Kalinić a Mchitarjan oficiálně posilami AS Řím

02.09.2019, 19:25
Aktuality
AS Řím před uzavřením transferového okna získal další dvě posily. Giallorossi z Atlética Madrid na hostování s opcí přivedli Nikolu Kaliniče a na půjčku bez opce dorazil z Arsenalu další ofenzivní hráč Henrik Mchitarjan...

Odchovanec Hajduku Split se dlouho mimo svoji domovinu nemohl prosadit, načež se přes Dněpr Dněpropetrovsk dostal do Fiorentiny, kde zažil nejlepší období kariéry.

Následně Kaliniče získalo AC Milán, tam ale na výkony ze svého předchozího angažmá nenavázal a lepší to nebylo ani loni v Atléticu Madrid. Další restart se 31letý útočník pokusí učinit v AS Řím, který ho získal na roční hostování s opcí v celkové výši 11 milionů eur.

Na góly by Kaliničovi mohla u Giallorossi přihrávat další nová posila Henrik Mchitarjan. Kapitán arménské reprezentace zažil vydařené štace v Šachtaru Doněck a BVB, na anglické půdě se mu ale nedařilo. Mchitarjan nepřesvědčil v Man Utd ani v Arsenalu.

U Gunners má zkušený ofenzivní univerzál kontrakt do roku 2021, přičemž po ročním hostování na italské půdě by se měl do Londýna vrátit. Arsenal dostane tři miliony eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele