Jsme na správné cestě, věří kouč Fiorentiny Montella

23.09.2019, 17:12
Aktuality
Fanoušci Fiorentiny si vytrpěli druhou polovinu loňské sezony a po záchraně věřili v lepší zítřky, ty se ale zatím po výsledkové stránce nedostavují. Celek z renesančního města pokračuje v čekání na ligové vítězství a nedočkal se ani včera, přestože byl hodně blízko...

Fiorentina měla těžký los, na úvod narazila na Neapol, Janov a Juventus a včera měřila síly s Atalantou. Na půdě účastníka Ligy mistrů vedla o dvě branky, v závěru ovšem dvakrát inkasovala a nakonec se musela smířit jenom s bodem.

Viola v Serii A naposledy vyhrála v únoru na půdě SPALu a její čekání na ligový triumf trvá už osmnáct utkání. Něco podobného se Fiorentině nepřihodilo už hodně dlouho, hůře na tom byla pouze v roce 1938, tehdy si výhru nepřipsala v 21 po sobě jdoucích zápasech.

"Hráli jsme proti Neapoli, Juventusu a Atalantě, tedy proti třem nejlepším týmům loňské sezony a proti všem jsme podali dobré výkony. Z těch zápasů jsme si zasloužili více a na základě těžkého losu na úvod bychom si zasloužili nějaký kredit," domnívá se Montella.

"Pokud jsme schopní přinutit tým jako Atalanta, aby v poslední vteřině vyrovnal, znamená to, že si nevedeme zase tak špatně. Dnes nebudu spát, stejně tak se ale mohu ohlédnout za vývojem této Fiorentiny a říct, že jsme na správné cestě. Závěry jsou těžké, Atalanta se v nich umí prosadit a já musel použít nějaká střídání kvůli zdravotním problémům. Je třeba vidět pozitiva, po většinu zápasu jsme hráli solidně," nechal se dále slyšet někdejší útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pice mam vazne deprese, kdyz tolik hracu meho mladi uz trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

18 zápasů bez výhry a stále chce vidět pozitiva To je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ ide o túto sezónu, tak tie pozitíva tam sú. Konkrétne s tou Atalantou nehrali zle... nuž, ale chudobnému aj z hrnca vykypí.

Reagovat
castelL

nie sú žiadne pozitíva.. ako písal kolega vyššie, nevyhrali už 18 súťažných zápasov ligy.. ten mal dávno letieť

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu, jak je ten tragéd může ještě trénovat.

Reagovat
Eldarion

AC Milan and Inter, through the ANSA news agency, announced that on September 26 at 11:00 (GMT + 2) will be a presentation of conceptual designs of the new stadium and plans for the reconstruction of the city in the area of San Siro.

This event will be broadcast live on the television of both clubs, social platforms and also on the specially created website www.nuovostadiomilano.com

Reagovat
cervo
Reagovat
LesyJePan

za sebareflexiu

Reagovat
cink

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio uz sa chytil : ”Chcem aby bolo všetkým jasné, že teraz som najväčši fanúšik Interu. V noci nespávam, lebo myslím na Inter.”

Reagovat
ED91

Ten kurevník!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

Nespal protože ho zvalcovala slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrať vonku proti Atalante bod je na tým ako Fiorentina super, avšak netreba zabúdať na to, že Atalanta cez týždeň v stredu hral zápas v LM a napr. Goméz a Iličič nenastúpili od začiatku zápasu.

Reagovat
Kucka

Ribéryho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravdě jsem od nich čekal víc, ale je fakt že měli blbej los. Úplně opačnej proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jste leda v prdeli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele