Je to zklamání, hodnotil remízu s Jabloncem ostravský Fillo

24.02.2020, 23:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (336)

Přidat komentář
Rothbard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hlavně neměl dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tuším, že to tady od rána bude hodně výživné Já nějak nevím, no...Byla to od něj děsná magořina, ale na tu "oranžovou" to asi vidím, potom už je na VAR, jak se rozhodne. Prakticky to bylo rameno na rameno, že jo, i když úmysl jasný, všechno... Někteří vzpomínali i na Fleišmana, že neměl dohrát, mě se nezdálo, že by měl něco na ČK. Po ŽK, kterou sice dostal pozdě, ale dostal, tak se celkem uklidnil. Je to taky o rozhodčím, jaký nastaví metr...Druhou ŽK Krob ale dostat neměl, tam tomu Fillo hodně přidal a Smolič zase létal po kontaktu s Plechatým(?)...Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, prosím né. Především kvůli tobě přeji Baníku LM, 2. místo atd.

Ale Fillo je ubožák.

Reagovat
Losinho

Rameno na rameno

Reagovat
Bakary3

Za střízlivý názor.

Zásadně ale nesouhlasím s popisem "rameno na rameno" - tak si představuju férovej souboj o míč, kdy oba o účasti v souboji dokonce ví...

Fillo si úplně mimo dění zákeřně na Sýkoru počkal a třeba to nebyl loket, ale Sýkora se soustředil koukal jinam a on mu vrazí asi ramenem na spánek. Totální hnusárna.

Trochu chápu oba postoje.

Žlutá - jo, rozhodčí si nebyl jistej, jestli ho za to vyhodit, budiž.

Červená - nesportovní hrubý chování to je, jasnej úmysl, to může popřít snad jen totální zaslepenec, podle pravidel ano. Vůči protihráči opravdu bezohledný a nebezpečný.

Já osobně - červená, podle mě se za tohle prostě má vylučovat a pokud se budou promíjet takovýhle úmyslný a nebezpečný zákeřnosti, tak může u postranní čáry stát rovnou rychlá a na konci zápasu to posbírat.

Reagovat
lichna.

Je neskutečné, jak dovedou někteří vyhrotit ten samotný zákrok jen proto, že jde o Baník nebo o Filla. Já se tady nehodlám pouštět do nějakých velkých diskusi. Ale včera to byl loket do obličeje dneska je to rameno do spanku. Sakra viděl jsem ten zákrok asi dvacetkrát a nic takového tam prostě není. Dostal strom, jasná žlutá. Ale za mě osobně by červená byla taky přísná. I když by si ji možná rozhodčí obhájil.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Logan

Ale tady přeci nejde o to, jestli to byl loket nebo rameno. Byl to zákrok uplně mimo hru s úmyslem soupeře poškodit. To by měla být červená automaticky. Zrovna tak jako jí dostal Stanciu tenkrát v Plzni za Spartu, kdy "jenom" podkopnul Limberskýho, což mi přišlo o dost míň nebezpečný než tohle. Vždyť Sýkora mohl třeba jen trochu změnit směr nebo pootočit hlavu a najednou to mohlo dopadnout uplně jinak. Pořád se volá po ochrně hráčů a tohle jednoznačně byl zákrok, který ve hře nemá místo. Za mě je to surová hra mimo dění ve hře a čk. A bylo by to uplně stejně i kdyby to udělal někdo z SKS nebo JAB.

Tvrdá hra ano, ale tohle je zákeřná hra a to já teda vidět nechci, no.

Tohle byla prostě píčovina.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lichna.

Počkat, strom zepředu je stejně zákeřná věc jako podkopnuti hráče zezadu kde to navíc bylo po předchozím souboji s jasnou snahou mu to vrátit? To naprosto nesouhlasím. Podle mě si nikdo neuvědomuje to, že ten zákrok vypadal hůř jen proto, že se srazil zrovna Fillo s papírovým hochem. A nevím, já tam prostě vidím snahu tvrdé zastavit soupeře, ale jako zákrok, který má vyloženě někoho poškodit, to si představuju trochu jinak.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Za strom dávat červenou je kravina.

Reagovat
frankiefcb

a dělat z toho surovou hru ještě tím tuplem. Faul na žk jasný. Ale hysterie okolo případné ČK je fakt úsměvná. Prvně jsem si myslel, že ho Fillo podle místních komentářů napálil přímo do hlavy a pak se na to podívám a nestačím se divit (rameno do ramene).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Je to stejně zákeřná věc, protože Sýkora o něm vůbec nevěděl. Nebylo to zepředu, ale ze strany kam nekoukal. Tady to bylo s jasnou snahou ho trefit. A jak si představit jinak zákrok, kdy někoho mimo hru jen tak srazíš?

Si vem že vedle někoho běžíš po hřišti a z ničehonic ho sejmeš ramenem, když kouká jinak. Však wtf?! Bych tě chtěl vidět, kdyby tě takhle někdo sejmu při fotbálku

Stejně jako se podobné stromy zakázaly v hokeji.

Vždyť je to zákrok MIMO DĚNÍ NA HŘIŠTI. A o tom to celý je. Kdyby tohle udělal v souboji o míč, neřeknu ani slovo. Ale tohle je úmysl mimo dění na hřišti, nesportovní chování. Já vůbec nechápu, že tuhle píčovinu může někdo obhajovat. Udělat tohle Bořil, tak jsem nasranej jak debil, protože to prostě nepatří do hry.

Reagovat
Bakary3

hlavně za poslední odstavec, tyhle zákroky mě u hráčů "mýho" týmu taky vytáčí.

Reagovat
Puskas

Mimo dění na hřišti je i strkanice před zahrávaným rohem, taky se to řeší žlutou. Červená má být za zákeřný brutální zákrok, toto byl běžný strom, za který se dává žlutá.

Reagovat
Logan

"běžný strom" ve fotbale by žádný strom neměl být běžný, ale ok.

strikanice před rohem, kde o sobě hráči navzájem vědí, je trochu něco jinýho, navíc je to většinou vzájemný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako smutne je, ze v NHL by za podobny zakrok bez buku frajer uz ted mel distanc x zapasu, tady se resi, jestli zluta nebo cervena. Az to priste dopadne tak, ze domrda frajerovi krcni obratle a bude pul roku bez fotbalu, tak budou ty stejni volat po tvrdych trestech. Tohle proste do sportu nepatri, jestli si s nim chce neco vyridit, at si na nej pocka po zapase na parkovisti na ferovku

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kucka

Reagovat
doshcz

Reagovat
bobis21

Měl by přesně dvě minuty

Reagovat
smazaný uživatel

NHL nikdy nic takoveho netrestalo a netresta tak si prestan vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

https://www.youtube.com/watch?v=pNI9EnYLcpk prosím kolik dostal stopku za hit v 1:00 díky?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedi se asi uz nedockas, ale aspon nam udelal neumyslnou anketu kdo tady sleduje NHL a kdo ne

Reagovat
ratusek

A hlavně mu na to dali lajk očekávané persony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

znalci no

Reagovat
Logan

"zákrok bez puku" a ty sem pošleš video, kde na frajera letí puk. A ano, i tohle byl zákrok, za který by se dle NHL mělo vylučovat, protože byl z mrtvého úhlu. jestli ho potrestali nebo ne, nevím, ale podobných hitů ti sem pošlu x potrestaných.

to důležitý, co se tu stále snažím(e) zdůraznit je to, že tohle bylo mimo hru. ve hře o míč (puk) je tělo asi víc "použitelné"

Reagovat
frankiefcb

vždyť je puk u úplně jiného hráče. Vylučovat ano, je to samozřejmě nedovolené bránění (těch je hodně i v místech, kde není puk), ale nejsou za to stopky. Tělo na tělo anebo klasické stromy.

Reagovat
Logan

No ten puk šel na něj, akorát to před ním někdo tečoval (čehož jsem si pravda nevšiml) takže šel nakonec mimo. Takže ano, i tohle by mělo být minimálně vyloučení, ale dá se posoudit i jako napadení když není puk a je to mimo hru a za to už je vyšší trest nebo suspendace.

jsem se přehlédl, sorry.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Losinho

Reagovat
8lampard8

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Běžný strom ve smyslu žlutý faul. Neobhajuji ten faul, jen neberu, že by měl být trestán vyloučením. Co pamatuji, tak se vždy trestal žlutě.

Reagovat
Logan

Co pamatuji, tak se trestal žlutě v souboji o míč, když se někomu postavíš do cesty. Ne když je balon 30 metrů mimo a ty do někoho naběhneš

Reagovat
Puskas

Být to ve vápně, je to penalta. Takto to není nic, jelikož na základě VARu nemůžeš dát žlutou. I ty strkanice v přerušené hře se řeší žlutou.

Reagovat
Logan

Strkanice je ale vzájemná. Toto je IMHO surová hra, tudíž čk. Chápu, že pro některé to teda není surová hra. Jen by mě zajímal Váš názor, kdyby tohle někdo udělal v zápase vám, určitě vás spousta fotbal hrála.

Reagovat
Puskas

Udělal. Není to příjemné. Ale stejně si nemyslím, že je to na červenou. Žlutá jasná. Tu strkanici jsem psal hlavně proto, že to taky není přímo ve hře, v souboji o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

bež si hrát kuličky pod strom

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Zephyr

Reagovat
lichna.

Ne není to stejně zákeřná věc. Až budeme hrát balet, pak můžeme uvažovat o cervene kartě.

Červená se má dávat za to že někdo někoho třeba nakopne mimo hru, ne za to že někdo srazí tuhle musí váhu stromem. A jak vidím, posvětila to i komise rozhodčích, tak to asi nebude úplně zcestne..

Reagovat
Logan

Tvl doufám, že bude nějaký další fotbálek když je teda tohle ok.

Ještě že nemám takovou povahu, fakt.

Reagovat
bobis21

Jestli si myslíš že stromem někoho nějak extra nasereš, tak fakt ne. Tos vážně při fotbale strom nikdy nedostal?

Reagovat
Logan

ne mimo hru a ne v momentě, abych nebyl v souboji účasten (tj vždycky to bylo minimálně vzájemné)

Reagovat
bobis21

Tak to já snad v každém zápase (v mládeži, od té doby jsem nehrál)

Reagovat
lichna.

Není to OK, ale dle mě to není na červenou.. Nebo rozhodně ne na JASNOU ČERVENOU.

O to mi jde. A to bys musel být pěkný kretén, abys podobný zákrok udělal na kamarádském fotbálku. A to jak jsem tě poznal rozhodně nejsi..

Reagovat
mistr129

Za žlutou bych to prave videl, kdyby to bylo úplně bezpečný - třeba by ho chytil za dres nebo stáhnul k zemi

Reagovat
run

Reagovat
Bakary3

Podle toho videa, co jsem viděl pod souhrnem, mi to tak prijde.

Strom je telo na telo, tohle strom nebyl, a uz vubec ne zepredu, jak pises niz. Sykora byl natocenej bokem na mic.

Fillo ho proste chtel sundat a chtel, aby ho to bolelo.

Tohle bylo proste zakerny a vzhledem k tomu, ze ho trefil na hlavu, i nebezpecny.

Reagovat
lichna.

Dokud budeš tvrdit, ze ho trefil na hlavu, tak si dal nemáme co říct. Zkus si ten záběr najít i jinde. Já si to pouštěl zpětné přímo z TV na relativně velké obrazovce. Útok na hlavu to prostě nebyl.

Reagovat
Logan

Na hlavu to nebylo.

Nicméně - bylo to v nepřerušené hře mimo souboj o míč (to je fakt)

bylo to úmyslné (to je fakt)

a bylo to zákeřné (to je fakt, protože Sýkora o něm vůbec nevěděl))

Chceš něco z toho popřít? Pokud ano, chci argument, pokud ne, je to pro mě jasná čk (a byla by i v platnosti 2/3 z těch argumentů)

Reagovat
bobis21

Sýkora o něm věděl, zákeřné to nebylo. Pro červenou není důvod.

Reagovat
Logan

Sýkora věděl leda to, že běží vedle něj. Ale koukal uplně jinam a neměl ani nárok aby se zpevnil nebo cokoliv. Však takové zákroky se i v hokeji trestají vyšším trestem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ted to nahore pisu

Reagovat
smazaný uživatel

Se srovnáním tímhle směrem s hokejem nemůžu souhlasit. Prakticky každý, kdo je nějak aktivní kolem hokeje ti potvrdí, že u hokeje holt musíš hledět kolem sebe, jinak tě to bude bolet, když tě soupeř nezpevněného cíleně trefí. Bere se to nekoukání jako tvoje minus, když nakoupíš. Je jiná věc, jaký je to zákrok, to už je jiná debata .....Takže srovnávat s hokejem určitě ne ......

Reagovat
Logan

V hokeji záleží na tom, zda je to zákrok na hlavu nebo ne. Ano, když někoho srazíš na rameno, je to čisté, ale pořád platí podmínka, že to musí být při souboji o puk. Při hře mimo puk je to minimálně nedovolené bránění, nebo napadení.

Pokud je to na hlavu ze slepého místa, píská se to i v souboji o puk, takže nevím, proč to neporovnávat.

To důležité v tom souboji je, že je uplně mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost jsi pomíchal víc věcí na jednu hromadu z hokeje a z fotbalu a je z toho neuchopitelná směs...... V hokeji za situace, kdy je v situaci srážky puk v dosahu, tak se nemusí jednat o faul, přestože cíleně hraješ do chlapa a dáváš čistý strom (bez záměru na hlavu/krk, bez zvednutých rukou a hoke, bez rozjezdu a povyskočení v momentě střetu)....... To ve fotbale prakticky není, tam se píská buď na jednu nebo druhou stranu i když je míč u situace. Vyjímkou je snad jen pokud si prdelí chceš odblokovat chlapa a pouštíš zjevně míč do autu a i tam záleží, jak je soupeř dotěrný a jak moc jde za míčem ........ Z podstaty nemám moc rád porovnávání hokeje s fotbalem, jsou to dva jiné sporty......

Reagovat
Logan

Podstatné u fotbalu i hokeje je, zda je souboj ve hře o míč (puk), nebo uplně mimo něj.

V hokeji i ve fotbale je určitě možné hrát tělem v souboji o míč, a to asi i tvrději, pokud je to vzájemné a rozhodčí to dovlí, ale ani v jednom sportu NENÍ povoleno atakovat soupeře mimo hru, a to navíc jednostranně. A tom celé to porovnání bylo.

V hokeji je srážka mimo hru o puk buď nedovolené bránění nebo rovnou napadení. U fotbalu dle by to měla být čk.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, to jo .... ale přesto se nemůžu tak úplně sžít s tím srovnáním "v hokeji je to tak, takže ve fotbale by to mělo být podobné...."..... Mimo hru u obou sportů se nemá atakovat, ale pokud za to voláš ve fotbale po ČK, tak to těžko můžeš srovnávat s hokejem, protože v hokeji nemusí být i za atak mimo puk hned automaticky vyšší trest do konce. Pokud požaduješ jediné možné řešení situace u fotbalu, tak ti automaticky srovnání s hokejem padá, protože tam i mimo hru je možností víc, než jedna z hlediska trestání ..... Když je za nějakou situaci mimo puk u hokeje vyloučení na 2 minuty a trestaný hráč se pak vrací do hry, tak přeneseno do fotbalu to srovnáš s čím ? Když ve fotbalu je tu je řeč jenom o možnosti ČK a odchodu ze hry ?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Logan

Jakmile jde o "blindside" hit, tak taky neexistuje jiná možnost než vyšší trest, což je vyloučení do konce zápasu.

Pokud by tady byli v souboji oba, jako se to celkem často děje při nějakých šťouchancích atd, tak je resultem žlutá.

Tady to měla být imho červená.

Beru, že máš jiný názor, asi víc lidí, jak jsem řekll, já takový zákroky ve fotbale nechci a plošně bych je tvrdě trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neříkám, že takové situace chci . Mluvil jsem výlučně o srovnávání situací mimo míč (resp. puk) u dvou sportů. V hokeji není jen hitování mimo puk. Můžeš tam mít sekání, nedovolené bránění, hákování .... Všechno jen za dvojku, hráč se vrací do hry. Pokud chceš ve fotbale za situace mimo míč redku (bez ohledu na jiné okolnosti), tak se dostáváš automaticky mimo srovnání s hokejem z výše uvedeného důvodu..... to je celé .....Jde o to, jestli srovnáváš čistě strom v obou sportech anebo je řeč i o jiných zákrocích mimo míč (puk). Já tu víckrát viděl "situace mimo hru = červená" .... Bez ohledu na to, o jakou situaci šlo - a pak v takovém případě s tím srovnání dvou sportů nesouhlasím....líp to vyjádřit už neumím.....

Reagovat
Logan

Situace mimo hru ve fotbale, při které o ní atakovaný hráč neví = červená karta - pro mě. A je uplně jedno, jestli je to podkopnutí jako u Stancia, bodyček jako u Filla a nebo hlavička jako u Zidana.

To je můj názor.

Pokud by tady Sýkora o tom ptoku Filla věděl, třeba na něj koukal, tak je to pro mě žlutá.

Pokud je to vzájemné, tak buď nic nebo žlutá pro oba, podle vážnosti situace a vývoje zápasu.

Asi takové shrnutí.

I v hokeji cokoliv mimo hru, kde je to jednostranné, by mělo být za vyšší trest, bohužel ne vždy to tak je.Druhá věc je, že tam na to není VAR a opravdu to musí vidět rozhodčí, což je často dost komplikovaný.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Ano úmyslně mu naběhl do těla aby ho zastavil. Nevystrcil loket, nezkopnul ho. Kdyby to nebyl Sýkora tak to možná i ustojí. Takže za mě mě jasná žlutá karta.

Reagovat
Logan

On mu nenaběhl do těla, aby ho zastavil. To by bylo například v situaci, kdy si hráče chce naběhnout při brejku a ty ho mimo hru zastavíš. On ho chtěl prostě a jen sejmout aby mu dal najevo, že ho to bude bolet. Ať už předtím Sýkora provokoval nebo ne (nevím). To je prostě něco jiného.

Tohle nebyl žádný taktický faul, tohle byla prostě frustrace/píčovina.

Reagovat
bobis21

Vždyť ho právě zastavoval ať nemůže naběhnout do protiútoku na přihrávku byl to takticky faul.

Reagovat
lichna.

Tak s tím nesouhlasím, Kdyby si na něj chtěl někde počkat, aby ho to bolelo, tak by to udělal úplně jinde. Takhle podle mě viděl, že mu Sýkora zdrhne, tak přidal na agresivitě a sundal ho.

Reagovat
Bakary3

Jestli ne, tak se omlouvám, z toho videa to tak vypadalo.

Ale i tak souhlasím s tím, co píše Logan - úmyslně, mimo hru, do nezpevněnýho hráče, který o ničem netuší. Pro mě je to pořád na červenou, protože je to prostě nebezpečný a zákeřný.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hlavu trefili leda tak tebe A poradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedini, kdo zminuji u toho zakroku klub jsou prave Banikovci, automaticky maji pocit, ze jsou ti ublizeni zase nejvic,no neni to tak. Fillo byl zmrd uz v teplicich, plzni a bohuzel je i v baniku. Cervena karta, bezohledny faul mino deni hry, nazdar

Reagovat
Bakary3

hlavně ta první věta, zase si musej hrát na chudinky, jak jdou všichni proti nim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Podle logiky té 1. věty jsou zastánci červené antibaníkovci. Nemíchej do toho klubové preference.

Reagovat
Bakary3

viz lichna : Je neskutečné, jak dovedou někteří vyhrotit ten samotný zákrok jen proto, že jde o Baník nebo o Filla

klubové preference do toho my nemícháme. Ve stejným duchu by se to komentovalo, ikdyby šlo třeba o Olomouc a objevilo se to tu, možná v menší míře, protože Baník je přecijen sledovanější.

Ale prostě normální diskuze, jesti byla na místě spíš žlutá nebo spíš červená.

Já řekl, že se dokážu smířit s obojím, ikdyž osobě bych radši za podobný zákroky vylučoval... Jiní by dávali žlutou... Nic víc.

Akorát někteří z vašeho tábora zas mají pocit, že se jde proti Baníku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Stejně tak když se podobná zvěrstva děla pět let zpátky ve prospěch Plzně, tak to Sport týden rozpitvával, když se to stane v ČFL, tak to naopak nikoho nezajímá

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jasně, stát se takový zákrok v zápase Příbram Zlín, tak pochybuju, že se vůbec ten zákrok nějak řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle vas rozhodli sudi a var ve prospech Baniku a poskodili Jablonec, takze kdo presne jde proti nam? Ty a dalsi afektovani jedinci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vidíš, jak židi až zaslepeně řeší Baník, než aby si hleděli svého klubu...A když už chtějí řešit nějakou kontroverzi, tak slušně střílí do tmy

Reagovat
Logan

Treve ale vy z toho zase děláte, jako kdyby to řešili a hodnotili jen fans sks. Bavíme se tu prostě o fotbale ne? Nebo prostě mám komentovat jen svůj tým? Pokud to tak chcete, tak ok, já už se k Baníku nebo ostatním zápasům v lize vyjadřovat nebudu, ale vždyť o tom je diskuze.

Tohle není hon na Baník, tohle je vyjádření názoru na to, že takové zákroky do fotbalu nepatří.

Jak jsem psal lichnovi, tebe takhle někdo mimo hru sejmout při fotbálku, tak jsi s tím ok?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, dělám to, co někteří tvoji souputníci a škatulkuji všechny dohromady.

Chápu, že tobě se ten zákrok nelíbil a snažíš se to tu vyjádřit tak nějak smysluplně.

Má chyba. Promiň

Reagovat
lichna.

Já bych s tím ok nebyl, byl bych nasrany a chtěl bych po rozhodčím žlutou.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
RuneSKS

Už zase?

Reagovat
Bakary3

Rozhodl, ale vy jste zas ublížený, že se to rozhodnutí někomu nelíbí, viz lichna : Je neskutečné, jak dovedou někteří vyhrotit ten samotný zákrok jen proto, že jde o Baník nebo o Filla

Tak a teď si s trevem zase můžete přitakávat a ráchat se ve vlastní blbosti, jak jsou ostatní hloupí a zase jste tu všechny utřeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrit se dokazes sam, na to nepotrebujes nas.

Reagovat
Logan

Rozhodl hlavně v neprospěch fotbalu. Protože prostě zase rozhodčí ukázali, že nějakou ochranu zdraví hráčů uplně serou. Stejně jako když nedávaly čk za skluy Costy, Štetiny, Ďurici atd...

Jestli to včera bylo pro Baník je uplně jedno, i kdyby to udělal Sýkora Fillovi, měla to být čk.

Stejně jako když dostal Stanciu červenou za tu kosu na Limberskýho ... Tohle je jen precedens, že se to může dít v každém zápase, a nevím jak ty, ale já se zrovna na tohle dívat nechci, pravidelně. A byli jste to zrovna vy, kteří byli naštvaní, že Pánik ordinuje válku.

Je mi celkem fuk, jestli to bylo pro Baník, Příbram nebo Karvinou, ale přál bych si teda, aby takový zákroky buď nebyly, a nebo byly trestaný čk.

Nevím jestli hraješ nebo si hrál fotbal, ale vžij se do situace Sýkory, že tě takhle někdo sejme v nějaký divizi, tak je to podle mě na to, že ostřejší povaha by Fillovi dala rovnou přes hubu.

Reagovat
frankiefcb

Promiň ,ale to je solidní ústřel porovnávat Costovi, Frýdkovi, Štětinovi sáně z tímto soubojem rameno na rameno. Kde se ani v nejmenším nejedná o surovou hru. Ty hráči furt hrají fotbal a furt se hraje fotbal tvrdě. Po každém tvrdším zákorku tělo na tělo dělat hysterické výstupy, tka se na fotbal můžeme vysrat a nechat je tam pobíhat v baletních šatech.

Reagovat
Logan

Už jsem to psal nahoře, tělo na tělo je super a vůbec mi to nevadí, pokud jde o míč. Ale tady jde o to, že míč je někde v prdeli 30 metrů a borec mu dá úmyslně bodyček. To nemá s hrou do těla nic společnýho, to je prostě jenom o tom mu zákeřně ukázat, že ho to bude bolet, což dle mě není ok.

A já jsem neporovnával ty zákroky, já jsem jen říkal, že rozhodčí u nás nechrání hráče, což je případ těch saní, ale i tohodle a podobných zákroků.

Reagovat
frankiefcb

Já se bavím o výkladu pravidel o surové hře a to, co udělal Fillo samozřejmě na žlutou bylo, ale nikoli surové anebo neúměrné, aby to bylo na čk. U hrubého nesportovního chování se samozřejmě taky posuzuje intenzita plus jestli je to mířeno na hlavu. V tomto případě z měho pohledu nebyla inenzita na úrovni surové hry a nebylo to mířeno na hlavu. Takže ŽK. Počkám si i na vyjádření disciplinární komise, ale ztototoˇžňuji se s názorem rozhodčíhu u VAR.

Reagovat
Logan

Já to porovnávám s tím, co udělal Stanciu Limberskému a dostal čk. Za mě naprosto totožná situace, mimo hru sražení protihráče. IMHO bylo tohle nebzpečnější, ale to už může každý vidět jinak. Stejně jako u Stancia bych tohle ocenil ČK a hlavně bych chtěl, aby se podobné zákroky obecně tak trestaly.

Uvidíme co KR, souhlas, tím to uzavírám.

Reagovat
frankiefcb

Hele přiznám se, ež si teď nemohu vzpomenout na ten souboj Stanciu vs Limba.

Reagovat
frankiefcb

Pořád vidím problém v té intenzitě.

Reagovat
mistr129

Fillo v tu chvíli ve směru Sýkorova běhu skoro stál, Sýkora sice nebyl v plným sprintu, ale ten rozdíl rychlostí třeba 15 km/h být mohl

Reagovat
frankiefcb

tak jo dal mu strom, ale ta intenzita prostě není tak fatální. U Stancia byla zřejmá frustrace odplata a úder nohou zezadu. Všechno přitěžující okolnosti. Já se plně ztotožňuji s vyjádřením rozhodčího od VAR, a poroto čekám co na to disciplinárka. Upřímně chci znát i její názor. Já bych to totiž posuzoval stejně jako rozhodčí u VAR.

Reagovat
mistr129

Já mám ještě větší problém než s intenzitou s tím, že to bylo naprosto mimo hru, nečekaně a zákeřně. Třeba u Jánoše, když profackoval Součka(?), se asi na oprávněnosti červené shodneme a taky tím soupeře neohrozil na životě.

Jak tu psali další lidi, kdyby tohle udělal ve snaze pokrýt si balón (což bylo jak píšu dole na začátku druhé půle), tak to je za mě něco mezi obyč faulem a žlutou, tady ale červená jasná

Reagovat
SuperBanikovec

Víme kdy ta disciplinarka má zasedat?

Reagovat
frankiefcb

jinak samozřejmě neobhajuji zákrok, kdybych byl trenér a Filous za to dostal ŽK, tak je to na pokutu. Protože je to naprosto nesmyslná ŽK.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim ho uplne vymazal a ani si netukl, za me spis pochvala.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Srovnávat skluz a tento zákrok je mimo.

Reagovat
Kiwi-21

Sorry ale to bylo mimo hru a i kámoš co nevynechává všechny (nebo téměř) všechny výjezdy Baníku mi psal že tohle byla jasná červená

Pohrát jste si nezasloužili nebo tak ale opravdu mi přišlo že rozhodčí připiskával Baníku, hlavně okolo karet a i tohle Filovo vystoupení,jinak to byl pěkný zápas a je škoda že se něco takového řeší, měla být červená a hotovo,tohle ten celkový dojem bohužel kazí jinak na dobrém zapasu

Reagovat
Bakary3

Tohle mě právě sere, že po hřšti běhá x takových magorů, který tam jdou jen někomu nandat.

Fotbal není pro panenky, ale zákeřnost je něco jinýho než důraz.

To co Sýkorovi mi taky jeden udělal, naběhl na mě, nečekal jsem to, akorát jsem se otáčel, sice mě nesložil, ale byl jsem rád, že mám všechny zuby.

Lidi, kteří tohle obhajujou, jsou buď zaslepený, nebo snad nikdy nehráli, jinak to nechápu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Já jsem teda v životě nedostal kartu za kecy rozhodčímu nebo nějaký strkanice mimo hru, ale tohle mi někdo udělat a vyvaznout bez červený, tak už jsem v tý sprše já

Reagovat
lichna.

Kdo si tu hraje na chudinky? Že máme jiný názor znamená že si hrajeme na chudinky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutečné, jak dovedou někteří vyrtotit ten samotný zákrork jen proto, že jde o Baník nebo o Filla. Jen myslím baníkovce ve prospěch Baníku

Reagovat
andrew96

Právě proto, že Fleišman nedostal brzy ŽK, tak to dlouho dost brousil. Asi by se choval jinak, kdyby ji dostal dřív, takto si nabalováním těch faulů koledoval o červenou.

Pechanec se nechal unést atmosférou a publikem. Hodně jej ovlivnil povyk z tribun, z čehož plynulo pískání v neprospěch Jablonce.

Reagovat
KoryVCF

Flaška jí měl dostat už za ten první skluz, to byla prasárna

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Přesně, na hraně žlutá/červená podle metru rozhodčího.

Reagovat
Nišimura

naprosto souhlasím a jako fanouška fotbalu musí snad každého mrzet, že se zase VAR v případě zákroku Filla ukázal jako absolutně zbytečný nástroj. Za mě je tohle úplně ukázkový případ, který hlavní nemůže registrovat a VAR mu má říct, až se jde podívat na video

Reagovat
Logan

Možná to bylo rameno na rameno, i když to imho bylo spíš výš, ale problém je v tom, že to bylo absolutně mimo hru a Sýkora o něm vůbec nevěděl, nebyl na ten kontakt připravený. Tohle by měla být automaticky A byl v tom samozřejmě jasný úmysl. ČK za nesportovní chování.

Ostatní situace nehodnotím, protože jsem je neviděl.

Reagovat
PP

souhlas.. Na čistou rudou bych to taky neviděl, byť to byla od Filla prasárna a za mě ideální řešení žlutá a stop na 1-2 zápasy za nesportovní chování. Tady nejvíc záleží na rozhodčím, jaký nastavil metr v tom utkání..

Reagovat
Logan

Žlutá a pak stopka? Však to nedává smysl

Reagovat
PP

a proč by ne?? Samozřejmě že dodatečně.. vyhodnotí se úmysl za nesportovní chování, které rozhodčí na hřišti nepotrestal. Mě to přijde logické.

Reagovat
Logan

Mně v takovém přípaadě přijde logické ho potrestat rovnou v zápase. Pokud má dodatečně dostat stopku, tak je to přeci trest i v zápase na čk. Jinak mi to nedává smysl.

Reagovat
Paprika

To zas bude histerie Ale co klub co budi emoce Jen tak dale chlapci! Alespon to ma naboj a je co cist ( ocekavam podobne nablito jako tenkrat u Milana...)

Reagovat
Kostomlat

podle mě to VAR udělal správně. Ano, bylo to mimo hru, ale na přímou ČK asi ne. Nic jiného, než ČK VAR řešit nemůže, takže procesně to bylo správné, a za mě i věcně, nicméně situace to nebyla vůbec jednoznačná. Pak je spíše otázka, jak do kontextu utkání sedí ta ČK pro pana Kjoba. Pokud něco pustím na jedné straně, měl bych být řekněme velkorysý i na straně druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Krob nedostal cervenou, ale dve zlute, tohle me vzdy udivuje, jak se vseobecne ocekava, ze ta druha zluta by mela byt “jasnejsi” nez ta prvni, neco ve stylu karocha, ze penalta by mela byt jasna Krob dve normalni zlute, jdes ven, tecka

Reagovat
frankiefcb

no ta pro Kroba byla přísná ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty byla divna no. Ale to uz jde za Sadkem a Plzni...

Reagovat
frankiefcb

taky jsme si říkal hned. S kým hrají další kolo. Bo nám už to těžko mohlo pomoci.

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Salfovic

To už je taky slušná diagnóza

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc me neprekvapuje, ze ste to nepobrali zrovna vy tri...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Jo čekal jsem to výživné, ale že nás řeší zase jen jeden klub, to mě celkem mrzí

Reagovat
Bakary3

Ale nech toho...

Já, Logan, trochu Losinho.

Zapojil se tam Ondrasch, který už asi řekl všechno včera, a rumicek - klubovou příslušnost nevím, podle jeho některých příspěvků jsem měl pocit, že sparťan.

Navíc bych řekl, že ode všech normální diskuze, argumentování, úplně v klidu, žádný blití na Baník nebo Filla...

Tohle "zas nás řeší ti nebo ti" mi fakt přijde vztahovačný jak od dětí ze základky...

Třeba Slavii, když se nedaří, něco nepovede, udělá nějakej ústřel, Tvrdík pustí cokoliv na twitter…. se vybleje každej a je mi to u prdele.

Akorát někteří z vás jsou jak instagramový čtrnáctky, který řeší jen, kdo je řeší...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jj, všichni z vás máme komplex a strašně vám závidíme..

..akorát mě nenapadá jediná věc, kterou by vám někdo ze slávistů měl závidět.

Reagovat
ratusek

Já nepíšu nikde o tom že nám závidíte nebo že z nás máte komplex. To tady klasicky zase vymýšlíš něco co není.

Chápu popichování, ale co tady fakt předvádí vaše uderka, to je něco

Reagovat
mistr129

A jaký by asi ta úderka měla důvod jít zrovna proti vám?

Reagovat
Losinho

A co ten tvůj koment má znamenat teda?

Reagovat
Losinho

A řeší se tu červená x žlutá pro Filla, což mi pod tímhle článkem přijde OK.

Reagovat
andrew96

A co dělá tak hrozného kromě toho, že debatuje o tématu, v němž očividně není možná shoda?

Reagovat
ratusek

Začal s komplexama a tím že by nám měli něco závidět

Reagovat
andrew96

Myslel jsem "úderku".

Reagovat
Losinho

Jj, ale co jinýho má ten tvůj koment znamenat nevysvětlíš. Jen nesmyslný kopnutí úplně mimo toho, co se řeší.

Reagovat
andrew96

Děkujeme za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Majitele, který není komunista a neomezuje osobní svobodu lidí.

Reagovat
Losinho

jojo, pana majitele

Reagovat
bobis21

Radši 2. ligu s Brabcem, než titul s komunistickou stranou.

Reagovat
Losinho

Budiž.

Reagovat
Detective

A s fanouškama, který nevynechaj jedinou šanci zmínit "židy". Svobodomyslnost bez předsudků...

Reagovat
bobis21

A kolik takových je? 2? Nebo možná 3?

Reagovat
Detective

Možná, nepočítám je, to bylo spíš takový rejpnutí na to, že dokážeš bejt ochránce mnoha liberálních hodnot, když někdo zesměšňuje gretu atd. je oheň na střeše a když pravidelně přichází antisemitský kecy od skupiny tobě bližší, tak to žádná reakce. Prostě nejsem velkej fanda tohohle jednostrannýho "virtue signaling" tak sem si rejpnul, nic víc

Reagovat
bobis21

Tak já jsem zrovna jeden z těch, kteří se s trevorem apod. neshodnu častěji. Několikrát jsem i psal že ty urážky jsou zbytečné (z obou stran). A nevím o tom, že bych něco někdy psal o gretě...

Reagovat
Detective

Tak třeba jsem si tě spletl, ale tady přece nejde o oboustranné urážky, ty jsou bohužel v diskuzích běžný. Já poukazoval na zjevnej antisemitismus a jeho bagatelizaci oproti jinejm projevum nesnášenlivosti. Ale co už...

Reagovat
bobis21

Fakt nevím kde vidíš nějakou bagatelizaci (obzvlášť z mé strany). Reálně tady něco takového píše minimum lidi a ty z toho pak viníš celou skupinu... Skoro to zní že sám děláš to, z čeho nás obviňuješ

Reagovat
Detective

Tak asi naposledy. Diskutuju s tebou. Nikde nepíšu o vině za to co říká někdo jinej, ale tvý reakci na to, tedy spíš nereakci. Vlastně jsem jen chtěl říct, že narážky na slávistickej komunismus vyznívaj divně, když jednostranný náckovský řeči o židech popisuješ jako pouhé zbytečné urážky a dodáš z obou stran, jako kdyby se jednalo o výměnu rasistickejch urážek. v tom vidim bagatelizaci.

A určitě i moji reakci ovlivnuje nějaký kognitivní zkreslení, stejně jako u každýho, ale pokud jsem obviňoval, tak tebe a ne žádnou skupinu.

Reagovat
bobis21

Slavisti nám a naším hráčům nadávají do cikanu, takže ani, je to oboustranné. A několikrát jsem se na ef už proti tomu oznacovani za židy ohradil.

Reagovat
Detective

Ok, to jsem nezaregistroval.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

*českého majitele

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy jste takový uplakánci? nejdřív ten pláč pod preview jarní části a teď tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť o klub vůbec nejde. Jsem fanoušek Baníku, ale tenhle zákrok na hřiště prostě nepatří. Kdyby to bylo ve hře, šel do souboje, kdy by Sýkora na ten střet byl připravený, tak by to bylo jiné. Takhle to byl zákrok mimo hru, Sýkora na něj nebyl a ani nemohl být připravený. Klasické rudo před očima, které by mělo být prostě za červenou.

Jediný kdo tu řeší klub jsou bohužel fans Baníku. Chtělo by se to na to kouknout s odstupem času a s nadhledem.

Reagovat
ratusek

Já samozřejmě ten zákrok neschvaluji, ale zase se z něho nevěším a nedělám z něj pokus o vraždu.

A hned to rozebírá každej, jelikož jsme to my a všem ležíme v žaludku. Což tak je, protože cokoliv se nám stane, tak to každej řeší, stejně jako každej řeší Spartu. Stát se to c zápase Zlín-Teplice, tak to nezajímá vůbec nikoho

Reagovat
ondrasch77

Trochu stihomam, ne...

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
ratusek

Reagovat
3M

Reagovat
andrew96

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A stejně se tak každej vysměje Slavie, protože židi, Čína, Tvrdík...

Spartě, protože Křéťa, Rosa v lese, Strama a trosky s megaplatem po něm, atd

Plzni protože Šádek, Berbr, Limba, Krmenčík…

Jablonec protože Pelta, nebo Radovy výlevy.

FC Karl výprodej Liberec

Bolka a její každoroční trapnost v předkolech..

Mafiánská Příbram, Starka, vysloužilci v kádru

Olomouc, Jemelka sabotuje, Látal kouká na přípravu ze zamlženýho autobusu... Všichni stojíme za trenérem...

A tak dále a tak dále, u každýho se něco najde.

Samozřejmě, že Baník jako náš tradiční klub vzbuzuje víc vášní než třeba Příbram.

Rozdíl je ale v tom, že když se tu někdo vysměje Příbrami, není tu nikdo z jejích fanoušků, kdo by se z toho věšel, většinou se tomu všichni zasmějou a jede se dál.

Ne, vážně nikomu Baník jako klub v žaludku neleží - ne víc, než jiný kluby.

Je to jenom tím, že jste jak postižený tím, že Baník všichni nenávidí a každá trochu negativní reakce vůči němu je útok. Děláte si to vy sami jako fanoušci tady v diskuzi.

Nevím, jak jste přišli na to, že Baník je prostě tak speciální, výjimečnej, že prostě všem musí ležet v žaludku.

Reagovat
ratusek

Ale vždyť já se taky nevěším z nějakého popichování, naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si tady nejen ty řešil cokoli, co sme o Baníku psali a tím i na nás útočil...Nelži si aspoň do kapsy, když už tu moralizuješ.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

oni si myslí, že jsou něco víc - viz návrat krále atd.

víc v tom nehledej, to je o inteligenci jedinců a holt zrovna v kraji rázovitém nebyla úroda

Reagovat
ratusek

Že se najdou dementi, co brali Návrat krále nebo Dejte nám soupeře vážně, tak by se měli nechat vyšetřit

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši ...... Pro vyjezďáky a ultarsky (nejen baníkovské) obecně je jejich klub králem ..... Nicméně omlouvá tě, že v Teplákách to máte poslabší a nikdy se nedoberete srovnatelného výjezdu nebo choreií, což je jen konstatování reality, nikoliv rýpání ...... Možná tě to séře, chtěl bys to u teplického fotbalu zažít taky ....tak aspoň prudíš, ale těžko říct......

Reagovat
3M

zažil jsem výjezdy na Lautern, Celtic, Feyenoord, Espanyol, Mallorcu a všichni tepličáci se chovali ukázkově.

to že u vás je to samej dement, co si jezdí léčit mindráky po republice, je váš problém

Reagovat
bobis21

Napsat že u nás je to samý dement kuře fakt jen úplný kretén

Reagovat
3M

promiň no, tak většina

Reagovat
bobis21

Pořád je to naprostá hovadina. Jestli jsou třeba 3 lidi z tisíců, tak to asi není většina. Jen tím zase potvrzuješ jak jsi mimo.

Reagovat
3M

já jsem mimo a ty jsi letadlo, tvl co ti na to mám říct..

stačí co vyvádíte v ulicích Opavy, za to se člověk musí stydět

Reagovat
bobis21

Jestli věříš tomu, že většina fanoušků baníku jsou nějací násilníci, tak jsi fakt adept na největšího idiota na EF Tomu prostě nemůžeš věřit, pokud nemáš naprosto vymytý mozek bleskem a podobnými žumpami.

Reagovat
3M

https://www.youtube.com/watch?v=qG0ufD4oDaw

z toho inteligence přímo stříká

Reagovat
bobis21

Ano, a kolika fanouškům Baníku se to líbilo ty demente? Naprostou většinu to sere. Ty děláš jako by ty statisíce lidí kteří baníku fandí byli všichni nějací násilníci. To může opravdu psát jen naprostý kretén bez trochy inteligence. Pokud hodláš něco takového tvrdit, cokoliv co napíšeš je irelevantní, protože všichni víme že jsi idiot.

Reagovat
3M

tak zatím ty se tady profiluješ jako jeden z těch rozumnějších, ať hájíš Filla nebo kohokoliv jinýho..

ale sám musíš uznat, že dost z vás jsou fakt vylízaný dementi

Reagovat
bobis21

Myslím že ten podíl u nás není nijak odlišný od jiných týmů. Jen nás jede na výjezd třeba 2000 jako teď na Slovácko a vás 20. Když je pak debil 1 ze sta, u nás jich bude 20, u vás 0,2

Reagovat
3M

v tom máš určitě pravdu. ale určitě vy a sparťani děláte vždy a všude největší bordel a platíte za ty nejvylízanější ultras. v tom se asi shodneme (je to možná i dáno i tou davovou hysterií)

ale zase třeba sparťani v Anglii jsou krotcí jak beránci, tak mi to vysvětli

Reagovat
bobis21

Když se podíváš které kluby mají nejvíce trestů (zavřené stadiony, sektory atd.), tak je to pouze Sparta s Slavia - my jsme za posledních několik let měli jen po zápase na spartě, kde to vyvolali agresivní magoři ze securitky. U nás to fakt posledních několik let bylo v pohodě, jen mediálním mrdkám to nikdo nevysvětlí - pouze v zápasech s opavou, kde to ale není věc ultras, ale jiných skupin které si tam přišly vyřizovat účty - ty nemají se zbytkem fanoušků vůbec nic společného. Celkově je náš negativní obraz udržován hlavně médii.

Reagovat
3M

médii a pak tím co předvádíte na EF (teda někteří)

Reagovat
lichna.

Takže na základě toho, jak se tu občas chováš ty, si mám myslet, že většina tepličáků jsou dementi?

Reagovat
3M

tvl nebreč, nechovejte se jak arogantní čůráci a mistři světa a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

To ti musela pošeptat Vymětalíková v intimní chvilce, jinak to není možné Reagoval jsem na toho "krále", nic víc ......Ale když už jsi stočil od krále jinam, tak trochu jsi zaspal dobu.... Dnes je situace s incidenty už o dost lepší, co Brabec a spol zdá se dokázali zapůsobit. Těžce ho nasral náběh na hřiště při derby s Opavou ve druhé lize...... a dal jim to zřejmě tvrdě najevo, protože od té doby problém nebyl, aspoň si nevybavuju.....Dokonce i vícero derby s Opavou bylo bez větších problémů ....

Vyjímkou byla situace na Spartě, kde samozřejmě bulváři postavili věc tak, jak se jim to hodí k senzaci a po zjištění reálného stavu věci už nikdo nenapíše, že to bylo poněkud jinak... prostě medmrdky (což není jen záležitost fotbalových ultrasek, ale obecného života v dnešním světě)..... Tam exces byl, ovšem po zápase vyprovokovaný vemenama ze sekuritky .....takže dostali na budku, když tak sami chtěli a vyjebávali .....Možná chtěli získat příplatek za nutnost zásahu, čertví ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi popate - venujes nam tu mnohonasobne vic prispevku a casu nez svoji Slavii. Takze ti musi lezet v zaludku opravdu hluboko...nebo je to vsechno trochu jinak a lezi ti v srdci? Jestli jo tak v patek v Budejovicich muzes prijit mezi nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Samozřejmě. Řešilo by se to u Slavie, Sparty, Plzně a Baníku - prostě u týmů, co zajímají širší veřejnost. Stejně jako různý sporný penalty atd. Co je na tom divnýho?

Reagovat
Blasphemer

Jasná červená, no.

Reagovat
mistr129

Nevím, jestli jste si někdo všiml, ale na samém začátku druhé půle tam už jednou Fillo Sýkorovi strom dal, to ale bylo jakž takž ve hře teda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Ale Sejkoro, to se mu v životě stane ještě mockrát.

Reagovat
smazaný uživatel

dost možná si vo to sýkora řekl

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt "divné", že se to tady neřeší, když je to podle některých vlastně stejný zákrok.

Reagovat
Greny

Pribram meni trenery tak kdo je volnej ? Csaplar, Straka, Pulpit ?

Reagovat
mistr129

Jílek?

Reagovat
ondrasch77

Franz, bez debat

Reagovat
Salfovic

Na něj je ještě brzo.

Reagovat
ondrasch77

Do konce základní části zbývá 8 zápasů, takže bych řekl právě včas!

Reagovat
Salfovic

+ nadstavba. Takhle už by Strakův efekt v baráži vyprchal.

Reagovat
ondrasch77

Tam už to nějak umlátěj

Reagovat
Losinho

Tam už se klasickej fotbal nedostane ke slovu.

Reagovat
Cumel

Karol Marko

Reagovat
ondrasch77

Stejní kokoti jak na Spartě... Jestli si Starka myslel, že uhrajou v Jablonci nebo Plzni nějaké body, tak je blázen...

Reagovat
Puskas

Tak on je zkušený, takže si to určitě nemyslel, ale asi chce mančaft nabudit nějakou změnou po těch debaklech.

Reagovat
ondrasch77

To mohl udělat před zimní přípravou, když už vyházel spoustu hráčů a nabral nové...

Reagovat
Puskas

Bezesporu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Na druhé straně Nádvorník prostě není trenér pro ligu.

Reagovat
ondrasch77

Tak to ho tam neměli už loni přivádět...

Reagovat
El-Pistolero-68

To souhlasím.

Reagovat
iamek

Jasná červená. Šel tam jak magor, mimo balon a jasný úmysl ho sejmout. Viděl jsem jen sestřih, Ale ta hra vypadala slušne. Snad si to bude sedět a brzo se zapomene na Panikuv nakop fotbal.

Reagovat
Bakary3

Ani ne za to, že říkáš červená, ikdyž souhlasím, ale že ho neobhajuješ … že to nebylo takový.. normální strom.. rameno na rameno atd.

Hezky..

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sis tady nasel kamarada

Reagovat
Salfovic

Prostě ho chválíš za totožný názor

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

A jee, další Slávista

Reagovat
Losinho

Úderka jede.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ho k tomu Sýkora vyprovokoval a zasloužil si to, proč by to jinak Fillous dělal?

Reagovat
Puskas

Už to slyším - Schválně, že do mne nevrazíš...

Reagovat
Logan

To udělal materazzi taky a taky si to zasloužil. Na zákroku Zidana to ale nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

oba zákroky jsou ale neporovnatelné a proto byl Zizův červený a Fillousův ne.

Reagovat
3M

tady se zase odkopalo lidí

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

zrovna ty mě asi nebudeš podezřívat z toho, že bych fandil Peltonci

ale včera se prostě pískalo pro Baník, červená Fillo jasná, Fleišman možná, Krob ani náhodou.

stejně jako si někdo myslí, že třeba mám něco proti Baníku. ten je mi fakt u prdele, ale jsem znechucenejch z těch debilů tady co si hrajou na Bůh ví co v čele s Trevorem atd.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi měl tolik příležitostí... Koukám, samej mrzák, než to řešit jako chlap

Reagovat
3M

tvl tak přije´d ty tlustá sračko, přijjeď sám ke staďáku a já už ti tu hlavu fakt rozlousknu

Reagovat
Blasphemer

v pět před Stínadly

Reagovat
3M

tak

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

doufám, že monty podá report

Reagovat
lichna.

Reagovat
doshcz

budou na to lístky nebo jak?

Reagovat
Puskas

cetto bude odpočítávat

Reagovat
Kepy_FCB

já chci přenos na youtube!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to mas za rohem a se slevou na vlak.

Reagovat
Kepy_FCB

tobě by se tam cesta bohatě vyplatila, na E55 by na tebe stáli frontu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam uz to pry nefunguje jako driv

Reagovat
doshcz

budu to streamovat přes teletext

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

luxus

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

tak to bude Rada sledovat v přímém přenosu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad konečně vylezeš z úlity

Reagovat
3M

na co ty si furt hraješ ty ubožáku? že más 160 kg? tak si jako velkej bouchač? seš jenom sračka co má komplexy, ženský ho nechtěj tak si ze sebe dělá machra na výjezdecha a pak tad yna EF. už se prober z tý tvojí bibliny a žij reálnej život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty tvoje nadávky jsou srandovní. To jsme si říkali před 20 lety na základce. Koukám, ty budeš buďto ještě dítě školou povinné, nebo zabržděnej ve vývoji

Reagovat
3M

však se přijeď přesvědčit, ale sám bez tlupy v zádech ty frajere

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sám bez tlupy...

To je hrozně srandovní...

Včera nebo kdy sem psal, kdy se na jaře v Tp. dostavím, najdi si to.

Reagovat
3M

seru ti na jaře, přijeď klidně zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zatím nejsrandovnější výzva, co sem kdy slyšel

Osm let si nebyl schopen vylézt z bytu, jak ses bál a teď si budeš pískat a ještě srandovně psát, ať přijedu bez tlupy... Hehe

Však přijedu, tak si mne pak najdi.

Reagovat
3M

ty ses normálně posral

jako myslel jsem, že jsi aspoň takovej frajer, jako si tady na něj hraješ, a ty seš fakt jenom sračka co se bojí a má plnou hubu keců

tvl Trevoréééé, víš co, užij si tu ostudu! já jsem s tebou hotov

Reagovat
3M

"však přijedu, tak si mne pak najdi"

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

sám sobě se divím jak mě může takovej sráč jako ty po netu vytočit

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Liquid

Baníkovci, co čekáš ?

Reagovat
Zark

zákrok na žlutou, každopádně je to mrtka špinavá a do baníku se nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to mělo být na způsob stromu a zároveň čtu Sýkoru, že "..... Baroš tady za totéž dostal červenou u Součka..." , tak Sýkora asi mele mimo po otřesu .....

Reagovat
Banger

Každý na ten faul nahlíží vlastní optikou toho komu fandí a jasně, že fanoušek Baníku bude Filla hájit. Za mě žlutá určitě, pokud i červená, tak od toho tam je VAR. Posoudili to takto, vysvětlili proč neudělili červenou a nevím proč se v tom dál pitvat. Sýkora umí být pořádný zmrdeček a provokatér, Fillo zase horká hlava. Myslím, že ti dva si nemají moc co vyčítat. Pechanec pískal celkově dost divně a necitlivě. Největší slabinou toho zápasu byl jednoznačně on.

Reagovat
Banikovec7

Ten mi zacal byt podezrely uz pred zapasem, kdyz natrikrat pocital hrace na hristi a furt mu to nesedelo.

Reagovat
frankiefcb

no jo vlastně na to jsem zapomněl. Ale třeba dělal ententýky komu dá červenou a vyšlo to na Kroba.

Reagovat
Logan

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cechino

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

a jasně, že fanoušek Baníku bude Filla hájit.

tohle je prave strasna zvracenost, proto se neda diskutovat treba ve spanelske sekci, kde by fans realu omlouvali vrazdu ramose a fans barcy vrazdu messiho. Co je kurva tak tezkeho priznat, ze se hrac meho tymu zachoval jako dement

Reagovat
Logan

Reagovat
Puskas

Když to tak uvidím, přiznám to, nemám problém. Tu mi to tak nepřišlo. A proč by měli zrovna jejich fanoušci omlouvat jejich vraždy? Podle mne by byli z jejich vražd smutní.

Reagovat
HorajzmAmmann

já ho třeba nehájím, naprosto zbytečný a redka úplně v pohodě. Aspoň by si to pro příště rozmyslel a zbytečně neriskoval oslabení týmu.

Ale že se to zase hrotí jak ...

Reagovat
lichna.

Zachoval se jak dement ale měl dostat žlutou. Podívej se třeba na facku Janose na podzim. Tam jsme snad všichni chápali, že měl dostat červenou. A nikdo proti tomu neprostestoval, protože to byla jasná hloupost a jasný zákrok na červenou.

Reagovat
stas87

Nepochopitelne, ze Fillo nedostal za to sundanie Sykoru ani kartu. Nebudem spekulovat akej farby, ale ze z toho vyviazol bez karty je absolutne smiesne. Aj tak si myslim, ze zlta by bola na mieste, cervena je prehnany trest. Sykora v tej situacii periferne Filla videl, sam to povedal a naraz ocakaval. Keby ho trafil tak ako sa to v diskusii popisuje, tak by nedohral a musel vystriedat.

Na druhu stranu...podla EF ma Fillo 77 kg a Sykora 59 kg. Keby mal Fillo o 6-7 kilo viacej, tie nasledky by boli ovela horsie. Aj ked Sykora o Fillovi vedel, tak to umysel bol a to je prave dost nebezpecne. Zatial sa to toleruje, ale zrejme len do chvile, kedy to fakt niekto odnesie dlhodobym zranenim. Asistent rozhodcu to myslim dobre videl, tak mohol hlavnemu povedat, ze ho Fillo zrazil a mal mu zltu dat...na konci ten isty asistent mava praporkom nad hlavou a upozorni hlavneho na faul Kroba a ten dostane druhu zltu..

Reagovat
Puskas

VAR nemůže rozhodnout o žluté kartě, a pokud to neviděl, ani další, tak se to obešlo bez karty.

Reagovat
bobis21

Žlutou dostat mohl, ale rozhodčí to neviděl a po přezkoumání VAR může dát jen červenou, nebo nechat rozhodnutí na hřišti. Dát žlutou nemohl. Na cervenou to nebylo, tak už zbyla jen jedna možnost - nechat rozhodnutí na hřišti. Nic jiného pravidla nedovolovaly. Rozhodčí v zápase udělal pár jiných chyb, tohle ale vyhodnotili správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená. Ikdyz jsem to neviděl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Komise rozhodčích (KR) Fotbalové asociace České republiky na svém zasedání 25. února 2020 po analýze odehraných utkání ve 22. kole FORTUNA:LIGY přijala následující závěry:

FC BANÍK OSTRAVA – FK JABLONEC

V 61. minutě měl být napomenut žlutou kartu domácí hráč č. 7 za bezohledné vrážení do soupeře. Rozhodčí Ondřej Pechanec přestupek nemohl vidět, jelikož se udál za jeho zády.

A už ticho

Reagovat
ondrasch77

Za sebe a je to pouze názor Radek Příhody: Jasná ČK. Videorozhodčí ne, že má, ale MUSÍ, volat rozhodčího k monitoru.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/376270/fillo-podle-prihody-jasna-ck-komise-sudi-podrzela-vytkla-vylouceni-kroba.html

Pro mě vyjádření Příhody (kterého jsem jako rozhodčího uznával), daleko relevantnější než celá mafiánská KR...

Reagovat
Banikovec7

Sám píše, že se může plést. Co je pro tebe relevantní nás zas tak trápit nemusí, oficiální zpráva je, že měla být žlutá.

Reagovat
ondrasch77

KR kolikrát vydává tendenční oficiální zprávy nad kterými zůstává rozum fanoušků stát...

Všichni tady na KR celý rok blijeme, co je to za bandu zmrdů, ale jak vydá zprávu, která se ti hodí do kapsy, tak je všechno digi...

Reagovat
Banikovec7

pro mě to červená nebyla ani předtím, tak teď jen dodávám, že ani podle oficiální zprávy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Tady jde ale hlavně o to, že očividně to není tak jasné, jak se to někteří snaží tady prezentovat..

Že to byl faul, že to byla zmrdovina, na tom se asi shodneme. Ale není to prostě jasná červená..

Reagovat
ondrasch77

Záleží na subjektivním posouzení každého rozhodčího...

Pokud by byl na hřišti Radek Příhoda (jeden z nejlepších rozhodčích poslední 10-ti let), tak by bez debat udělil redku, sám to říká... Jasná ČK.

Reagovat
mistr129

Obavám se, že neudělil, protože HR to nemohl vidět. Upozornit jej měl jednoznačně asistent

Reagovat
ondrasch77

Odpověď pod lichnou...

Reagovat
mistr129

Jj, já tě chápu. VAR tady ale hlavního nezavolal, takže jen říkám, že Příhoda namísto Pechance by v tomhle konkrétním případě nepomohl a ten zápas vám dokurvili tři sudí kolektivně

Reagovat
ondrasch77

A

Reagovat
ondrasch77

Ale co už, bod po průběhu dobrej, když omilostní Kroba, tak snad taky dobře...

Jen ti dva zmrdi - Fillo s Fleischmanem by zasluhovali přes držku

Reagovat
lichna.

Fleisman se nepíše s tím ch. To byl hokejista.

Reagovat
ondrasch77

Hokejistu si pamatuju, tuším že hrával za Washington...

Reagovat
lichna.

To nelze takhle říct. Na hřišti by to možná posoudil úplně jinak, než takhle u TV, když jeho názor nemůže cokoliv ovlivnit. A jak píše mistr, neměl šanci to vidět.

Reagovat
ondrasch77

No jasně, ale proto tam byl VAR, po jehož shlédnutí by redku udělil..., vždyť ta jeho citace je poměrně jasná.

Reagovat
lichna.

Počkat, pokud se nemýlím VAR Pechance ani nevolal k videu ne? Tzn že kdyby tam byl Příhoda, patrně by nevolal ani jej.

A znovu, nelze tvrdit, že pod tlakem domácích fans a všech aspektů hry by i po shlédnutí červenou udělil.

Reagovat
ondrasch77

Za sebe a je to pouze názor Radek Příhody: Jasná ČK. Videorozhodčí ne, že má, ale MUSÍ, volat rozhodčího k monitoru.

Dokážu si však představit, že okolnosti o kterých píšeš by v danou chvíli mohly jeho úsudek ovlivnit...

Reagovat
lichna.

Reagovat
koudys2

Úplně jasná ČK. Nechápu, v čem se tady s tebou přou. Kdyby Trevor a jemu podobní vyndali hlavu z prdele a začali alespoň trochu myslet, tak je tu o 200 komentů méně.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele