Jen si o sobě nesmíme moc myslet, říká záložník Leicesteru Maddison

10.11.2019, 13:05
Aktuality
Leicester City v sezoně 2015/2016 šokoval celou Evropu, když získal anglický titul a letos dává vzpomenout na několik let staré výkony a výsledky. Nezaváhal ani včera, Lišky doma přehrály Arsenal 2:0 a jsou už na druhém místě tabulky Premier League...

Anglické lize vévodí s 31 body Liverpool, za ním jsou Leicester, Chelsea (oba 26) a Manchester City, ten do této chvíle posbíral 25 bodů a dnes ho čeká atraktivní duel na půdě lídra tabulky.

"Jen si o sobě nesmíme moc myslet. Jsou zde dva špičkové kluby a jejich vzájemný souboj budu sledovat z gauče. Uvidíme, jak to půjde, my se každopádně budeme ze všech sil snažit, abychom nadále uhrávali dobré výsledky," slíbil záložník Leicesteru James Maddison.

Na King Power Stadium včera dlouho platilo bezbrankové skóre a to se změnilo až v 68. minutě. V té se prosadil Jamie Vardy, o sedm minut později pak přidal razítko na domácí triumf právě Maddison.

"Byl to správný zápas Premier League mezi dvěma kvalitními kluby. V uplynulých týdnech se hodně mluvilo o Arsenalu, ale věděli jsme, že směrem dopředu je hodně nebezpečný, rozhodně jsme utkání nebrali na lehkou váhu. Dle mého názoru jsme hráli excelentně, stejně jako celou sezonu. Myslím si, že jsme dominovali po většinu zápasu. Ale ať už je výsledek 9:0, 2:0 nebo 1:0, stále máte jenom tři body, musíme tak jít dál," uvědomuje si Maddison.

Maddison dal letos už šest soutěžních branek a může se těšit na anglickou reprezentaci, trenér Gareth Southgate ho zařadil do nominace na zápasy s Černou Horou a Kosovem. Včera mu na jeho trefu přihrál Vardy, s jedenácti zásahy nejlepší střelec celé Premier League.

"Vardy je na někoho, kdo dává tolik gólů, neskutečně nesobeckým hráčem. Špičkoví útočníci neustále střílejí, ale Vardy si uvědomil, že jsem v lepším postavení. Z mého pohledu to pak bylo o udržení koncentrace a zakončení, naštěstí to tam spadlo," popsal Maddison svou trefu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Smreky

Tuto sezónu hraju skvele Maddison, Tielemans, Vardy, Soyuncu,..

Rodgers robí skvelú robotu hraju pekný útočný futbal :) po odchode Harryho k united všetci očakávali pád a oslabenie a oni sú dokonca ešte silnejší a Soyuncu na neho nechal zabudnúť

Dúfam že ihrisku tu top4

Reagovat
Smreky

*uhraju

Reagovat
Mönchengladbach

Çağlar Söyüncü je taky o parník lepší než nejdražší průměrák všech dob. Parádně Lestr United nátahl, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Kluivert9

Leicester má skvělou přestupovou politiku.

Reagovat
Coniglio

Uf! Odvazne alebo neinformovane..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Smreky

Úplne súhlasím

Reagovat
Infernoqt

Upřímně přiznávám, že Maguire nikdy nebyl extra stoper, ale furt to bylo víc, než co jsme tam předtím měli. Víc než jeho příchod nechápu odchod Smallinga, který byl z toho zbytku jednoznačně nejlepší.

Reagovat
Remt

coz je hruzostrasny protoze Smalling je jinak hroznej

Reagovat
Tuard.MUTD

aha , v AS momentálně top

Reagovat
Remt

jen říkám jaký byl v MU, na Italskou ligu asi stačí no, nevím, nesleduju Italskou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bayern +

Priemerák to zasa nie je. Škoda, že nezostal a nehráva so Söyüncüm on, to by bola snová dvojica... ale zas by nemali 80 mega na iné prestupy, no...

Reagovat
Mönchengladbach

Lestr využil toho hajpu kolem Van Dijka, který v podstatě sám téměř okamžitě posunul Liverpool na nejvyšší level, a v United uvěřili, že Maguire je stejná liga jako Virgil.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Není, fakt nevím, kde se tohle vzalo. Maguire byl top, předváděl konstantně skvělý výkony, navíc k sobě měl často Morgana nebo Evanse, kterej určitě nebyl tak dobrej jako letos.

Soyuncu je skvělej, zatím Maguira dokázal nahradit, ale na takovýhle tvrzení je ještě brzo. A co jsem slyšel, tak Maguire ve skvělých výkonech pokračuje, v United si rozhodně nestěžují.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu bude najlepsi stoper pl, fanusikovia lestru su z neho uplne hotovi, cult hero

mislintant ho tlacil k nam

Reagovat
Hunt

Soyuncu se chytil hlavně díky skvělému Evansovi. Doteď nechápu, jak ho tehdy mohli nechat z United odejít.

Reagovat
Infernoqt

Evans byl tehdy po zranění a dost chyboval. Měl nestabilní výkony a bylo jasné, že se přes potenciál Smallinga s Jonesem, případně Rojem nedostane do sestavy. Teď to zní divně, ale už je to skoro pět let.

Reagovat
Hunt

Chápu. Jen se to prostě ve srovnání s přestupovou částkou za Maguira pro mě jeví jako neuvěřitelně dobrej obchod pro Leicester. Ani nechci vědět, co si budou říkat za Maddisona.

Reagovat
Infernoqt

Protože má smlouvu až do konce sezony 22/23, tak to vidím na 70 mega liber

Reagovat
r.mrazik

a opet ta kravina s prekvapivym odchodem evanse...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že stál za velký h***

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
h8_sfatto

kéž by vzali do kursu i Vémolu

Reagovat
FC Porto FC

Není to tak dávno co se Leicester marně snažil dostat do PL. Už v ty době jim nešlo nefandit, natož pak teď

Reagovat
h8_sfatto

každej tým, kterej si koupí Tielemanse si zaslouží sympatie

Reagovat
Elliasson

Škoda, že v Monaku nebyl zdravý.

Reagovat
Hokaido

Už jen za tenhle moment jim ty úspěchy člověk musí přát:

https://www.youtube.com/watch?v=SqRQ_LZjCJI

Koho by tenkrát napadlo, jak to s nima dopadne.

Reagovat
Rudnevs

Lavička Lestru: Harry Kane, Jamie Vardy, Drinkwater...

Reagovat
Whitemedia

Dva super borci a jeden alkoholik..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hitZor

Nechápu, co je na tomhle tak sympatického, nafilmovaná penalta, kterou následně na dvakrát neproměnili a ještě dostali z brejku gól

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nemanja

Reagovat
vodka

Knockaert je blbeček...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele