Jiráček: Po gólu Rusů jsme se zbláznili

09.06.2012, 09:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
juveforever

Poliaci hrajú doma a Gréci ukázali svoju silu, bude to pre Český tým ešte velmi ťažké ale postup je možný si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dlouho panovala nejistota, zda zraněný Baroš nastoupí. V základní sestavě se přece jen objevil. Splnil vaše očekávání?

Nebyl rozhodně tím, kdo by sehrál špatné utkání. Bojoval, přidržel spoustu balónů.

Tak to už fakt nevím, co by Baroš musel zahrát, aby Bílek řekl, že hrál hovno.

Reagovat
Ligter

Já jsem sice doufal, ale musím uznat, že bod s Ruskem by byl jakýsi nadstandard. Řecko bylo ale první poločas proti Polsku nemožné, Polsko zase přestalo hrát. Uvidíme, pořád jim celkem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček měl včera dvě osobnosti - 1. hrál skvěle dopředu , 1 na 1 hrál jak Nedvěd a hrál parádně!. Bohužel 2. osobnost byla ta že se dozadu moc nevracel a byl nedůraznej...škoda

Reagovat
Ronaldo.com

tak na postup to pořád je Poláci včera ukázali že nejsou bůhví jak silní ale hrajou doma!Řeci opět hrajou ten svůj hnusnej fotbal se kterým vyhráli EURO ale taky nejsou tak silní!Jenže pokud proti ním nastoupí taková ČR repre jako včera pojedeme dom bez bodu!Baroš?nedal gol takže jako útočník nesplnil.Střed zálohy?katastrofa!!!!!!a Obrana :D :D :D :D co k tomu říct my v krajským přeboru máme lepší systém bránění a celkově obranu!

Reagovat
bartes

nějak mě napadá taková myšlenka, že Rusko porazí Polsko a tím si vlastně zajistí postup. Pokud my k tomu uhrajeme něco s Řeckem, tak poslední zápasy budou otevřené. Na to ti naši hráči mají. Jen nějak nevěřím další podobné haluzi jako té, se kterou jsme se dostali na ME .......prostě a jednoduše Bílek by měl přestat spoléhat na štěstí a hráči by měli začít něco hrát. Mužstvo na 2 výhry máme. Stačí hrát zezadu, někoho přidat k Barošovi a nevymýšlet kraviny typu běhaví krajní obránci po lajně. Rychlé hráče na brejky v týmu máme a 1:0 nebo 2:1 jsou schopni uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v postup a věřím Bílkovi že nás dotáhne do čtvrtfinále eura 2012

Reagovat
Melchior

Bílkovi nevěřím ale doufám, že se naši hráči sami ukoučujou ze skupiny

Reagovat
Sosi

Škoda, že i do středu obrany Plzeň nikoho nedodala. Ti krajánci stojí za hovno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele