Juventus koupil Quagliarellu, Matriho, Pepeho a Mottu

22.06.2011, 13:45
Aktuality
Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Simone Pepe a Marco Motta zůstanou v Juventusu, kde v uplynulé sezoně pouze hostovali. Stará dáma oznámila, že využila opcí ve smlouvách a všechny čtyři hráče získala natrvalo. Stálo ji to víc než 35 milionů eur.

"Juventus oznamuje využití opce na trvalý přestup následujících čtyř hráčů: Matriho, Quagliarelly, Pepeho a Motty," stojí na webu turínského klubu.

Alessandro Matri přichází z Cagliari za 15,5 milionu eur, s Juventusem podepsal čtyřletou smlouvu. Za Fabia Quagliarellu zaplatila Stará dáma Neapoli 10,5 milionu, hráč se upsal na tři roky. Simone Pepe a Marco Motta přicházejí z Udinese, oba podepsali čtyřleté kontrakty. Juventus stáli 7,5 respektive 3,75 milionu eur.

Juventus tak během jednoho dne výrazně rozšířil kolonku letních posil. V ní dosud byli Reto Ziegler, Michele Pazienza, Andrea Pirlo a Frederik Sörensen.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele