Kandidáty pro Chelsea jsou prý Zidane a Lampard

20.02.2019, 12:00
Aktuality
Londýnská Chelsea sice potvrdila ve funkci manažera Maurizia Sarriho, ale pomalu už se připravuje na alternativu, že italského stratéga od mužstva odvolá. Kandidáty na post šéfa lavičky by v takovém případě podle SkySports byli Zinedine Zidane nebo Frank Lampard.

Sarri se dostal do problémů po posledních nevydařených výsledcích mužstva. Tlak se vystupňoval po debaklu 0:6 na půdě Manchesteru City, což byla pro Chelsea třetí porážka ze čtyř posledních ligových zápasů. Naposledy Chelsea o víkendu vypadla z FA Cupu po domácí prohře s Manchesterem United.

Před Sarrim teď leží dva důležité zápasy, pro které podle médií ještě dostal důvěru. Odveta Evropské ligy s Malmö a finále Ligového poháru proti Manchesteru City ve Wembley.

Pokud by se opakovaly průšvihy z poslední doby, Sarri by na lavičce s největší pravděpodobností skončil. Dočasným manažerem by podle SkySports potom byl jmenován Gianfranco Zola.

Kandidáty na trvalé převzetí Chelsea by ale byli daleko spíš bývalý kouč Realu Madrid Zinedine Zidane, který je bez práce od letního konce v královském klubu po třetím triumfu v Lize mistrů za sebou, a jiná hráčská ikona Chelsea Frank Lampard, jenž momentálně ve druhé lize vede Derby County.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (230)

Přidat komentář
dinss

Lamparda bych nechal v Derby než fakt udělá nějaký úspěch. Zidana bych v současný době bral asi nejvíc. Navíc by kvůli němu mohl zůstat i Eden.

Reagovat
Mateo16

Pre ZZ karieru je Chelsea bozk smrti.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie by byl super, ale až za pár let. Ještě to chce nabrat zkušenosti. A jít do Chelsea kde se trenéři točí jak na běžícím páse? Frankieho radši na dlouhodobou koncepční práci, ale to by tam museli změnit myšlení.

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych zvědav jak ZIZI by zatrénoval navíc pokud odejde Hazard tak Chelsea bude příští sezonu za BANTER FC. Jedna věc je mít nejlepší tým spolu s nejlepším hráčem na hřišti. A druhá věc je, mít tam Zappacostu s Jorginhem

Proto ZIZIHO jsem nidky k nám nechtěl mi potřebujeme trenéra co dokáže z hráčů vytřískat radost k fotbalu a to Ole je a taky Poche

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že kdyby měl ZZ trénovat Chelsea, tak požaduje, aby podrželi Hazarda v týmu a k tomu chce ještě 200mil. liber na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale on dokonce chce mít hlavní slovo v přestupech a to u Chelsea neexistuje. On by totiž mohl vybrat kvalitní a ještě levnější hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol drzosti, fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak i samotný Sarri je pouze loutka vedení, v Chelsea není problém v trenérech, ale v představenstvu samozřejmě jako fanoušek jiného klubu mě těší jak se to s chelsea sype přeci jen bohužel jsou volná pouze 4 místa. Ale snad to s příchodem té 3 evropské soutěže změní. Přeci jen bych raději viděl zápasy leversksuen chelsea než maribor sporting. I znovu vidět banter FC proti Bayernu by bylo bomba. A možná by teďkom david nad goliášem vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapilo ma, že Sari išiel do Chelsea. On je na výstavbu kádri na svoj kombinačný a pekný futbal, to potrebuje čas (ako v Neapole) a ten v Chelsea nenájde nik. Trénerov tam vyhadzujú hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto si nastavil takovéto požadavky. Třeba by tu výzvu i přijal, jen nechce být zezačátku v takové pozici, kvůli které odešel z Realu.

Reagovat
Busby babes

hele on rozhodoval o prestupech v Realu? tam to ma pod palcem hlavne florentino, ne?

Reagovat
vacin

Tak tam v podstatě žádný přestupy nebyly

Reagovat
Busby babes

Morata, Hernandez, Danilo, Kovacic a pak par mensich. tihle jmenovani sli nad 30 mega eur.

Reagovat
vacin

Já to zapomněl dát do uvozovek, jasně že nějaký byly, ale když se na ty jména podíváš, tak nebyl tam nikdo o kom bys řekl, že je to okamžitě hráč do základu a nikdo z nich se tam ani neprosadil a to ti dává asi i odpověď na tvoji původní otázku, že to asi fakt nebyl výběr Zidana.

Reagovat
Busby babes

no prave. vsak to taky ode me byla reakce na tohle: "On by totiž mohl vybrat kvalitní a ještě levnější hráče." Ale tezko teda rict, zda to nebyla ironie...

Pokud nebyla, tak nevim, na zaklade ceho by se to dalo u ZZ posoudit. O prestupech nerozhodoval a vetsina z tech hracu, ktera za dobu, kdy byl v realu, prisla, se neprosadila.

Reagovat
vacin

Jj podle mě se fakt nedá posoudit jestli by Zidane dokázal ten tým sestavit respektive změnit, kdyby měl volnou ruku každopádně v Realu to ani prokázat nemohl.

Reagovat
Busby babes

presne tak. proto mi prislo divny, ze na to nekdo poukazuje jako na nejakou kvalitu, kterou by mel mit. Mozna, ze to dokaze, ale zatim neni jak to posoudit.

Reagovat
Ross Geller

To chtěl mít i v Realu a to mu Peréz zatrhl, a tak skončil.

Reagovat
Godwinson

Lamparda bych tam videl rad, ale vubec bych mu to nepral. Zidane by zase neprezil moc dlouho.

Reagovat
Whitemedia

Oba by byli blázni, kdyby do toho šli

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kornovec

Jestli Sarri dokonci tuto sezonu, tak je to dukaz, ze v Chelsea se neco meni. Kazdy trener pred nim, pokud v teto fazi sezony nebyly vysledky, byl odvolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ám Sarriho rád. V Neapoli hrál s týmem fakt krásný fotbal, ale bohužel nikdy nedokázal dosáhnout žádného výsledku, protože absolutně neumí reágovat na krize. On tvrdí, že má plán B, ale nechce ho použít. Alonso je totálně z formy, Kanté nehraje na svém postu a podobných přešlapů je tam fakt mnoho. Ale stále se nic moc nemění. Pokud Sarri má zůstat, tak by měl ukázat, že je pružný a něco změnit. Jinak se obávám, že v rámci PL by nebyl nikde úspěšný. Sezóna je tam dlouhá a soupeři vyrovnaní,

Reagovat
valloire

Zizu tak jedině do Juventusu.

Reagovat
Kornovec

Juventus nema potrebu odvolavat kouce (Max je asi nejlepsi italsky trener soucasnosti). Ale Zizou a Serie A proste dava smysl. Takze Inter? Co by na to rekli fanousci Juve? Fanousci Interu by delali ohnostroje

Reagovat
valloire

si počká

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se nebo mi to někdo říkal nevím už, že pokud se letos neudělá LM tak Juve půjde po Zidanovi a ani bych se nedivil kdyby to byla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

V čem by Zidane posunul současný Inter dál než Spaletti?

Reagovat
Kornovec

to bychom prave videli. anebo AC, nic proti rimskym klubum, velmi obdivuji AS i Lazio, ale Milan jen Milan. Mozna spis i to AC, pri sledovani LFC - Bayern, jsem si vcera uvedomil, ze je to vlastne nejuspesnejsi italsky klub na mezinarodni scene a to o parnik. A celkove druhy nejuspesnejsi klub po Realu. Uz se nemuzu dockat AC zase v LM, snad to klapne uz letos

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jde o to, že jsi psal jak by fandové Interu měli dělat ohňostroje příchodem Zidaneho. Tak mě jen zajímá v čem by nás o tolik posunul oproti Spalettimu.

Reagovat
Kornovec

tak on ma tu sbirku trofeji z Realu. ty bys nebyl rad, kdybyste skoncili 5. letos a on prisel v lete,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bychom se vůbec nikam neposunuli, takže ne. Já prostě nevěřím, že je tak kvalitní, aby současný Inter zvedl někam dál, než Spaletti. A sbírkou trofejí bych se zrovna po Realu moc neoháněl ...

Reagovat
misinho7

snad tam Zizu nepojde

Reagovat
Tomik111

Hodně by mě zajímalo, jak by si ZZ poradil s Chelsea, ale nevím, jestli bude mít koule na takovou výzvu.

Reagovat
mayday

Tak to by mě zajímalo taky. Přece jen pro řadu fanoušků nebyl ten Real moc měřítko, i přes ty neskutečný úspěchy. Chelsea by byla malinko větší výzva.

Reagovat
Kornovec

nesouhlasim. ZZ vyhral v jednom roce La Ligu i Ligu mistru, to pred nim v Realu nedokazal nikdo desitky let. I kdyby vyhral jen ty dva pohary, tak je absolutne top trener historie Realu.

Reagovat
mayday

Měl tam obrovský úspěchy, ale mě (je to jen můj názor) úplně nepřesvědčil. Měl k dispozici top kádr s většinou lidí v nejlepších letech a ty jízdy ligou mistrů mi občas přišly celkem se štěstím. Několik odvet s momentálním postupem a místo nějaké taktiky naprostej hurá fotbal, kdy mohli úplně v klidu i vypadnout. Uvidíme, já jsem právě zvědavej, co předvede v jiným klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne něco jako u Pepka prostě zatím trénuje týmy co mají k dispozici všechno co si umane. Navíc v Bayernu ani nesplnil to co měl tam se s ligou počítalo, ale v LM měl velmi směšné úspěchy. Možná to není případ ZIZIHO, ale to ukáže až čas, ale v chelsea to funguje jinak než jinde tam má trenér až poslední slovo

Reagovat
vacin

Co se týká té LM pod Zidanem, tak ano trochu štěstí tam bylo, ale ten tým byl, co se týká vyřazovací části vždycky perfektně připravenej a hlavně perfektně zvládali úvodní zápasy. Ono se zapomíná nebo nezmiňuje jedna věc, ale během všech 3 sezón držel postupovej výsledek v odvetě proti Realu jenom Wolfsburg a to 17 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. doslova vydupal ze zeme Casemira, vsichni mu to vycitali, ze proc hraje..dovedl Varaneho. A ze ma nejaky stastny postupy, to tak proste v tehle dvojzapasech je

Reagovat
Tomik111

Právěže všichni vyčítali Benítezovi, že Casemiro nehraje. Nasazení Caseho pod ZZ byl logický krok, který by udělal každý svéprávný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze mu to bylo vycitany, Case nehral podl nekterych odborniku dobre, aji tady sem cetl ze je Zizou kokot (a to po par mesicich) ze furt hraje. A pritom sem nekde slysel,ze kdyz Zidane skladal sestavu, tak jako jedina jistota je na tabuli Casemiro a zbytek doskladava k nemu..a to mluvim o Casemirovi pred 3 rokama

Reagovat
Tomik111

Nevím no, hádat se nebudu, ale myslím, že to většina lidí kvitovala, protože jsme za Beniteze hráli bez DM, což byl průser. Nebo hrál tam Kroos, kterej klasický DM není.

Reagovat
Tomik111

ZZ je pro Real po těch úspěších mimo hráčské legendy i trenérskou legendou, ale neznamená to, že se mu to samé povede v Chelsea a je tedy risk tam teď chodit a zničit si renomé. Jak dobrý trenér opravdu je, se ukáže, až uspěje i jinde (podobně jako Pepek). Bohužel si nemyslím, že se mu to povede v Chelsea. Dle mého by pro něj byl nejlepší mezikrok (znovu jako u Pepka) v podobě Juve či Bayernu a poté až třeba Chelsea. Poté by už snad mohl dostat chuť k návratu do Madridu. To stejný očekávám u Pepka (znovu) po štaci v MC, že se vráti do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udelal Pepek krome ligovy titul a ligkvy pohary mimo Barcelonu? Bayern dostal v do ruky jako TOP tym, ktery mel zivnost dalsi 4 roky na vrchol a maximum byl ligovy titul. A v MCI utracel miliardy aby z toho byl "ligovy titul" a zatim letos druhy v lize ...

Ale zase kazdy si meri podle toho co se mu hodi no.

Reagovat
Tomik111

Mně je jedno, co vyhrál kromě ligy. Já se tu bavím o ZZ a říkám, že pro jeho renomé by bylo lepší zkusit mezikrok (něco lehčího na tituly) jako Juve či Bayern a pak může zkusit Premier League. Jestli tě napadne někdo jiný, kdo se vynořil z béčka do áčka a vyhrál s ním takřka vše a pak šel do světa budovat úspěch, tak si ho klidně dosaď za mnou jmenovaného Pepka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jit do sveta do dobre pripravene tymu po odchodu z Barcelonu je neco jineho, nez Zidane do Chelsea po odchodu z Realu. T

Ty jsi me nechopil, ze Pepek mel lepsi moznosti nez Zidane tedka po odchodu z Realu. Jit do Chelsea ted je hotove nestesti, vzdyt ta nakoupena ropna skvrna pomalu splaskava a neni na cem stavet. Odesel brankar, stoperi jsou mimo, zaloha krome Kante jsou dost prumerne a Hazard chce do RM.

Jinak receno, v podstate se shodneme, ze Zidane do Chelsea radeji ne

Reagovat
Kixi Syhimour

1., LFC má o zápas méně, ale stejnak ten titul vyhraje, za posledních 10 let nikdo neobhájil v PL titul, jemu se to letos povede, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tech letech by si LFC zaslouzil titul. Bohuzel proste prachama neprebijes vetsi prachy. Kdyz vidim lavicku a moznosti, tak je mi smutne, ze uz se neda delat v PL fotbal za dob SAF/Wenger i za dob kdy LFC vyhralo LM nad ACM. Ale drzim palce LFC, ackoliv take mam podobne pohled jako ty na souboj o titul v PL.

Reagovat
mesyas

Chelsea pro něj bude větší výzva, neberu to z pohledu trofejí, ale z pohledu toho, že tu bude mít 3x horší kádr, naladove hráče nebo příšernou ženskou ve vedení. Jestli přežije v momentální situaci aspoň 2 roky tak je to obrovský úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedna pravidla u manazeru dulezitejsi nez nad ostatnich. Manazer ridi spravne nastavene system a ne lidi. Takze z pohledu manazerskeho bych do takoveho systemu nesel ani za nic.

Na druhou stranu jsou tu krizove manazeri typu Mourinho, kdy prijdou a zavedou zmenu v systemu a zase odejdou o dum dal. Tem tyhle vyzvy nikdy vadit nebude.

Zidane neni ten druhy typ manazera, aspon v Realu na takove budovani kadru nedostal prostoru kvuli vedenim a jit do Chelsea to zkouset je blbost, tam se mu ti hraci nepohrnou lehce jako do RM/FCB/Juve atd...

Nejvhodnejsi klub se ted po vcerejsku se zda byt Juve a pak PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, posadí Jorginha, vrátí Kanteho na jeho pozici, dá do základu RBL a Odoie, Emersona, posadí Williana a Alonsa a začne hned získávat body.

Reagovat
Ranoth

ZZ si trufne tak na juventus alebo psg inde by si len pokazil slusne rozbehnutu trenersku karieru

Reagovat
janinho

len nie zizou. ak ZZ pojde do chelsea tak hazard predlzi a perez bude dalej zivit ten svoj uchylny sen o neymarovi

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím i kdyby zizi přišel tak hazard odejde on už hodněkrát zdůraznil, že je čas na novou etapu

Reagovat
janinho

na hazardovom mieste uz ukazem perezovi velkeho fakaca. to nie je snad ani mozne ako sa mu roky ponuka a perez furt len s tym neymarom strasi. minule leto mal uz konecne vymenit balea za hazarda, teraz som to bral prakticky ako hotovu vec a oni ti napisu ze perezov ciel c.1 je neymar? Flo, job tvoju mat uz dpc...

Reagovat
CHONG

Podle mě je jedno, jestli ZZ přijde nebo ne, já mám takový pocit, že Pérez o Hazarda prostě nestojí a chce si za každou cenu jít pro Neymara.

Reagovat
janinho

sak to je uz viacmenej jasne. hazard bol 1 z dovodov preco sa podla mna rozkmotril perez so zidanom. hazard a navas/curtois.

aby to neskoncilo tak, ze perez posle do pariza 300 mil. za neymara, psg kupi za 100 mil. hazarda a ja sa radej dalsie 3 roky nepozriem na ziadnu diskusiu na EF, lebo by sme boli za najvacsich kktov na svete. ja som sice zastancom, ze fandim klubu a nie jednotlivcom a fandim v dobrych aj zlych casoch, ale posledne roky perez velmi silno skusa moju trpezlivost. len nech pokracuje a skonci s priemernymi navstevami okolo 40 tisic z coho bude tretina turistov.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ přidal bych konec Ronalda

Reagovat
janinho

ktovie kedy sa ten CR rozhodol, ale Zizou vraj uz vo februari/marci vraj vedel ze skonci (ci vyhra LM alebo nie). CR uz po finale LM vedel ze chce ist prec, to je uz jasne a urcite mas pravdu ze aj to ze Zidane konci muselo mat na neho vplyv.

aj ked perez v mnohych veciach patri medzi najlepsich prezidentov na svete, tak cela vina v tomto pripade lezi na jeho pleciach. lebo ak nejaky trener vyhra za 2 a pol roka 3 krat LM, tak jednoducho MUSI dostat hlavne slovo pri vybere posil a hracov na predaj. so Solarim alebo Lopeteguim co zatial dokazali uplne hovno cvicit moze, ale Zizou uz mal za sebou velke vysledky a na hracov mal obrovsky vplyv. toto Perez posral na celej ciare.

Reagovat
vilp

Kde pořád bereš, že chce za každou cenu Neymara? Však je kolem něj naprosto ticho, loni touhle dobou na AS, Marce a dalších jely desítky článků a anket, teď nic. Ten přestup je passé a Flo to podle mě naopak moc dobře ví.

Reagovat
CHONG

Největší ticho je vždy těsně před bouří.

Reagovat
vilp

U takhle velkých přestupů určitě ne.

Reagovat
CHONG

Obávám se, že budeš v létě nepříjemně překvapen.

Reagovat
vilp

Nebudu, protože vím, jak to chodí a tady akorát vaříš z vody. Loni to na Florentinův tah na bránu vypadalo mnohem víc, ale i tak jsem byl v klidu, protože tam má Neymar smlouvu do 2022, což vlastně definuje pravděpodobnost celého přestupu. 0 %.

Reagovat
CHONG

OK, tak to je jiná, když víš, jak to chodí.

Reagovat
vilp

Stejně jako se sílou našeho útoku před začátkem sezony.

Reagovat
CHONG

Myslíš, jak všichni tvrdili, že náš útok stojí za hovno?

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to nepochopím pro mě neymar není ani v TOP 10 jo jak byl v barce ze začátku tak byl dost dobrej potom nehoráznej pokles formy co vidím co dává v ligue 1 za goly, že to doklepává do prázdný více se válí než hraje. To už raději z PSG bych i za méně koupil mbappého

Reagovat
misinho7

tak o kvalite Neymara sa snad bavit nemusime ... ze nie je v Top 10 je podla mna riadna blbost..kvalitativne je proste za dvojkou Cris a Messi .. podla mna o tom niet pochyb, len je to namysleny fracek co simulue a tym padom degraduje svoju hru

Reagovat
smazaný uživatel

možná byl top 3 jak jsem spal jak přišel do barcy ale od té doby ani technicky je velmi průměrný v současné formě bohužel když selže rozum selže i tělo

Reagovat
Reggie

Reagovat
mistr129

Reagovat
mayday

Je to kokot, ale talentem je možná i nejlepší na světě.

Reagovat
Reggie

Coze? Jeden ze dvou, maximalne 3 nejlepsich hracu sveta neni v TOP 10?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Muffi

A není problém v něčem jiném? Pomalu dva roky se spekuluje o novém hrotu a nic, náhrada za Ronalda nic, Modrič má jít do Interu, navíc stárne, to samé Marcelo. A přestupy? Poslední opravdu velký byl James 4,5 roku zpátky, pak spíš mladší hráči než uvažované hvězdy Icardi nebo Lewa.

Reagovat
Josifek

Podle mě snad rozhodne to, že je teď relativně ekonomicky příhodná konstelace na angažování Hazarda...to jediný mě uklidňuje a naplňuje nadějí, že to "dobře dopadne"

Reagovat
vilp

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/02/20/5c6c460be5fdea02718b45b8.html

Taky bude záležet na tomhle a trofejích na konci sezony podle mě. Momentálně tomu dávám tak 20 %.

Reagovat
Josifek

Já neumět španělsky a do translatoru se mi to moc házet nechce, můžeš mi shrnout pointu, at se nemusím jen domýšlet?

Reagovat
vilp

Že Bale zklamal jako lídr, že navíc podle výkonů a systému nasazování Solariho skončí na lávce a že se nejspíš bude uvažovat o jeho prodeji.

Reagovat
vilp

A 86 % z cca 73 tisíc lidí, co hlasovali na Marce, by ho prodalo btw.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ani jeden by tam teď chodit neměl teda. Zidane už nějaký jméno jako trenér má, tak by přežil i případný propadák asi, ale Lampardovo by to mohlo být poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

půjde k vám, až poche uteče k účkám

Reagovat
smazaný uživatel

to bych ani jim nepral

Reagovat
Talker

S přístupem, jaký Sarri má, tak nemůže dožít léta. Do ledna to ještě nějak šlo, ale teď je to zápas co zápas horší. Nevěřím, že bude schopný změnit něco natolik, aby to fungovalo.

Do konce sezony pravděpodobně Zola, kdy to může minimálně nakopnout samotná změna a v létě hledat znova. Lampard i Zidane jsou zajímavé volby, ale Zidane by byl blázen, kdyby to vzal - ten kádr se hodí z větší části prakticky jen Sarrimu a to jen díky těm dvěma příchodům Jorginha a Higuaina. Kdokoliv jiný se jich zbaví.

Potřebujem někoho, kdo nebude připosraný stavět mladší hráče, zbaví se průměráků jako je Willian, Pedro, Barkley a případně také Kovačiče, Alonsa a Jorginha, pokud se mu nepodaří s nima pracovat.

Kdokoliv přijde, bude to mít kurva těžký, prakticky je funkční jen obrana (a ta ani ne celá) a před nimi Kante a Hazard. S tím se těžko vymýšlí zázraky.

Reagovat
Josifek

Tak sympatický člověk jako Zizou u tak nesympatickýho klubu? Tam by pro mě bylo hodně těžký mu fandit Ale nemůžu si pomoci, tam mi prostě nesedí. V rámci Anglie bych si ho dovedl představit nejlépe jako náhradu za Pepka v City. Nebo možná i u Spurs či v Arsenalu, takový change madridistů v létě Poche do Realu a za něj Zizou by se mi vlastně docela líbil

Ale já tak nějak čekám, že Chelsea půjde spíš cestou, která se teď v poslední době párkrát docela vyvedla. Tzn. spíš už ten Lamps..

Reagovat
Ed_Hazard

Mam pocit ze ak to bude ZZ, tak to bude ostuda. Vsetci predsa vieme, ze Real potrebuje na lavicke taťku, psychologa a cloveka s menom. Teda atributy, co nie su v ziadnom inom klube na svete take podstatne Ako trenerovi som mu nikdy neveril. Ale ako trenerovi Realu vzdy

Reagovat
mesyas

S nynějším kadrem by zázrak neudelal ani guardiola

Reagovat
ttopi

To je jenom o objektivním zhodnocení. Pokud má vedení Chelsea rozum, nebude považovat za úspěch jen to, že nový trenér najednou vyhraje PL.Musejí si dát reálné cíle a podle nich to pak hodnotit.

Reagovat
Talker

Ale letos není cílem titul, protože to by už byl Sarri tak 2 měsíce out. Cílem je LM a na to to prostě nevypadá.

K tomu se ještě očekává, aby se ten tým zlepšoval a ti hráči se zlepšovali. Přitom nejlepší fotbal se hrálo prvních pár měsíců, od té doby to jde z kopce a drží to jen Hazard nad hladinou.

Prostě Sarri to nezvládá, progres tam vidět absolutně není, spíš naopak se to propadá více a více a není z toho úniku, protože Sarri není schopný (či ochotný) s tím něco dělat. A to je prostě neakceptovatelné.

Reagovat
Josifek

Sarri to poslední týdny moc nedává, ale ani ten kádr už není dle mého v rámci Anglie TOP.

City, Liverpool a Tottenham mají lepší hráče a jejich kádry jsou i už nějak srovnané, mají určitý herní projev, který jim vtiskli trenéři, kteří tam už nějakou chvíli jsou..

United mají taky lepší kádr a po tom, co odešel ten šašek jim to i začalo docela šlapat - nebýt té velké ztráty, co nabral Mourinho, tak už ani tu LM letos nemáte na dostřel.

Podle mě umístnění na 5. - 6. místě po boku Arsenalu tak nějak odpovídá tomu, na co Chelsea aktuálně (celkově vzato) má.

Reagovat
Talker

Největší průser je, že Sarri nemá šajna, co má dělat. Změnit nic nechce, vše tvrdohlavě odmítá. Neví, kde je problém a sám to říká - jen ví, že nějaký problém je.

Ono když se na to koukneš, tak Jorginho, kterého si přivedl, tak je fackovacím panákem v PL. Higuain, který to měl táhnout v ofenzivě nedoběhne míč. On si za to trošku může i sám, že 2 posily, které si přivedl, hrají hovno. Možná se Higuain rozjede, ale nějak to nečekám, že to potáhne.

Navíc práce s kádrem nulová - zlepšil se pod ním na podzim Hazard (který už odpadává), Luiz (který také v posledních týdnech není tak jistý) a jediné, co umí, je rotovat Kova/Barkley a Willian/Pedro. Na CHO se kompletně vysral, přitom Wiillian a Pedro by si zasloužili přeřazení do juniorky. Kdyby vyzkoušel Williana na AM, tak jsem si taky jistý, že tam zahraje lépe než ti dva matláci.

Reagovat
Josifek

Joo, Jorginho by pro mě byl spíš tak backup než hráč do základu týmu, co chce usilovat v PL o LM. A Pipita už je asi lehce za zenitem, do PL je pro něj problém asi i rychlost. Ale tak jako záskok, co přišel v zimě, by si snad svoje ještě odehrát mohl.

Každopádně že se v tom Sarri plácá, to je vidět. I když na druhou stranu si myslím, že málokdo by se v tom ted u vás neplácal..

Reagovat
Talker

Tak tyhle hráče si ale vybral jmenovitě Sarri, oba si je protlačil. Navíc upřednostnoval Jorginha oproti Fabregasovi, ten pak odešel. Tohle je kompletně na něm.

Ono plácali by se asi všichni. Ale prostě Sarri odmítá dělat změny, odmítá to jakkoliv řešit, neví, jak z toho ven. Nechutně se to podobá Mourkově třetí sezoně, kdy dělal úplně to samé - stavěl stejnou sestavu, i když půlka hráčů vypadala jako by měla být v champu.

Reagovat
mesyas

Dovolil bych si opravit na to, že Luiz není v posledních "tak jistý", on je přímo k pláči. U něj je to těžké, dokáže zahrát fantastický zápas, ale pak dalších 5 hraje jak postižený. Sarri zas nechce dát šanci Christensenovi. Na začátku sezony se nám dařilo, protože Hazard hrál božský, teď zase spadl do toho svého standartu a výsledky prostě nejsou. K tomu Willian, Pedro, Alonso, který už ani neumí útočit...Barkley a Kovačič jsou hráči tak maximálně na lavičku. Sarri to má těžké, ale sám si to ještě víc komplikuje svou tvrdohlavostí. Rozchod bude nejlepší volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea papírově nemá na to, aby byla v TOP 4 v Anglii, ten kádr je kromě Hazarda a pár hráčů slabý a za zenitem

Reagovat
Talker

Ten kádr je na úrovni MU a Arsenalu. Tj 4.-6. místo.

Reagovat
Josifek

Mně teda příjde MUaktuálně kádrem o trochu lepší než Arsenal / Chelsea, i když u vás ten obraz hodně vylepšuje dvojice Kante - Hazard

Reagovat
Kovi81

MU ma urcite silnejsi kadr, minimalne na papire.

Reagovat
Talker

Já s tím úplně nesouhlasím. Tohle je hodně i o formě. Ty kádry jsou podle mého srovnatelné a záleží, který manažer z toho vytříská víc.

Matič a Herrera jsou pěkný příklad - na podzim pod Mourkem pomalu nevypadali jako fotbalisté, teď vytvořili s Pogbou skvělou zálohu. Kdežto Jorginho vypadal první měsíce výborně a postupně odpadl. Ole odvádí skvělou práci, kdežto jak to Sarri hodně slušně rozjel, tak to dosral.

Reagovat
Josifek

Tak určitě je to o tom, jak s hráči pracuje manažer a jakou mají formu. Ale tímhle pohledem nejsem já moc zatížen, protože vás či MU vidím fakt jen párkrát do roka

A když si přečtu ta jména na papíře, tak bez ohledu na nějakou formu hráčů mi hráči MU přijdou jako o trochu silnější kádr.

Reagovat
Talker

Tak ona ta jména nic moc neznamenají.

Takový Moses a Alonso byli špičkovými wingbacky pod Contem, pod Sarrim nepoužitelní. Pedro byl v titulových sezonách výbornej. Sice kazil, ale dával goly a byl nebezpečný. Po těch zraněních to není ono. Kovačič je k hovnu, ale pokud by se posunul na jinou pozici (třeba doublepivot s Kantem), tak by mohl být taky dobrý.

Na papíře vypadá možná kádr united líp, ale na papíře to nic neznamená, ukázaná platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale kádr na úrovni MU to teda neni... I Arsenal má co se ofenzivy týče ten kádr prostě lepší. Chelsea je oneman team

Reagovat
fenixLFC

lenze defenzivne je chelsea svetelnu milu nad tymi babrakmi z obrany arsenalu. arsenal ma fakt lepsi len ten utok

Reagovat
r.mrazik

bych rekl,ze tedy kadr mame kvalitnejsi...a nebyt tam ten picus,tak bychom byli bodove na tom taky lepe

Reagovat
Talker

Neříkám že stejný, ale srovnatelný. Ono záleží i na tom herním systému, kdy Pogba konečně vypadá jako TOP fotbalista na jaře. Takový Guardiola by podle mého z Williana udělal skvělé CM, bohužel u nás skončí na křídle (a snad skončí v létě).

Reagovat
r.mrazik

mozna...ale ono jde i o kvalitu daneho materialu

a tam mi prijde,ze to mame ted lepsi jak modraci

jasny,na zacatku sezony to vypadalo presne opacne,takze se uvidi sezonu pristi

Reagovat
Whitemedia

Titul by po něm nikdo nechtěl, jde o kvalifikaci do příštího ročníku LM a těch cest je několik a kádr na to máme..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade sa musí niečo zmeniť vo vedení.

Nie je predsa možné, aby čakali na Sarriho ako na spasenie a po 3/4 roku hľadali zas. Buď mali o Sarrim iba iluzórne predstavy a nevedeli a nezistili si, čo je zač, alebo neviem...

Ako vidíme na príklade MUFC, veci sa síce dajú zmeniť rýchlo, akoby šibnutím čarovného prútika, ale to klub prevzala jedna z legiend.

Preto u mňa Zidane nie, skôr Lampard...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lamparda brzy, pokud vůbec kdy, Zidane by byl jen další výstřel naslepo, navíc dost možná do kolene. Jednou se ve rozhodli dát šanci úplně jinému stylu fotbalu, tak ať Sarriho podrží. Výprask od Bournemouthu byl průšvih, bohužel. Citi ukázali, že jsou prostě jinde a ukázali v plné nahotě nedostatky, hlavně taktické, u určitých hráčů. Ale třeba takový zápas s MU byl prostě jen smolný, United vyhráli takovým až mourinhovským stylem, kdy jim tam prostě vyšly dvě akce a o víc už se nesnažili.

Chápu samozřejmě, že je to hořká pilulka pro fanoušky Chelsea, ale unáhlovat se ke skandování fuck Sarriball a podobné je nesmysl. Ještě na začátku sezony byli všichni udivení, jak šlo vše tak rychle a jaký pěkný fotbal Chelsea hraje. Je ale vidět, že počáteční nadšení opadá a ukazuje se, že před Chelsea je ještě spousta práce. Tak by se na to taky mělo pohlížet - jako na něco v procesu. Rozumím Sarrimu, když říkal, že je vše pomalé - přesně to jde v zápasech vidět. Chelsea se snaží přesunout těžiště hry na soupeřovu půlku, ale zatím nedokázala vymyslet, co ve finální fázi. Řešení jsou pomalá a nepřekvapivá. Je sice super mít Hazarda, na druhou stranu řešení "nahrajeme mu to a on přejde přes dva/nechá se zfaulovat/něco vymyslí" je nešťastné. Naopak, mnohdy je to jeho zdlouhavé vedení míče spíš na škodu, v tu chvíli všichni stojí a to je nejdál tomu, co Sarri od hráčů opravdu chce.

Ve vedení se rozhodli pro tuhle cestu, která prostě neslibovala instantní úspěch, tak ať teď nepanikaří a nevymýšlí takovéhle očividně nepromyšlené změny. Sezona až dvě ukáže, jestli má Chelsea vůbec kdy na to být týmem s jasným projevem a nějakou koncepcí. Pokud Sarri dostane čas a nedopadne to, pak ať si manažery střídají co půl roku, do té doby ale prostě trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

*jednou se ve vedení

Reagovat
Muffi

čas je jedna věc, ale taky si ho každý musí zasloužit. Nemůžeš ho tam držet 3 roky s tím, že se výsledky časem dostaví, na konci první sezony musí být vidět pokrok a musí ukázat, že si dokáže přivádět správné hráče.

Klopp v první sezoně LFC prohrál dvě finále a nekvalifikovali jsme se do pohárů, ale ve většině zápasů byl vidět směr, kterým chce jít a tažení v EL ukázalo, že daná cesta může být úspěšná. Sarri má oproti němu výhodu v tom, že měl k dispozici letní přestupák a přípravu a k úspěšné sezoně mu stačí být nejlepší z tria MU, Arsenal a CFC.

Reagovat
Talker

Ale tady nejde o instantní úspěch.

Nejhorší na tom ale je, že prostě Sarri s tím nedělá vůbec nic. V prosinci alespon zkoušel dávat Hazarda na hrot a byla tam snaha s tím něco dělat, ale momentálně se neděje ani to - prostě jediné změny jsou Kovačič/Barkley, kdy je vidět, že ani jeden nemá na to být na CAM v základu a Pedro/Willian na křídle, kde jsou oba taky tragičtí. Kdyby zkoušel zapracovávat mladé nebo zkusil třeba posadit Kovačiče níže a na jeho místo dal Williana, případně zkusil něco jiného, tak by se to akceptovat dalo. Ale Sarri prostě očividně není schopný to měnit.

Někteří hráči (Pedro, Willian, Barkley, Alonso) by si za své výkony zasloužili být přeřazeni do juniorky nebo posazeni na tribunu. Kdyby podali CHO nebo Ampadu, tak se řekne, že jsou mladí a nemají na to, ale tihle hráči prostě zahrajou 4 zápasy napřesdržku a stejně hrajou dále, aby zahráli jeden fajn zápas, který jim dá další dobu hájení.

A tohle jsou důvody, proč se mluví o vyhození - ne, že hrajeme o 4. místo a taháme za kratší provaz. Ale že Sarri neví co s tím a ještě veřejně řekne, že neví co s tím. A ani nic nezkusí změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, samozřejmě nehájím vše, co dělá, jen tvrdím, že některé věci prostě čas potřebují. Nepochybně jde ale na jeho vrub. že protěžuje hráče jako Wilian a Alonso, kteří při aktuální formě mají leštit lavičku a na jejich místo by se měli posuout dravější Emerson a Hudson-Odoi.

Tak nějak jsem překousnul, že posunul Kanteho mimo DM pozici, protože chápu, že prostě chce hrát s "kreativnějším" Jorginhem (ač ten je tedy poslední dobou taky mimo).

Sám se kdysi odkazoval na to, že i Guardiola mu radil, že v první sezoně potřebuje rotovat co nejmíň, aby si ti hrající hráči zvykli na styl hry, ale rozhodně by měl zohledňovat i formu, nemůže točit tytéž hráče, i když hrají týdny tužku. Pokud by ale vedení Chelsea uvažovalo o tom, že přivedou Zidaneho a dají mu takový rozpočet na přestupy, tak tvrdím, že tu sumu mají dát Sarrimu, který by si ty správné hráče dokázal vytipovat. Přijde mi nepochopitelné manažerovi na přestupy nedat a jeho nástupci pak ano. Totéž v bleděmodrém předvedli s Contem.

Reagovat
Talker

Jenže jít all in se Sarrim mi přijde velký risk. On ten fotbal je extrémně čitelný na Anglii, on neumí inovovat a zkoušet něco jiného. Takový Jorginho je hráč, kterého nevyužije každý manažer a těch bude více, takže je otázka, jestli do toho jít právě s ním.

U Conteho by to dávalo větší smysl, on potřebuje čistě jen kvalitu a dokáže se přizpůsobit kádru. Podobně Guardiola a další. Ale Sarri prostě nehodlá nic měnit a je otázka, jestli by to neslo v Anglii výsledky. To fakt to radši dát někomu jinému, než zrovna Sarrimu

Reagovat
Busby babes

hehe, aspon si uzije spekulace o Zizou nekdo jinej. K nam se nijak nehnal, jednim z velkych argumentu pro nej mela byt neznalost jazyka. Po odchodu z Realu rekl, ze si chce odpocinout od toho tlaku a pak by sel do klubu, ktery z tech anglickych vytvari na managery asi nejvetsi tlak na vysledky a to hned?

Reagovat
icemike

Však zrovna u Chelsea angličtinu nepotřebuje

Reagovat
Dron

Chelsea si trenéra jako je Zidane nezaslouží. Navíc by byl sám blázen, kdyby tam teď šel.

Reagovat
CHONG

ZZ v Chelsea zní docela zajímavě, každopádně pořád doufám, že půjde do Juve a Max půjde k nám.

OT: Piquému konečně definitivně jeblo

Reagovat
Busby babes

co provedl?

Reagovat
janinho

co ten krasavec zase vypotil?

Reagovat
Remt
Reagovat
CHONG

Ta pravda spočívá v čem, v tom skandálním zápase proti Atléticu, na kterém nic skandálního nebylo nebo v tom, že o pláči hovoří ta největší fňukna v současném fotbale?

Jinak hudební vkus nic moc

Reagovat
Remt

hudební vkus je klasika

Reagovat
janinho

boze to je kus kokota... co akoze sa mu nepaci jebovi na zapase s atleticom??? ten chlapec je strateny pripad. on ked bude prezidentom barcelony tak tie clasicos budu vypatejsie jak keby zoze pichal do oka celemu trenerskemu timu fcb

Reagovat
valloire

tak nepáči sa mu, že jsme vyhráli

Reagovat
valloire

měl by zatleskat Tebasovi

Reagovat
LuckyCharlie

bílýbalet.cz aneb "Od nás .. pro nás"

Reagovat
CHONG

Tahle reakce by měla relevanci, kdyby se jednalo o komentář, jako když tam svého času byl článek "Proč vždycky my", ale vzhledem k tomu, že se jedná o vyjádření Piquého, tak je to celkem jedno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Piquemu ?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
ttopi

Pro Zidaneho by to bylo angažmá s velkým A. Buď by se potvrdilo, co si spousta lidí myslí. Tedy že když nemá kádr typu Real Madrid z posledních let, kterej by podobný úspěchy udělal i se Ščasným, není tak dobrým trenérem. Nebo by se naopak ukázalo, že jeho vliv na výkon je mnohem vyšší, než se mohlo zdát. Chelsea v současném stavu je ideální na to, aby se ukázalo, kde je pravda.

A nemyslím to špatně vůči němu. Měl jsemho rád jako hráče a fandím mu i jako trenérovi

Reagovat
Talker

Úplně stejně se mluvilo o Guardiolovi, že by to s Messim a spol dokázal každý. Kupodivu ho v Barceloně nikdo nenapodobil ani zdaleka, stejně jako nikdo nenapodobí Zidaneho v Realu a nepovedlo se to ani jeho předchůdcům.

CFC má momentálně kádr na 4.-6. místo spolu s Arsenalem a MU. To, že by se mu angažmá u nás nepovedlo by nedokázalo nic.

Reagovat
ttopi

Jenže Guardiola i v dalších angažmá ukazuje, že je vítězný typ a umí si tým nastavit k obrazu svému. A je jedno, že měl vždy kvalitní kádr. Kvalitní kádr vedlo už mnoho trenérů a z nejrůznějších důvodů nedosáhli na nic (moc hvězd, neustání tlaku, atd). Čili u Guardioly se dá s klidem prohlásit, že je vyjímečným trenérem. Zidane to musí prokázat ještě v jiném angažmá, než v Realu, kde měl opravdu vyjímečnou generaci, která byla zrovna v těch nejlepších letech. Tím jeho zásluhy nesnižuji, ale zkrátka chce to nějaké razítko, třeba právě angažmá v jiné zemi, v jiném týmu, v jiném systému. Tak hodně štěstí ZZ

Reagovat
Busby babes

nic proti Pepkovi, ale v Bayernu vyhrava skoro kazdej, je to nejlepsi tym v lize, dlouhodobe ma nejlepsi kadr a financne je nejsilnejsi. City ma taky nadstandardni podminky v ramci PL, takze to neni tak jednoduchy, ale zas si taky dokoupil koho chtel, ze jo.

Reagovat
ttopi

Však jo. Ale znovu opakuju. Trenérů, kteří měli k dispozici "velký kádr" a nepotvrdili to, bylo již mnoho. V tom je taky Pepkovo umění si určité věci vyjednat a zařídit. Prostě o něj byl zájem, tak si diktoval. A vyhrával. Kdo by na to neměl, toho by Bayern s takovými požadavky poslal do hajzlu

Reagovat
Talker

Ty píšeš o tom, že by s Realem vyhrával i Ščasný, ale to stejné se dá říct i o všech klubech, které vedl Guardiola.

Navíc on sice přinesl domácí tituly (což je pro Bayern samozřejmost a Citizens měli první sezonu pod ním jeden ze dvou nejlepších týmů a loni a letos nejlepší), ale v Evropě pravidelně selhával a tu LM prostě těm klubům (zatím) nepřinesl. S Bayernem nedal ani finále, se Citizens ani to semifinále.

Je to špičkový kouč, to samozřejmě, úspěchy zaručuje, ale prostě nenavázal na ty evropské trofeje.

Reagovat
ttopi

Dá se to říct, ale Guardiola to dokázal ve více klubech, více soutěžích a to už náhoda nebude. To by ani Ščasný nedokázal, tomu věř

Reagovat
Melda

V první sezóně v PL byl snad třetí ne až když "doplnil kádr" tak to začalo šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak Guardiola měl nejsilnější kádr jak v Německu, tak i teď v Anglii. Navíc té vyjímečnosti se tam nepřibližuje, v LM skončil s Bayernem v semifinále, se Citizens nebral v první sezoně žádnou trofej a v LM se nedostal ani do semifinále.

To je asi jako kdyby Zidane šel do Juventusu, Bayernu, PSG nebo Citizens a potvrdil svojí extratřídu ligovými tituly. Zidane by ukázal koule, kdyby přišel k nám - byl by to mnohem náročnější job, my máme prostě kádr na 4. místo, potřebujeme zoufale obměnit půlku kádru. To Guardiola nezažil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
valloire

Ten válec v LM udělal on. Nebo si myslíš, že by to udělal i Benitez po kterým to vzal? No a jsem rád, že to tak vidíš to razítko. Hodí se i na Messiho ne?

Reagovat
Reggie

Premyslis nekdy i o necem jinym, nez o Messim? Sorry, ale obcas uz je to skoro smutny. Ted mi samozrejme napises, ze je smutny nebo vtipny, jak ho tady vybarvujeme jako nejlepsiho v historii a bla bla bla, proto to "uvadis na pravou miru", ale tohle uz neni normalni.

Reagovat
valloire

promiň, nahrávka byla dokonalá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

A nejde mi o to, zda skončí 4.-6., nebo 2., nebo 8. - to je moc krátkozraké. Jde spíš o to, jak moc by byl vidět jeho vliv na výkon týmu (správný systém nastavený dle dostupných hráčů, motivace, tréninkové metody,...). Je spousta věcé, které mohou být již velmi rychle vidět.

Reagovat
Godwinson

Vsak to tak v podstate je. Kdyz to tu ctu, tak napr. Valverde je nekompetentni srac a Barcelona si to v pohode dava. A to uz se ten tym snu dost promenil

Reagovat
scheeza

CFC ma kadr na 4-6 misto spolu s ARS a MU? :D

Reagovat
Busby babes

"Chelsea v současném stavu je ideální na to, aby se ukázalo, kde je pravda."

jo no, klub, kde v poslednich letech vyhoreli zkuseni manageri, kteri meli za sebou uspechy jinde jako Mourinho nebo Conte, tak je urcite idealni na tohle hodnoceni... protoze i kdyby Zidane pohorel, tak to pri soucasnem stavu Chelsea neznamena vubec nic.

Navic, co znamena pohorel? nevyhral titul? Nedal top 4?

Reagovat
ttopi

Jenže Mourinho ani Conte neměli bezprostředně před angažmá v Chelsea tak gigantické úspěchy, jako ZZ v Realu. Já jen píšu to, co se okolo ZZ i tady na EF hodně psalo. Pro někoho je to vyjímečný trenér, který měl na úspěších Reali lví podíl, pro jiného jen strojvedoucí dobře nastavené mašiny jménem Real Madrid.

Reagovat
spider_8

Conte vyhořel? Titul s 92 body a následující rok výhra v FA cupu?

Reagovat
Busby babes

nemyslel jsem vysledkove. Ale proste v te druhe sezone u vas neuspel a rozesli jste se s nim, asi se rozhadal s lidma v klubu etc...

Reagovat
icemike

Protože mu naslibovali hory doly a on přišel drinkwater

Reagovat
Busby babes

coz presne podporuje muj point, ze i pripadnej neuspech Zidana by nedokazoval nic, protoze prostredi v Chelsea je hodne slozity posledni leta.

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane pujde bud do PSG nebo Juve. Zaprve je tu cekaci lhutu 1/2 roku. Obe mustvo cekaji na titul v LM a Zidane LM zvladal docela s prehledem. Rozpocet i hrace ma k dispozici na urovni Realu, kdyz zacal trenovat.

V Chelsea by se zakopal a pokud Hazard odejde v lete, tak asi tezko tam pujde trenovat. Hlavne by musel nakupovat, coz zase oddaluje cas na uspechu a zisk tiulu atd....

Reagovat
M0rb1D4S

Pro vyšší dobro by se nám měl obloukem vyhýbat každý do doby, než se najme sportovní ředitel, místo vševládkyně Mariny. S ní to nemá smysl.

Reagovat
Malresi

Obaja su podobne typy trenerov, i ked v prospech ZZ hovoria skusenosti a trofeje.

Za mna ale Zizou a Frankie

Pre CFC je Frankie ten pravy, ako bol ZZ pre RM.

Reagovat
Whitemedia

další pravý na to, aby si ho Marina povodila

Reagovat
Malresi

Nebolo by namieste radšej vykopnúť ju?

Reagovat
Tchn69

Stačilo by ak by stratila právomoci v rámci prestupov lebo z ekonomického hľadiska posunula klub výrazne vpred či už vyjednaním naozaj dobrých sponzorských zmlúv a tiež tým ako dobre dokáže predávať hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

což je k hovnu když ty příjmy pak budeme utrácet za poplatky ze zrušení smluv trenérů...

Reagovat
Mimalu

pokud má doopravdy vliv na sportovní stránku, tak ano. Ale nezní to moc pravděpodobně...

Reagovat
Whitemedia

s Romanem spolupracuje už léta a asi budou i přátelé.. ale ona dokud se držela toho, co jí jde, tak nikomu nevadila, problém nastal, že dostávala více a více moci a teď tam tomu pomalu všemu šéfuje..

Reagovat
Mimalu

což je pořád dost velká spekulace, co se tak nějak ví je to, že tam byla dosazena za účelem ukočírovat finance klubu. Ať už je to z důvodu že Abrova finanční situace není taková jako v minulosti nebo původně plánovaného nové stánku, na přestupovém trhu by jsme byli umírnění tak jako tak.

Přestupy stály za nic před jejím příchodem, v průběhu jejího působení kdy jsme měli sportovního ředitele i po jeho odchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

The Premier League grounds have been ranked in order of best atmosphere.

1-10:

1. St. James' Park

2. Anfield

3. Selhurst Park

4. Amex

5. Stamford Bridge

6. St Mary's

7. Molineux

8. The John Smith's Stadium

9. Craven Cottage

10. King Power Stadium

Reagovat
smazaný uživatel

konečně trofej, další zas za 50 let

Reagovat
smazaný uživatel

Amex

Reagovat
icemike

Stamford Silence Bridge?

Reagovat
Whitemedia

asi hodnotili zrovna v momentě, kdy tam frčel fuck Sarriball

Reagovat
Busby babes

kdo a na zaklade ceho to hodnotil?

Reagovat
smazaný uživatel

bet365, na základě čeho netuším.. ale řekl bych nějaký hlukový limity, protože je tam i nepostavený stadion Spurs na posledním místě

Reagovat
icemike

I to staveniště je někdy hlasitější jak SB

Reagovat
Busby babes

ok. protoze treba Anfield: You never walk alone... 90 minut ticha... You never walk alone...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to není pravda. Byl jsem tam a je to bullshit. Ikdyž na druhou stranu je fakt, že až tak dobrá (jak se říká) atmosfera tam bývá jen na některé zápasy.

Reagovat
Kowe

přesně

Reagovat
Anacron

Neříkám, že by s Chelsea vyhrál každou trofej, ale ty kecy že měl v Realu jednoduchou pozici a top tým jsou mimo. Stačí se podívat jak to vypadalo před jeho nástupem ke kormidlu i po jeho odstoupení.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se zde dokresluje mentalita některých lidí, aneb úspěch se očekává vždy a co když přijde neúspěch? Potom je čas na řádný lynč! ZZ dosáhl neuvěřitelného úspěchu. Ano, několikrát jim přálo štěstí, ale to člověk k úspěchu také potřebuje. Stejně o něm ale lidi pochybují....

Reagovat
bbbauch

Wenger in

Reagovat
Greny

proč ne ? do konce sezony ... ctvrtej flek v suchym

Reagovat
John Obi Mikel

Grant

Reagovat
Talker

To by bylo skvělý Kde je tomu klučinovi konec, jeden z mých největších oblíbenců.

Reagovat
Busby babes

v Indii.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by mohl přijít pod ZZ? vůbec mě nenapadá někdo, o koho by měl zajem...

jinak problém bude taky trochu jinde, Zappacosta, Cahill, Luiz, Alonso, Drinkwater, Barkley, Kovačič ( počítám základ, sedět by nechtěl) Pedro, Willian na Chelsea prostě nemají....nebo přesněji porovnejme to se City, Livs...

Reagovat
iamek

Pogba vs Bailly na insta

Reagovat
Busby babes

a Martial se zas omlouva snoubecne. Ten fakt neudrzi pero v kalhotech. hlavne, ze v lete brecel jak family first.

Reagovat
r.mrazik

ty dnesni kopacky jsou desny attention whores...

Reagovat
Busby babes

no on asi za nejakou takovou attention whore dochazel. ale tak aspon jede podle stejneho musteru. Dite s jednou, ta porodi, zacne se doma starat o decko, tak zacne pichat jinou... Tu soucasnou by to nemelo prekvapit.

Reagovat
r.mrazik

tak penez na rozsirovani svyho genofondu ma dost...horsi je to u skakacu,co na to nemaj ani prachy

Reagovat
iamek

. Přitom vypadá jako nevinatko

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Leeds afera. Muzete mi vysvetlit, co je spatne na tom, ze klub posila lidi na trenink souperu, aby se podivali, co chystaj?

Reagovat
icemike

Etika

Reagovat
icka

internet exploler?

Reagovat
Busby babes

presne. ani ten typek nebyl na stadionu, ale vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chci mít tajnou taktiku, tak prostě uzavřu tréninky, žejo vtipný.. špionáž je naprosto legitimní v mých očích, dokud neporušuješ zákony nebo nějaký pravidla přeci

Reagovat
Busby babes

tak to oni ais nemeli otevrenej trenink. ale proste nemaji uzavrenou treninkovou plochu, nebo nemaj okolo ni nejaky vysoky ploty, takze tam je videt z okoli.

Reagovat
icemike

Me tak napadlo, když Sané nemá základ a sluší mu modrá... Sané - Abraham - Pulišič nezní zas tak špatně....

Reagovat
blade115

Willian - Giroud - Pedro zase zní jako realita.

Reagovat
icemike

:

Reagovat
Golasso

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kixi Syhimour

určitě bude odcházet z MCFC

Reagovat
nani92

Sterling rasista

Reagovat
smazaný uživatel

https://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2019/2/20/18232807/tottenham-hotspur-transfer-news-rumors-nabil-bentaleb-schalke-mauricio-pochettino-spurs

Hrozná škoda, že nebyl trochu trpělivější. Teď by hrál dost pravděpodobně základ. Bentaleb-Wnks by byla luxusní středová dvojka odchovanců s potenciálem do budoucna.

Reagovat
Cobra

Do budoucna možná, nyní by to byla dvojka průměrných - lehce nadprůměrných střeďáků. Jsem rád že odešel, už kvůli Sissokovi, který teď válí.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi do United za Lukakua

Reagovat
stiflerovamama

Doklepávač za doklepaváča

Reagovat
nani92

Reagovat
Recoba Inter

Jo no, to by vzhledem k tomu jací idioti u nás vládnou odpovídalo...

Reagovat
smazaný uživatel

zeby jeho zena chcela ist zit do zaprdeneho Manchesteru?

Reagovat
Recoba Inter

Pokud bude chytrej, počká si na Juventus...

Reagovat
Svatej

Tohle by prohraly obe strany. Zizu by si naprosto zbytecne zkurvil povest, protoze by stoprocentne vyhorel a Chelsea by nebyla za vetsi sasky jenom kvuli tomu, ze uz jsou na vlastnim maximu a neni se kam posouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to v pohodě kdyby si mohl přivést nějaké hráče. Ale to na pár sezon není u Chelsea možný..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele