Kane nestávkuje. Zítra se má hlásit na tréninku Tottenhamu

06.08.2021, 20:28
Aktuality
Harry Kane (© AFP)
Situace kolem Harryho Kanea je nadále zastřená, alespoň určitého vyjasnění se jí však dnes dostalo. Po pondělních zprávách, že se anglický reprezentant po Euru odmítl hlásit na tréninku Tottenhamu Hotspur, se nyní na sociálních médiích objevil Kaneův vzkaz, že nikdy za svou kariéru trénovat neodmítl a hned zítra se bude Nunovi Espirítovi dle plánu hlásit.

Pondělí bylo pro fanoušky Tottenhamu věru stresujícím dnem, když The Athletic postupně přinesl zprávy o tom, že se Kane s nejmenovaným hráčem Manchesteru City podělil o svou touhu zahrát si v bleděmodrém a udájně už nikdy neplánuje za svůj mateřský klub nastoupit.

Do toho se přidávaly další spekulace o tom, že klub Kane poprvé rozhořčil už svým pozdním zapojením do minulé letní přípravy, které nadále bořily představu o přátelském rozchodu Spurs a hvězdného forvarda, který se do akademie Tottenhamu přesunul už před 17 lety.

"Je to už skoro 10 let od chvíle, kdy jsem si odbyl debut za Spurs. V průběhu každého jednotlivého roku jste mi vy - fanoušci - vždy prokazovali bezvýhradnou podporu a lásku. Proto mě zamrzely některé komentáře, které jsem si tento týden přečetl, jež zpochybňují mou profesionalitu,” otevřel svůj emotivní vzkaz na sociálních sítích Harry Kane.

"Přestože nepůjdu ohledně současné situace do detailů, chtěl bych vyjasnit, že bych nikdy neodmítl trénovat. Do klubu se vrátím zítra, jak bylo původně v plánu,” oznámil útočník.

Soudě dle reakcí však fanoušky Tottenhamu tento vzkaz nepřesvědčil, a smíření s Kaneovým odchodem jsou údajně i někteří funkcionáři londýnského celku. Ti však zároveň trvají na tom, že stejně jako v případě Garetha Balea či Luky Modriće nebudou Spurs svou hvězdu přenechávat konkurenci. Zahraniční kluby si potom musí připravit až 150 milionů liber, jinak též ostrouhají - zatímco Londýňané se třemi lety na Kaneově smlouvě nikam nespěchají.

Autor: Tomáš Daníček / theathletic.com, twitter.com/HKane

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odejde tak jako tak. Otazka je kdy. Podle me po Vánocích.

Reagovat
Miguel19

Nikdo ho nechce, tak stáhl krovky.

Reagovat
KingMaster13

Pochopil že si ho nikdo teď nemůže dovolit tak ustoupil

Reagovat
mimi_united

Pekne nech si ten falošný srdciar a simulant zostane kde je

Reagovat
mesyas

už si uvědomil tu krutou realitu, že ho nikdo nedokáže koupit a zůstane navždy v totenhamu s Audi cupem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte jak to je s divaky na Championship a Premier League od začátku sezóny? Může byt cela kapacita? Diky za odpověď.

Reagovat
Freedo

Vláda povolila plný stadióny.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, super

Reagovat
Coutinho10

zapni Premier Sport a podivej se sam...v Bournemouthu super

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu na to

Reagovat
Freedo

O2 už ho nemá, jo?

Reagovat
Coutinho10

tuto sezonu nastesti jeste jo

Reagovat
Freedo

Já to tam už nemám, nebo jsem slepej. Máme jen tu internetovou v partě, tak možná je to tím?

Reagovat
Coutinho10

uka screen já ho mám normálně v nabídce dál:

https://ibb.co/93t907Y

Reagovat
Freedo

Už vím, čím to je. https://www.o2.cz/osobni/televize#m-tarify-o2-tv Je to teď ve stříbrné nabídce a my máme jen bronz, kde jsme to minulou sezónu chytali.

Reagovat
Coutinho10

jedine zmenit balicek no...ideal sport pack, jak bude ten novej, kde bude i NovaSport 3 a 4 a za stejnou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tu radši byl článek o přestupu Romera.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Edgewalker

Však to máš v expresce.

Reagovat
Kluivert9

Stačí expreska

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

proc live nic nekupuje/neprodava, mohli by vzit messiho...

Reagovat
Remt

Na to lišácky celou tu dobu čekali

Reagovat
bobis21

A kam bys čekal posilu? Na stopera se vraci VvD a přišel Konaté, takže to je podle mě dokanle vyřešené. Nikam jinam posílit nepotřebují ne? Maximálně nějaký back-up na kraje obrany, aby nemuseli Robertson a Trent hrát vše.

Reagovat
smazaný uživatel

loni ta zaloha moc neslapala, celkove mi to prislo unavene bez napadu kolikrat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
O.Giroud

Penaze za Coutinha sme minuli a ine nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Chodec do gegenpressingu? Meh...

Reagovat
emanuel habasko

Messi jako backup za Salaha?

Reagovat
Coutinho10

hezky skluz na Parkera

Reagovat
Maximm9

City ho uz nekoupi, tak se prestal schovavat a od zitrka zacina trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pako kĺačal tak vzorovo, ako keby bol jeho prapradedo kapitánom obchodnej lode a robil kšefty s africkými kráľmi.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom jeho deda bude maximalne nejaky bezzuby alkoholik z nejake prdele končící na pool, tak jako kazdy druhy Angličan.

Reagovat
Swarley

Levý je v tomhle prostě démon, to si měl Kane rozmyslet dřív, než podepsal tu dlouholetou smlouvu..

Reagovat
Nikikrew

taká klukovina

Reagovat
Swarley

Z jedné strany to chápu, Kane je srdcar, věřil tomu, že Spurs můžou dát titul a tak prostě do té dlouhodobé smlouvy šel...

Na straně druhé, pokud už věděl, že chce zůstat vždy v Anglii, tak měl na ty zadní vrátka myslet... Levy už xkrat od Berbatova potvrdil, že v Anglii prodávat nechce a to je pak průser... Mimo Anglii by ho nejspíš za dobrou nabídku i prodal, ale i tak, covid necovid, Kane podle všeho ani nikdy mimo Anglii nechtěl...

Jestli měli nějakou domluvu bokem, to už ví jen oni dva... Ale Levy se s tím nesere, to víme.. A Kane už to ví asi taky...

Reagovat
Talker

Já spíš nechápu, proč prodloužil na 6 let, když mu zbývaly ještě tuším 2 roky. Klidně mohl prodloužit třeba o rok-dva a pokud by se dařilo, podepsat o další 2 roky zase později.

Posral si to sám, no.

Reagovat
Swarley

Jj, navíc měl silnou pozici, mohl si určitě nadiktovat víc

Reagovat
Rarášek

Standa

Reagovat
Zdechlina

Tomu se říká pěkně si dojebat kariéru. Ale tak ještě nějaký Audi Cup třeba do sbírky přidá. Natočí nové DVD a má co na staré kolena vyprávět vnoučatům.

Reagovat
smazaný uživatel

Audi Cup > Champions League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane: it's just a prank bro

Reagovat
Bender

Unikla nahrávka rozhovoru mezi Kanem a Levym

https://www.youtube.com/watch?v=BF33MWIxsqc&ab_channel=ConorMoore

Reagovat
DieFohlenBMG

Součka zvolili fanoušci WHU hráčem sezóny a Coufala nejlepší posilou.

Reagovat
SpecialOne

EF FANTASY PL DRAFT 2021/22

Aby s tom spamování nebyl Miguel sám, níže INFO k nové sezóně FPL draftu.

DRAFT FPL organizujeme na EF již čtvrtým rokem, původní sezóna byla vstupní, v těch dalších již byla vytvořená určitá hierarchie soutěží.

DRAFT je trochu jiná forma fantasy, než ta standardní. Základem je rozdělení uživatelů do jednotlivých lig po 8 účastnících. Pokud byste hráli letos poprvé, zřejmě byste vstoupili do třetí nejvyšší soutěže. Na základě finálního umístění v osmičlenné tabulce poté můžete další rok postoupit o ligu výše a časem se dostat do první soutěže čili EXTRALIGY.

DRAFT, jak už název napovídá, je jiný v tom, že každý hráč z PL je jedinečný a vždy je součástí pouze jednoho z týmu osmičlenné soutěže. Po rozdělení do lig vám admin soutěže pošle přístupový login. Jakmile vás bude v lize plný počet 8 členů, domluvíte se interně na termínu konání vstupního draftu.

Vstupní draft je stanoven poměrně spravedlivě tak, že tým, který vybírá v prvním kole poslední, má v druhém kole právo prvního picku, dalo by se to popsat jako systém 1234567887654321, takže když se k vám draftová loterie nakloní, budete mít první pick a vyberete Kanea, váš další pick bude naopak až šestnáctý.

Bodování hráčů je totožné jako v standardní fantasy. Rozdíl je v tom, že hráči nemají svou cenovku, nadraftujete si takový tým jaký chcete a jaký vám povolí svými výběry protihráči. Draftu se netýká výběr kapitána ani bonusové možnosti typu Bench boost.

Vaši soupisku můžete v průběhu sezóny měnit dvěma způsoby. Můžete si vybrat jakéhokoliv volného hráče z tzv. waiveru před každým kolem. Platí zde poněkud socialistické pravidlo, že první volbu má hráč, který je na tom v tabulce nejhůře a to po celou sezónu. Pokud si tak např. hráč, který je v tabulce na posledním místě zažádá na waiveru o Marcose Alonsa a vedoucí hráč také, získá jej prvně zmíněný, takže opět systém 87654321.

Druhým způsobem jsou trady. Před každým kolem můžete jakémukoliv protihráči nabídnout výměnu neomezeného počtu hráčů a je jen na něm, jestli návrh přijme nebo odmítne.

Prosím o zájemce, aby hodili do komentáře v odkazu níže palec. Pokud jste vloni nehráli, za něj prosím uveďte "nováček". Pokud jste vloni hráli a název vašeho týmu neměl spojitost s vašim nickem zde na EF, prosím za palec loňský název týmu. Deadline přihlašování je tato neděle 8.8.2021. Poté proběhne rozdělení do lig, přihlašování a samotný draft.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/ferguson-arsenal-si-titul-zaslouzi-28296/

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Tak to ani jinak být nemohlo

Reagovat
Front hell

Kane do slepic patří. někde jinde by mohl něco vyhrát a nevím jestli bych to takovému simulantovi přál. Takže vše je v pořádku

Reagovat
vceradnesazitra

Za to, jak společně s Sterlingem vytvořili na Euru top dive duo bych mu přál, at tam shnije a nikdy nic nevyhraje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele