Jsem blízko k přestupu do Anglie, prozradil Luis Fabiano

24.01.2008, 12:39
Aktuality
Sevilla pravděpodobně již brzy přijde o svého nejlepšího střelce. Na odchodu ze španělského klubu je Luis Fabiano, který jedná o přestupu do nejmenovaného anglického klubu. Britská média si onen klub již našla a údajně se jedná o Manchester City...

"Bude velice těžké opustit Sevillu. Ale jednání o přestupu do Anglie jsou v pokročilém stádiu, je to velká příležitost," prohlásil brazilský útočník.

Manažer Manchesteru City Sven-Göran Eriksson hledá jednu posilu do útoku, jejímž úkolem bude nahradit Rolanda Bianchiho. Vedle Fabiana dlouho padala a stále padají jména jako Diego Milito, Fred, Afonso Alves, Djibril Cisse a Lukas Podolski.

Fabiano letos zažívá svou nejlepší sezonu v Seville a se třinácti zásahy se s Diegem Militem dělí o post nejlepšího střelce španělské nejvyšší soutěže. V Andaluzii má sice smlouvu až do léta 2011 a jeho výkupní částka činí šedesát milionů eur, Sevilla však v tomto ohledu nemá rozhodující slovo. Vlastní totiž pouze 35% hráčových práv, zbytek patří Fabianovým zástupcům a skupině investorů. K přestupu by tak mohla postačit i suma 14 milionů eur. "Je to velice dobrá nabídka a ivestiční skupina se rozhodla jednat," říká dále Fabiano.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať už jde ten tělocvikář z brejličkama někam

Reagovat
smazaný uživatel

brazilec v anglii???sem zvedavej jestli se tam prosadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč by měl přestupovat. Hraje za nejlepší tým na světě, bude hrát jarní část LM, hraje v jedné z nejlepších lig, navíc se mu tam daří... Na jeho místě zůstanu tam, kde jsem. Když už bych chtěl mermomocí klub opustit, o přestupu bych uvažoval nejdřív po sezóně.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

No s Fabianem v útoku by to mohl ten Eriksson dotáhnout hodně vyskoko... ...ale škoda že by odešel zrovne ze Sevilly...kdo tam bude těd v útoku, když mají afričany pryč

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mám z Fabiana zmiešané pocity. Je fakt, že túto sezónu sa mu až moc darí, ale mne jeho flegmatický pozičný štýl nikdy príliš nevoňal a osobne si myslím, že do Premier League nepasuje. To už skôr Keržakov, ktorý je agresívnejší a hrá viac do tela, no túto sezónu dostáva ešte menej príležitostí než minulú. Fabiano je stvorený na Primeru a jeho snahu o prestu absolútne nechápem. Skôr to vyzerá na útek z potápajúcej sa lode FC Sevilla, ktorá stráca svoj lesk a tým pádom postupne aj svoje klenoty. Už len čakám, kam odíde Alves, Capel, Keita či Navas (ten však kvôli svojej chorobe zrejme zostane v Seville, aj keby hrala len divíziu). Aj Kanouté už má zajačie úmysly, takže sa mi naozaj zdá, že Sevilla ide nielen výsledkami dole vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakope se tam, fotbal Sevilly mu je šitý na míru. Jinak to vykrádání Španělska je zajímavý trend, že by v Anglii chyběla kvalita?

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Laneey

no to ne, nesmí odejít , to je pro mě nejhorší zpráva dne.... sic máme Kanoutého,ale bez Fabiana budem rádi když budem v prostřed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

i Kanoute je nejistý.. Sevilla bude hrát další sezonu druhý housle.. dle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ta Anglie lidi okolo Sevilly přitahuje ? Nejdřív trenér Ramos, teď tenhle, no uvidíme ... Ne každý hráč z jižních krajů se přispůsobí tempu anglické ligy. A že by byli podmínky v Primera División, potažmo v klubu, který patří mezi její širší špičku, tak rozdílné oproti Premier League. To se mi moc nezdá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele