Každý přispěl svým dílem, raduje se po další velké výhře Howe

13.12.2015, 14:42
Aktuality
Boj o záchranu v anglické Premier League letos bude hodně dramatický a své si k němu hodlá říct i nováček z Bournemouthu. Ten si v průběhu jednoho týdne vyšlápl už na druhého velikána anglického fotbalu a po Chelsea včera porazil rovněž Manchester United...

Bournemouth v průběhu podzimu potkalo několik zranění a mimo hru jsou například Max Gradel, Callum Wilson nebo Lee Tomlin. I díky tomu se do sestavy dostali útočník Joshua King se záložníkem Juniorem Stanislasem. Druhý jmenovaný včera už ve druhé minutě otevřel skóre, když překvapil brankáře Davida De Geu přímo z rohového kopu, King pak po pauze dal výsledku konečnou podobu 2:1.

"Tempo je důležité v každé soutěži, ale v Premier League hraje ještě podstatnější roli. King a Stanislas mají na tým velký vliv. Rovněž jsme změnili rovnováhu v týmu, ti tři v záloze byli vynikající," chválil manažer Eddie Howe vedle autorů branek rovněž trojici Dan Gosling, Andrew Surman, Harry Arter. Posledně jmenovaný vedle hráčů Red Devils bojoval i s vlastní psychikou, v průběhu týdne totiž během porodu zemřel jeho potomek.

"Každý přispěl svým dílem. Velkou věcí bylo to, jak jsme hráli bez míče. Morálka proti Manchesteru United a Chelsea je klíčová, víte, že nebudete mít míč na kopačkách tak často. Cítili jsme, že to dnes bude těžké, Manchester United má stále světové hráče na ofenzivních postech a my se s tím museli poprat. Po signálech ze zápasů se Swansea a Evertonem by nám nikdo nedával šanci, že získáme hodně bodů, návrat do hry pro nás tak představuje velkou vzpruhu," pochvaluje si Howe.

Bournemouth vytěžil z prvních dvanácti zápasů jenom osm bodů, stejnou porci si pak na své konto připsal v posledních čtyřech duelech. V tabulce je čtrnáctý.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
EXoRcIsT

aj LVG k tomu prispel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden neúspěch a --->>

https://youtu.be/CtCM-crUGVM?t=1m25s

Reagovat
havrys99

Harry Arter

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, zvažuju na vánoce koupí mobilu , ale moc se v tom nevyznám byl by ochotný mi někdo poradit? Uvažuju nad http://www.czc.cz/honor-4c-cerna/172520/produkt (nemá LTE je to velký handicap? Bo ja často využívam mobilní data) anebo http://www.czc.cz/lenovo-a5000-dualsim-cerna-zadni-kryt-zdarma/169904/produkt popřipadě nějaký jíny do max 4500,- u mě nemá cenu drahši bo ja rád telefony rozbijím

Reagovat
r.mrazik

jestli pouzivas hodne data,tak je telefon bez LTE kravina

Reagovat
smazaný uživatel

jestli používá hodně data tak by hlavně sám měl vědět, jestli je LTE handicap.. Nějak moc nerozumím ty otázce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těd mám telefon bez LTE a posekaný telefon , takže nedokážu posoudit jestli mi telefon bez LTE bude stačit nebo ne

Reagovat
kiwwi

Ja využívam tak 6 GB mesačne a LTE nepoužívam

Reagovat
r.mrazik

tak treba vodafone ma nekde pokryti tim jeho LTE a pak uz jen edge...to si pak rychle rozmyslis,jestli je to LTE nutnost nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

mám O2

Reagovat
r.mrazik

tak to netusim,jak jsou na tom se siti...ale vzhledem k tomu,ze LTE je budoucnost/pritomnost,tak bych to bez te technologie nekupoval...

ale musis vedet sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas v moji cenové kategorii tech telefonu s LTE asi moc nebude ne?

Reagovat
smazaný uživatel

*kvalitnich

Reagovat
smazaný uživatel

Co treba telefon od Xiaomi?

Reagovat
smazaný uživatel

jaky typ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja mam Xiaomi Redmi 2E. Nemuzu si vubec na nic stezovat, je to rychle, vykonne, ma dostatek pameti, solidni baterku a skvely system se spoustou vychytavek. LTE to nicmene nema, coz je jedina vec, kterou to nema a ocenil bych ji. Xiaomi inzeruje, ze by LTE mit mel, ale podporuje to jen frekvence, ktere nasi operatori vubec nevyuzivaji. Jak pise vyse mrazik, pak nastava ten problem, ze na mnoha mistech mam od Vodafonu pouze EDGE a ne 3G, coz me misty tezce sere (kuprikladu kdyz nekam jedu vlakem). Pohybuju se ale vetsinu casu ve mestech a tam je to v poho, takze bych ten telefon nemenil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok díky za radu , mrknu na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak pise Atletico de Madrid, je to s tou podporou na stiru. Podporuji se jen vysoke frekvence, na ktere nejsme tolik vybaveni. I kdyz treba Vodafone na tom opravdu neni vubec zle. V Novem roce, by se meli pridat i dalsi. Mam Mi4 LTE a nemenil bych. Prvni Android, ktery se mi za pul rokl nezacal sekat a stale plynule bezi vsechny funkce.

Reagovat
drussbarb

Toto se mi taky líbí, ale absence LTE mimo velké města je docela problém. Kdyby Xiaomi mělo kompletní pokrytí LTE, není co řešit

Reagovat
Uwe háže buly

Kapacita baterie, možná podle toho bych se rozhodoval ale zas je to Lenovo, to je s Androidem skoro smrtelná kombinace..

Reagovat
Filipow

Iphone 4s

Reagovat
smazaný uživatel

VHF 100i odporúčam

Reagovat
drussbarb

No já řeším podobný problém, do 4.5k mám vybráno Lenovo A6000 plus. Je to to samé, co A6000 s 2GB RAM a 14 GB paměť, A6000 na mobilmanii obstálo dobře i s 1GB RAM, takže plus varianta by měla být ještě lepší. Jinak do 5k se mi podle recenzí líbí Lenovo A7000 a hlavně Vodafone smart plus 6 (brandovaný mobil, který vyrábí ZTE).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

buď se spálí nebo to bude skvělá posila, podle mě nic mezi tím

Reagovat
Honda

Skoda tech zraneni, byli by urcite mnohem vyse v tabulce, sympaticky projev

Reagovat
smazaný uživatel

Gordie Howe

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

prohrat s takovyma zebrakama...zelvo styd se...a hraci taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Chewbacca aj Han solo zomru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele