Je to obrovské zklamání, neúspěch beru na sebe, řekl italský trenér Mancini

25.03.2022, 10:53
Aktuality
Roberto Mancini (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ostuda

Reagovat
Benfica

Mam taky pocit, ze Italsky sport ide dole vodou.. vo futsale tiez po dlhej dobe chybali na MS a na Euro 18 a 22 tiez velmi slabe vysledky.. plazovy futbal podobne.. v kolieskovom hokeji boli uz tiez lepsi par rokov dozadu, hlavne ich kluby dokazali konkurovat portugalskym a spanielskym, v poslednom case tiez velmi nie.. ice hokej tam sa zasekli o hadzanu sa nejak ani nesnazia..

Len futbalisti sa zdalo ze po MS 2018 sa daju dokopy, mali seriu vyhier, vyhrali Euro, ale potom akoby zisli na cestu k ostatnym sportom.. (btw ani Seria A uz neni co byvala a to ani s porovnanim 5-6 rokov dozadu..)

Reagovat
The Krupy

Ty vole Ludvo, ty seš hlava.

Reagovat
Benfica

Tak, ale tak je.. nemozes popriet ze Italsky sport bol pred 5-6 rokmi ovela kvalitnejsi.. teraz je to cim dalej tym viac tragedia..

A oni budu mat Olympiadu

Reagovat
GjøvikFF

Když už jsi u té olympiády. Letos v Pekingu měla Itálie stejně medailí jako z předchozích dvou zimních olympiád dohromady. Loni v Tokiu na LOH měli medailí 40, což je daleko více než na předchozích 2 letních olympiádách (Rio 28, Londýn 28). Neorientuju se v kolieskovom hokeji ani v plážovém fotbale, ale myslím, že celkově italský sport oproti letům minulým rozhodně nějaký dramatický pokles nezažívá.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Benfica

Jop, ale vacsinou predpokladam jednotlivci.. to je omnoho viac zasluha toho jednotlivca ako organizacie

Preto tiez na slovensju uspechy, zberaju primarne jednotlivci, lebo kolektivne sporty su strasne zle organizovane.. ale to je zasluha toho konkretneho sportovca..

Reagovat
Benfica

Minimalne teda sportom pod futbalovou federaciou klesa kvalita rok od roka.. vcerajsok to odzrkadluje..

Reagovat
Tomasso9

Seria A šla naopak nahoru.

Reagovat
SunFells

Reagovat
JuventusFC1897

V kolieskovom hokeji

Reagovat
Benfica

?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým šel po ME úplně do prdele. Na Euru byla klika, že ve skupině měl formu Berardi a potom Chiesa. Protože jinak je ten útok naprosto tragickej. Bez jakýkoliv přidaný hodnoty. Immobile měl být z repre pryč dávno a on přitom pořád smrdí v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus vynechat Immobileho když furt dává góly.. Koho by jsi tam chtěl na hrotu vidět raději?

Reagovat
Ichbin Kobalt

však ma pravdu ,předsedo, od doby co se zranil Spinazzola ,tak utok umřel už na Euru a pak same remizy 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Spinazzola!!!!!

Reagovat
Kucka

Ten hrál v životní formě

Reagovat
Ichbin Kobalt

když Jorginho neda 3 penalty za sebou z toho 2x v kvaldě ,Immobile, Insigne jsou kopyta ,kterym to jde sem tam v lize,pul roku za repre nedali ani gol,ale furt hrali - Mancini si to posral sam........

Forza Ferrari

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Remt

Nevěřím, že hráč, který skončil snad 3. Nebo kolikátý v anketě Zlatý míč nedal za sebou tři penalty, když je to vlastně to jediný čím je zajímavý

Reagovat
johan14

Jasné že včera im to presrala nemohúcnosť v útoku. No ten kto to má na triku je Jorginho, tie jeho nepremenené penalty, tak to je na facku. Pritom doteraz mu to šlo ako v Chelsea, tak aj v repre. Nechápem, čo sa s ním porobilo.

Reagovat
Tommy$

Taky dost teda pochybuju od Donnarumovi, podle mě to není tak dobrý gólman, jak se z nej dělá, minule Euro mu vyšlo ale jinak v klubu taky nic moc.

Reagovat
Benfica

tiez som od neho po Euro cakal viac

Reagovat
Salfovic

Mně nikdy nepřišel jako nějaký zázrak.

Reagovat
pantondavo

Proti Realu byl skvělej

Reagovat
Alberto Aquilani

To tu píšem už nejaký čas, ale vždy som označený za zaujatého...

Ono aj to ocenenie za ME je úplne nezaslúžené... OK, pochytal penalty, ale okrem toho moc práce nemal, teda skoro žiadnu, a aj tak goly dostal.

Včera aj ten inkasovaný gól ide na jeho triko Môže byť strela dobrá akokoľvek, ak ide z 25 metrov a po zemi, brankár ju musí chytiť - čož je mimochodom jeho stará známa slabina, že kým sa dostane Donnarumma na zem, stihnem prečítať knihu. Plus do toho počas celého zápasu katastofálny výkon nohami, kedy každý jeho dotyk zaváňal prúserom.

Tieto jeho nedostatky sa furt ospravedlňujú vekom, lenže je možné, že už lepší nikdy nebude,

Reagovat
Acquanni

Za mě teda by to třeba i šlo chytit, ale rozhodně to nebylo až tak lehký. Nebylo to po zemi, ale nízko a s odskokem těsně před brankou, což je pro gólmany nejhorší, když to jde někam pod víko, v praxi se tam gólman dostane rychleji než do spodního rohu.

Každopádně souhlasím, že i když je to výborný gólman, někdy se předceňuje a někteří gólmani by ten gól třeba i měli, ale zase mi to zdaleka nepřišlo, jako gól kvůli slabině gólmana, bylo to trefený parádně, horší pro gólmana už by byl jen knuckleball z kategorie "wtf vždyť ten míč ignoroval zákony fyziky".

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná doba, jak všichni berou všechno na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdinové.

Reagovat
Jkb

Expected Goals

Italy (1.98) 0-1 (0.17) North Macedonia

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ranoth

mal si zobrat Baloteliho

Reagovat
Malresi

Obrovská škoda komu teraz na MS budem fandiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Střely 32/4... Nebezpečné útoky 103/12.. To tam od těch spálených šancí Italů musely chytat i sedačky ne? Chudáci diváci ...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
A Seleção

Je to ostuda a hlavne zklamani.At uz mate Azzurri radi nebo ne,je smutny,ze tak kvalitni team se na MS nepodiva.Na druhou stranu pak uz by to bylo tak ze bud by jsme na MS nemeli Ronalda pro nehoz to taky dost mozna muze byt posledni ucast a nebo Italii ktera na podobne turnaje kvalitou rozhodne patri.Pokud by tak doslo na zapas POR:ITA pral bych spis Portugalcum jelikoz Italie se jakozto zeme na MS urcite jeste podiva kdezto Ronaldo-jak jsem jiz zminil uz by nemusel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele