Když prohrát, tak takhle, řekl po Barceloně kouč Slavie

24.10.2019, 09:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
patas92

Šílenost, kolik je Trpriš schopný z toho týmu vymačkat. Přitom půlka hráču jsou tak maximálně lehce nadprůměrní hráči na naši ligu. Jestli je v Evropě 5 disciplinovanějších a fyzicky líp připravených týmů, tak je to hodně.

Reagovat
Bakary3

To, co ti hráč předvádějí, je šílený.

Všichni hrozně vyrostli, Souček, Ševčík, Bořil a Hovorka včera úžasný... Ale i Kúdela, Coufal, Maso až na koncovku... Olayinka makal, ikdyž i zadrbal...

Nečekal bych, že řeknu, že mi vůbec nechybí Deli a Ngadeu - tedy kromě nadstavby při útočných standardkách.

Jsem zvědavej, jak budou pracovat dál.

Doufám, že Stanciu má tedy výkonostní strop někde jinde... časem přijde pořádnej hrot a když se to tak nějak udrží, snad to půjde ještě o kousek nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Maso az na koncovku...u hrace jeho pozice je to zaklad, takze ho beru max jako prumer, vzdyt je naprosto silene, co neda, Tecl to same

Reagovat
Bakary3

Sice to základ je, ale naši hráči tu koncovku prostě nemají, ani útočníci...

Na druhou stranu tam radši uvidím jeho, který se do toho dostává, než někoho, kdo se do těch situací buď nedostává, nebo se jim vyloženě vyhýbá.

Reagovat
CHONG

Trpiš je fakt top, nevíš, jak je na tom se znalostí cizích jazyků?

Reagovat
patas92

Vůbec nevím, ale zahraničí by měl zkusit. Má tam podle mě vetší šanci uspět, než měl Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí anglicky.To je jeho handicap, což je super, alespoň neodejde.Ten může být ve Slavii klidně 20 let a stane se nesmrtelnou legendou, jako Sir Alex v Man utd.

Reagovat
KingMaster13

Tohle vidím podobně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Umí základy angličtiny, což je prostě příliš málo na to, jak to má založený na komunikaci a psychologii. Ve Slavii si to všechno sedlo naprosto úžasně, ale moc nevěřím tomu, že by udělal nějaký zázrak i v zahraničí.

Reagovat
anonym

Záleží jestli by to jinde chtěl zkusit. Zaplatit si kurz angličtiny nebo i v zahraničí Čecha, který by mu prvních pár měsíců pomáhal s překladem je asi to nejmenší.

Reagovat
Gazdo

Ako pise nado mnou... keby Trpis chcel silou mocou do zahranicia tak sa jazyk nauci (spanielcina a anglictina su dva najlahsie jazyky na svete). Otazka je ci sa mu vazne bude chciet a bude mat o to vobec zaujem

Reagovat
Hristo Stoichkov

On má určitý osobní kouzlo, což ti potvrdí asi každý, kdo se s ním někdy měl možnost potkat. Vychází to z toho, jak dobře komunikuje a dokáže všechny přesvědčit o svých principech. Jasně, cizí řeč se může naučit, ale trvalo by mu dost dlouho, aby to bylo na úrovni, kterou on ke svýmu stylu vedení týmu nezbytně potřebuje. Navíc ve Slavii má zatím všechno - stoprocentní důvěru, velký vliv na všechny sportovní věci, vynikající vztah se sportovním manažerem i zástupcem majitele, absolutní podporu fanoušků, solidní finanční podmínky.

Reagovat
Gazdo

Tak stale ma len 43 rokov a keby sa do toho zakusol (coz by u sportovne vychovaneho cloveka nemal byt problem) tak sa plynule po anglicky/spanielsky nauci do 5 rokov na takej urovni ze nespoznas rozdiel. Ale ako pises v Slavke ma momentalne vsetko a mozno mu to vyhovuje tak ako to je. Plat ma vacsi ako bezne pracujuci clovek, robi to co ho bavi a ludia ho zboznuju. To sa v zahranici a hlavne u velkoklubu moze velmi rychlo zmenit. Nemyslim si preto ani ja ze niekedy urobi dieru do sveta s nejakym vacsim zahranicnym klubom hoci by som to rad videl a rozhodne to mozne je

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Atlético de Madrid

"Říkal jsem panu Tvrdíkovi (šéfovi Slavie), že uděláme pět až sedm bodů"

Dobry premysleni. I ve skupine smrti dopredu evidentne pocital s tim, ze ty tymy realne muze porazit svoji hrou.

Reagovat
Andis

Aha takže půlka za námi a oni těch 5-7 bodů stále udělají jo? Venku Barca Dortmund a doma Inter..ta už automaticky všichni počítačí se třemi body z toho zápasu. To se povalí jako lavina o hratelnosti Iteru atd. Takže 4 body jsou jistota určitě

Reagovat
Atlético de Madrid

Prijde mi nejpravdepodobnejsi, ze do konce udelaji maximalne dva dalsi body, ty tymy jsou prece jenom vyrazne kvalitneji, ale libi se mi to mysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

s japonským nároďákem by vyhrál MS, ez

Reagovat
smazaný uživatel

Z Knihy citátů od Adolfa Hitlera.

Reagovat
Pablos

Je škoda, že zrovna v téhle době nemají pořádného útočníka (i když je pravda, že v zakončení selhávají spíš jiní, než přímo hrot), přesto jde vidět, že to je prostě ten chybějící článek do skládanky. Určitě to řešit budou si myslím, jenže odejdou také další hráči a nemusí sí být klidně ani LM zase.

Reagovat
Bakary3

Upřímně... Kdo by mohl ven?

Kolář je pro mě s otazníkem... Coufal a Bořil podle mě můžou i být spokojený, na nějaký vyloženě lepší tým to nebude, lákavá může být lepší liga, ikdyž bez pohárů pravděpodobně...

Masopust to samý... Olayinka možná, ale přišel za velký prachy a musela by přijít vysoká nabídka... Ševčík často marodí... Stanciu zatím (?) nedostál svý cenovce.

Takže jasně, Souček, pokud se mu bude chtít ven.. U ostatních nejsem přesvědčenej, že by teď odcházeli.

A hlavně, jak je vidět - je to o systému, ne o hráčích.

Reagovat
Y.N.W.A

naprostej souhlas... o k tým poslední větě - to je právě dobrý, že Trpiš dokáže zařadit do systému kohokoliv aspoň trochu schopnýho, viz ti stopeři teď (podobně i Vrba ve svý slavný pohárový desetiletce)... jedinej nenahraditelnej je fakt Souček asi

Reagovat
Pablos

Ale tak každý jsme nějáký, pochybuju, že by třeba Coufal nebo Bořil nešli do horšího týmu na západ...kdyby přišla nabídka. Dál bych pokračoval, že si myslím, že půjde třeba i Masopust dokonce, Souček téměř s jistotou. Ale pravdou je, že to o tom systému je hlavně to souhlasím, jen prostě se mi to ted líbí a je to škoda, že pak ti tam na plac příjde Tecl, který je momentálně na rozehrání se v Příbrami a né na zápasy LM.

Reagovat
Bakary3

Coufal do Německa chtěl, tam asi jo... Super je, že za ním číhá Holeš.

Bořil je podle mě ve Slavii spoko a užívá si, jak je oblíbenej, myslím, že se z něj stal opravdu slávista.

Masopust je nahraditelnej.

Souček by byla velká ztráta.

Takže pro mě suma sumárum - když by to byly třeba dva odchody před příští kvaldou o LM a nebyl by to Souček, nemyslím, že by to nějak bolelo.

Reagovat
Pablos

Já tím nemyslel, že se to sesype jako celek, nějákým odchodem. Jen trošku té skepse, že ten tým teď má prostě vážně lauf a ten kvalitní útok by to zase povýšil o kus výš, což v příští sezóně už nemusí být takové. Ale jsou to jen úvahy a svým způsobem zbytečné, nikdo nevidí do budoucnosti.

Reagovat
exse

No vzhledem k tomu, že budete muset sekat na platech, nebo minimálně nebudete schopni přidávat, tak bych čekal, že několik hráčů z toho jádra odejde. Podobně jak to bylo v Plzni po první LM (Darida, Jiráček, Rajtoral, Pilař, Petržela) a vlastně i u vás nyní (Král, Ngadeu, Deli, Zmrhal, Barák, Pavlenka, Luftner).

Na druhou stranu si myslím, že vůbec nebudete mít problém ty hráče nahrazovat.

Reagovat
Losinho

Souček je jasnej, tam je výkupka. Koláře i Coufala chtěli v létě, minimálně u Coufala bude nějakej slib zimního odchodu a zapracuje se Holeš. Takže tyhle tři odchody očekávám, pak je tam vždycky otázka nějaký šílený překvapivý nabídky z Ruska třeba...

Reagovat
mistr129

Jinak pokud skončíme ve skupině čtvrtí, tak jsem pro, aby se tenhle "výprodej" udělal už v zimě, aby byli do Evropy noví hráči zapracování.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nuno čomes

Chlapi, jak to bylo s lístkama na Slavia - Inter do hostujícího sektoru? To šlo vše Interu nebo jak?

Reagovat
Lemond Laws

Někdo nějaký důvod, proč Souček už neseděl v letadle s Barcelonou a se smlovou v ruce?

Reagovat
Y.N.W.A

...možná to je přitažený za vlasy, ale jako náhrada za Busquetse by snad i moh...

Reagovat
Losinho

To zas ne, ale když jsem viděl třeba loni N'Zonziho v AS Řím, tak místo něj ho mohli vzít z fleku.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč ne? Busquets i De Jong velmi slabý výkon

Reagovat
mayday

Super výkon. Co chybí v kvalitě s míčem nebo technice, tak odedřou a odmakají, tak to má vypadat.

Obránci naprostá paráda, směrem dopředu jsou ty nedostatky přece jen víc vidět. Slavia dojela ne poprvé na to, že v kádru nemá vhodnýho útočníka, tohle hrubě podcenili. Na ligu starej Škoda, dřevák Buren nebo křídlo Olaj stačí, v Evropě už bohužel ne. Šance měli obrovský.

Co se týče Barcelony, Griezman na křídle, co tam s ním chtějí dělat? Neviditelnej, přínos nula. Dembele, to snad ani nejde komentovat, co to mělo znamenat. Celkově hráli strašně profesorsky, ale to je jejich problém, včera jim to se štěstím vyšlo. Messi na půl plynu stejně úplně jinde.

Od Slavie parádní výkon a jediná škoda opravdu je ta pozice hrota, protože jinak by hráli regulérně o postup.

Reagovat
Dufan

u barcy se mi líbil arthur a lenglet a hodně mě zklamal Pique. Každopádně Slavia výbornej výkon. Kvalita je bohužel jinde no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší Griezmann a Suarez. Velmi špatný i Busquets a DeJong. S Lengletem a Arthurem souhlas

Reagovat
16Dave

Slavia v podstatě hraje jak Island oproti jiným Evropskejm fotbalovejm velmocem a to se mi líbí

Reagovat
Pablos

mně příjdou jako Ajax pro ,,chudý"

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax je Slavia pro chudý.Nějak si nevzpomínám, kdy nás Ajax vyřadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

sleduješ fotbal vůbec ? Tohle vytahování starých zápasů co tím chceš jako říct ? Jestli ti uniká co chci říct já tím pro ,,chudý" tak to, že mají finančně úplně jiný možnosti.

Mimochodem: Teba řadím tady za jednoho z nejdementnějšíma rádoby chytrýma a všeznalýma příspěvkama a opět si mi to potvrdil, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, jak ty můžeš vědět, jaký má Ajax finanční možnosti a jaký je máme my?Co to je za kecy, tohle?Pokud mě považuješ za přispěvatele s nejdementnějšími příspěvky a za všeználka zrovna ty, tak se z toho nezhroutím.Pořád jen počítat, kolik kdo má, kolik má cenu kádr, vždyť je to o hovně, pravda se ukáže vždy jen na hřišti.Slavia dokazuje, že to není o penězích, podívej se na Spartu, ta je na tom možná líp (nevím to, neznám majetkové pomměry klubů, jaké jsou skutečné) a kde je?Srovnej si v hlavě myšlenky a pak někoho napadej...

Reagovat
smazaný uživatel

"Prosím tě, jak ty můžeš vědět, jaký má Ajax finanční možnosti a jaký je máme my?"

Reagovat
Pablos

Tak v první řadě jde snad o to na co reaguješ né ? Na příspěvěk, Ajax pro ,,chudé" ....navíc v úvozovkách... tak co mi tady píšeš o počítání a Spartě a bla bla bla a dokonce o srovnaných myšlenkách... když nechápeš podstatu na co vůbec reaguješ.

Reagovat
F.Torres

Island dost betonoval a rval to pres standardky. Slavie hraje po zemi a vyrovnane partie

Reagovat
smazaný uživatel

island je z meho pohledu hodne mimo...island tam mel same rugbisty a obranare, slavia spis atlety....nicmene ani jeden tym nema fotbalisty

Reagovat
Beči

Opět výborná hra od Slávky. Je neuvěřitelné, jak dokáží vyrovnaně hrát s naprostými TOP class týmy. Jediné, co opravdu znatelně pokulhává, je zakončení. Slávce prostě chybí nějaký TOP hroťák.

Reagovat
mayday

Řekl bych zakončení celkově je špatný, Masopust, Olajnka když hraje z křídla, Buren ani nemluvím a jsou tam další. To jsou všechno jezdci, co tam nechají všechno, ale to zakončení je hrůza.

Reagovat
Beči

Souhlas no. Každý ze zmiňovaných se dostane klidně do deseti šancí za zápas, ale promění z toho se štěstím jednu a to je hodně zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, zakončování většiny hráčů je ten hlavní faktor, ve kterém oproti top týmům zaostávají. Možná by mohli na tréninku ubrat lehce s běháním a kapku víc střelby

Reagovat
Pablos

tíhu okamžiku tam ale nenatrénuješ stejnak, která si myslím taky dost rozhoduje pak

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky je opravdu kouzelnik. S takovyma drevama hrat naprosto vyrovnane zapasy s jasnyma favoritama je neskutecne. Kdyz si vezmu, ze Olayinka je v podstate nejlepsi hrac Slavie, pritom balon mu prekazi naprosto silenym zpusobem (viz ten gol). A kdyz vezmu jednoho hrace po druhem, tak by byl zazrak, kdyby Slavia nebyla jejich strop. Kazdy by mu mel posilat 10 tisic z platu, ptz z nich dela 10x lepsi hrace nez jsou.. Pokud by byl schopny umet jazyk, tak by mohl trenovat slusny klub na zapade.

Reagovat
DieFohlenBMG

Má čaro

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tu nazdůraznil to 5-7???

"Říkal jsem panu Tvrdíkovi (šéfovi Slavie), že uděláme pět až sedm bodů, teď se nám to zkracuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele