnoho zmenmilo a taktiež aj výsledky. Okrem výbuchu v Birminghame a odfláknutom výkone v City hrali Spurs pod taktovkou Ramosa vždy veľmi dobré zápasy, no v poslednej dobe sa sústredil na pohár UEFA a získanie aspoň jedného domáceho poháru. To že Ramos v poslednej dobe experimentuje, je logické, zostup im nehrozí a pohár UEFA už majú zaistený.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze ja som si to nemyslel a ani nehovoril...Ramos hovoril,ze ich dostane hned na vrchol a niektorí fanusikovia taktiez.Len som skonstatoval vysledky v PL a pohar UEFA im tiez nevysiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď dostane na vrchol? Musel si mať divné sny, lebo takéto hovadiny by netvrdil žiaden tréner, nieto manažér Ramosovho formátu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je na ten vrchol dostal.....anebo vítězství v Ligovém poháru je něco samozřejmého?

Reagovat
fantomas

určitě to ale neni vrchol, řekl bych že spíš vrcholem myslel ten ligový (tj. do takového 6. místa)

Reagovat
smazaný uživatel

Skus si najst na internete jeho vyhlasenia po tom,co sa stal trenerom a uvidis,ze to nie su sny...Hned moze znamenat aj buducu sezonu,nemusi to byt terajsia.Manazer,ktory opusti v rozbehnutej sezone muzstvo kvoli peniazom,moze mat aj divne vyhlasenia...Bruce ma pravdu,dosiahol uspech,vitazstvo v Ligovom pohari,ale to je vsetko,v PL nic a v UEFA cup taktiez nic.Vzhladom na potencial sa predpokladalo lepsie umiestnenie v PL a aj UEFA cup.Mozno teda na buduci rok to bude lepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určite to nepovedal v takej formulácii, že hneď na vrchol, to je blbosť na entú, ktorú ani nevygooglim u hocakého trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si chcel od neho ihneď? Keď došiel, boli Tottenham pri zostupovom pásme, to si očakával, že ešte vyhrajú ligu či čo?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc klubové vedení ještě za Jola měnilo priority, liga šla na vedlejší kolej a prioritami se staly všechny poháry......bohužel jsme smolně vypadli na Traffordu a ještě smůlovatěji s PSV...a pánbůb zaplať, že aspoň ten Carling vyšel...navíc pod Jolem bychom ho pravděpodobně stejně ani nevyhráli....

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som ti pisal,ze som od neho necakal nic viac.Len som napisal,ze potencial maju dobry,mozno lepsi ako je postavenie v tabulke.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd to nebyl v zadnym pripade rozebirali to asi 10kraT A V OFSAJDU NEBYL V DOBE NAHRAVKY NEBO CO TO BYLO

Reagovat
smazaný uživatel

ted nevim o kterym gole mluvis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele