Jung si vážně poranil koleno a letos dohrál

18.02.2016, 23:54
Aktuality
Předčasný konec letošní sezóny má za sebou Sebastian Jung. Obránce Wolfsburgu si ze včerejšího vítězného osmifinálového utkání Ligy mistrů s Gentem odnesl zpřetrhané kolenní vazy a mimo hru bude šest měsíců...

Odchovanec Frankfurtu ze zmíněného utkání na belgické půdě odehrál jen necelý poločas, když před jeho úplným závěrem musel se zraněným kolenem nuceně odejít ze hřiště.

Následné vyšetření ukázalo na levém koleni zpřetrhané kolení vazy a tím pádem minimálně půlroční přestávku, díky čemuž pro Junga letošní ročník skončil. "Zranění je pro Sebastiana velmi hořké. Jeho výkony měly vzestupnou tendenci a byl pro nás důležitým hráčem," smutnil kouč Dieter Hecking.

Jung přišel do automobilového města před startem minulého ročníku z Eintrachtu Frankfurt, ve svém novém působišti se však podle očekávání neprosadil a spekulovalo se o jeho odchodu.

Autor: Jiří Vojík / dfb.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
stas87

Akurat som docital vynikajuci rozhovor s Florianom.Nadherne popisuje prechod zo St.Pöltenu na sever,o svojich ambiciach a snoch.Vravi,ze siel postupne,krok za krokom az do acka.Vela mladikov chce mat okamzite miesto v acku ci rovno v zakladnej zostave.Dost mu dalo hranie za rezervu,tam poznal ze to na BL este nie je a neprestal na sebe pracovat. V lete aj odmietol ponuku od BVB,nic by mu to nedalo a jeho vyvoj by sa dost mozno zasekol.Asi takto to zhodnotil:

Werder und ich – das passt einfach.

Dost som si ho oblubil,nema v planu utiect po par povedenych zapasoch.Prvy ciel je teraz pre neho vyviest tim z pasma zostupu.Jasne,v tuto chvilu si to malujem strasne ruzovo a on moze casom zdrhnut prec..z toho rozhovoru ale posobi dost vyzretym dojmom,nohami pekne na zemi.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Ein cooler Hund

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele