Kádr Olomouce posílil záložník Zorvan

17.06.2022, 19:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
ratusek

Jsem zvědav, jak se mu bude dařit. Ještě před rokem nebo půl jsem ho chtěl k nám. Ale tým první šestky by na něj asi byl velké sousto. No uvidíme

Reagovat
Figi

V Baniku by nemel problem se dostat do zakladu. Divim se ze ho nevzal nekdo kvalitnejsi nez Olomouc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Messy<3

Krycí jméno Kadeřník

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
thewall

Reagovat
PISTOLERO

Po něm mělo jít Slovácko

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Čas vsadit že Olomouc sestoupí

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

Já myslím, že tím jak nemají peníze, budou muset dávat více příležitostí svým odchovancům. A protože tam mládež dělají dobře, tak to na záchranu bude stačit (možná střed tabulky). No a nějaký ten mladý se opět ukáže, oni ho prodají a budou mít na další sezónu. Takové perpetuum mobile...

Reagovat
vitecek15

Ani jeden příchod zatím nedává smysl. Budeme rádi za skupinu střed, letos to na nějaký prohánění špičky nevidím. Kroky Mináře v tomto přestupáku absolutně nechápu. Přitom v béčku máme Slavíčka nebo Langera. Ti sice do přípravy asi půjdou, ale čuchnout dle mě moc nedostanou. Tak přitáhneme nějaký špíny z Příbrami nebo Zlína.

Reagovat
Kuba94

U nás je výprodej kurva jak na vietnamské tržnici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele