Jun rychle doléčuje těžké zranění a vyhlíží jarní ligu

19.01.2010, 11:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
delfin

Jůn patřil k největším talentům? Že jsem si teda nikdy nevšiml, mě přišel jako největší náhoďák

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ani nechci reagovat na toho primitiva jmenem Cobol ten me za to nestoji,typicky priklad .............slovaka co si mysli ze Slovaci po jednom postupu na vrcholnou akci ze jsou lepsi nez my jak v narodaku tak v lize pritom zdaleka ne......

A ted k tomovi ,,,Tom byl hodne vyrazny talent dyt debutoval v Acku v hodne mladem veku a dost se prosazoval v ramci moznosti uz za mlada byval takovym ctvrtym utocnikem do pole ve Sparte coz byl mega uspech protoze dvojka byla jasna Siegl--Lokvenc, debutoval v LM treba na Arsenalu uz v sezone 00/01 v zakladni sestave zapas se mu moc nepoved taky komu jo,,a mel to tezke hral vlastne misto Sionka a postupne se z neho stala velka opora a myslim ze ani v repre nehral nejak spatne....Jenze to Turecko no .....pak jak se vratil zpatky tak to byl bohuzel jen pouhy stin ale ted v Rakousku pred zranenim se docela rozparadil tak snad mu to vydrzi kazdopadne mu preji hodne stesti v Rakousku......Ja verim ze se jeste na solidni uroven vrati a klidne se mi smejte ale v prvnim obdobi za Spartu to strelec rozhodne byl

Reagovat
$dolar$

Jun by se dal prirovnat ke Kadlecovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišli oba jako dřeva...........

Reagovat
smazaný uživatel

Venca,ne Michal že?tak beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me ani tenkrat nejak neuchvacoval, nehral moc dobre, ale je pravda, ze vzhledem k veku to zase tak spatny nebylo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele