Jsem na pokraji infarktu, řekl trenér Španělska Enrique

29.03.2021, 10:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak pokud se nemýlím, tak už jeden měl...dával bych si bejt ním pozor.

Reagovat
Keeper117

Myslím že on nemal

Reagovat
PH8

Španělsko může mít skvělý tým, jen to poskládat, dát tomu řád a namotivovat. Tam to chce nějakého zkušeného dědka.

Reagovat
kattos

Spíše to chce čas

Reagovat
Liquid

fakt velká škoda toho gólu Olma, mohli na tom být jako Slováci....

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec, ty musíš mať v hlave iný neporiadok.

Reagovat
Pharrell

La Roja je teďka o ničem. Jejich tiki taka už je moc ohrané a velmi nudné. Budou mít ještě velké problémy se dostat na MS v Kataru.

Reagovat
Acrocephalus

Kdepak je ten tým z MS 2010 (doufám, že jsem teď trefil rok ).

Reagovat
Y.N.W.A

no ta hra právě připomíná ten tým z MS 2014 (kde bylo dost stejnejch hráčů jako 2010, ale už tak nějak nebyla motivace)...

Reagovat
Pharrell

ten rok jsi trefil správně

Ale tehdy měli úžasný skvělý tým tehdy byli opravdu ti “NEJ” na světě pamatuji si jejich úvodní zápas na MS v JAR proti Švýcarsku (0:1). Sice ho prohráli ale pak se rozjeli a dotáhli to až do vítězného finále s Oranjes (play off sice moc krásně nehráli vydřené výhry 1-0 ale i tak získali zasloužené zlato z Mundialu).

Reagovat
Y.N.W.A

Strašně profesorskej fotbal... málo bojovnosti, přitom od těch dravejch mladíků bych to čekal, ale hrají pomalu a do strany jako kdyby tam byli ještě ti pardálové z minulý generace... kteří v době svý slávy do plnejch hrát uměli, teď stačí jeden brejk od připravenýho zabetonovanýcho soupeře a Furia Roja má problém

Reagovat
Stannis Baratheon

Hrozně míchají sestavou a v každé nominaci jsou minimálně 3 noví hráči. Chápu že chce dát šanci ukázat se více hráčům, a případně objevit i novou hvězdu reprezentace, ale měl by tu základní sestavu a nominaci co nejvíc ustálil.

Reagovat
netopier

Reagovat
Acrocephalus

Že by inspirace Jarolímem?

Reagovat
adoxx

KJ vždycky VCD

Reagovat
Seydou Doumbia

Třeba Porra a Gila jsem vůbec do včera neznal. Ano španělskou ligu sleduju jen výsledkově, ale u každýho zápasů rozkliknu střelce a sleduji statistiky. Ale zase v plným kdyby hráli s Gayou, Oyarzabalem, Thiagem, Olmem tak to taky vypadá jinak...jsem zvědav co Morata na Euru

Reagovat
Spalovač šancí

Gil hrál za spartu, takže jasný representant a divím se, že ho neznáš.

Reagovat
Eichel

Gil má byť náhodou veľký talent, dost sa píše o tom, že po ňom pojdu veľkokluby. Skor to je o tom dat mu čuchnúť trochu. Pochybujem, že by ho brali na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

To je trenér, řekne, že takhle to bude vypadat i další zápas. Kluci je to v háji, příští zápas budeme hrát úplně stejně špatně. Nemáme žádný sebevědomí. Snad něco uhrajeme. Hned bych ho hnal....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele