Je to zázrak, řekl Rodrigo o postupové výhře Valencie nad Ajaxem

11.12.2019, 11:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
JakubOcko

Amunt

Reagovat
insane

Pro Ajax možná dobrá varianta, loňský tažení by těžko překonávali nebo aspoň napodobňovali, takhle se můžou pokusit vyhrát EL, i když i tam konkurence bude samozřejmě velká.

Reagovat
Setwo

tak mohli postupit z 1. miesta a dostat sa aspon do stvrtfinale, aj to by bol uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze za postup by se hodily.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
verv

Ale to jejich zdržování posledních 20 minut byl fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika u Španěláků

Reagovat
CHONG

To je klasika u všech týmů, které drží postupový výsledek

Reagovat
Phillipinho

Parejo si je tam ale vodil neskutecne. To jak si chodil pro fauly to bylo fakt ukazkovy. Navic tem mladikum z Ajaxu praskaly zilky.

Reagovat
verv

Jako dělal to zkušeně, o tom žádná, ale já tohle fakt nesnáším. Ukázkovej případ Gabriel a to jeho divadýlko, před tím než dostal červenou. Nejdřiv se tam skácí asi 2 vteřiny po tom kontaktu, aby najednou po chvíli čile vyskočil a dávál tam někomu hlavičky. Kdy teda zase předvedl divadlo ten hráč Ajaxu (už nevím jestli Tadič?). A nedivím se, že těm z Ajaxu praskaly žilky, to i mě a to sem na to koukal jenom z gauče a Ajax ani nemám nijak zvlášť rád :)

Reagovat
Phillipinho

Klobouk dolu pred Celadesem . Absolutne jsem mu po tom propusteni Marcelina neveril. Navic celou skupinu jim chybelo porad 6 a vic hracu. Vcera bez 6 hracu zakladni sestavy. Presto tu skupinu dokazala Vale vyhrat . Gabriel s Diakhabym vcera naprosto monstrozni vykony.

Reagovat
Black Jagir

Diakhaby mi taky vytřel zrak. Snad si to hned nepohnojí v lize

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Kucka

Reagovat
Fairplay

Zázrak, že někdo chtěl dát za tohohle průměráka skoro sto mega

Reagovat
Phillipinho

Jo pred branou je to dost casto od nej marny, takze tu cenu v zadnym pripade nema. Ale herne je to trida a osa Parejo-Rodrigo naprosto klicova pro celou hru Valencie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele