Kania chce vrátit Liberec do evropských pohárů. Musíme se srovnávat s českou elitou, vyhlásil

04.04., 19:25
Aktuality
Ondřej Kania (© Slovan Liberec)

Nový majitel Slovanu Liberec Ondřej Kania se chce porovnávat s třemi nejúspěšnějšími kluby v Česku, tedy se Spartou, Slavií a Plzní, a pravidelně hrát evropské poháry. Přál by si, aby pod Ještědem jednou zazněla hymna Ligy mistrů. Na stadion touží přilákat více fanoušků, současné návštěvy považuje za neakceptovatelné. Řekl to v rozhovoru pro klubovou televizi, kde odpovídal na dotazy fanoušků.

"Naším jednoznačným cílem je, aby v dalších letech každý rok hrál Slovan Liberec v předkolech evropských pohárů a abychom v nich uspěli. Pokud se podíváte na posledních 25 let fotbalové historie Slovanu Liberec, uvidíte tři tituly, dva domácí poháry a přes 100 zápasů v Evropě. Když se na to podíváme objektivně a komplexně, jsem přesvědčený o tom, že Liberec je čtvrtý nejúspěšnější klub v této zemi," řekl Kania.

"Musíme si odbýt základní domácí úkoly, to znamená personální posílení klubu, nastavení procesů a navýšení investic do různých sektorů. Myslím si, že Slovan Liberec se musí srovnávat se Spartou, Slavií, Plzní a ne s nikým jiným," uvedl jednatřicetiletý podnikatel.

Majitelem klubu se stal v úterý, když koupil 75,65 procenta akcií. Slovan získal od Ludvíka Karla, který do Slovanu vstoupil v polovině 90. let. "Když jsme s (novým generálním ředitelem) Honzou (Nezmarem) přijeli na první setkání s panem Karlem, tak Honzu zábavným způsobem strašně griloval na tom, že šel na AC Milán sám na bránu a nedal gól. Slovan mohl být v Lize mistrů," prohlásil Kania.

"Vím, že je troufalé u klubu, který je teď na sedmé příčce, něco takového říct, ale myslím si, že vzhledem ke kombinaci Honzova historického dluhu a mé ambice a naší lásky k hymně Ligy mistrů by tady Liga mistrů jednou zahrát měla," uvedl výkonný ředitel společnosti JK Education/Consilium, která se zabývá vzděláváním a provozuje mimo jiné síť soukromých škol.

Podle něj je potřeba mít nejvyšší cíle. "Vždycky upřednostním sportovní úspěch, protože Evropa přináší obrovské příjmy pro klub, naprosto disproporční vůči čemukoli dalšímu. Vždycky upřednostním ambici dostat se do Evropy oproti tomu, že bychom tu měli mít farmu, kde bychom dobře skautovali, skvěle prodávali hráče a měli z toho zisk. To není naše cesta. Naše cesta je jednoznačně do Evropy," řekl Kania.

Ve vedení klubu budou působit dva bývalí liberečtí hráči. Generálním ředitelem bude Nezmar, roli sportovního ředitele převezme Theodor Gebre Selassie. "Mám motto, že klub, který řídí jeho legendy, nemůže fungovat špatně. Doufám, že se mi to potvrdí. Moc se těším na to, co tato spolupráce přinese," poznamenal Kania.

Mrzí ho nízké návštěvnosti na domácích zápasech. V této ligové sezoně chodí na liberecký stadion průměrně 3088 diváků, což je čtvrté nejnižší číslo ze všech týmů. "Analyzovali jsme si dlouhodobé návštěvnosti domácích zápasů klubu a bohužel je tam velmi sestupná tendence, která nejenže příliš nepomáhá hráčům, ale ani ekonomicky," řekl Kania.

"Můžu prozradit, že v této sezoně byly zápasy, z nichž tržby ze vstupného dosáhly nižších, nebo malých desítek tisíc korun, což je podle mého názoru neakceptovatelné pro klub této velikosti. Uděláme všechno pro to, abychom to napravili, protože bez fanoušků tady můžeme dělat, co chceme, ale bez nich se výsledky dostavit nemůžou," uvedl Kania.

Změny dozná i logo. "Nějaké oživení je potřeba. Chápu, že vztah ke značce je významný. Jestli chceme, aby byl Slovan úspěšný, musíme trochu pomoct tomu, že klub bude atraktivnější pro sponzory, fanoušky a prodej merchandisingu (reklamních předmětů)," podotkl Kania.

Autor: ČTK

Komentáře (112)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

První !

Reagovat
delfin

Čtvrtí říkal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tomu zákoutí chybí už jen pivo.

Reagovat
PanAu

Na to nemá prachy ne?

Reagovat
Losinho

Dobrej jouda

Reagovat
Pablos

Jouda ? Mic sympatickej vyloženě mi není… ale jouda ?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Lemond Laws

?

Reagovat
GrimeBaller98

Ten si te muze koupit jako otroka s celou tvoji rodinnou ty joudo

Reagovat
Losinho

To praktikoval Karl, jste se teda moc neposunuli

Reagovat
didosh

Spartan

Reagovat
Lemond Laws

?

Reagovat
Pablos

Zní to vše až moc jakože líbivě, s takovým tím nádechem naivity, jak nic nebude problém… jsem spíš skeptik no, ale tak držím palce, bylo by to super

Reagovat
exse

Naivity? Proto asi kalkuluje rozpočet na 5 let s nulovým příjmem z pohárů. Lidi si fakt myslí, že týpek co ve 30 letech stihl vybudovat a prodat mezinárodní síť škol je nějakej Daník z Brna, kterej si hodí 5 řádků do excelu a na základě toho udělá stamilionový rozhodnutí?

Reagovat
Uwe háže buly

To se asi teprve ukáže ne? Křetínský taky nebude úplný idiot, když vybudoval takový impérium a je to jeho vzor

Reagovat
delfin

Křéťa nejede barevný tetovaní. Tak těžko srovnávat.

Reagovat
kilobyte

Ale oba fandí Spartě.

Reagovat
delfin

V pohárech. Nezmar ho naučí fandit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
kilobyte

V Zajíci taky říkal, jak si spočítali, že koupit Zbrojovku je nesmysl. Přitom pár minut před tím se "chlubil", že Zbrojovku málem koupil, kdyby nesestoupili. Takže ta naivita je z něho trochu cítit.

Ale až čas ukáže, jak to má promyšlené.

Reagovat
Muffi

Me by zajimalo, jak mu tohle vyslo.

Zbrojovka ma mizerney stadion a klub ma spatnou povest ale pro zacatek by stacilo hrat zajimavy fotbal a nevest to jak ultracurak a bude mit porad plno.

Reagovat
kilobyte

Šlo asi hlavně o to, že Slovan koupil v podstatě zadarmo.

Reagovat
Pablos

A říkám, že zkrachujete nebo co ? Tvl to jsou zase reakce… nepiš

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
delfin

Tech osobnosti ve fotbale, co byli videt v minulosti tolik nebylo (v pozitivnim). Aspon bude trochu sranda. Nevypada uplne naivne, ze by vubec netusil.

Reagovat
Pablos

Tak přeju tomu, byl bych rád, pro ligu a pro českej fotbal a celkově pro Slovan (kterej mám rád). A neříkám, že je naivní… ale že tam je ten nádech toho, že to jako není problém vybudovat druhou Plzeň de facto. To se uvidí no teprve.

Reagovat
delfin

Plzeň je pravda že se odrazila z toho úspěchu, tam to stalo na štěstí toho člověka, kterej to vlastnil předtím, než zmizel. Tam všechno zapadlo do sebe. Ale teď je vhodna doba, tak se nedivim, že to kupuje.

Reagovat
Muffi

Plzen podobne jako Liberec 2002 meli obrovske stesti na hrace odlozene ze Sparty. V prvnim pripade Kolousek a ve druhem Horvath, Kolar a Rezek.

Cekat, ze zase jedno z S pusti unikatniho hrace, co bude ligu prevysovat je extremne naivni.

Reagovat
delfin

Sevcik. Pech. Buren. Druhej Sevcik. U vsech si to představit dovedu. Plus třeba ještě nějakou hostovačku.

Reagovat
delfin

Malem bych zapomel, Krmelec a Koudel.

Reagovat
Muffi

???

Ani jeden z nich nesaha kolouskovi nebo nedej boze Horvathovi ani po kolena. Horvath byl dve sezony nejlepsi hrac Sparty, Kolouska nevzali jen proto, ze stal moc penez. Navic slo o spilmachry, kterych se obecne v nasem fotbale nedostavalo.

Reagovat
delfin

Však neříkám, že jo. Ale hráči pro Liberec by se našli.

Reagovat
exse

Sice to sám asi ještě před rokem pravděpodobně nevěděl, ale je super s jakou hrdostí mluví. Pro fanouška Slovanu je hodně iritující, když nás hází do koše s Baníkama, Slováckama, Sigmama a podobnými. Přitom historicky jsme úplně jinde. Nezbývá než doufat, že se mu podaří nás tam vrátit.

Reagovat
thewall

Do roku 1993 bezvýznamný klub českého/československého fotbalu. Výsledky a úspěchy po roce 2000 jsou skvělé, ale trocha pokory by neškodila. Fotbalový svět se nezrodil až v 21. století.

Reagovat
papanegra

Nicméně Liberec jako město potenciál má, lidi tam mají rádi sport.. fanoušky mají, stadion hezký, ale chtělo by to už nějakou rekonstrukci a objevili tam řadu skvělých fotbalistů, do té top4 patří

Přeji jim to, ale netěším se na vzájemné zápasy, protože u nich se vždy hraje těžce a co teprve teď..

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale furt je 30 let nejaky meritko.

Reagovat
Pablos

Dokonce i více vypovídající, ale nemá psát historicky úplně jinde… to asi je pak úplně jinde ten dotyčnej

Reagovat
mistr129

Fascinaci tím, že 60 let před mym narozením vyhrál můj tým XY titulů nechápu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak já si myslim, že obecně je to "historicky" myšlený v rovině samostatný ČR a samostatný český ligy, kde to tak prostě je. Samozřejmě, z pohledu kompletní historie rozhodně, tam má Baník navrch tradicí, návštěvností, a je tam třeba i historicky velúspěšná Dukla, Bohemka která má sice jen jeden titul, ale celý osmdesátky hrála špičku a má k tomu ikonickej stadion.

Ale teda nečekal bych, že to baníkovcům tak pošramotí ega

Reagovat
kilobyte

Jenže ono je blbost psát historicky a myslet jen poslední dobu.

Reagovat
vestinustarychdubu

Bez kontextu to blbost je, dalo se napsat "historicky v samostatné české lize" (30 let už nějaká historie taky je, na druhou stranu se tu z komára dělá velbloud a (ne)překvapuje mě, kolik naběhlých žaludů z toho vzniklo

Reagovat
Bakary3

Ano, dalo se to napsat, ale nenapsal to, nemyslel to tak.

Navíc se proti tomu ohrazuje i hodně nebanikovcu.

Tak o čem mluvíš, ty žalude?

Reagovat
doshcz

Reagovat
icka

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Historicky jste jinde než Baník?

Reagovat
Kepy_FCB

4:3 na tituly vedem máme o mnoho více stříber a bronzů ale oni jsou jinde

Reagovat
Imos

zas za posledních 30 let jsme úplně jinde než vy, o tom není pochyb

Reagovat
kilobyte

Tak mluvil jsi, že historicky. To že vy máte "historii" jen 30 let neznamená, že to tak mají i ostatní.

A kdyby zítra Kania zrušil Slovan, tak by prostě zanikl a byl konec. Udělat to samé Brabec, tak pozítří je založený nový Baník.

Reagovat
Pablos

To nepsal on. Imos je normalní diskutér.

Reagovat
Imos

❤️

Reagovat
Pablos

Zase bych to nepřeháněl

Reagovat
Imos

Reagovat
lampas

Slovan Liberec existuje od roku 1958, což je 65 let nějaké historie.

Reagovat
kilobyte

Proto jsem to dal do uvozovek. Sice je Slovan založen 1958, ale první ligu začal hrát až před 30 lety, jestli se nepletu.

Reagovat
Axelrose

To nám tedy prozraď, kde jste historicky,

Nejsem historik, ale myslím si, že když poprvé Baník nastoupil v lize, vy jste si ještě s Jabloncem domlouvali, kdo na jaký straně kopce bude stavět hřistě.

Nikdy jsem, na rozdíl např. od Ostravy, nebo třeba Hradce neslyšel, že byste před rokem 89 hráli nějakou významnou roli ve fotbalové lize.

A nebýt Karla (na kterého teď všichni nadávají), hráli byste pořád krajský přebor.

Tak prosím tě nebuď tak hodně zklamaný z jeho vystoupení.

Reagovat
Marisic

Reagovat
Bakary3

decentně řečeno, přitom že je pro fanoušky Liberce (asi jich ještě pár zná) iritující, že je někdo hází do stejného koše s Banikama, to bylo vyloženě na výsměch

Reagovat
lampas

Jen pro kontext bych rád doplnil, že v Liberci se ani za komunistů nehrál krajský přebor a v době sametové revoluce hrál Slovan ve druhé lize. Nedělejte z nás prosím Drnovice nebo Blšany, které přišel nějaký Karl vybudovat od zdola. Do první české ligy postoupil Slovan čistě sportovní cestou nastavenou už před revolucí.

Dále je potřeba dodat, že za komunistů se jaksi centrálně určovalo, kde se bude který sport provozovat a Ostrava jako prominentní bolševický město určitě měla v tomhle jiné možnosti, jak komunisty šikanovaný Liberec. Přesto i s tou dobou před sametovou revolucí jsou v součtu historické úspěchy Slovanu a Baníku prakticky srovnatelné (včetně prezentace v evropských pohárech), což je pro Baník celkem ostuda. Každopádně kolega nahoře se malinko urval, balík kde je Sigma, Baník, teď Slovácko je přesně ten s kterými se máme konfrontovat a cpát do toho, jestli jsme před dvaceti lety udělali nějaký titul a tím pádem jsme větší klub nemá moc valný význam.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Freedo

Reagovat
Imos

Reagovat
Axelrose

No, to už je lepší vyjádření

Reagovat
Puskas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Jako působí občas dost naivně, jak již tady bylo zmíněno, takže očekávám, že ze začátku si asi párkrát nabije nos. Nicméně dlouhodobě až se otrká, tak to může být hodně úspěšný projekt

Reagovat
Kepy_FCB

To říkal i Brabec a ....

Jsem zvědav taky jak moc dojebou ten pěknej znak

Reagovat
delfin

Taky nejsem fanda rebrandingu. Snad to bude snesitelný.

Reagovat
meno

Koukám, on už tam je 8 let a žádnej posun Každopádně rozdíl mezi ním a Kaniou je, že Kania je mladej. On bude pouštět prachy do propagace a bude nespoko, když nebude okamžitý úspěch.

Reagovat
HorajzmAmmann

žádný posun před Brabcem neměl Baník kde trénovat, Brabec sám zafinancoval rekontrukci aréálu u ZŠ J. Šoupala a nově i u Visty, ale jo ty píčo, za 8 let málo.

Nehledě na to, že Baník dostal z 2. ligy pravidelně pod TOP4.

Reagovat
meno

Tím zázemím a kapitálem máte bejt na úrovni Plzně a ne se plácat okolo 8. místa.

Za ty sezony, co tam máte Brabce jste postoupili z druhý ligy, byli 13., 5., 6., 8., 5. a 11.

Infrastruktura, mládež všechno dobrý, ale poháry nic. Bohemka si o ně zahrála, Slovácko bylo ve skupině, Jablonec hell i ten Zlín tam byl

Reagovat
Marisic

tyjo pochopil jsem správně že měli s těma dědicema roční smlouvu na užívání loga za litr měsíčně a někdo ze Slovanu od týdle smlouvy odstoupil?

Reagovat
delfin

Jn, pochopil. Znělo skoro až komicky. Karl chtěl asi ušetřit litr. A pro Kaniu, je to teď dobře použitelný.

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě k té návštěvnosti

Tam bude pan Skánia zklamán, sestupnou tendenci zastaví, vyhozením Kozlomajzny i mírně obrátí ale navždy bude Liberec v tomto u dna

Reagovat
Imos

proč myslíš před covidem jsme měli pravidelných 4000 minimálně

Reagovat
icka

na hokeji určitě

Reagovat
Imos

na fotbale taky, bylo úplně normálně že chodilo 4500 na zápas

Reagovat
Pablos

To nemůžeš vědět, když ten klub prakticky nefungoval nijak v tomhle ohledu… a pokud budou i úspěchy, nemusí to být špatný.

Reagovat
Kepy_FCB

Prosimtě tam nevyprodali ani poslední předkolo Ligy mistrů

Reagovat
Pablos

Bude akce, dojdi na zápas bude mít tvoje dítě lepší známku ve škole Marketing vole

Reagovat
GrimeBaller98

Ale dostali jsme se tam , coz se o vas rict neda, hlavne ze mate vzdycky plnou hubu kecu. Mate 8 let novyho majitele, kazdou sezonu mluvite o Evrope a i trapnej Liberec a Jablonec se tam dostali pred vama.

Reagovat
C-M@ster

Je to určitě výzva. Nezatracoval bych to.

Reagovat
Mistřizbystří

Jsem opravdu zvědavý.

Reagovat
$dolar$

Bude zajímavé je sledovat ve srovnání s Baníkem. Ambice podobné, zázemí už také, silný majitel v zádech. Brabec má pár let náskok, ale Kania zase nadšení. Budu přát Liberci samozřejmě.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přesně tak to vidim. Další roky budou nejspíš pravidelný fighty o 4.místo mezi Liberecem a Baníkem. Docela se na to těšim, mohlo by to zase znamenat další zkvalitnění ligy. S Viktorkou se ale snad srovnávat nechtějí

Reagovat
ratusek

Viktorka je mimo možnosti obou zmíněných klubů. Plzeň naopak bude prohánět pražská S a když se půjde přímo do LM, tak i vyhraje titul Když to srovnám možnostmi, hráči i hrou, tak se ty nůžky rozevírají. Přitom tu byl článek o tom, a furt se ten nesmysl pořád dokola omílá, že uspěchy v Evropě pomůžou celé lize. TOP3 je uplně jinde než zbytek klubů. Bude se hrát o 4.místo a shodou nějakých náhod se může stát, že třetí bude někdo jiný, ale nečekám to.

Co se týče Liberce, jsem zvědavej na ten nový znak. Co se týče hry a celkového nastavení, tak Baník má náskok, ale ne moc velký. Nedivil bych se však, kdyby ten příchod Kanii znamenal ze začátku spíše pokles výsledků než si to tak nějak "sedne" a může to trvat několik sezon, kdo ví. Oba týmy potřebuji nové trenéry.

Uvidíme, co s tím udělá v Liberci Kováč na lavičce.

Reagovat
Lemond Laws

Frajer si ve 30 plní sen skoro všech, hraje reálného managera

A stejně mi přijde, že ho tady někdo zesměšnuje a shazuje..nechápu. Co má říct na první tiskovce? Koupil jsem klub aby hrál o záchranu?

Reagovat
kilobyte

Já si nemyslím, že ho někdo zesměšňuje a nebo shazuje. Ale když si s ním pustíš pár rozhovorů, tak on často působí dost naivně a nebo si dost protiřečí. Takže prostě vyvolává kolem sebe pochybnosti.

Reagovat
vestinustarychdubu

Jediný, v čem si "protiřečí" je, že mu omlacuješ o hlavu tu Zbrojovku, jak už ji skoro koupil a najednou mu z analýzy vyšlo, že to nedává smysl, což se vůbec ale nevylučuje. Jen opět slovíčkaření - o Zbrojovku měl zájem, koupit ji chtěl, ale stejně jako u Slovanu tam byla časová opce, během který si předpokládám proklepnul klub skrz na skrz a vyšlo mu, že to nedává pro něj absolutně smysl a dal od toho ruce pryč, normální proces.

Ono jako to samozřejmě nefunguje tak, že napíše email do Zbrojovky:"Ahoj, já jsem Ondra, chtěl bych si vás koupit, tak mi ukažte komplet účetnictví" a taky si neposbíráš potřebný info z obchodního rejstříku. Takže aby ses mohl v tom klubu pošťourat, tak prostě musíš nějakou oficiální cestou začít proces koupě a ideálně tak, že tam máš prostor se na to vykašlat, pokud ti z toho vyjde, že je to nesmysl.

Naivní je podle mě trochu je v tom, že zatím ještě neví, do čeho (fotbalový prostředí plný zastaralých struktur, šmeliny a zažitých pořádků) se žene. Na druhou stranu, jak sám říká, by tahle neznalost mohla být i výhodou na jeho straně, aneb jak se říká - "Neříkej, že něco nejde. Protože přijde někdo, kdo o tom neví, a udělá to". Zároveň si alespoň nehraje na fotbalovýho boha a experta, dokáže si přiznat, že to neni jeho silná stránka a nechá to v kompetencích Nezmara (což je objektivně - když odhlídneme od jízdy na oranžovou - top fotbalový manažer v ČR) a Gebreho a obecně lidí, co v tom jsou lepší.

Reagovat
Sosi

Reagovat
delfin

Reagovat
kilobyte

Jenže on tvrdil, že si dělal analýzy na každý klub předem. Vybral Zbrojovku a krachlo to jen na tom, že sestoupili. Neříkal nic o tom, že by při jednáních zjistil něco nového. A bylo toho víc, akorát už si to moc nepamatuji a nechce se mi na to koukat znovu.

Další věc byla třeba, že si prý spočítal, že nejde udělat klub, který by mohl fungovat na vychovávání hráčů a následném prodeji. Že jediná možnost je vydělávat přes poháry. Což mi teda nepřijde moc reálné. Jediný klub v Česku, kterému se to povedlo byla Plzeň a to je tak trochu anomálie.

Reagovat
Muffi

Já si poslechnul rozhovor co je na videu v článku a moc jsem se nedozvěděl. I na otázku ohledně hostovaček z S odpověděl velmi nekonkrétně. Hodně mluví o fanoušcích ale to jsou minoritní příjmy i v zemích jako je Itálie nebo Francie. V českých poměrech jsou jediným týmem se stejnými podmínkami, který je v tomhle jinde hokejové Pardubice. Jestli je chce napodobovat, hodně štěstí. Těžko se může v tomhle srovnávat s Plzní, Baníkem, Kometou nebo S.

Že jsou z Evropy velké příjmy vím i bez něho ale je otázka, nakolik jsou pro ostatní kluby pravidelně dosažitelné. Aktuální S jsou velmi stabilizované kluby mimo finanční možnosti zbytku, dále je tu Plzeň a Baník s Boleslaví.

V letech 96-08 na tomto principu fungovala řada klubů nejen u nás, ale ta doba je pryč a Spartu i Slavii honění se za touto chimérou stálo dost.

Reagovat
Muffi

nějak neumím reagovat

Reagovat
kilobyte

Ono sice budeme mít zase 5 míst v Evropě, ale 4. a 5. místo bude do předkol EKL. A budou začínat někde ve 2. předkole. Což je prostě dost o štěstí. Ve 4. předkole navíc čekají fakt silné týmy.

A ještě k tomu se bude v lize hrát play off o to 5. místo. Což stačí, aby se nepovedl jeden zápas a může být sezóna v hajzlu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
kilobyte

Ještě bych dodal, že jsem to nemyslel tak, že je naivní a vyhoří. Jenom že tak působí v těch rozhovorech. To může být třeba nervozitou, špatným vyjadřováním a nebo to dokonce může i hrát, což teda asi ne.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

Reagovat
Chlupatá máma

Tvl, proč chce rebrandovat to jediný, co žádnou změnu nepotřebuje. Logo je s kosmetickejma úpravama stejný od založení klubu, dá se skvěle použít i v jednobarevný variantě a za ty roky v pohárech má i trochu zvuk v Evropě. Jestli to fakt změní a vypustí siluetu Ještědu, tak ať jde tahle sparťanská prašivina do píči.

Reagovat
kilobyte

Vypustit Ještěd snad ani nemůže. Spíše bych čekal, že přeberou městské logo ^.

Reagovat
Imos

Naopak vypustit Ještěd dost možná bude muset, vůbec nechápu ten spor s dědici co vedeme

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan měl ve znaku ještědskej hřeben dřív, než vyhořela stará budova.

Reagovat
Imos

je tam ten spor o Ještěd

Reagovat
GrimeBaller98

To neni jeho volba, pust si ten rozhovor. A ja si naopak myslim, ze to logo potrebuje osvezit. Vzdyt na stare logo City nebo Juve si uz nikdo moc nevzpomene

Reagovat
Chlupatá máma

Je to jeho volba. Kdyby nebyla, neměl by Slovan siluetu Ještědu se sedmi vertikálníma pruhama ve znaku od roku 1958. Kecy o spor s dědici Hubáčka je jenom ubohá výmluva. Hyperboloid se postavil až v roce 1973. Prostě se jenom vzhlídnul v rebrandingu Sparty a teď tady chce měnit nadčasový tradiční logo. Ještě by mohl změnit klubový barvy a název podle svý firmy tvl...

Reagovat
GrimeBaller98

Tak si buď omezenej,mě je to jedno jasne bude si vymýšlet právní spor.

Prober se než to nekdo udělá za tebe

Reagovat
Chlupatá máma

Omezenej jsi zjevně ty, o klubu víš kulový. Já narozdíl od tebe mam velmi realistický a komplexní povědomí o klubu. Tim teoretickym soudnim sporem vyhrožujou Hubáčkovi potomci od jeho smrti, ale jelikož se šance z toho něco vytěžit limitně blíží nule, tak žádnou žalobu nikdy nepodali, ergo je to jeho výmluva a snaha měnit tradiční hodnoty. Trumpeto hloupoučká.

Reagovat
ACSeRw!n

protoze tam prislo novy vedeni, je potreba zemnit vsechno

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele