Kabina Villarrealu se zastala nešťastníka Mandiho

30.08.2021, 09:27
Aktuality
Aissa Mandi (© AFP)
Program třetího kola španělské nejvyšší soutěže zakončil souboj dvou účastníků Ligy mistrů, Atlético Madrid hostilo Villarreal a duel nakonec měl hodně nečekané rozuzlení. Domácí byli lepším a aktivnějším týmem, přesto je v nastaveném čase zachránil hostující obránce Aïssa Mandi...

Mistr musel dvakrát dotahovat a podruhé se mu to povedlo ve čtvrté minutě nastavení. Dlouhý míč měl pojistit Mandi a rozhodl se zahrát hlavou malou domů na brankáře Gerónima Rulliho, ten ovšem reagoval na původní směr balónu a po hlavičce spoluhráče se už nedokázal včas vrátit na své místo a zabránit pohromě.

"Je to moje zodpovědnost. Nebudu obviňovat hráče, všechno jde za mnou. Selhala komunikace a celá situace si o malou domů říkala. Mohl míč nechat, odehrát jinam, nebo poslat směrem k brankáři," řekl po závěrečném hvizdu trenér Villarrealu Unai Emery.



"Tohle se může stát každému, stalo se nám to snad všem a museli jsme jít dál," zastal se svého spoluhráče jiný obránce Juan Foyth.

"Je to škoda, mistrovi jsme byli vyrovnaným soupeřem. Odvedli jsme dobrou práci a hráli přesně tak, jak jsme si naplánovali. Drželi jsme míč a možná nebyli tak nebezpeční, ale o to lepší byla naše defenzivní činnost, navíc jsme měli náskok. Fotbal podobné nesmysly přináší," dodal Argentinec.

Atlético vyhrálo na rohové kopy 16:0 a celkem vyslalo 23 střel, Villarreal byl o poznání skromnější a především produktivnější, na dva góly mu stačily pouhé dva střelecké pokusy. Emery pak nadále čeká na triumf nad Diegem Simeonem, nevyzrál na něho ani v patnáctém vzájemném souboji.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com, marca.es

Komentáře (33)

Přidat komentář
Gazdo

Tvl chyba brankara ze nezakrical alebo chyba obrancu? Z tohto clovek ani nevie

Reagovat
kilobyte

A to do toho prostoru ještě nabíhal druhý obránce.

Reagovat
Bakary3

Malá domů na prostředek brány, když nevidíš, kde je golman, není zrovna nejlepší řešení

Ale tady mi ten čapák přišel přehnaně aktivní, když hned vyklidil kasu, aniž věděl, kdo a jak to zahraje.

Reagovat
Gazdo

Tiez mi to prislo ako troska prilis aktivita golmana. Ked uz hentak vybiehal tak mal zahucat tak ze sa ten obranca ma posrat z tej lopty a uhnut

Reagovat
Bakary3

Celkově mi to dnes přijde, že jsou ty golmani tím "moderním pojetím" pojančený až moc.

Než by pořádně chytali, tak si celej zápas hrají na Neuera a tancujou po celý půlce.

Reagovat
Ed_Hazard

Golman mal hucat ako divy. Mandi nemohol uplne presne vediet aninkde sa nachadza, navyse sa mi zdalo, ze sa par sekund predtym na branu pozrel a vtedy tam este golman bol. Lenze ta lopta letela pomerne dlho a ako vidime, stat sa vie za ten cas hocico (golman zdrhol z brany )

Reagovat
joshuatree

wf*,

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kongo

Spis chyba gólmana.

Reagovat
Edgar Davids

Takhle na oko je to spis chyba Mandiho, ale videl bych ten podil fifty fifty s golmanem...jestli teda uz nekoho obvinovat..Tohle se proste stava, ne casto a na tehle urovni, ale takovej je fotbal.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ti Atleti mají už druhou sezónu tak neuvěřitelné štěstí

Reagovat
Phillipinho

Ale jako za tenhle vykon a drtivou prevahu si Atletico prohrat urcite nezaslouzilo...

Reagovat
svkopeth

Jop, 23 vs. 2 strely, xG 1.81 vs. 0.39. Atlético, a nie Villarreal, mali šťastie

Reagovat
houdic

23 střely a z toho 4 na bránu, viděl jsi ten zápas? Vyložené loženky neměli a oba góly jsme jim darovali, jo měli štěstí.

Reagovat
svkopeth

No minimálne Lemarova tyčka mohla padnúť. A pravdepodobne by od toho momentu vyzeral inak celý zápas. Ale to je len dohad.

Reagovat
Israha

No....chvílema jsem si říkal, co Emery dělá, že se nechává Simeonem tak přejet . Góly byly darované, ale tóčo ze strany Atlética v určitých pasážích dost brutální.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jo goly byly darovany, ale to i ten Danjumovo. A herne bylo Atletico o dost lepsim tymem. Nakonec bylo rado za remizu, ale vyhra Villarrealu by byla tezce nezaslouzena.

Reagovat
utatis

prostě smůla, obránci bych nevyčítal nic.

Reagovat
Kily

to já jednoznačně jo, jelikož porušil to nejzákladnější pravidlo při hraní malé domů. Nepomohl mu brankář, který evidentně nezařval, navíc když šel ven z kasy, ale Mandi nebyl pod velkým tlakem, navíc se nesnažil zabránit tutovce soupeře jako nedávno Kačaraba

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Irek

Unai ani na 15ty pokus nevyzral na Diega? to už zavání "mindrakem"

Reagovat
smazaný uživatel

Mou vs Wenger, inak podobnu dominanciu nepamatam

Reagovat
Irek

A to bylo kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

13 zápasov

1. výhra Wengera v CS na začiatku dovtedy najhoršej Mourinhovej sezóny v Chelsea a 2. počas jeho 1. roku v ManU na Emirates

10 - 7 - 2, Wenger specialist in failure, prehra 6:0 bola TOP

Reagovat
Irek

Díky

Reagovat
$dolar$

Zajimavejsi by bylo, kdyby - "Kabina Villarrealu zlyncovala nestastnika Mandiho".

Reagovat
Phillipinho

Chyba Rulliho. Absolutne nechapu proc sel z brany.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

JEDNOZNAČNE chyba brankára, jednoznačne. Brankár si diriguje obranu a ma si kričať, že nech púšťa loptu alebo má dať malú domov. Chudák obranca si teraz za neho zlízne smotanu…

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba golmana

Reagovat
sylarko

ako brankar co tym vybehom chcel dokazat?? aky malo zmysel 30sec pred koncom vybehovat z brany???

Reagovat
darktemplar9999

Už šel predse slavit výhru :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele