Gól mě vůbec netěší, prohlásil Pilař

09.06.2012, 12:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pilař, Gebre a Jiráček nezklamali. Jsem rád že je máme.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to řekli ti starší .... nechápu, proč do přípravnejch zápasů dáváme Rosického,Baroše a spol. ... o nic nejde...tak by měli dostat šanci ostatní hráči, jinak se nikdy nezapracujou

Reagovat
cetto

tak na druhou stranu zapracování není o tom, postavit úplně novou jedenáctku, ale do funkčního systému zapracovávat určité jedince, kteří postupně dorůstají (jako to dělají např. němci). Takže z tohoto pohledu je celkem pochopitelné, že i Rosa, Plašil a spol v těch přátelácích nastupují, ptž bylo by sice super, aby šanci dostali Darida, Hušbauer, Suchý, Kalas, Chramosta a spol, nicméně pokud by s něma pak ti starší hráči neuměli hrát, tak by to bylo k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

ale u nás to jde buď hodně pomalu nebo úplně z kopce, jako v případě hromady Plzeňáků v současném kádru, to postupné - tam chybí

Reagovat
cetto

No zrovna ti plzenáci hráli včera společně s liberečákem nejlíp ze všech našich

Reagovat
zelda

Sympatické vyjádření od nesympatického hráče

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe...takovej gól....to snad ani nebyli naši ....nejhezčí akce od roku 2004 a možná ještě lepší

Reagovat
cetto

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych na chvíli usnul pak jsem se bohužel zase probudil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Sivok a Hubník v obraně, to bylo jasný už před odpískáním,že to poteče

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu jsem si potvrdil, že "českej fanoušek" je fakt ta největší špína... Trochu smutný...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Když se daří tak všichni skáčou ale když se nedaří, tak sprostě nedávají a naopak přejí soupeři aby nám dal další goly. Je potřeba oddělit zrna od plev mezi fanoušky. kdo si přál bůra je pleva.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsme jako Brno, nikde nikdo a když to šlape,tak plnej staďák i na výjezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela misto Rezka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Pilař mě velmi mile překvapil. Tak nějak jsem očekával, že ofenzivu potáhne spíš pravá strana a že Pilař se bude utápět ve vlastních kličkách (teda jen jedné, kterou dělá furt dokola), ale ono to fungovalo..při tom golu se skvěle nabídnul, dobře to vyřešil, bylo sice štěstí, že obránci nevyšel krok, ale to už k fotbalu patří. A měl tam víc dobrých momentů. Celkově bych řekl, že nejlíp hráli Pilař a Gebre, nezklamal ani nastoupivší Petržela - hráči z naši ligy. Možná, že kdybychom se vykašlali na "hvězdy" a hráli s takovými hráči, tak bychom to dotáhli dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela misto Rezka , Darida misto Plasila , Limbersky na levym bekovi a Hubnika na lavicku jinak to fakt nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje pripravny zapasy pred eurem s limberskym a pak da do prvniho zapasu Hubnika to fakt nechapu! A novyho utocnika jeste k tomu Lafatu za stavu 1:4 to se mi chtelo opravdu uz smat, to mel radsi vystridat sam sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

ještě Rezka místo Baroše a budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem také přemýšlel, bylo by to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Dovolil bych si mírné shrnutí:

Kvalifikace:

Má představa: Bude se budovat nový tým, nová tvář, budem hrát otevřený, odvážný a dynamický fotbal, s tím, že holt výsledky asi nebudou nic moc a pravděpodobně nepostoupíme.

Realita: Nezatlačili jsme ani Skoty jejichž taktika byla, nechat se zatlačit... I ''Elitní'' útočníky Litvy jsme ztrojovali... Ale pravda tento antifotbal nám přinesl řadu slušných výsledků a postoupili jsme na Euro.

Euro:

Má představa: Odměnou za ten náš antifotbal budiž výsledky, tajně jsem doufal v paralelu s Řeckem na Euru 2004, tzn v zadu na 0 a nějaký haluzák, že občas dáme ze standartek.

Realita: Poprvé zkoušíme hrát ofenzivní fotbal, hráči ztratí balón a nevrací se, takže hráči jako Arshavin, či Kerzhkov mají tolik prostoru, že si můžou dovolit si balón připravit na silnější nohu a proměnit každou třetí tutovku a stejně dostanem výprask 1:4.

Já obecně taky často nadávám na nevděčnost českých fanoušků, ale prostě to co předvádí Bílek je naprosto neuvěřitelné, všechno dělá naopak. Tam kde bychom měli hrát útočně a zkoušet hráče jako je Limberský a Darida hrajeme beton se starou gardou a teď na Euru bude zkoušet hrát takhle naivní taktiku proti Rusům. A aby to korunoval tak po poločase 0:2 se pokusí utkání zvrátit defenzivním Hubschmanem, kterého na hřiště pošle místo ofenzivního Rezka.

Taky nepochopím, jaktože Kadlec, který v bundeslize je hodnocený jako jeden z nejlepších krajních beků není schopně pozičně uhlídat hráče, třicátníka z Ruské ligy. Asi opět nějaký podivuhodný záměr stratéga Bílka.

Reagovat
cetto

K tomu Kadlecovi - hodně se psalo o tom, že na jaře neměl formu. Já jsem byl vždycky jeho velkým zastáncem, považoval jsem ho za klíčového hráče naší repre za jedinou "nevýhodu" jsem považoval to, že hraje na pozici, kde není bohužel až tak moc vidět, jako třeba Rosa, Čech nebo Baroš. Bohužel včera ukázal, že v aktuální formě tam absolutně nemá co dělat a nebál bych se ho prostě natvrdo posadit na lavku. V prvním poločase byly oba goly jeho, když jednou byl upe někde v prdeli a celou stranu nechal odkrytou a podruhý, místo aby sprintoval s nabíhajícím hráčem, tak si vyklusával 2 metry za ním (to samý při další šanci rusů, která taky mohla skončit golem). Jak tady byl nějaký týden zpět článek o Suchém, který říkal, že pravděpodobně bude jen divákem, tak si myslím, že po včerejšku jeho šance na základ výrazně povyrostly, protože místo Kadlece tam prostě musí být Limberský a nebál bych se vyhodit i Hubníka, který ač nehrál špatně, tak prostě v každém zápase nějakou chybu udělá a ta nás může třeba taky stát postup...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jn já včera Kadlece vůbec nepoznával, taky jsem ho měl za jednoho z mála v podstatě top hráčů v naší repre. Co se týče Suchého nevim no, s hodnocením Hubníka souhlasím, ale zas pamatuju si jak jednou nastoupil Suchý v základu a vyrobil jen za poločas snad 4 hrubice a to byl tuším jen nějaký přátelák, takže ani zase tak moc nervózní být nemusel. Těžko říct co by s ním udělal atmosféra Eura...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele