Karazor byl propuštěn z vazby

21.07.2022, 16:25
Aktuality
Německý fotbalista Atakan Karazor byl po skoro šesti týdnech propuštěn z vazby na ostrově Ibiza. Záložník bundesligového Stuttgartu byl zadržen během dovolené pro podezření z trestného činu. Podle listu Bild byl hráč obviněn ze sexuálního napadení, na svobodu se dostal po zaplacení kauce 50.000 eur (1,2 milionu korun) a smí ostrov opustit.

Pětadvacetiletý záložník, který odehrál v minulé ligové sezoně 24 utkání, prodloužil v květnu smlouvu do roku 2026, v letní přípravě ale Stuttgartu chyběl. Klub jeho propuštění z vazby potvrdil, povahu údajného trestného činu ale neuvedl.

Autor: Martin Vejdělek / ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele