Jurásek a Fila přestoupili z Mladé Boleslavi do pražské Slavie

10.02.2022, 11:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (315)

Přidat komentář
Bex5

Ok

Reagovat
GrimeBaller98

Novej Beran

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy...tohle bude provar

Reagovat
Kucka

Za kolik šli?

Reagovat
r.mrazik

isport pise o 53 megach...

Reagovat
Greny

Ok tak to jsem nebyl daleko od pravdy

Reagovat
Greny

Cca 55- 60 + Obadal na přestup

Reagovat
žrout

Kdyby koupili za tyhle prachy 2 mládežnické reprezentanty ze zahraničí, taky by to automaticky byl provar?

Reagovat
smazaný uživatel

To netvrdím, ty hráče bych pravděpodobně neznal, ale tyhle dva znám, hlavně Filu, takže názor na to mít můžu, ne? Řekneme si za rok, dva, samozřejmě je možné, že se pletu, nebylo by to poprvé ani naposledy. Například jsem se vysmíval kamarádům, kteří fandí Chelsea po příchodu Tuchela a jak to dopadlo . Cena dost vysoká, oba velmi málo odehráno. No samozřejmě nejlepší je si ty hráče vychovat.

Reagovat
dinss

Což sešívky moc neumí. Za tu úspěšnou éru dva odchovanci + teď Samek. Ale s tím máme problémy i my v Plzni byť se to začíná zlepšovat. Nejlépe je na tom v tomhle Sparta a za to jí patří klobouček. Jen aby jim dával bručoun víc příležitostí.

Reagovat
kilobyte

Víc příležitostí? To už by museli hrát skoro jen odchovanci.

Reagovat
dinss

Taky že jo. Je Pavelka, Dočkal nebo Čelůstka lepší než někdo z akademie? Těch jmen tam bude víc.

Reagovat
kilobyte

Pavelka je odchovanec, ale asi jsi myslel jen mladé. Dočkal má 1264 minut a Karabec 962, na stejné pozici často nastupuje Hložek. S Čelůstkou mi přijde ta obrana nejlépe organizovaná. Když chyběl, tak obrana často posrala offside systém a nechala si někoho utéct. Vzadu prostě potřebuješ někoho zkušeného.

Reagovat
Logan

Není pravda, že to neumíme. Ale uvědomte si, že až do roku 2018 cca byla akademie v žalostným stavu, nebylo vlastně ani koho vychovávat. Teprve teď začínají postupně vylejzat ti první vychovávaní novým systémem. Alijagič, Višinský, Samek a spol. Nehledě na to, že v lize nám jich taky pár běhá, jen nejsou tolik vidět (Červ, Valenta, Vlček v Jihlavě). Jen málo hráčů bude hrát v 17 za S jako Hložek nebo Samek, spíš budou muset jít na hostování a teprve se ukázat, jako spousta jiných..

A to bych samozřejmě zapomněl na toho vajgla Buchu, kterej samozřejmě ligu taky hraje a mohl jí nakrásně hrát u nás.

Reagovat
dinss

Ale kdo z nich si nějak víc zahrál v prvním týmu?

Reagovat
žrout

Reagovat
Bakary3

No, s tim uplne nesouhlasim, proste to neumeli.

Jestlize si se spartou vybiras nejlepší deti z Prahy, blizkyho a nekdy i dalekyho okoli a nejsi schopnej pro prvni tym vyprodukovat aspon sem tam nekoho, je to ostuda.

Pozor, jeste jednou zduraznim - ani z vyberovych deti, kdy vyberes na naboru par z xxx, ktery maji uz na začátku technicky i fyzicky dispozice.

Tak to je znak toho, ze to neumis.

Doufam, ze se ukaze, ze se neco změnilo a bude líp.

Reagovat
žrout

To není jenom o dětech z Prahy, teď jsou prachy ve skautingu a ty ročníky se pak doplňují nejtalentovanějšími z celé republiky. Hložek taky není dítě z Prahy.

Navíc ty děcka z Prahy k dispozici byly, i když kvůli zázemí a reputaci ty nejlepší většinou brala Sparta, ale hlavně nebyly prachy na kvalitní zázemí a vybavení pro ty mládežnické týmy, nebyly prachy na top mládežnické trenéry, na odpovídající podpůrný personál, datovou analýzu a vše ostatní. Takže si to představuješ trochu jako Hurvínek válku, mi přijde

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bakary3

Uprimne, myslis si, zd tady jd nějakej velkej skauting?

Jsou juniorsky ligy, jak je nekdo sikovnej, uz se o nem mluví a pak je to o tom, kdo ho klofne driv

A samozřejmě ze podminky jsou plus, ale hlavne je to o lidech, a to ja pisu - ze to slavie delala spatne, to je proste fakt, ktery pocet vyprodukovanych hracu ukazuje.

Ja vlastne nechapu, co mi jako vysvetlujes.

Ja rikam, ze takova práce s takovyma podminkama (porad byli jinde nez pomalu celej zbytek republiky) je proste ostuda a to si rikej co chces.

To snad stejne vychovala bohemka, kde ji hrajou tymy po cely praze a taky to lepi vselijak, tak o cem se bavime?

Reagovat
žrout

Pořád byli jinde? A kde na to "jinde" podle tebe vzali prachy? Nebo z čeho přesně vycházíš?

A co zajímavého Bohemka vyprodukovala za posledních 10 let, aby ten hráč hrál aspoň na úrovni špičky ligy?

Reagovat
Kiwi-21

Kadlec je odchovanec Bohemians

Reagovat
žrout

Ale ten tam byl před více než 10 lety

Reagovat
Kiwi-21

Jj pravda

Reagovat
kilobyte

Je zajímavé, že tebou zmiňovaní hráči kromě Samka byli v akademii už před rokem 2018. Plus třeba ještě Souček a Král.

Možná bude spíše problém, že když nakoupíte hromadu hráčů, tak na ty odchovance už není v kádru moc místa.

Reagovat
Freedo

Jak Logan píše, kolem toho roku 2018 se to začalo dělat jinak, protože akademie nedokázala produkovat větší množství kvalitních hráčů. Tehdy se řeklo, že tou změnou projdou kluci, kterým bylo 15 a mladší. U těch se začalo s novými principy tak, aby byli připraveni na systém hry, který praktikuje A tým. Kdokoliv komu bylo 16 let a více, byl prakticky odepsanej a už se na něj neplýtvaly zdroje, byť to může znít tvrdě.

Samek, Višinský, Alijagič, Křišťan, Prebsl jsou první ročník, který prošel obměnou. Těch kluků je tam více a oproti minulým ročníkům je tam vidět dost změna. Tohle je pouze začátek. Cílem je každý ročník produkovat pár zajímavých hráčů, kteří by měli mít na to, dostat se do áčka.

Reagovat
Bakary3

Mne to co pises prijde jako hroznej alibismus, tady je fakt srovnani se Spartou tristni.

Pritom oba kluby stahují rok co rok nejlepsi kluky, zezacatku z Prahy a okoli, pozdeji pretahuji i ze vzdálenějších casti republiky.

Ano, Sparta mela vyhodu stalyho majitele a tim lepsi možnosti nastavení nejakych principu, ale u slavie se pravděpodobně se zmenou majitele nemenilo vse, co bylo zájety a nedoslo k obmene vsech treneru na mladeznicky urovni.

A tem 16+ se taky urcite nereklo tak ted vas bude trenovat tady franty fotr za to, ze nebude muset platit prispevky, tady mate tri meruny, 5+5 rozlisovaku a nejak si poradte.

A tech 10 let je neucili jako nic?

System, ktery praktikuje A-tym, to jsou libivy reci po vzoru la masie, slavie praktikuje system, ktery hrajou vsechny tymy na vyssich urovnich, rychle, tvrde, na co nejmin doteku, opravdu zadna vyssi divci.

Jestli se neco změnilo k lepsimu a bude to videt, jen dobre.

Ale nevidim duvod rict, ze nevychovat za x let do áčka skoro nic - a ze soucek je zazrak vymykajici se systemu, ktery by ani nedostal sanci, kdyby nebyla slavia v hovnech... To asi plati i pro zmrhala... Kral to musel vzit pres teplice... To je proste ostuda.

Reagovat
žrout

Nevychovat nic? Co třeba Jankto, kterého prodali kvůli finanční situaci klubu ještě jako dorostence a hraje La Ligu? Co Petrák, který taky hned šel kvůli financím pro klub a hrál Bundesligu? Co Žambůrek, který je teď v U21 výrazná postava a hrál Champ? Co Ambros, kterého přetáhl do Wolfsburgu Krob a je tam za velký talent, se kterým podepsali další smlouvu? A co nakonec Bucha, který si postavil jak debil hlavu kvůli výstupní klauzuli a Plzeň ho vyloženě ukradla?

Trochu ti něco uniká, ne?

Reagovat
Bakary3

Ok, beru, jeste teda lze prihodit simice.

Ale zase kluku, jtery jdou zkusit ven, je dost i v jinych klubech.

A presto jeste k tomu vyprodukujou dalsi, kteri jim hraji v acku. Slavia velmi malo.

Jakžtakž jeste hruby, jinak to byly takovy pokusy z nouze.

Reagovat
žrout

A teď to porovnej se Spartou. Nepřijde mi, že by nějak vyčnívala za stejné období. Jenom měla výhodu, že měla finanční sílu, aby jí ti odchovanci neutíkali, když se ozval zájemce. Možná produkuje dost průměrných ligových fotbalistů, ale nějakých fakt zajímavých velmi málo. A takový Pešek se tam prosazuje až v závěrečné části kariéry. Pak tam máš Pulkraby a Juliše a podobný průměráky. Nevím, ale že by byli fakt nějak odskočená líheň talentů od Slavie? Samozřejmě Schick je velkej úspěch, na to by se nemělo zapomínat. Nicméně jak tam s ním naložili, to je taky umění.

Reagovat
Bakary3

Tech odchovancu na nasi ligu kvalitnich tam maji proste dost, slavia pomalu.

Neni to dlouho i od jejich silnyho rocniku 92, kader, krejci, brabec, frydek 93...

Tak budem delat, ze to tak neni?

Jinak na co se ptas vys - slavia teda nebyla oproti většině ligovych tymu jinde?

Nemluvi za to i vysledky v juniorských kategoriich?

Nemeli se spartou na hrace monopol?

Nemeli oproti jinym vyhodu v zazemi? Treba jen těch par treninkovych hrist u edenu, co ma treba ta bohemka? Hovno.

Z bohemky me napada vanicek, havel, budinsky, potocny, hubinek, kadlec, dřív moravek.

Ted mozna koubek, novak.

Reagovat
žrout

Hele ten jejich slavný ročník 92 byl zajímavý jen do té doby, než se ukázalo, že na nic moc vlastně nemají. Až na Kadeřábka se podívej, kde skončili, Frýdek je kopyto, co tam hrálo jen díky otci

Slavie má těch odchovanců slušných na ligu taky dost, možná si to ani neuvědomuješ. Určitě jich není tolik, jako na Spartě, ale to je podle mě zákonitost, když se podíváš, jak se zadarmo dostali k pozemkům na Strahově a už 2 desetiletí tam mají tréninkové centru, o kterém se Slavii může jenom zdát.

JInak sorry, ale ti borci, co jsi je vyjmenoval z Bohemky, tak to nevím, jestli myslíš vážně, protože to bychom už šli do hodně hlubokých vod až na výjimky Tam jediní zajímaví byli fakt jen Morávek a Kadlec, jinak strašný ligový průměr. Možná ještě teda Havel. Ale to už se bavíme o hráčích z období tak 15 let, co tam působili. To bychom rovnou mohli začít vzpomínat na Necida, který byl před zraněním dělo. Nebo Suchý, Švec, Janda, Černý atd.

Reagovat
Bakary3

Zajimavy nezajimavy, kader, krejci, brabec, vsichni se aspon dostali ven.

A ja se preci nehadam a nepru, ze ma slavia lepší mladez nez treba ta bohemka, kterou jsem placnul, a bylo by smutný aby ne...

Ale dlouhodobe me štve, ze slavie prostě moc kvalitnich odchovancu neprodukuje, vlastne si myslim, ze s tim i souhlasis, tak nechapu, proc mi jakoby porad oponujes

Kdyz se zeptám jednoduse:

- Slavia ma nejaky podminky, ze ikdyz ne idealni, ale porad lepsi nez detiva vetsina klubu v CR, budes asi souhlasit.

Rocnik co rocnik maji novej nabor, kde se provádí obri selekce a vyberou jen ty nejlepší.

Maji xxx mladeznickych klubu, ktery v prubehu let doplnujou dalsima, talentovanyma klukama.

Nemyslim si, ze bych tady napsal neco mimo.

Je pro tebe pocet a uroven hracu, ktery pro ligu slavia vychova, vzhledem k tomuhle adekvatni?

Reagovat
žrout

Tak jako do zahraničí se dostal i Zmrhal a nejmenoval jsi ho

Hele vždycky to může být lepší. Myslím, že kdyby už několik let byl v týmu Bucha, teď Kuchta a k tomu Samek, tak to vůbec není špatný. Obecně by těch hráčů pro ligové týmy mohly být víc, ale popravě to mi je celkem jedno, protože Slavie by z toho netěžila stejně, jako z toho nijak netěží Sparta. Když si k těm odchovancům připočítáš nenáviděné Dočkala, Váchu, Gebreho, tak to tak řerně úplně nevidím. Ale jasně, mohlo by to být lepší. Jsem zvědavý, jestli se ti z Vlašimi budou prosazovat lépe. Višinský a Alijagič mají našlápnuto hodně zajímavě, Prebsl by to mohl někam dotáhnout, pokud nebude tak často zraněný. Samek je už v Ačku, stejně tak je zajímavý Horský a do ligy to podle mě dotáhne určitě i Langhamer. Dále ji už hraje Červ. Kříšťan, Jurásek mají taky potenciál na ligu. Teď podle mě bude hodně zajímavá mládež směrem k dospělému fotbalu

Já jsem ti oponoval proto, že mi přišlo, že ta kritika byla z tvé strany přepálená, jakoby Slavie a Sparta byly ve výchově dva úplně jiné světy. Nemyslím si to, což je celkem ke Strahovu ještě nakonec v pohodě. Prostor ke zlepšení je vždy a jsem zvědavý, jak k tomu přispěje i stavba nové akademie na Šeberově.

Reagovat
Bakary3

Tak ze neprofitovala z gebreho, vachy, dockala .. to bylo trestuhodny, nic jinyho

Ale jo, beru

Mozna tomu prisuzuju větší vahu nez je nutny.

Je mi jasny, ze tezko fungovat jako Ajax, ten je neuveritelnej.. stacilo by mi jako bayern, ktery taky vzdy nekoho vytahne

Tak snad se zacne prosazovat vic kluku.

Reagovat
Kiwi-21

Gebre byl ale pokud vím odchovanec Jihlavy

Ve Slávii byl sice jako hodně mlady 17-19 ? Nějak tak

Ale jen 1 sezónu a vrátil se

Tehdy Jihlava na své poměry mela zajímavé hráče

Když započitám hráče alespoň z 1 repre startem Vydra Rabušic, Gebre a dokonce i Tecl což na Jihlavu je obdivuhodné

Reagovat
žrout

Reagovat
Bakary3

Jo, ale sere me, jak s nim Jarolim naložil.

Reagovat
Svandik68

+ Kopic, Masopust

Reagovat
Kiwi-21

Díky zdálo se mi že těch hráčů bylo víc

Reagovat
žrout

Reagovat
Losinho

Ale je rozdíl, jestli ty hráče začneš "jinak" vychovávat v 10 letech nebo v 15. U těch ročníků 2003 myslím říkali, že by se to už mělo víc projevit.

Samozřejmě je otázka, jestli to prostě není jen silnej ročník. Obecně se tyhle věci zvenku hodnotí fakt strašně blbě..

Reagovat
soukup

Hele, co si mám představit jako žalostný stav? A teď nerýpu, ale zajímá mě, co to znamená. Jakože Slavia měla před Čínany tréninkové zázemí a kvalitu mládežnických trenérů jednu z nejhorších v lize? To se mi moc nezdá.

Koneckonců vychovali jste v té době Součka, Zmrhala, Krále, Kuchtu a několik dalších. Očividně jste uměli vychovat top hráče, špičku v republice. Argument, že máte v kádru 0 odchovanců, protože nebylo zázemí na to je vychovat mi přijde trochu zvláštní, když jste v té "době temna" dokázali vychovat borce pro repre.

Reagovat
John Obi Mikel

Do těch dvou počítáš které z trojice Král, Souček, Kuchta

Reagovat
kilobyte

Souček + Král = Filip Souček

Takže je logicky počítá jako jednoho.

Reagovat
Mass

Sparta ale taky zkupuje do své akademie spoustu mladých hráčů kolem 16-18 let. Třeba 30 hráčů po dvou milionech za sezonu , to taky není levné.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si prosím tě přišel jak?

Reagovat
Mass

Asi tak, Bah, Ouou a Madsen taky nebyli zadarmo.

Reagovat
r.mrazik

brat ctvrt mega mesicne...kdo by odmitl...

kazdopadne Jurasek hrat nejspis bude,protoze plavsic je hrozny kopyto

Fila na podzim pujde hostovat...treba do Budejek

Reagovat
dinss

Plavšič se mi včera líbil s Kačarabou úplně nejvíce teda.

Reagovat
Bruny

To je docela alarmující, když nejlíp hrajou tihle dřeváci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nejvíc líbil Ousu, ale uznávám, že i Kačaraba a Plavšić svými výkony potěšili.

Reagovat
kilobyte

Tady se ale bavíme o hráčích Slavie, tak proč tam pleteš Ousoua?

Reagovat
Blasphemer

Plavšič je super. Dva ostrý zápasy na beku, dvě prohry.

Reagovat
JarousFCB

Zkušeně jsme v generálce předstírali, že je to dřevo fotbalista.

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, vyloženě ty goly posral z levýho beka

Reagovat
Greny

No jako včera mu tam Wiesner u druhého gólu pěkně plachl na to že měl naskok

Reagovat
r.mrazik

no...ten druhy byl po jeho strane

Reagovat
Blasphemer

No, včera třeba jo.

Reagovat
žrout

Taky by se ti asi běželo výborně po tom, co by ti soupeř dal bez souboje o míč loktem do břicha a místo aby šel poprávu ven, tak si tam pak vesele běhá a všichni jsou nadšení, že je teď rychlejší než ty

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
r.mrazik

taky se mi tam dost libi...tedy pokud na te pozici nehraje u nas

Reagovat
Bex5

Reagovat
Losinho

No je, jenže teď na Slovácku ho hned do základu asi nedá a pak se vrací Oscar, kterej sice poslední zápas ulítnul, ale jinak byl celej podzim úplně v pohodě. Moc to pro Juráska nevidím.

A Plavšič je tímhle nejspíš definitivně v háji.

Reagovat
r.mrazik

je to dost mozny...ale celkove verim vic juraskovi,ze se prosadi,nez filovi...

oscara chteli prodat uz tuhle zimu,takze s nim asi moc nepocitaji ne?

Reagovat
Losinho

Byla nějaká nabídka z Turecka, ale skoro se to neřešilo.. Bořil bude mimo ještě dlouho a nový hráče tam Trpiš hází nerad nějak hnedka, navíc bez zimní přípravy. Takže s Oscarem myslím počítat musí.

Reagovat
r.mrazik

na jare asi jo...

Reagovat
salami

U Oscara se jeste nedavno rozplyvali, jakej je to skvelej hrac na beku, u Plavsice ted to samy a pak privedou Juraska za solidni palku a to vsechno, kdyz je v kadru Boril, kterej asi jentak neude chtit nekam pryc a roli dvojky bude klidne bejt schopnej plnit dalsi cca 2 roky.

Reagovat
žrout

Bořil celý tenhle rok nebude plnohodnotně k dispozici a pak se uvidí, jestli vůbec bude moct hrát a na jaké úrovni. To fakt mají chtít hrát rok na LB s duem Oscar - Plavšič?

Reagovat
Losinho

Já ho na post dvojky chápu. Bořil bude mimo hodně dlouho (nějakou dobu to vypadalo i na konec kariéry) a Oscar sice na podzim odehrál v podstatě všechno, ale nezapomínal bych na to, že to byl jeho vůbec první půlrok bez nějakejch zranění.

O tom, jestli jsou OK ty částky, neexistující skauting atd., to je na úplně jinou diskuzi. Já upřímně Bolku viděl na podzim tak třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel sem, že s Juraskem se výhledově počítá na pozici křídla

Reagovat
Bex5

Doufam, ze to slysel i ten Jurasek

Reagovat
Lemond Laws

Myslím, že dostali i víc..350-400K

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smetos

Fila posadí exkremenčíka

Reagovat
Bakary3

Tak exkremencik

Reagovat
smazaný uživatel

On si s ním vytře prdel a pak ho teprve posadí. (ex)Kr(e)men(t)čík je vyloženě trapná figurka, jeho eliminovat je snadný a vytočit ho ještě snazší.

Reagovat
smetos

Reagovat
Pablos

Jako proč né ...v pohodě okrajové přestupy. Na jakékoliv jiné už dávno rezignovali.

Reagovat
Bakary3

Okrajove prestupy za nadstandardní peníze, jako by kupovali hotovy hrace.

Tak intenzivne a dlouhodobe je meli vytipovany, ze pred pul rokem je nevzali za drobny a presvedcil je pulrok v lize, u Fily pak 4 goly.

To je proste ulet

Reagovat
salami

Souhlas.

Reagovat
Greny

Tak před půlrokem vás Fila z nějakého důvodu sám odmitl

Reagovat
Bakary3

To je potvrzeny info?

Jinak to ale nic moc na tom, co pisu nemeni, stejne to bylo i s kuchtou, kteryho meli roky, az ho nakonec prodali Libe se zpetnym odkupem, ktery uplatnili asi 3 mesice po tom, co dal par golu a to byly reci, jak ho vzdy sledovali a vzdy videli potenciál... Kterej nevideli pár mesicu dozadu a hezkych par mega timhle taky utopili.

Reagovat
žrout

Tam šlo u Kuchty jenom o to, aby ten potenciál naplno rozbalil v lize. Ten prodej mu v tom očividně pomohl. A když se mu to podařilo, koupili ho zpět. Co je na tom tak divného?

Reagovat
Bakary3

Vzdyt ho tam měli snad 7 let, poslali ho na x hostovani

A pak ho teda museli prodat, aby naplno rozbalil potencial a za par mesicu je nekolika goly, jeste k tomu casto z penalty, presvedcil?

Tak to spis vypada, ze je nezajimal a nasledovanyho ho tedy měli velmi povrchne, nezda se ti?

Reagovat
žrout

Tam šlo hlavně o to, aby se aspoň trochu srovnal a někde zakotvil, předtím jen pořád hostoval a vyhodili ho všude, kde byl. Takže Liberec mu za ten roka dal hodně a hlavně Hoftych, který to s ním uměl. Navíc se stahoval Musa, který byl na podzim č. 1, takže až pak se Kuchta vyšvihl.

A jen tak mimochodem, úplně všichni se vysmívali Slavii, že tohle kopyto kupuje a že je to úplně zbytečný přestup. Tak kdo ho měl lépe nasledovanýho? Fanoušci včetně mě a tebe, nebo realizák SKS?

PS. kdyby je nezajímal, zbavili by se ho už dávno před tím jako nepotřebného a ne že by si dali do smlouvy jasnou nízkou cenu za zpětný odkup, aby ho mohli získat kdykoli zpět. V téhle logice se teda nezajímají ani o Višinského, u kterého postupují stejně, co se týče parametrů přestupu.

Reagovat
Bakary3

Ja to tedy vidim jinak, nesouhlasim, ale uz jsem napsal vse, co jsem chtel.

Zrovna ja osobne jsem kuchtovi veril, mel skvelej prumer minuty/goly.

Nasledovanyho ho nemeli, jinak by na nem proste v jeho veku netratili.

Situace s visinskym je neporovnatelna, ten je hodne mladej a dava vyznam za nej ted utrzit peníze a pritom mu tim ziskat pozici kmenovyho hrace, protoze u nej jeste tezko odhadnout, jak se jeho kariera bude vyvijet. Toho nemaji na ocich roky jako kuchtu a v lize prakticky jeste nehral.

Reagovat
žrout

Ano, s Višinským je to samozřejmě jiná situace. jen jsem chtěl i na jeho případu upozornit na to, že způsob a parametry takového přestupu neuzavírá klub ohledně hráče, se kterým nepočítá nebo v něm nevidí potenciál. Právě naopak.

Reagovat
Bakary3

Hmm, diskutabilni, ja to videl jen jako pojistku pro vsechny pripady, aby nebyli za blbce, co by kdyby, nez ze by s nim pocitali nebo mu nějak verili, ze by to v nem fakt videli.

A najednou ze pry i v osobnim zivote hrozně dospel a takovy reci.. za par mesicu?

Ale ok

Reagovat
žrout

Rozešel se v té době s nějakou tou borkou z Příbrami, kvůli které nedával fotbalu všechno, a to u něho v osobním životě hodně změnilo a on si přenastavil priority. Takže ano, tohle se změnilo za těch pár měsíců

Reagovat
bobis21

Fila mi vždy když jsem je viděl připadal jako super hráč, takže to podle mě není špatný příchod.

A to že číňany ostatní podojí je taky jen dobře

Reagovat
Bakary3

Ja ale nerikam, ze je to spatne, nebo ze na to nemaj.

Jen se pozastavuju nad způsobem, jak prestupy delaj.

Chytry prestupy to opravdu nejsou, berou jen to nejproflaklejsi, za velky penize, v dobe, kdy je jejich cena uplne nahore.

Momentálně tohle nevidim jako zadny umeni, to je jen obri rozhazovani penez.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
bobis21

Jako člověk z venčí ten pocit mám, ale zeptám se vás jako slávistů - nezačíná vám přestupová politika připomínat tu dobu když jste postoupili do LM před 14 nebo kolika lety? Kvanta nákupů, přeplácení a kvalita většinou spíš otazník?

Reagovat
Greny

podle mě mají pod smlouvou víc hráčů než za Jarolima

Reagovat
Pablos

taky už bych řekl, že to překonali

Reagovat
žrout

Tehdy to byli naprosto pochybní cizinci a hráči bez potenciálu. Tady jsou ty nové nákupy mladí nadějní hráči s prodejním potenciálem. A zrovna Fila a Jurásek patří k tomu nejlepšímu v současné U21. Sor nejrychlejší křídlo v lize s obrovským potenciálem. Talovierov nejzajímavější mladý stoper v lize do 21 let mimo Spartu. Navíc Slavie umí ty hráče, co se neprosadí, využít jako protihodnotu v přestupu někoho jiného (viz Talovierov a Hellebrand de facto výměna). Taky kupuje hráče jako levné investice bez rizika, což byl třeba zadarmo Karafiát, za pár mega Tijani a za mega Blecha. Přitom na nich prostě nemůže prodělat. Pár hráčů se jim nepovedlo (Matoušek, Pokorný, Baluta, Hellebrand), ale to je naprosto normální, že se netrefíš vždy.

Reagovat
r.mrazik

levne investice bez rizika,kdyz ti hraci berou dost velky prachy mesicne?

kdo je s takovym platem pak koupi? budou max chodit po hostovanich,takze na nich prodelas vzdycky

Reagovat
žrout

Tihle hráči žádné závratné smlouvy nemají.

Reagovat
r.mrazik

zalezi cemu rikas zavratne...vsak to tam zacina od 250 tisic mesicne...masakr

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Ve Slavii se podle zjištění Seznamu začíná platová struktura budovat od základního platu 250 000 korun. Ten dostane mladý hráč, třeba typu Lukáše Provoda, jehož ligová kariéra je teprve ve své prvotní fázi.

A to je 2 roky starý clanek a dolu to určitě neslo.

Reagovat
žrout

Ano, 2 roky starý článek ještě před covidem, rozhodně to nešlo nahoru, když klesají významně i přestupní částky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to stále platit. 250k defacto nejnižší plat hráče A mužstva

Reagovat
žrout

Na rozpočet Slavie v pohodě. Taky se nedá porovnávat platová hladina třeba Baníku a Karviné. Pro Karvinou jsou platy v Baníku rozežranost, stejně jako pro Baníkovce jsou platy ve Slávii taky rozežranost. Tak to prostě chodí, větší a bohatší kluby dávají větší platy.

Reagovat
Freedo

Ne. Tehdy chodili neznámí cizinci. Teď bereme nejlepší mladé hráče z ligy a zároveň zvládáme prodávat do top lig za rekordní částky, takže finančně jsme úplně v pohodě. Navíc, když se koukneme do minulosti, tak se pod mnoha přestupy psalo, že se nemají šanci prosadit a pak Trpiš všem vytřel zrak. Samozřejmě ne každý se prosadí jako Matoušek, Hellebrand nebo Beran, ale taková je prostě strategie. I když takovejch hráčů koupíš v rámci ligy 5, tak stačí jeden, co se ti chytne a zaplatí ti všechny a ještě ti zbyde. Jinak určitě bych byl raději, kdyby se prosazovali mladíci z naší akademie a věřím, že se v budoucnu chytnou.

Tady je soupiska ze sezóny 9/10, kdy k nám chodili úplně random hráči, který jsme snad ani nikdy neviděli hrát, jenom zavolal agent a nabídl. https://www.transfermarkt.com/sk-slavia-prague/startseite/verein/62?saison_id=2009 Vůbec to nejde porovnat se současností, kdy je každěj vyskautovanej a pomáhá datová analýza.

Reagovat
žrout

Reagovat
soukup

jen teda když těch hráčů koupíš 5, každého za 1M Euro a ještě dostanou celkem vysoký plat, tak ten co se chytne musí přestoupit minimálně za 5-6M Euro, aby se to vyplatilo. Což se Slavii zatím jakž takž daří, ale je celkem nebezpečné s tím počítat nějak najisto, protože je to silně závislé na kvalitních výkonech v LM nebo EL.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bakary3

Co pise zrout a freedo celkem odpovida, jarolimovi se to blizi nesmyslne prefouklym kadrem.

Velky problem je pak taky preplaceni jak na přestupní castce, tak na platu, a taky kupovani hracu, ktery nutne nepotrebujou, ale co kdyby.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lemond Laws

Něco jako já s bitcoinem

Reagovat
soukup

já teda budu překvapenej, pokud z Fily bude hvězda. Timing toho přestupu hraje proti němu. Ne že by neměl talent, ale ještě nedávno nevyčníval ani v Brně a za půl roku v Bolce se nemohl o tolik posunout. Teď ho koupí Slavia a bude z lavičky koukat na Krmenčíka. V létě pak půjde někam hostovat.

A nechápu to i z pohledu Slavie. Teď ho kupuje za nějakých 25-30 mega jako projekt s velkým rizikem, že to nevyjde, protože stejně jako Beranovi a dalším těm jejich uspěchaným nákupům mladých hráčů se v uvozovkách povedly tři poločasy a to je všechno.

Když by se nejdřív prosadil v Bolce, letos z lavičky, příští rok třeba jako první útočník, dal tam 10-15 gólů, tak by na něj jako Slavie neměla třeba 40M? Však teď nestojí o moc míň, ale je u něj mnohem větší risk.

Reagovat
Pablos

ceny já nevím (jestli jsou v článku, článek jsem nečetl )

Reagovat
Bakary3

Za oba to ma byt 53m + Obadal

Reagovat
Pablos

to už je ale docela normální né, Slavie sama zkazila ten trh a nikdo jim tam za 15 v takovém věku se zkušenostma z ligy chodit nebude. Mě to příjde už normální.

Reagovat
Greny

Ta Bolka toho Filu kupovala za cca 15-17 to by byli blázni kdyby jim ho prodali za méně než 25

Reagovat
Pablos

No právě. Jako na okrajové přestupy (stejně jako Sor) je to dost... ale ty částky mě nijak přitom nepřekvapujou už.

Reagovat
žrout

Jde o filosofii, RB taky nakupuje jen mladé hráče a za mnohem větší pálky. Ty bys to nazval okrajové přestupy, ale oni jiné nedělají. Prostě kupují nejtalentovanější mladé hráče a rozvinou si je sami, nebudou kupovat nějaké hotové ve věku 26 let, které bys ty pak označil, že to okrajové přestupy nejsou.

Reagovat
Pablos

Já to chápu. Ale RB mělo a má vždy dobrý základ ...Slavia ho zatím teda spíš horší a horší. Jak píšu níž, alfa omega jsou pro ně evropské poháry... jinak se jim to sesype jak domeček z karet (čistě bez číňana, kdybychom to posuzovali)... a absolutně Slavie určitě nemá jedny z top nejlepších evropských akademii z kterých nesmírně těží. Chápu filosofii... ale je taková zase počesku (trošku sem tam nedomyšlená, vojebaná ...takhle to spíš působí, když si dovolíš označit RB )

Reagovat
žrout

Tak Konferenční ligu mají celkem jistou, tedy předkola. Pak je otázka, jestli vypadnou s nějakými Arménci. Co myslíš tím vždy dobrým základem u RB?

Jasně že se dělá vše počesku, Slavie nemá za sebou koncern Red Bull, aby to mohla dělat jako oni a dát miliardy do stavby akademie. Ale to něco mění na tom, že je naprosto logické nakupovat mladé talenty, rozvíjet je a prodávat dál?

Reagovat
Pablos

To né, já proti tomu nic nemám ...jen si myslím, že by neměli zapomenout na hotové hráče hned do základu, ať ten základ je pořád na vysoké úrovni. Tím jsem myslel, že RB taky kupují i hotové hráče.

Reagovat
žrout

Podívej se na soupisku. Přijde ti, že je na ní málo hotových hráčů a reprezentantů?

Reagovat
Pablos

Stanciu, Kuchta ...ano příjde mi to tristní neudělat alespoň dva hráče rovnou do základu.

Reagovat
Pablos

Jinak řeknu to spíš takhle ještě... Já s tím co kupují nemám žádnej problém a ani jim to nehejtuju, sám tady píšu nahoře, že to jsou za mě v pohodě okrajové přestupy. Oká vyšší cena, ale oká filosofie je takhle, nemám problém to pochopit. Ale že Slavia hodně oslabuje a neposiluje ...to je prostě fakt, který mi nevymluvíš...to ani nejde mi to vymluvit nebo rozumně vyargumentovat. Jestli vyhrajou titul udělají v pohodě skupiny pohárů na podzim... uznám, že to šlo nakonec, dřív ale určitě né. Otřesný přestupáky. Sparta ještě horší snad.

Reagovat
žrout

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš jestli mají v Mordoru mozek (Řeháka vynechávám, to je zvláštní kategorie), tak se Fila posune v hierarchii útočníků před Krmenčíka, protože, to co on předvádí, tak to je tak na okres

Reagovat
dinss

Příští sezonu jde do Turecka. Tam už není kam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko

Reagovat
dinss

nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Foto jak reklama na praci prášek tohle udelá jenom bíli obr

Reagovat
Lemond Laws

pravopis za 1

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji pane jo

Reagovat
Greny

Jsou přestupy které chápeš a pak ty které ne...

Pošleš dva své hráče na hostování(Musa a Alijagic) z toho jednoho teď v zimě a koupíš za 30 mega hráče kterej je skoro stejně mladej a typologicky dost podobný.. nebylo by lepší dát šanci rovnou Alijagicovi? Jsem zvedavej zda se Fila prosadí a jak zapadne do systému ale podle mě je to moc brzo a v blbý čas

K Juraskovi jsem zvědav jestli ho opravdu Trpis kupuje na beka nebo do zálohy... Každopádně pokud do obrany tak to taky nechápu proč ho privedes v momentě když už budeš mít zpět Oscara a po skončení celé přípravy kdy už asi ani jednoho nemůžeš dopsat na soupisku pro Evropu...

Reagovat
dinss

Nedivil bych se kdyby Oscar v létě šel ven. Úplně tak topovej jako o něm Trpišovský mluvil taky není.

Reagovat
Bakary3

S tim Alijagicem me to taky napadlo.

Je to drahy pokus-omyl, alijagice poznali na soustředění a je klidně mozny, ze kdyby tam meli uz i filu, tak ho taky hned na startu jara nekam odlozili.

Reagovat
Greny

Ale víš co kdyby aspoň počkali a poslali toho Alijagice do Bolky... Vždyť tam zbyl snad jen Škoda v útoku tak by hrál .. v Liberci jsem zvědav zda se prosadí tam je konkurence mnohem vyšší..

Mě to přijde jako takovej panic buy po začátku jarní části

Reagovat
Bakary3

Panic buy asi ne, mluvilo se o tom dlouho, ale je to takový nekoho koupit, jen at se prachy toci a neco preci vyjit musi...

Reagovat
žrout

Původně Alijagič preferoval hostování v Bolce (minimální konkurence), ale nakonec to z nějakého důvodu nevyšlo a odešel do Liberce, kde o něho stáli víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš Alijagić nechtěl jet s Jarolímem na běžky.

Reagovat
žrout

Alijagič právě chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych moc překvapený, kdyby se ve Slovanu chytil

Reagovat
žrout

Zrovna teď v přáteláku základ a hned gól proti vašemu béčku

Reagovat
Lof

Prý o něho Kozel hodně stál.. Takže minutáž určitě dostane. A je rozdíl také ten, že Fila už má ligové zkušenosti. Navíc Denis neměl úplně top přípravu.

Ale taky bych ho u nás viděl raději. Filovi to může trvat, než si zvykne, a hrát o titul s duem Krmenčík - Tecl, to se posrali.

Reagovat
Blasphemer

Oscara chtějí prodat, pokud to půjde.

Reagovat
Losinho

Alijagičovi moc nevyšlo soustředění. Ale souhlas no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, patřil tam vůbec k nejhorším hráčům. No a v Liberci v tréninku taky zatím moc nepresvedcuje. Buď je to vyloženě zapasovy hráč, nebo jen hodně precenovany hráč

Reagovat
Losinho

Hned v první přípravě za Liberec dal gól, tak to asi tak špatný nebude.

Reagovat
Freedo
Reagovat
Blasphemer

Spíš se divím, že v současný situaci ty prachy nedají za "hotovýho" hráče, když jim odešli rozdíloví Kuchta a Stanciu. Ale třeba jim to vyjde, no.

Reagovat
žrout

Je to jejich deklarovaná strategie, kupovat mladé hráče, rozvíjet je a pak prodat stylem RB. Za mě smysluplný přístup.

Reagovat
Bruny

Ještě lepší je si sám mladé hráče vychovat. V tomto směru jsem na Spartičku fakt hrdej. Slávie má co dohánět.

Reagovat
Bakary3

vcera v zakladu 7 odchovancu?

Na lavici další...

Klobouk dolu

Reagovat
kilobyte

Dokonce jsme měli i víc vašich odchovanců.

Reagovat
soukup

Reagovat
Bakary3

A stacilo k tomu číslo 1... To je zoufalost

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Doufám že za pár let to bude u nás podobně, to už se nikdo nebude moct vymlouvat na starý veden. Neříkám že musí těch 7 odchovanců hrát každý zápas, ale mít třeba 5 svých hráčů co budou pravidelně nastupovat by bylo fajn

Reagovat
žrout

Zaznělo, že Višinský a další talenti jsou prvními produkty a výsledky toho, jak se mládež rozjela po příchodu nových majitelů, takže by ten trend snad měl být takový.

Reagovat
soukup

nevím jak do toho trendu zapadá to, že Slavie má pod smlouvou hráčů tak na 3 mančafty a kupuje každýho, kdo v česku projde kolem fotbalovýho stadionu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
žrout

Jakože nechápeš, jak do trendu výchovy mladých hráčů a prodeje nezapadá to, že mají pod smlouvou spoustu mladých talentovaných hráčů, které nechávají rozehrávat v 1. a 2. lize a pak si je stáhnou, když na to už budou mít výkonnost? Ok, pak problém není ve Slavii, ale v tobě

Reagovat
soukup

Tak mi tady tu finanční politiku prosím vysvětli, já ji totiž nechápu. Každý z těch hráčů stál přibližně 1M euro a zatím se z nich nikdo neprosadil tak, aby ty prostředky začal splácet. A protože těch hráčů není zrovna málo, tak potřebujete 1) abyste se dostali do LM nebo minimálně EL 2) tam některý z těch mladých hráčů ukázal takovou kvalitu, že ho prodáte za ranec. Protože momentálně jste na těch Matoušcích a Beranech už v mínusu několik M eur.

Mě ale přijde, že kádr Slavie je slabší a slabší, takže úspěchy v Evropě jsou trochu s otazníkem a bez nich to velké prodeje do zahraničí úplně nebudou.

Reagovat
žrout

Které hráče na hostováních máš na mysli, že každý z nich stál kolem 1M Euro?

Pokud myslíš hráče v kádru Slavie, tak se s nimi pracuje a budou je chtít zhodnotit, nikdo je po hostováních nikde netahá, počítá se s nimi, zapracovávají se do sestavy. Nebo co by jako s nimi měli podle tebe dělat, abys byl spokojenej a dávalo ti to smysl?

Reagovat
soukup

Beran, Hellebrand, Matoušek a teď i Jurásek s Filou stáli každý kolem 1M euro, pokud vím. Už několik let vám lítají po hostováních hráči jako Tijani, Hilál (ano vím, že ti byli levnější) a pak několik starších hráčů, co jste koupili na rozšíření kádru, ale jsou vám k ničemu a se Slávistickým platem je těžké je v lize udat.

Já prostě myslel, že když se v Česku objeví klub, který bude mít finanční sílu o dva levely nad tím, co bylo normální, tak že se spíš vydá cestou vybudování sebevědomého většího středoevropského klubu. Klubu, co bude mít koule koupit kvalitní zahraniční hráče, protože na to bude mít i skauting, jako jste koneckonců několikrát ukázali třeba se Staciuem, Bahem, Olaiynkou a ano, občas se u toho spálíte jako s Balutou. Že tu finanční sílu využijete k tomu, abyste koupili hráče, co budou v česku vyčnívat a oni místo někam do Belgie půjdou k vám.

A čas od času to ukážete a já z toho mám radost. Ale prostě nechápu spoustu dalších věcí. Kdy kupujete hráče, které nepotřebujete, kdy kupujete za zbytečně velké peníze mladíky ve chvíli, kdy to není úplně výhodná chvíle ani pro ně, ani pro vás. A podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pane Soukup co na to hovnožrout?

Reagovat
žrout

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Reagovat
Blasphemer

Stanciua a Olayinku znali ještě z ligy, Baha vyskautovali díky tomu, že hrál proti Plzni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
soukup

to je pravda, možná jsem to měl napsat spíš tak, že za ně dají prostě ty sebevědomý "zápaďácký" částky. Někdy za hráče z ligy, někdy ze zahraničí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
žrout

Od toho kupování hotových hráčů se přešlo ke strategii nákupu talentů. Důvod je jednoduchý: Citic nebude lepit utrátu jak Křetinský u Sparty. Slavie je finančně výše díky exportu: takže Slavie je závislá finančně na příjmech z pohárů a z prodejů hráčů. A hráče těžko prodáš za větší peníze, když mu je 25 a víc (viz Stanciu). A ty bys je chtěl v takovém věku teprve přivádět? Pak je už ale vůbec neprodáš za zajímavé peníze. Takže proto se kupujou mladí, u kterých je potenciál prodeje. Že ne každý vyjde? Ano, to jsi napsal správně. Ale když to vyjde, pak i s těmi ztrátami vyděláš. Hellebranda vyměnili za Talovierova, takže prodělali cca 10 mega oproti nákupu. Beran hostuje a uvidí se, jediný, kdo je v prdeli, je Matoušek. Takže Asi tak.

Reagovat
soukup

Ano, ale než toho mladého hráče prodáte z 5M euro a víc, tak se musíte dostat do LM nebo EL a tam ten hráč musí být opora. A já mám teda dost strach, že když za 50M místo hotového hráče koupíte Juráska s Filou, že vás to pak v létě může v předkolech dost vytrestat. A bez LM/EL budou drahé přestupy sakra těžké.

Reagovat
r.mrazik

se staci podivat,jak pujde dolu kvalita pri absenci stancia...

Reagovat
Pablos

Musí být silnej základ hotových hráčů na důležitých postech a ten tým šlapat a pak někdo z mladých se i vyšvihne a vyletí ...jinak to musí být uznávanej v evropě talent dlouhodobě jako Hložek, aby měl cenovku ...smetí co hraje v EKL nikoho moc zajímat nebude jen, že mu není 25

Reagovat
žrout

Včera byla celá sestava ze zkušených hráčů, co maj být tahouni. Až na Ousoua. Výsledek tristní. Takže v tom je ten problém.

Reagovat
Pablos

já to včera neviděl, takže úplně nevím jaká byla sestava. Ale já něják unešen z hráčů jako Ševčík, Lingr apod. nikdy nebyl ...to jsou pro mě hráči do rotace... že jiný nejsou a už jen pak ti mladí to je právě ta věc druhá. Proto si myslím, že by si měli udělat ten základ silnější a k tomu dokupovat mladý.

Reagovat
žrout

Lingr dejme tomu, já z něj taky moc nadšený nejsem. Ale Ševčík je reprezentatn, ce předváděl kvalitní výkony i na EURU. Nevím, ale moc kvalitnějších hráčů tady nedostaneš za dostupné prostředky a aby si tady nešli dohrávat kariéru jak Rotan nebo Altintop.

Reagovat
Pablos

Já měl Ševčíka rád, ale příjde mi že v lepším případě stagnuje jen nebo jde spíš dolů výkonostně... a často taky nějaké to zranění. Jako neříkám špatnej to né, kvalitu má... ale že bych ho viděl jako tahouna to né, prostě rotace no a když chytne formu tak jasnej základ pořád. Ale to není nic špatného on to i Trpiš dost hraje na rotace... to není, že bych ho odepisoval.

Reagovat
žrout

Reagovat
Pablos

ale nedá mi to otázku ....proč nemáš Slavii v oblíbených ?

Reagovat
žrout

Ani nevím, já na tohle asi nehraju, navíc nejsem nějaký zarytý slávista, fandím více týmům a hlavně obecně českému fotbalu.

Reagovat
Pablos

To já taky, jen tedy v derby vždy radši Spartě přeji ... Ale někde dole se vyjadřuješ My (Slávisti) tak jsem si myslel, že právě zarytý jseš

Reagovat
žrout

Někdy se tak v konverzacích označuju, to je fakt nejsem, navíc jsem z Moravy, takže jsem ani nikdy v Edenu nebyl.

Reagovat
Freedo

To je škoda. Máš dobrý názory a nikdy není pozdě na to, přejít na správnou stranu

Reagovat
žrout

Díky, i když většina si to asi nemyslí ale jsem tak napůl cesty, i když já asi nedokážu být skalní fanoušek, pak mě strašně serou neúspěchy Ale Slavie mi je ze všech týmů v Česku daleko nejsympatičtější a dost jí přeju, možná pak ještě trochu Baník, když jsem z toho kraje.

Reagovat
žrout

Kdo z mladých včera hrál kromě Ousoua? Všechno jinak hráči, kteří by měli být tahouny mužstva. Ten problem je v jejich momentální špatné výkonnosti, ne v tom, že se přivedli mladí. Na Unionu to byl výborný výkon a mělo se vyhrát a v sestavě nehrál ani Stanciu, ani Kuchta, naopak tam byl Samek.

S Karvinou to třeba posral už dost zkušený Olayinka. Jestli tihle hráči, kteří tady jsou dlouho a mají být tahouny mužstva, nebudou schopni tohle dělat, pak je to průser. Ale vinit za to přestupy mladých, kteří se od nich mají učit? Krmenčík by měl být taky tahoun, zatím hraje hovno. Jinak do té včerejší holomajzny by se Stanciu vůbec nehodil, akorát by ho tam zrakvili jak Plavšiče. Mi se spíš nelíbí, co jim včera Trpiš naordinoval (jako snad každé derby). Čím dál tím víc se to sune do roviny války a nikoho nezajímá fotbal. Je to schéma: souboj, nákop míče někam dopředu a pak sprint za ním, kde to skončí dalším soubojem. Přijde svátek sezony v podobě derby a nedá se na to dívat. To je vina Trpiše. Jeden Stanciu na tom nic nezmění.

A mimochodem ona ani Sparta včera nic moc zajímavého ze hry nevymyslela. Proměnila tristně odbráněnou standardku a šťastně proměnila brejk + neproměnila solo nájezd na brankáře, který ale vyrobil Ousou. Samozřejmě oproti Slavii se aspoň dostala k zakončení a přímému ohrožení branky

Reagovat
r.mrazik

*tři solo najezdy

Reagovat
žrout

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bakary3

Reagovat
r.mrazik

"nikdo je po hostováních nikde netahá"

Reagovat
žrout

Na hostování Beran, ten mega euro nestál, Matoušek ano, ale to už je před x lety. Hellebrand přestoupil výměnou za Talovierova. Co tam máš dál?

Reagovat
r.mrazik

od letosniho leta hostuji at s opci nebo bez: Musa,Malinsky, stejskal, červ, beran,markovic, matousek,karafiat, jurasek, yusuf, buren, tijani, ekpai, alijagic

nekdo stal malo,nekdo vubec nic,nekdo je z becka...ale ve velke vetsine maji cinske platy a samozrejme ne kazde hostovani je spatne

jen je usmevny,jak se na to da nahlizet, ale tak nikdo ty hrace po hostovanich netaha

Reagovat
žrout

Já ale psal ten výrok o hráčích za 1m euro, o kterých se diskutovalo. Do této kategorie nepatří ani jeden tebou zmiňovaný hráč na hostování

K tomu seznamu:

Někteří jsou už nepotřebné posily, co přišly zadarmo (Karafiát, Ekpai k tomu navíc jako protihodnota za Sora), nebo za nízké částky (Malinský, Jusuf).

Tijani a k němu teď i Blecha jako investice skoro zadara, které se ale musí rozehrát v 1. lize a vždy je prodají za víc, než je koupili, když budou chtít.

Pak tam jsou mladí z kategorie odchovanců a nákupů do budoucna, kteří získávají první zkušenosti ve FNL nebo FL, což je logický.

A pak je tam za mě wtf van Buren, u kterého jsem doteď nepochopil, proč ho prodlužovali

Jinak o Musu je zájem ve vyšších milionech Euro z Benficy, takže tam to vypadá na perfektní zhodnocení. Navíc se možná v průběhu jara vrátí z Boavisty zpátky, protože klub neplní závazky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Hezky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jo, to nijak nerozporuju. To je asi cesta, pokud je už nebude Čína nebude tolik (nebo vůbec) dotovat. Ale čekal bych po těch odchodech, že zkusí spíš zaručenou kvalitu než hráče spíš do budoucna. I ten Sor má asi slušný potenciál, ale asi nebude teď do léta každý zápas brousit lajnu 90 minut a bude potřebovat čas.

Reagovat
Freedo

A kdo je podle tebe zaručená kvalita? Vždyť v té lize nikdo dobrej a trochu perspektivní není. Než kupovat sračku jako je Jurečka, tak je lepší vzít Filu.

Reagovat
Blasphemer

Tak s jejich možnostma se snad nemusí omezovat jen na ligu.

Reagovat
Freedo

Kupovat zvenku je ošemetný a hlavně to vždy stojí víc. Byl zájem o ty dva útočníky z ciziny a jeden šel za 2,5 mil euro a druhej za 4 mega. Než platit tolik za hráče ze skandinávské ligy, u kterých nevíš, jak se adaptujou na ligu a budou na tom povahově, protože oba byli z Afriky, tak se radši vezmou dva kluci z U21 s vysokým potenciálem. Navíc v zimě se vždycky dělaj přestupy hůř.

Reagovat
Blasphemer

Mně teda přijde, že na jednoho Zimu máte těch mladých hráčů, co se u vás neprosadili, taky dost. Takže riziko nevidím o nic větší. A třeba takovej Bah se naposledy povedl náramně a ještě se určitě dobře prodá.

Reagovat
r.mrazik

hlavne sakra...nekdo jiny nez Zima takhle neodesel ne?

Reagovat
Blasphemer

Když nebudeme počítat Krále s Kuchtou, kteří jsou v podstatě odchovanci, které si za předem stanovenou cenu stahovali zpět, tak ještě Sima. Ale u toho si zas nemusíme být jistí tím, že to byl mladík.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
soukup

To popisuješ, jak kdyby ti mladí hráči z Česka neměli žádné riziko. Fila nebyl nejlepší útočník ani v sestupující Zbrojovce a v Bolce chodil z lavičky. Talent má, ale protože ještě nedostal čas se adaptovat na ligu a u vás to bude s tlakem a trpělivostí jen horší, protože vám půjde kurva o titul, tak jeho výhled na prosazení teda nevidím úplně růžově.

Reagovat
Blasphemer

Jako nedá se upřít, že ti tuzemští hráči mají výhodu aspoň v tom, že je pak Slavie udá na výměnu v rámci nějakýho dalšího přestupu v lize. To s těmi cizinci úplně nejde. Asi ti bude málokdo z nich chtít jít na přestup ze Slavie do Budějic nebo do Pardubic.

Reagovat
soukup

jasně, to je výhoda, ale doufám, že je Slavie nekupuje už s touto představou

A teda Van Buren šel

Reagovat
Freedo

Riziko je každej přestup, ale prostě vedení si je vytipovalo a chtějí je z nějakého důvodu. Není to tak, že by každej mladej Čech, kterej se prosazuje v lize, byl automaticky v hledáčku Slavie. Vždycky se hledí na to, jak by fungoval v herním systému, jaký má charakterový vlastnosti, jak je na tom datově. U Fily čekám, že bude do hry chodit místo Tecla na posledních 20 minut a pár gólů tam dát zvládne. Zvykne si na styl hry, sehraje se s týmem a v létě se pak uvidí, jak to bude s obsazením útoku. Mezitím získá Alijagič zkušenosti z ligy a budeme mít dva zajímavý mladý útočníky, i tehdy, když neuplatníme opci na Krmelce a prodáme Musu do Portugalska. K nim třeba zase někdo přijde.

Je důležitý si uvědomit jednu věc. Tyhle přestupy jsou dělaný s ohledem na několik dalších přestupáků. Hráči budou odcházet vždycky a je lepší mít náhradu už v týmu a adaptovanou, než ho pak kupovat, když ani nevíš, jestli bude v létě dostupný.

Jinak já s tebou souhlasím, že nějaký hotový hráč z okolních lig by byl fajn, ale ono se to lehce řekne. V těch ligách je buďto jeden finančně silný tým, co si vše kvalitní stahuje pod sebe (Rakousko, Maďarsko, Ukrajina, Chorvatsko), nebo to jsou docela nekvalitní ligy na východě. Pro nás je zajímavá Skandinávie, nebo nějakej Balkán.

Podle mě je přestupová politika udržitelná, ale kritizovat se bude vždycky. Kdyby chodili jen cizinci, tak se taky bude nadávat.

Reagovat
soukup

"Vždycky se hledí na to, jak by fungoval v herním systému, jaký má charakterový vlastnosti, jak je na tom datově."

Seš si tímto jistej? Já si to dřív taky myslel, ale část přestupů mi teda přijde i jako pokus/omyl, případně koupíme ho radši my, aby ho nekoupila konkurence.

Reagovat
soukup

ale tady z těch Filů, Jurásků, Beranů, Hellebrandů, Matoušků nakonec budou v drtivé většině taky sračky, protože je Slavie bude používat spíš jako platidlo při nákupech než jako hráče. V létě se jim zalíbí jiný pokémon a koupí ho za 25M + hostování Fily.

Ve finále Slavia utratí několik milionů euro za to, že půlka ligy bude mít v kádru na hostování dva její hráče, který si za Slavii nikdy pořádně nekopnou a pak rok před koncem smlouvy je za drobný prodají do Polska, ty horší do Budějovic.

Ať mi nikdo neříká, že se nedá někde v okolních ligách vytipovat kvalitní útočník, kterýmu teda možná nebude 19, ale bude mu 25 a bude mít cenovku kolem 2-3M euro, což si Slavia může dovolit bez problémů. Koneckonců za všechny ty Berany a Hellebrandy a spol. už stejně utratila víc.

Reagovat
doshcz

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Celej ten plan, kupovat ciste jenom mlady hrace je uplnej nonsens. Jeden z nejlepsich nakupu Slavie byl Kudela. Jako s orientaci na mlady hrace nemam vubec prolem a dava to smysl, ale tak jako to chce delat Tvrdik je to uplna blbost a driv nebo pozdejc na to Slavka dojede nebo otoci a bude klasicky za blbce, coz je ta lepsi varianta. To kolik stoji Jurasek s Filou jsou penize, za ktery se kupujou hotovy opory ligovejch klubu anebo nejaky velky talenti, ani jedno z toho ty 2 kluci nejsou a maj cenu tak polovicni. Samozrejme se z nekoho z nich muze vyklubat super hrac, ale taky to dost mozna skonci propadakem. Navic je fakt dobry jak zminujes, privadet ty hrace ve chvili kdy to dava smysl, Jurasek muze bejt v lete klidne ctvrtym levym bekem za tuhle palku. Takze s tebou dost souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
pingla

Reagovat
Pablos

Hlavně potřebujou, ale poháry, aby i na tomhle kvantum přestupů (co kdyby to vyšlo) mohli stavět a vydělávat... aby pak nebyli překvapený, že z těch pohárů budou vylítávat dřív než vůbec začnou.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
noustres

Strategie ála jeden zápas nákup druhý zápas prodej další zápas nákup další zápas prodej

Reagovat
Bruny

Slavie na sebe upletla pěkný bič, teď po ní všechny kluby chtějí velké balíky i za průměráky..

Reagovat
žrout

Znalci z ef: beee Slavie nemá žádné prachy, tak prodává, co má nohy (Kuchta, Stanciu)

Slavie: ve stejném období nakoupí hráče za víc než 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia: prohraje úplně všechno

Zanlci:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

prohraje úplně všechno?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že prohrajou šance na titul, pohár a EKL.

Reagovat
žrout

Z poháru vypadla, ale šance na titul a postup v EKL nejsou?

Reagovat
kilobyte

2 zápasy a 2 prohry

Reagovat
žrout

A to je přesně "všechno" v jakém kontextu?

Reagovat
kilobyte

Třeba to stejné období, o kterém jsi se zmiňoval?

Reagovat
žrout

Psal jsem o přestupech a přestupním období, jak to souvisí se zápasy?

Reagovat
kilobyte

Možná tím, že ty zápasy byly v tom období?

Reagovat
žrout

Takže před týdnem by to bylo: Slavie "vyhrála úplně všechno", protože porazila Baník?

Reagovat
kilobyte

Tak jestli do toho chceš počítat přáteláky, tak bych nezapomínal na to vaše utkání na tréninku.

Reagovat
žrout

Přesně tak, jen je pak těžký určit, jestli jsme ho vyhráli, nebo prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak se budete smát, až studna vyschne a prepalene smlouvy pojedou dál

Reagovat
žrout

Kolik let to tady už píšete? Nakonec přesně na tohle jsem narážel. Vždyť to už měla studna vyschnout teď v zimě, ne?

Reagovat
inferno08

V klidu, určitě se to nepíše tak dlouho, jako že se Plzeň vrátí tam kam patří.

Reagovat
žrout

Pravda

Reagovat
JessePinkman

Do boje o sestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Užívej si to. Nic netrvá věčně

Reagovat
žrout

Jojo, Brabec do vás taky sype prachy, ale nebude to věčně. A co jako, má někdo potřebu vám to furt připomínat?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec ale neskupuje vsechno co ma ruce a nohy za nesmysl. To je ten hlavní rozdíl a důvod, proč začínáte všechny srát. Nakonec se vám to vymstí

Reagovat
žrout

Takže to píšete jenom proto, že vás Slavie sere. A ne proto, že by to byl nějaký argument

Ale jinak co si kupuje Slavie, to je celkem její věc. Je až dojemné, jakou o to mají fanoušci od konkurence starost. Raději se starej o Baník, proč jste koupili v jednom přestupáku 3 levonohé stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Já můžu mluvit jen za sebe. A říkám, že se vám tahle hurá taktika CSM nemusí vyplatit, hlavně kurvite trh nejen sami sobě, ale i ostatním. Asi fakt žereš hovna, že to nevidíš Porovnávat to s prestupovou politikou Baníku je demence.

Reagovat
žrout

A jak přesně kurvíme trh? Že jsme za velké prachy od vás koupili Sora, tak si na ty prachy stěžujete? Chtěli jste ho snad prodat za 10-20?

Nemusí vyplatit? Jistěže nemusí, tak to v životě chodí. A co když se to naopak vyplatí, bude ti pak lépe?

Reagovat
r.mrazik

rok 21/22 dle transfermarkt

odchody za 17,9 mega euro (je tam Sima, Zima, Kuchta) a neni tam jeste zapocitany Stanciu

prichody za 6,9 mega euro (Sor, Fila, Jurasek, Madsen, Kacharaba...)

evidentne ty penize cinani potrebovali,protoze prodali snad vsechno kvalitnejsiho...a to se chteli zbavit i Oleje, Oscara...

uvidime,jak to pujde do budoucna,protoze na udrzeni tohoto trendu to bude hodne tezky...

Reagovat
žrout

Tak Slavie si musí vydělat zaprvé na svůj provoz, zadruhé za dobu, co je nový majitel, se na stadionu proinvestovaly 2 mld a zatřetí se bude stavět nová akademie a ta bude stát stovky milionů. Vy prodáte Hložka za 25 mega a možná nakoupíte posily souhrnně za max. 10 mega (a to ještě přeháním). Znamená to, že Sparta je bez peněz a musí prodávat? Už jsi viděl nějaký český klub, který by investoval 100% nebo i třeba 75% zisků z přestupů do dalších nákupů? Když tak mi ukaž

Reagovat
r.mrazik

jasne ze musi vydelavat a proto jde jasne videt,ze prodali to nejkvalitnejsi,co tam bylo

sparta neni dobry priklad financne spravne vedeneho klubu a vime to vsichni

taky jsme koupili max cvancaru za 10 mega z jabka...a zbavili se dvou drahych severanu,takze mozna nejaky posun nastane i v tomhle smeru

Reagovat
žrout

Nebyl to prodej toho nejkvalitnějšího: největší zájem byl o Baha a bylo to z PL, ale nepustili ho. Na něm by vydělali asi tolik, co dohromady na Kuchtovi a Stanciovi

Kuchtu prodali, protože už dělal vlny a chtěl přestoupit, navíc mu to bylo slíbeno. Držet ho déle, byl by problém.

Stancia prodali z několika důvodů, ale rozhodně ne kvůli výdělku, protože na něm nic nevydělali:

1) za 1,5 mu končí smlouva, takže pak už by šla částka jen níže

2) asi nejvyšší smlouva ve Slavii a klub chce tyhle nabobtnalé kontrakty rušit, aby to nebyla zbytečně velká zátěž pro rozpočet. Navíc by se nedalo prodloužit, protože by chtěl ještě víc.

Ad Sparta:

Vidíš, nejste příklad finančně správně vedeného klubu, nějaká ztráta v řádech stovek milionů je DK u prdele, ale stejně si nedovolíte ani nadpoloviční většinu financí za Hložka investovat zpět do kádru. Takže je asi trochu nesmysl tohle čekat od Slavie, a když to neudělá, tak z toho vyvozovat, že je klub bez peněz. A o tom mluvím

Reagovat
r.mrazik

stanciu nejlepsi zaloznik,kuchta nejlepsi utocnik,zima nejlepsi (zdravy ) stoper,sima nejtalentovanejsi kridlo...zustali po nich horsi hraci,za ktere by vic penez neprislo...

kdo vi,jestli a v jake vysi nabidka na Baha prisla

bez penez ted tvrdikovci nejsou,jeste neco z toho jarda vytahne

uvidime,jak dlouho se to bude dat vydrzet,protoze jak pises,majitel uz neni takovy,aby to lepil jak Kreta

Reagovat
mistr129

Zima tedy určitě nebyl nejlepší stoper, po tom dobrým začátku stagnoval a vůbec mi nechybí. To samý Sima, který by nebýt odchodu stejně ani nebyl v základu.

Stanciu a Kuchta je samozřejmě blbý, ani ne tak ten jejich odchod, ale že za ně nepřišla náhrada - ok, beru toho Filu, ale měli ho udělat hned, aby byl na soupisce pro poháry

Reagovat
r.mrazik

tak ja jsem samozrejme rad,ze se ti libi Kacharaba a Ousou, na kridlech pak Maso a Plavsic a v utoku Krmelec a Tecl...vse v poradku

Reagovat
mistr129

Útok jasně píšu, že je chyba, ale teď s Filou už za mě v pohodě - pro ligu samozřejmě.

Masopust oproti Simovi v pohodě a Ousou přišel po odchodu Zimy právě, takže tam se nedá říct, že by se na přestupáku zaspalo

Reagovat
r.mrazik

jak pisu,kdyz jsi s kvalitou spokojeny,tak chapu...ja taky

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že ještě například nejsou vyplaceny prémie za titul z minulé sezóny

Reagovat
žrout

A co to přesně dokazuje, nebo co si z toho mám vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

Opožďovaly se i výplaty, ale v prosinci byly vyrovnány. Já být tebou, tak si z toho vezmu to, že ta finanční situace není tak růžová, jak si možná myslíš

Reagovat
žrout

Díky.

Reagovat
Bex5

To jsem netusil ty krasko. Ale co, my jsme Viktorka, my dluzime nejspis i uklizeckam mopy

Reagovat
Flamex

Měli vzít Filu z Jihlavy, ale ten tam bude za chvilku taky :)

Reagovat
soukup

Karel Jarolím by byl na poslední dva přestupáky Slavie hrdý

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
koudys2

Reagovat
Greny

Jeste trosku mimo tema ale jsem docela zvedav jak bude Slavia resit pristi tyden to Fenerbahce .. tam maji k dispozi snad kolik 17 hracu se zranenym Plavsicem a Samkem co vcera nebyl v nominaci a pro pristi rok asi bude taky problem se soupiskou pro pohary ne?

Reagovat
žrout

Budou mít navíc k dispozici Oscara na LB, Samek jen nebyl v nominaci, kde se nevešlo víc hráčů, to neznamená, že je zraněný. Celkově je na soupisce nějak kolem 20 hráčů, tak tam zrovna problém nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si udrží dosavadní jarní formu, tak příští rok poháry nebudou muset řešit.

Reagovat
Lemond Laws

Že já jsem se víc nesnažil, když to šlo

Stačí podepsat jako mladej jednu smlouvu a pokud si normální, tak máš do života vystaráno...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně stačí dát dva góly a Slavia už čuchá okolo jak hladný pes. Dnes už mladý hráč vůbec nemusí extra vyčnívat, aby se dostal do nejlepšího klubu v ČR, smutné.

Reagovat
Mass

Čuchá jak hladová fila

Reagovat
Pony Slaystation

Jestli je Fila brazilská, možná bude dost kousat...

Reagovat
smazaný uživatel

Je další leštiči laviček hamounské Číny

Reagovat
Mass

Jurásek určitě dobrý přestup, u Fily si nejsem jistý. Každopádně oba hráči na úrovni repre u21, ty už se dnes levněji sehnat nedají.

Reagovat
letitfly

Já nevim, nejsem ani odborník, ani slávista. Ale když si vyjedu na Transfermarktu (jasně, nění to bible, ale orientačně to stačí) příchody a odchody Slavie od zimy 17/18, kdy přišel Trpiš, tak mi to vychází docela jasně.

Příchody 37,14 mil euro

Odchody: 72,57 mil euro

Přičemž je třeba si uvědomit, jakej tým JIndra převzal a jakej tým má aktuálně:

Hodnota tehdejší soupisky: 37,4 mil euro

Hodnota dnešní soupisky: 73,3 mil euro

V prvních třech přestupových obdobích sešívky prodali hráče jen za 0,95 mil euro, zatímco nakoupili za 14,34 mil euro. Je teda vidět, že do toho týmu museli napumpovat ze začátku spoustu peněz, museli uklidit bordel po předchozích letech. I přesto je ten zisk takovej, jakej je.

Kéž by mělo takhle špatnou přestupovou strategii víc českých týmů.

Reagovat
noustres

Tady nejde o nějakej sport. Pračka má prát, nic víc tě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Tady konstruktivní debatu hledej jen zřídka, jde o to si zahejtovat na Slavii, jak to neumí a jací to jsou volové, tady tomu rozumí někteří lépe. A vodou na mlýn těmhle postavičkám je ta momentální herní i výsledková krize, takže se to musí přetrpět

Reagovat
Bakary3

Hale, nezlob se, ale muzes tu videt, ze i spouste slavistů to neprijde uplne ok, tak v tom konstruktivní debatu prave vidim. Ale ty defacto nepripoustis, ze by Slavie kdejoliv udelala chybu.

Reagovat
žrout

Ne, máš pravdu, ve většině je asi konstruktivní debata, to jsem vypálil od boku.

Není pravda, že něco takového nepřipouštím. Ale podle mě se kritizují věci, které špatně z principu nejsou. To že se pak v rámci jednotlivostí ne všechno povede (třeba konkrétní přestupy), je naprosto běžné. Jenom mi přijde, že tady někteří zveličují věci, které vůbec tak špatné nejsou. Zpětně je každý generál a ví, co se mělo udělat lépe, ale jinak management Slavie funguje velmi nadstandardně na poměry českého fotbalu a má to hlavu a patu. To je aspoň můj pohled

Reagovat
Bakary3

To souhlasim, jeste porad ano.

Jen reknu uprimne, ze jsem čekal politiku, v Realu rikali "Pavon y Zidane", ja cekal "Provod y Bah", chytry prestupy ci vychovu vlastnich + kvalitni vytipovany mlady hrace.

Neni to dlouho a sestava vypadala Kolar - Coufal, Ngadeu, Deli (+ Kudela), Boril - Soucek, Kral - Maso, Stoch, Zmrhal - Skoda

A na lavici byli hraci kvalit Sevcika.

Cekal jsem, ze slavia bude porad cilit na vyssi kvalitu, nez pokupovat z nasi ligy vse, co ma ruce a nohy.

A je to skoda, protože Trpisovsky ty hrace evidentne vysponovat umi.

Reagovat
soukup

Reagovat
mistr129

Reagovat
Igner Farnsworth

Ať zkusí Mbappého, je mladej a vyšší kvality. Ale nevim jestli by se u nás dostal přes standu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Myslím, že do tohoto očekávání dost hodil vidle covid a vedení si uvědomilo, že klub se bude muset umět do budoucna umět zabezpečit sám a být lépe připravený na horší časy a neočekávané situace, aby ho to nepoložilo. Takže se rozhodlo jít touto cestou. Já taky doufal, že to bude jiná cesta, něco ve smyslu toho, co jsi naznačil ty, středoevropský velkoklub. Ale očividně se vydali udržitelnějším směrem na české poměry (nakup mladých a jejich prodej) i vzhledem k tristním fixním příjmům z ligy a TV práv. A to je za mě legitimní cesta a není relevantní ji kritizovat jen proto, že fanoušci měli jiná očekávání.

Reagovat
r.mrazik

v sezóně 17/18 měli Číňani lepší kádr než mají teď

Jindra převzal tým, co sezónu předtím vyhrál titul a byli tam deli, ngadeu, Bořil, Souček, stoch, škoda...

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek se mi v Boleslavi i v U21 líbil a je to jeden hráčů, které jsem ve Slavii chtěl, tak doufám, že se nemýlím. Fila taky není herně špatný, i když zase tolik gólů v lize přeci jen nedal. Ta cena mi přijde u obou docela vyšší, než by měla být, ale to je taky tím, že je konec přestupáku a bylo vidět v prvních zápasech, že posílit to chce, tak nás Boleslav podojila.

Reagovat
KingMaster13

Nemýlil ses

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

dle isportu chteji cinani z bolky skodu a opacnym smerem by poslali prave filu...

Reagovat
oli9

Škoda do Slavie dpc.. Krmelec si to půjde hodit

Reagovat
žrout

S tím Škodou by to už byl solidní přestupový bizár

Reagovat
Jolly Roger

Jurásek do Liberce za Stocha..

Reagovat
KingMaster13

Akorát že vůbec

Reagovat
Coutinho10

hmmm, tak z těchto posil nadšenej úplně nejsem, nevěřim jim

Reagovat
KingMaster13

14 milionů eur

Reagovat
Coutinho10

tak 50 % úspěšnost

Fila podle mého očekávání provar, Jurásek mě naopak zaskočil, jak šel nahoru a kolik z něho máme

Reagovat
KingMaster13

Hele já bych Filu ještě nezatracoval ale je pravda že jemu jsem taky moc nevěřil. Z Juráska jsem tehdy byl nadšený. Je vtipný vidět jak tu někteří posílali Juráska do Liberce

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele