Jsem šťastný a dostávám se do formy, hlásí Cassano

06.01.2016, 16:27
Aktuality
Úsměvy na všechny strany v tuto chvíli rozdává Antonio Cassano. Italský útočník se v létě vrátil do Sampdorie a ta po špatném období vyhrála dva zápasy v řadě, po Palermu si poradila rovněž s Janovem a výraznou měrou se na tom podílel právě Cassano...

Cassano nastoupil v základní sestavě k posledním čtyřem ligovým zápasům a včera pro své spoluhráče připravil hned dvě branky, i díky tomu Doria na půdě městského rivala zvítězila 3:2.

"Ti, podle nichž jsem byl již odepsaný, fotbalu vůbec nerozumí. Ve třiatřiceti letech stále dělám rozdíly," řekl spokojený Cassano.

Cassano za sebou má angažmá v Bari, AS Řím, Realu Madrid, AC Milán nebo Interu Milán a ještě před rokem byl hráčem Parmy, ta ovšem měla finanční potíže a Cassano se s ní nakonec dohodl na ukončení spolupráce. V Sampdorii v minulosti již působil a před návratem neměl nejrůžovější vyhlídky, do kádru ho totiž příliš nechtěl tehdejší trenér Walter Zenga a před podpisem smlouvy dokonce hrozil rezignací. V prvních měsících toho Cassano mnoho neodehrál, vše se změnilo až s blížícím se koncem podzimu, kdy Zengu nahradil Vincenzo Montella.

"Montella mi vrátil nadšení a díky němu mě fotbal znovu baví, což předtím neplatilo. Přišel jsem sem bez konkrétního důvodu a Zenga mě ignoroval, pod Montellou ale hrají ti, kteří si to zaslouží. Vrátil jsem se do hry, jsem šťastný a dostávám se do formy," hlásí.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Arogantni blb. Kdyby mel neco i v hlave, a ne pouze v nohach, mohl byt legendou.

Reagovat
Felitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

aky skromny

Reagovat
Furia Ceca

Cassano se kasá.

Reagovat
junglist

ale hovno, je to borec... půlku italskejch útočníků by ještě teď strčil do kapsy. a že je sebevědomej až arogantní? útočník musí

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, včera jsem koukal na ten zápas s Janovem. Měli možná tak ani ne 30% držení balonu, měli jen štěstí že tři brejky - tři goly. Nebýt Vivianiho kterej chytal fakt excelentně tak dostali bůra

Reagovat
smazaný uživatel

from hero to zero

Reagovat
Murtago

Tý jo. Tak třeba dá zase po roce a čtvrt jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok gólů moc nedává ale jinak je to pan hráč, sice je to trochu blázen ale na to že si prošel operací srdce atd.. Tak určitě klobouček dolů FanAntonio škoda že v Interu mu to angažmá nevyšlo lépe! Ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz on je barese. a lidi z bari jsou sileni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele