K žádné schůzce nedošlo, reaguje Amorim na informace o dohodě s Liverpoolem

11.04., 14:28
Aktuality
Rúben Amorim (© AFP)

Lisabonský Sporting míří za ziskem portugalského titulu a výhradně na nejbližší zápasy se koncentruje jeho trenér Rúben Amorim. O jeho služby se zajímá Liverpool a média tento týden informovala o ústní dohodě mezi Reds a kormidelníkem, ten ovšem něco podobného důrazně popřel.

Na Anfield Road po sezoně končí Jürgen Klopp a možnost návratu do klubu nedávno zavrhl Xabi Alonso, který je připraven pokračovat v Leverkusenu. Amorim má být číslem jedna na seznamu Liverpoolu a vedení čeká ještě spousta práce, pokud chce trenéra získat.

"Tohle je naposledy, co se vyjádřím na téma své budoucnosti. Nedošlo k žádné schůzce a tudíž jsme ani nemohli dospět k dohodě," řekl Amorim.

"Jedinou věcí, na které nám záleží, je získat se Sportingem mistrovský titul. Nejednal jsem s žádným klubem, stejně jako jsem se s nikým nedohodl, soustředím se výhradně na práci ve Sportingu," pokračoval.

"A k žádným jednáním v nejbližší době ani nedojde, téma je uzavřené," dodal.

Amorim na lavičku Sportingu usedl v březnu 2020 a kontrakt má ještě na dvě sezony. V ligovém ročníku 2020/2021 lisabonský klub dovedl k zisku mistrovského titulu a letos vede tabulku o čtyři body před Benficou, navíc má k dispozici jednu dohrávku. Minulý týden vedle tohoto Sporting postoupil do finále poháru.

Na Anfield Road za několik měsíců skončí Jürgen Klopp. Úspěšný kouč přišel do Liverpoolu v říjnu 2015 a v sezoně 2019/20 ho dovedl k prvnímu ligovému titulu po 30 letech. Třikrát došel s klubem do finále Ligy mistrů a v roce 2019 soutěž ovládl. Ve stejném roce získal s Reds trofej i za triumf v Superpoháru UEFA a na mistrovství světa klubů. Na domácí scéně přidal v ročníku 2021/22 vítězství v Anglickém poháru i Ligovém poháru, Ligový pohár Liverpool opanoval i letos.

Autor: Tomáš Pavlík / flashscore.pt

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...a ta částka taky nesouhlasí.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Reagovat
Grupma

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Vše proběhlo přes Whatsapp

Reagovat
Man__United

Gerrard nebo Southgate to vezmou

Reagovat
ashburtongrove

Roy bude koncit v CP

Reagovat
Busby babes

je zkusenej z PL, to tu nekteri hodne ceni.

Reagovat
Kucka

Reagovat
pobody's nerfect

Garetha vám nemůžeme sebrat

Reagovat
oli9

Takže už to podepsal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Arnar Resmusonn

Mrdky novinářské ! Akorát dělají dusno.

Reagovat
Salfovic

Tak je jasný, že nechce rozhodit Sporting hrající o titul.

Reagovat
SunFells

The Premier League is to introduce semi-automated offside technology from next season, in the hope of reducing the time it takes to make VAR decisions.

Reagovat
SunFells

it is anticipated the technology will be ready to be introduced after one of the autumn international breaks.

Eh, docela zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní úplně regulérně...

Reagovat
EZ

Preco zvlastni? Neviem si teda celkom predstavit co za technologiu to bude, ale zrejme to bude potrebovat setup a testing priamo na stadione. Kedy to spravit, ak nie pocas repre pauzy..

Reagovat
SunFells

Přes léto, aby se tak hrála celá sezóna? Pokud je k tomu potřeba půl roku příprav, proč to neřešili dříve, proč se hlasovalo až nyní?

Reagovat
SunFells

Jo v tom co jsem uvedl to není, ale dospělo se k tomu rozhodnutí po zasedání zástupců klubů v PL s vedením PL, kde to všichni odhlasovali. Je to zároveň pravidelné docela frekventované zasedání, né že by se potkali jednou za rok.

Reagovat
EZ

No ja tomu rozumiem tak, ze do leta to este nebude production ready, technologicky.

Reagovat
SunFells

Ta technologie běží dlouho mj. v Serii A a i na WC byla použitá. Je to jen 12 kamer na střeše už k tomu, co tam mají kvůli Goal-line technology, nebo možná už i nezávisle na nich.

Reagovat
EZ

Reagovat
EZ

Dalsia vec je, ze cez leto zvycajne biznis stoji, kvoli dovolenkam a pod.

Reagovat
SunFells

Uhm, v tom to určitě není. Firmy co tohle produkují mají v létě špičku a na straně klubů jistě také není problém s jejich kapacitami a nutností stadion obhospodařovat. Spíše mě napadá, že u některých to můžou blokovat už domluvené eventy a možná u některých případných postupujících z Champu nutné potřebné rekonstrukce.

Reagovat
SunFells

A samozřejmě čas třeba té firmy

Reagovat
EZ

Tretia vec je, ze mozno to aj bude nainstalovane v lete, ale nechavaju si tieto mesiace na "testing", kedy to bude v pozadi bezat.

Reagovat
poz3n

To je jak Schillerka s Havlíčkem na hradě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele